Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Spullen zijn op de site gemakkelijk te vinden. Bestelprocedure is prima en duidelijk. Al jaren klant.

Op zondagavond besteld, voor 22:00. Dacht het maandag geleverd te krijgen maar werd pas dinsdag. Blijkbaar geldt deze procedure niet in het weekend (of heb ik het niet goed begrepen?).

makkelijk en simpel, bestellen verliep soepel. Ook is dit meestal de goedkoopste winkel en zal ik dus zeker vaker dingen bij Azerty gaan bestellen.

het pakketje werd keurig de volgende dag afgeleverd

prima klantenservice

Deskundig personeel en vriendelijke snelle service.
Onder andere alle onderdelen voor mijn zelf samengestelde desktop computer heeft Azerty geleverd voor concurrerende prijs.

Laatste bestelling per internet was een SSD 500Gb.
Volgende dag geleverd in goede verpakking.

Uiteraard bij de Betaling en de levering geen probleem netjes en op tijd binnen gekomen

Het duurde een week om mijn moederbord te onderzoeken. De telefonist wist in 5 seconden wat het probleem was

Pasta voor op de cpu bijgevraagd zou volgens de telefonist geen probleem zijn. Zit er gewoon niet bij. Geen antwoord niks. Ik heb spijt dat ik mijn pc bij azerty heb besteld en ik bestel daar nooit meer wat. Stik maar in de pasta

Uitgebreid assortiment en goede prijzen. Echter vind ik persoonlijk dat de zoekfunctie beter zou kunnen. Wel een duidelijk bestel proces. Bij mijn bestellingen was alles op voorraad en werd ook de volgende dag geleverd.

Aangezien mijn producten op voorraad waren en ik redelijk vroeg op de dag bestelde, werden mijn bestellingen altijd de volgende dag aangeboden. De verpakking is toereikend.

Nu de 2e keer dat ik al de componenten voor mijn nieuwe PC bij Azerty bestel. Ook dit keer waren alle producten makkelijk te vinden en is gelijk duidelijk of ze op voorraad zijn of wat de levertijd is. Het hele proces is makkelijk en snel te doorlopen.

Ik had het geluk dat alles op voorraad was, dus het werd dezelfde dag nog gestuurd. Volgende dag alles keurig verpakt in huis.

Website is erg overzichtelijk en artikelen kon ik makkelijk vinden. Duidelijke uitleg en makkelijk bestellen.

Goederen snel en netjes geleverd

Voldoet uitstekend aan de verwachting. Goede verpakking, prima levertijd. Zou ieder moment weer bij deze zaak bestellen.

Site is helder, bestel proces is kort en eenvoudig. Enige minpunt is dat men expliciet moet kiezen voor "Verzending NL (gratis)". Deze optie staat onderaan in het lijstje, waardoor men er snel over heen zou lezen (wat wellicht de commerciële bedoeling is ;)). Het zou netter zijn als deze optie standaard gekozen zou zijn, omdat het merendeel van de klanten hier gebruik van zal willen maken.

Verpakt in een stevige envelop met bubblewrap; en een strip om deze snel open te krijgen. Niets op aan te merken.

Ze waren de goedkoopste optie voor wat ik wilde. De website was overzichtelijk en duidelijk en gaf ook goed de levertijd aan van verschillende items in je winkelmand. Punt voor verbetering is dat ik graag had besteld zonder verplicht een account aan te moeten maken.

De levering was snel zoals beloofd, maar de letter achter het huisnummer was plots weg gehaald. Waarschijnlijk een programmeerfoutje in de site. Bij aflevering op het werk, waar meerdere bedrijven op hetzelfde nummer zitten, kan dit vervelend zijn.

Ik vind het koopproces niet slecht maar ook niet geweldig. Door de lage prijzen koop ik hier vaak. Als je iets koopt moet je het via google zoeken, want de zoekfunctie op de site is slecht.

Ik heb 1 keer problemen gehad met dpd levering gehad (pakketje gestolen), maar dat ligt niet aan azerty zelf.

Smart Router en wat kabels besteld. Vooraf niet aangegeven dat kabels voor wat vertraging zouden zorgen (router was op voorraad). Toch alles binnen 3 dagen binnen, mailtjes geven aan hoe het met de bestelling zit.

Oplevering uiteindelijk sneller dan verwacht.

Een grote verscheidenheid aan producten zodat alles samen besteld kan worden. Ik zal hier zeker vaker kijken!

Mijn zoveelste bestelling bij Azerty. Het is een duidelijke website met over het algemeen scherpe prijzen. Ik heb ook nog nooit problemen gehad bij Azerty.

Ik heb deze maand in totaal drie bestellingen bij Azerty geplaatst. Deze waren allemaal op tijd en netjes verpakt.

Bij het plaatsen van een bestelling is er de mogelijkheid om commentaar te plaatsen. Naar aanleiding van mijn opmerking werd er gelijk contact met mij opgenomen om de mogelijkheden te bespreke. Top service.

Alle producten via tweakers opgezocht en bij azerty besteld. Erg duidelijk en goed vindbaar. De website ziet er eenvoudig uit, wat die ook moet uitstralen.

Omdat 1 product nog geen groen vinkje had heb ik een mailtje gestuurd. Kreeg netjes snel een mail terug en kon snel mijn producten ophalen.

Duidelijke website, producten zijn over het algemeen goed te vinden.

Bij sommige producten zouden de filters wat uitgebreider kunnen, bijvoorbeeld bij casefans een filter op maat en airflow.

Bestelling gedaan voor een RX 480 4GB, wetende dat de levertijd lang zou zijn. Tussentijds nog per e-mail een casefan aan de bestelling toegevoegd.

Klantenservice is altijd bereid om te helpen en mee te denken.

Het geduld voor de 4GB versie van m'n videokaart kon ik toch niet opbrengen. Dus contact gezocht via de chat en in overleg met Azerty ook de 8GB versie toegevoegd aan de bestelling. De kaart die het eerst binnen zou zijn zou geleverd worden (evt. tegen bijbetaling van de meerprijs uiteraard). Mooi stukje klantenservice!

Er was even onduidelijkheid over de levering van de bestelling. Nadat ik via de chat contact had opgenomen werd mij beloofd dezelfde dag op terug te komen. Dit hebben ze ook gedaan en mijn bestelling was de volgende dag binnen. Erg klantvriendelijke. Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst bij Azerty, maar zal dit zeker nog blijven doen.

zie eerst toelichting

zie eerste toelichting

Shop kan wel wat vernieuwing gebruiken qua techniek. Filters zijn bijvoorbeeld niet heel eenduidig. Maar werkt voor de rest prima.

Snel geleverd en keurig verpakt.

Ondersteuning bij bestelproces via LiveChat is zeer netjes.
Heb nog een vraag per mail openstaan over een kleurafwijking van een monitor, maar daar heb ik vertrouwen in.

Even zoeken op de website naar het juiste product (RDX cartridge), maar eenmaal gevonden verliep alles soepel en vlekkeloos. Bezorging gelukkig via Post.nl zodat je ook nog op een bezorgtijd kunt plannen mocht je de eerste keer niet thuis zijn.

Sneller geleverd dan in eerste instantie aangegeven (3 dagen winst :-))

Bestelling plaatsen was eenvoudig en de service via de chat (ik had een vraag over de levertijd) was uitstekend.

Scorekaart voor Azerty