Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenFijne webshop met veel artikelen. Heb een paar keer contact gehad met de klantenservice en erg tevreden.
VerzendingVaak heel snel, en altijd goed ingepakt.
KlantenserviceKorte en duidelijke antwoorden
Gebruiksvriendelijke website en een mooi overzicht van alle producten.
Bij elk product staat een goede omschrijving en soms met reviews erbij.
Ook een heel groot assortiment.
Kortom, naar mijn mening de beste website om al je technische en computer spullen te kopen.
De pakketten zijn goed verpakt, de levering lekker snel. Ook zijn de pakketten te volgen via de track & trace code.
Producten waren makkelijk te vinden in de webshop en snel besteld, alle producten bleken op voorraad te zijn.
Ook de betaling liep vlot en zonder problemen.
Bestelling zelfde dag nog verzonden en een dag later in huis. Uitstekend!
Netjes verpakt.
De laptop die ik zocht had ik zo gevonden , ook de prijs was weer goed bij Azerty.
Binnen 3 dagen had ik de laptop en het mail verkeer was ook weer perfect.
Al mijn bestellingen bij Azerty zijn tot nu toe altijd goed verlopen.
Je krijgt van Azerty altijd mails over hoe de verzending verloopt.
En ook gelijk een track en trace code om te zien waar het pakket zich bevind.
Een keer een product terug moeten sturen.Maar dit ging ook vlekkeloos.
Site is zeer overzichtelijk en je kan makkelijk filteren op producten. Prijzen zijn goed. Duidelijke voorraadaanduiding.
VerzendingHad om 19:20u de bestelling geplaatst en alles was geleverd op mijn werkplaats (in België) net voor 13:00 de volgende dag, dus uitermate snel. Alles goed verpakt en volledig.
Ik heb vaak een bestelling geplaatst bij Azerty. Het zoeken van een product gaat makkelijk. De prijzen zijn in het algemeen concurrerend.
Alle bestellingen zijn altijd perfect afgewerkt. Ik heb daar niet een klacht over. Ook de after-sales is OK.
Bij Azerty weet je altijd wanneer je iets krijgt. En dat klopt ook altijd.
KlantenserviceIets terugsturen is nooit een probleem mits de originele verpakking in orde is.
Ik heb op school heel vaak even op Azerty gekeken. Azerty is mijn favoriete site want mijn pakketjes komen altijd op de goede dag en juiste tijd aan. Zat goed verpakt en er was geen schade aan mijn product. Het is zeer makkelijk om de juiste onderdelen te vinden zoals een voeding, moederbord, harde schijf en PSU. Azerty is hierin mij favoriete site en zeker een aanrader!
KlantenserviceGeen problemen of beschadiging aan mijn harde schijf en Power Supply. Toen ik een vraag had over een product heb ik nog Roy gechat via de live chat. Mijn probleem was meteen opgelost. Kortom de klantenservice was uitstekend.
Zoals altijd ontvangen op de dag juiste dag. Pakketpunt bezorging is erg fijn! Pakketje was prima verpakt.
VerzendingZondag besteld, dinsdag ontvangen. Jammer dat er niet op zondag verzonden wordt, maar ik kan niet klagen.
Het gaat snel, ze hebben goede servicem, en het is duidelijk en fijn te gebruiken
VerzendingKwam wanneer werd gezegd, goed veilig ingepakt
KlantenserviceSnele reactie, vriendelijk, geduldig, en aangenaam
Duidelijke site. Producten goed geprijsd en goed beschreven. Precies wat je van een internetwinkel verlangd.
VerzendingSnel verzonden, T&T, mogelijkheid het bij een PostNL punt te laten bezorgen, goed verpakt.
Site duidelijk en goed overzichtelijk.
gezocht artikel (grafische kaart) snel gevonden en goed kunnen vergelijken kwa prijs en prestaties met andere kaarten op de pagina.
Netjes ingepakt in ruime doos met genoeg beschermmateriaal.
Direct vanuit verpakking in de pc geïnstaleerd zonder problemen
Na info gevraagd, binnen 24uur antwoord.
Tijdens bestellen zelf niet nodig gehad.
de website is prettig en ik heb uit ervaring het vertrouwen dat het goed komt via Azerty!
Verzendingnetjes weer op tijd.
Prima webshop waar ik eigenlijk meestal mijn onderdelen afhaal omdat het maar 10 tot 20 minuten rijden is (woon in Deventer, Azerty is in Raalte). Verder altijd prima service, levertijden kloppen en kloppen ze niet, heb ik tot nu toe altijd er een mailtje achteraan gekregen of ik een vervangend iets wou bestellen dat wel op voorraad was.
Bij afhalen is het personeel vriendelijk en geven ze je vaak nog advies. Tevens is de showroom interessant ingedeeld met vaak de nieuwe dingetjes
In de ~4 jaar dat ik hier bestel is het nog nooit misgegaan en daarom krijgt Azerty een welverdiende 5 sterren
Recentste bestelde product bij Azerty betrof een M.2 SSD, die is prima geleverd en lag de volgende dag gewoon op de deurmat in een goeie bubbeltjes envlop.
KlantenserviceSlechts 2 keer iets RMA hoeven doen bij Azerty en dat betrof een defecte AMD stock cooler, moest helaas wel de hele CPU retour doen, maar dat was niet erg. Een andere keer betrof het gebogen pinnetjes bij een AMD CPU, wat ook gewoon door Azerty terug genomen werd, maar omdat het product niet meer werd gemaakt en verkocht door Azerty, kon ik een vervangend product uitkiezen dat ~even duur/goedkoper was. (of bijbetalen mits het duurder is)
Betalen ging prima, alleen de levertijden van de RX480 klopte niet helemaal.
Waarschijnlijk door het beperkte aanbod van deze kaart, mag dan misschien beter gecommuniceerd worden dat de levertijd langer wordt.
Kleine aanbeveling.
levertijden van de RX480 klopte niet helemaa
KlantenserviceAls ik een klacht heb wordt het altijd netjes opgelost
Ik vind Azerty een hele fijne webshop om mijn PC hardware onderdelen te bestellen. Daarbij hecht ik veel waarde aan een eerlijke prijs, vlotte en goed beschermde verzending en zuivere communicatie tijdens de levering. Dat krijg je bij Azerty allemaal! Daarom raad ik Azerty regelmatig aan bij vrienden en kennissen.
VerzendingTot nu toe is elk hardware product dat ik heb besteld snel verzonden en altijd goed beschermd verpakt.
Bestelproces verloopt goed. Ik heb inmiddels meerdere keren wat besteld bij Azerty, en alleen in het verleden een keer meegemaakt dat een product niet op voorraad was, terwijl de site aangaf dat het wel op voorraad was. Dat is toendertijd goed opgelost, en ook nu verder geen problemen.
VerzendingLevering was mooi op tijd, en goed te volgen via tracker
De bestelling plaatsen ging heel gemakkelijk. Komt ook mede doordat de website duidelijk en makkelijk navigeerbaar is. Vanuit Tweakers kwam ik bij de beste prijs uit / levertermijn. En dat was bij Azerty. Het aanmaken van een account ging soepel en de betaling dankzij iDeal net zo.
VerzendingVerzending van het pakket was uitstekend en op tijd. Na het werk kon ik hem direct ophalen van het ophaalpunt.
Geen mening m.b.t. de klantenservice omdat alles gewoon prima verlopen is.
Het bestelproces verloopt altijd soepel. Daarnaast over het algemeen zeer scherpe prijzen bij Azerty! Aanrader.
VerzendingPrima verpakt. Geen bijzonderheden.
Azerty heeft een aantrekkelijke website waarop je het gewenste product gemakkelijk kan vinden. De bestelling, betaling en levering verliepen zonder problemen.
VerzendingWat minder verpakkingsmateriaal en een kleinere doos zou een pré zijn.
Bestelling ging vlot, levering volgende dag. Levering 100 % zoals het hoort. Ook prima prijs.
VerzendingGeleverd zoals het hoort. Netjes op tijd.