Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe website heeft een makkelijk overzicht over waar je producten kunt vinden en er zijn veel betaal methodes waardaar het betalen altijd vlot kan verlopen. De prijzen zijn ook het laagste wat je online kan vinden dus dit is zeker een van de betere websites voor computer spullen te kopen.
VerzendingHet hangt af van wanneer je bestelt maar als er feestdagen na je bestelling komt duurt het wel even voor je pakketje toekomt, de prijzen zijn goedkoop el het wordt gratis verzonden dus het is de wacht tijd wel waard.
KlantenserviceHeb het nog niet nodig gehad, maar ik denk wel dat de klantenservice uitstekend zal zijn.
AlgemeenNa lang rondstruinen op het internet kwam ik tot de conclusie dat het toch het beste was om alle delen van mijn pc bij 1 aanbieder aan te schaffen i.v.m. service en garantie.
Mijn oog is gevallen op Azerty vanwegen de goede prijs kwaliteit verhouding. Vooraf heb ik ook even contact gehad met de klantenservice welke mij zeer prettig te woord hebben gestaan. Het was voor Azerty ook geen enkel probleem als ik verschillende delen elders zou aanschaffen. Maar gezien de prijs, het aanbod en flexibele mogelijkheden om een order samen te stellen heb ik toch voor Azerty gekozen!
De verzending van de producten was prima. Ik wist dat er een hoop vraag was voor de producten die ik graag wilde hebben. Dit maakte het lastiger voor Azerty om mijn order compleet te krijgen.
Toch heeft Azerty ondanks dat de levering pas medio januari verzonden zou worden het voor elkaar gekregen om elders nog het laatste product vandaan te toveren.
Waar andere aanbieders zelfs tot eind maart 2025 op moesten wachten heeft Azerty voor de klant het toch weer voor elkaar gebokst!
Niets anders dan lof hiervoor nu kan ik sneller beginnen aan mijn build dan verwacht!
Ik heb zelf meerdere malen contact gehad met de klantenservice over o.a. de levertijden van de producten. Dit is met een goed gevoel verlopen en zelfs boven verwachting uitgevoerd.
Ook heb ik meerdere malen contact gehad over nog missende producten op de website en over het bijbestellen op hetzelfde ordernummer. Dit resulteerde in het feit dat alles in 1 keer verzonden werd en ik mijn bestelling in delen kon bestellen op 1 order. Dit vond ik heel erg fijn want dat scheelt verzendkosten als de producten toch op backorder staan.
Gemakkelijk te betalen met een ideal link en snel zichtbaar in je besteloverzicht.
Bedankt hiervoor!
AlgemeenSlechte klantenservice: door een fout in hun server moest ik een product apart bestellen, wat extra verzendkosten met zich meebracht die er bij mijn originele bestelling niet waren. Na contact met hen wilden ze me niet tegemoetkomen. Retourzending moest ik ook zelf betalen.
KlantenserviceSlechte klantenservice: door een fout in hun server moest ik een product apart bestellen, wat extra verzendkosten met zich meebracht die er bij mijn originele bestelling niet waren. Na contact met hen wilden ze me niet tegemoetkomen. Retourzending moest ik ook zelf betalen.
Beste,
Bedankt voor je review.
Het spijt ons om te horen dat je niet tevreden bent over onze klantenservice en dat je deze ervaring hebt gehad.
We begrijpen dat extra kosten en een retourzending zelf betalen vervelend kunnen zijn.
Helaas hebben we op basis van deze review niet genoeg informatie om de situatie volledig te beoordelen.
We willen graag met je in contact komen om dit verder te onderzoeken en samen een passende oplossing te vinden.
Zou je ons een e-mail kunnen sturen via reviews@azerty.nl met je ordernummer en meer details?
We staan klaar om je te helpen en hopen dat we dit naar tevredenheid kunnen oplossen.
Omar
Azerty
AlgemeenBestel regelmatig bij Azerty, zowel zakelijk als privé. Altijd top in orde.
Ze hebben veel op voorraad en ook ideaal om direct af te kunnen halen.
AlgemeenAlweer laat Azerty zien een betrouwbare partner te zijn. Veel verschillende spullen gekocht, netjes volgens afspraak geleverd tijdens de feestdagen.
Duidelijk, snel en correct.
Tussen kerst en oudnieuw besteld, geleverd op tijd met duidelijke mail tijdens levering.
AlgemeenVan start tot finish ben ik erg prettig geholpen bij de assemblage van een nieuwe desktop. Ik heb de onderdelen via de BBG van Tweakers gezocht, met kleine aanpassingen. Daarbij is relevant dat mijn laatste build meer dan 10 jaar geleden is en ik mijzelf niet omschrijf als een tweaker. De klantenservice is goed bereikbaar en denkt pro-actief mee. De website is zo duidelijk als maar kan. En belangrijk: de informatie is up to date. Ik had al een goede indruk van Azerty, maar deze bestelling is die indruk bevestigd. En wellicht zelf overtroffen. Kortom, de heren en dames van Azerty maken opnieuw hun reputatie waar. Aanrader!
Ik heb de pc opgehaald in Raalte. Voor een zaak die vooral online werkt is de ontvangst boven verwachting. Relaxte sfeer en wellicht belangrijker: de pc was goed ingepakt. Ik kreeg de dozen van de onderdelen in een handige tweede doos mee. Als de bestelling via PostNL was gegaan dan moet je pech hebben met de bezorger wil er iets mis kunnen gaan: zo goed was ie ingepakt.
Voorafgaande aan de bestelling heeft de klantenservice rap gereageerd op mijn appje. Ik moest een mail sturen en die mail werd snel beantwoord. Daarbij werd ongevraagd advies gegeven dat de voeding aangepast diende te worden. Had ik niet opgemerkt. Top service. Na het plaatsen van de order bleek het moederbord niet alle mogelijkheden van de kast te gebruiken. Opnieuw werd rap meegedacht: ander moederbord.. Een snelle eigen zoektocht op Tweakers leverde hetzelfde moederbord op. Bovendien ook nog een tientje goedkoper. Erg fijn dus!
Mijn order werd een week voor Kerst geplaatst. Ik had hoop om de pc voor Kerst in huis te hebben. Na plaatsing van de order bleek de besteltijd toch langer te zijn dan op de website stond, vanwege drukte met de feestdagen en onderbezetting vanwege ziekte. Begrijpelijk en deels overmacht. Desondanks bleek na een telefoontje het toch mogelijk om de bestelling voor Kerst af te hebben. Het spande erom, maar de klantenservice dacht welwillend mee en Kerstavond kon ik even voor sluitingstijd in Raalte langskomen. Top service dus!
AlgemeenTja, ik maak kans op een leuke prijs en ik mocht een cadeautje onder de kerstboom meenemen in ruil voor het schrijven van deze review, maar eigenlijk herinnerde het mij eraan dat ik nog nooit een review voor Azerty geschreven heb. En dat wordt wel een keertje tijd, ik ben al heel lang klant van Azerty, ik weet niet eens meer hoe lang. Waarschijnlijk iets van 20 jaar, Ze waren toen in ieder geval nog niet zo heel groot als nu en stuurden de onderdelen op in frikandellendozen en dergelijke. Ach, zo vermoedde niemand dat er dure PC-onderdelen in zaten.
En als iemand mijn vraagt waar ze het beste hun onderdelen voor PC's kunnen bestellen adviseer ik sowieso al Azerty, dus dan is een review plaatsen daar een logisch vervolg op.
En ik bestel dan ook niet zo heel vaak iets, maar als ik een PC bouw of repareer, hetzij voor mezelf of voor een ander, dan is Azerty voor mij het adres waar ik mijn onderdelen bestel. Ze leveren vlot en zitten op een half uurtje rijden afstand, waardoor ik eventueel ook de spullen op kan halen. En als er iets niet op voorraad is, zijn ze daar duidelijk over. Er is een uitgebreid assortiment, ik heb altijd kunnen vinden wat ik nodig heb. Ook voor upgrades van systemen zijn ze een uitstekend adres.
De prijzen zijn goed, ze zijn niet de allergoedkoopste, maar zitten vaak wel bij de 5 laagste aanbieders. Verzenden is vaak gratis.
Over retouren wordt nooit moeilijk gedaan, hun retoursysteem zit ook prima in elkaar.
Als je bij Azerty op de locatie komt, kom je binnen in een mooie moderne ruimte, waar je snel en vriendelijk geholpen wordt. Er is ook ruim voldoende parkeergelegenheid, met leuke bordjes trouwens in het Nedersaksisch.
Ik zie in ieder geval geen reden om van leverancier voor mijn PC-componenten te wisselen, ik kan Azerty iedereen aanbevelen... Oh wacht, dat doe ik al...
Het verzenden gaat snel en de artikelen worden goed verpakt.
KlantenserviceIn al de tijd dat ik klant ben van Azerty heb ik 2 of 3 keer iets terug moeten sturen. Afhandeling daarvan gaat snel en zonder gedoe.
AlgemeenSorry voor de late review .. maar heb het beloofd. Heb hier vele maanden terug weer wat hardware voor een PCbuild aangekocht, wat ik met regelmaat doe bij AZERTY omdat zij altijd correct zijn in het afhandelen van hun bestellingen en als er eens een probleem is zij je altijd onmiddellijk helpen dit op te lossen.
Wederom was ik weer zeer tevreden met mijn doos vol hardware, alles was stevig verpakt en snel toegekomen, waarna het opbouwen van de PCbuild kon beginnen.
Hun website is overzichtelijk, afrekenen makkelijk en ze bieden tal van betaalmogelijkheden aan waaronder voor mij belangrijk is : VISA/MasterCard
Als trouwe klant zeg ik, tot de volgende keer ..
Nadat ik de bestelling geplaatst had, werd deze nog de dag zelf verzonden. De dag erna werd deze al afgeleverd door PostNL. Dit vanuit Nederland naar België, is dus allemaal snel gegaan. Alles was in een stevige blanco doos verpakt zoals het hoort om schade te voorkomen en diefstal tegen te gaan, dit is de manier van werken zoals we gewend zijn van AZERTY.
AlgemeenAzerty levert een actueel & compleet assortiment en doet dat met een absolute wow service!
Azerty heeft een actueel & compleet assortiment voor zowel de particuliere als zakelijke klant. De prijs is marktconform zodat je nooit te duur uit bent, een snelle check op Tweakers bevestigd dat ook regelmatig. En als er eens wat is lossen ze het op, voor Azerty de gewoonste zaak van de wereld voor mij als klant voelt het als een absolute Wow-service en dat mag ook wel eens worden gezegd.
Ook de aanwezige kennis is onderscheidend, voor mij is het niet te doen om de technologische ontwikkelingen bij te houden maar bij Azerty is die kennis gewoon aanwezig zodat op iedere vraag een goed en volledig antwoord komt.
De informatie verstrekking na de verkoop is erg goed, als je haast heb kunt je het soms ook dezelfde werkdag nog ophalen, wat voor mij erg prettig is.
KlantenserviceEn als er eens wat is lossen ze het op, voor Azerty de gewoonste zaak van de wereld voor mij als klant voelt het als een absolute Wow-service en dat mag ook wel eens worden gezegd.
AlgemeenVolgens mij had ik geluk, want de dag nadat ik via Bol had besteld stond de levertijd opeens op 11 dagen in plaats van 1. Door de bezorgdienst nog iets langer moeten wachten, maar dat was te verwachten tussen de feestdagen. Vanmiddag mn nieuwe RAM ontvangen, goed verpakt, gewoon netjes geleverd, niks op aan te merken. Nou daar wil ik wel een review voor achterlaten!
VerzendingPostNL liet weer eens op zich wachten, maar dat was enigszins te verwachten deze tijd van het jaar
AlgemeenZe hebben een heel erg groot assortiment aan redelijke prijzen, mooie, overzichtelijke en duidelijke website.
VerzendingIk had de producten besteld op een relatief lastige tijd, maar het duurde toch een weekje en een paar dagen voor deze toekwamen. Alles zat goed verpakt en mooi ingepakt. Goede service.
KlantenserviceJe kan makkelijk een bericht sturen via WhatsApp indien er vragen zijn, heel handig en veel makkelijker dan telefoneren.
AlgemeenDuidelijke website met eerlijke prijzen. De pc was zelfs goedkoper dan bij de concurrent.
Snelle levering met duidelijke verwachtingen.
De pc was goed verpakt opgestuurd en alle onderdelen waren perfect geïnstalleerd.
De PC was compleet verpakt met extra ondersteunend materiaal in de kast.
Daarbij was de verzending een dag eerder dan ik had verwacht (weekend besteld, maandagochtend ontvangen), helemaal geweldig.
AlgemeenDuidelijke artikelomschrijvingen, accurate voorraad-indicatie/levertijd. De "zoek/selectie-filters" bij o.a. HDMI-kabels zouden beter kunnen. (lengte per cm oplopend is leuk in een schuifbalkje, maar als tientallen checkboxen onder elkaar schiet het z'n doel voorbij). Tevens is de sortering van de boxen erg raar. (1m, 10m, daarna 2m, 20m etc.)
Op dit moment geen noodzaak tot contact met de klantenservice, de producten functioneren naar verwachting, dus op dat vlak "geen mening".
Gezien de bestelling op 24 dec. 's avonds en de aansluitende kerstdagen denk ik dat de "vandaag besteld, volgende werkdag geleverd" accuraat was voor bezorging op de 28ste. (de verzending was 's ochtends op 27-12 aangemeld bij de pakketbezorger)
Bij de track-en-trace info stond "Voor dit pakket moet je een handtekening zetten." maar de bezorger in kwestie heeft mij direct aan de deur het pakje gegeven, en niets laten ondertekenen. (Ik kan de winkel dit niet aanrekenen, maar ik vond het wel noemenswaardig om dat hier te vermelden)
De producten waren in een iets te grote (neutrale, geen logo's/reclame) doos verpakt, overgebleven loze ruimte was goed opgevuld met plastic luchtzakken. In elk geval was geen sprake van een overdreven grote doos.
Geen transportschade aan de product-verpakkingen geconstateerd.
De pakbon was bijgesloten in de doos.
AlgemeenGemakkelijk besteld en ook uitgebreid assortiment met een competitieve prijs in vergelijking met andere winkels.
VerzendingOp de website stond er duidelijk aangegeven hoelang het ging duren voor deze verzending en het kwam optijd aan.
AlgemeenGoede en snelle afwikkeling opdracht zoals
vooraf vermeld was, levertijd wat langer
als verwacht, niet op voorraad Azerty
maar wel bij Logitech.
Levering op tijd en voldoende verpakt, dit conform
de opdrachtbevestiging.
AlgemeenEen smartwatch besteld 28/8/2024. Levertijd zou 2 a 3 dagen zijn. Na heen- en weergemail en een nodeloze verplaatsing uiteindelijk thuis geleverd 16/10.
Aangezien het nog slechter kon (nooit iets ontvangen en geen geld terug), geef ik 1 ster meer dan het minimum: 2 sterren
Aangezien PostNL mijn adres niet kon vinden is het pakket teruggestuurd naar Azerty. Dat werd mij 10/9 meegedeelde. Ik zei dat ik het nog steeds wou ontvangen en men heeft het opnieuw opgestuurd. Weer kon PostNL mijn adres niet vinden en heeft het pakket dan op 14/9 afgeleverd aan een afhaalpunt op 5 km afstand van mijn woonplaats. Ik heb al vaak thuis laten leveren en mijn adres vinden was nooit een probleem.
Ik heb het daar afgehaald en thuis vastgesteld dat het pakket op de leveringsbon na leeg was. Er was een plakker op het pakket die zei dat een werknemer het pakket open gevonden had en gesloten had. Vermoedelijk heeft iemand bij PostNL lange vingers.
Na wat heen- en weergemail, en het bezorgen van foto's kreeg ik uiteindelijk mijn smartwatch thuis op 16/10. Er was de optie gegeven de bestelling te annuleren.
Azerty voegt geen geschiedenis toe aan de e-mailberichten, zodat die moeilijker te volgen is.
Beste,
Bedankt voor je uitgebreide review en het delen van je ervaring.
We vinden het erg vervelend om te lezen dat het hele proces rondom je bestelling niet soepel is verlopen. Dit is uiteraard niet de service die we willen bieden.
Wat betreft de verzending: we begrijpen dat het frustrerend is dat PostNL je adres niet kon vinden en dat dit meerdere keren tot problemen heeft geleid.
Helaas kunnen we dit soort situaties niet volledig controleren, maar we werken samen met PostNL om dergelijke problemen zoveel mogelijk te voorkomen.
Over de lege verpakking: dit is een uitzonderlijke en vervelende situatie. We waarderen dat je de nodige foto's hebt aangeleverd, zodat we dit konden oplossen. Het doet ons goed te lezen dat je de smartwatch uiteindelijk hebt ontvangen, maar we begrijpen dat de lange wachttijd en het heen-en-weermailen niet prettig waren.
Wat betreft de e-mailgeschiedenis: wij werken met een ticketingssysteem waarbij de volledige correspondentie terug te vinden is via onze interne helpdesk, deze is als klant ook te volgen.
We nemen je feedback mee om te kijken hoe we dit voor klanten duidelijker kunnen maken.
Nogmaals onze excuses voor de teleurstellende ervaring. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.
Omar
Azerty
AlgemeenVoor een kleine service naar Azerty toe geweest. Ik had al contact via de WhatsApp, maar ik was toevallig in de buurt van Raalte en ik heb daar de vraag gesteld aan de service. Ik werd gelijk geholpen en het is keurig opgelost door de medewerker. Keurige service!
KlantenserviceVraag gesteld over een mounting voor AIO, Medewerker had er verstand van en is gelijk gaan helpen.
AlgemeenWas makkelijk om computeronderdelen voor de zaak te bestellen en alles was scherp geprijsd met goede acties
VerzendingAlles kwam snel en goed ingepakt binnen . Levertijd dat werdt aangegeven tijdens het bestellen klopten
AlgemeenIk heb veel hardware besteld bij Azerty en ben zeer tevreden over de service. De website is gebruiksvriendelijk, de prijzen zijn concurrerend, en het bestellen ging erg eenvoudig.
Wat mij het meest opviel, was de snelle levering—mijn bestelling werd altijd de volgende dag bezorgd. De producten waren zorgvuldig verpakt.
Azerty is een uitstekende keuze voor iedereen die hardware zoekt. Ik zal hier zeker vaker bestellen!
Ik waardeer het enorm dat Azerty retourzendingen via PostNL accepteert. Dit in tegenstelling tot Alternate, dat DHL gebruikt. Bij DHL had ik moeite om een dichtbijzijnd retourpunt te vinden, dus Azerty’s retourproces is voor mij een groot pluspunt.
KlantenserviceDe klantenservice verdient ook lof. Ik had een vraag over een product en kreeg binnen enkele uren een vriendelijke en deskundige reactie.
AlgemeenMakkelijk om een bestemming te plaatsen. Ook hielp de klantenservice mij met een bestelling wijzigen op het laatste moment, wat erg fijn was!
VerzendingDuidelijke levertijd en goede communicatie vanuit het platform. Het product is in prima toestand aangekomen.
KlantenserviceZoals eerder gezegd, ik had een verkeerde variant van een product besteld en gelukkig kon dat op tijd gewijzigd worden via de klantenservice mailen.