Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

azerty is super goed voor pc bouw en service totaal . Mijn computer is goed inelkaar gezet de windows goed geprogrameerd de winkel heeft echt een dikke pluim verdiend

de levering was goed tevolgen en goed verpakt ik had een grote doos ivm de grote levering en deze was uitstekent verpakt

ik had een 2e besteling deze werd bij mijn 1ste gevoegd en dit is echt heel goed verlopen de klamtemservice verdient in deze kwestie echt een dikke duim

Wederom snelle en correcte uitvoering van de order.
Goede prijsstelling.

Voor mij blijft dit de beste leverancier voor mijn computeronderdelen.

product was niet op voorraad, zoals bij de meeste internet leveranciers.
Zou binnen 3 dagen worden geleverd. Was al binnen twee dagen in mijn bezit.

Op 3 augustus 2016 een Samsung Galaxy S7 (black) besteld. Bij aankomst van het pakket (goed verpakt) bleek dat de seal op de telefoon al geopend geweest was, wat ook bevestigd werd toen ik zag dat er een vingerafdruk zat op het scherm. Meteen gemaild en gebeld, werd excuses aangeboden en een oplossing geboden. Ik moest even een RMA aanmaken via de website, zodat ik het apparaat terug kon sturen zodat ik een vervanging zou krijgen.

Zo gezegd, zo gedaan. Binnen een uur kreeg ik een sevicenummer en heb het pakket aangetekend teruggestuurd die bij hen 5 augustus ontvangen was. Ik had gehoopt dat ik diezelfde dag een nieuwe toegestuurd zou krijgen, maar daar heeft een dag extra op zich laten wachten. Op zich geen probleem, maar toch jammer als je met smart uitkijkt naar je nieuwe smartphone. Uiteindelijk de telefoon deze week ontvangen, opnieuw goed verpakt en deze was netjes gesealed en ongebruikt.

Had natuurlijk niet mogen gebeuren, maar foutje maken is menselijk. Alle begrip voor. Afhandeling was verder ook prima, de verzendkosten die ik gemaakt heb zouden nog vergoedt worden, zojuist een mail over gestuurd.

verpakking was meer dan prima en ook snelle aflevering bij initiële bestelling was binnen 24 uur zoals geadverteerd. Bij nieuwe levering duurde het iets langer dan gehoopt

Vriendelijke en snelle reactie (binnen aantal uur)

Alles verloopt soepel. ik heb tot nu toe zo'n 10 bestellingen geplaatst en die zijn altijd op tijd aangekomen. Als je een vraag hebt kan je altijd direct met een medewerker praten via de live chat. Al en al een perfecte webshop!

Altijd goed verzonden, en vandaag besteld morgen in huis is nog nooit niet gebeurt.

Direct met een medewerker praten hebben de meeste sites niet, maar Azerty wel.

Ik heb in het verleden meerdere systemen en losse onderdelen bij Azerty besteld,
Dit is altijd zonder problemen verlopen en ben zeer tevreden.
De service is geweldig!

Het pakketje kwam de dag na het bestellen al in huis, snelle levering!

Ik had een 6600k + een z170 mobo besteld, toen bleek dat het moederbord defect was werd mijn moederbord ter plekke vervangen.
Alles wat ik moet betalen was 35 euro voor het terugzetten in mijn (oude) computerkast.

Samenstellen van een systeem gaat prima, betalen gaat erg snel en goed en ik zou wel willen dat het leveren net zo snel zou gaan.

Ondanks de melding op de site dat de bestelde onderdelen leverbaar zijn binnen enkele dagen heeft het meer dan een maand geduurd voordat de bestelling verstuurd werd.

Klantenservice is erg vriendelijk en er wordt ook binnen gangbare tijden geantwoord maar komt niet met serieuze oplossingen. De klantenservice leek in mijn geval meer op "aan het lijntje houden".

Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.

Aangezien ik momenteel te weinig informatie heb om uw bestelling terug te vinden zou ik graag per email vernemen wat uw ordernummer is, zodat ik kan kijken wat er aan de hand is en een oplossing kan verzorgen. Dit kunt u mailen naar sander@azerty.nl.

Fijne website bijna altijd top 3 beste in prijs. Zeer nette klantenservice. Bij eerste order kreeg ik zelfs Merci chocolade. Top klantenservice. Uiterst tevreden. Lay-outs van bevestigingen etc. goed.

Bijna altijd op voorraad. Volgende dag in huis.

Snel en vriendelijk feedback. Ze denken aan klanten belang.

Snelle verzending,netjes verpakt zoals het hoort. Had wel defect moederbord kan gebeuren.Daar zijn ze nu mee bezig ben netjes geholpen door de servicedesk.Nu nog ff wachten dan kan ik mijn pctje in elkaar bouwen.
Dit word denk ik mijn vaste webshop voor pc spul. Veel ellende bij een concurrent gehad.
Al met al zeer tevreden tot nu toe

Goed ontvangen netjes verpakt op tijd geleverd.

Tot nu toe uitstekend ligt eraan hoe ze mijn reparatie of vervanging afhandelen.

Vanuit PW rechtstreeks op artikel gekomen, en bestelproces vlot doorlopen. Verschil tussen gratis verzending en betaalde verzending is niet duidelijk.

Volgende dag geleverd zoals toegezegd. Wel groot pakket voor klein artikel, had misschien wel in brievenbus gepast.

Snelle reactie op de bestelling, de volgende dag binnen. Tracker meldde me die het tussen 13:00 en 15:00 zou komen. Om half 2 was het er. niets, maar dan ook niets op aan te merken. Zou het morgen zo weer doen.

Monitor besteld en laten bezorgen bij de supermarkt. Eigenlijk niks op aan te merken, alles ging zoals het hoort en nog geen 24 uur later had ik hem in huis!

Had VVV bonnen van me werk gekregen en kon mooi bij hun geheugen bestellen.
Vond ik heel makkelijk. Had 3 modules besteld.
Crucial CT2K8G4DFD8213 16Gb en Crucial CT8G4SFD8213.

Goed verpakt en snel geleverd.

Had eerst 2 keer 8 GB modules besteld los. Toen zag ik dat een KIT van 16GB 3 euro goedkoper was. Deden niet moeilijk heb het tegoed op mijn account gekregen.
Reageren altijd netjes op tijd en tot laat in de avond op mails.
Prima klantenservice niets op aan te merken.
Had een Asus Hyper M.2 X4 PCI-E Mini Card bij hun besteld maar duurde te lang kon het gewoon annuleren geen probleem. Geld netjes terug gekregen.

Afgelopen zaterdag (6 Augustus) een videokaart besteld en maandag opgehaald. Prima bedrijf met uitstekende service. Bovendien voor mij ook nog eens om de hoek. Dit is zeker een plus punt bij de aanschaf van computer componenten. (Garantie, rma etc)

Prima klanten service, al meerdere computer systemen hier besteld en op vragen e.d. wordt altijd snel en adequaat gereageerd.

Overzichtelijke site, bestelling snel verwerkt en per stap word je op de hoogte gehouden (besteling, betaling, verzending)

Levering netjes volgende dag zoals aangegeven, artikel was degelijk verpakt.

ik ben al jaren klant, prima bedrijf, goede prijs, super levering, netjes verpakt en goede info per email.

echt super dat je bestelling de volgende dag nog aankomt, zelfs als je net voor 2200u besteld!

Bestel al bijna 10 jaar voornamelijk bij Azerty en heb nog nooit problemen ondervonden en altijd alles vlot en in goede orde ontvangen.
Via e-mail reageren ze snel en was het een enkele keer geen probleem een order nog dezelfde dag aan te passen.

Goed verpakt in stevige dozen met veel vul materiaal.
Prima track & trace, mails vanuit Azerty bij status updates en status tracker ook nog op hun eigen website.

Fijne en uitgebreide site met inzicht in alle facturen e.d. van de afgelopen X jaar, status van orders, etc.
Snel en behulpzaam antwoord op e-mails.

Supersnelle en juiste verzending, momenteel zelfs gratis. Compleet systeem besteld om 21:45 , de volgende dag stond de TNT al voor de deur ! Helemaal waargemaakt voor 22:00 bestellen, volgende dag in huis. TOP Service !

Goed ingepakt, snel en in mijn geval ook gratis verzonden.

Ik heb bij Azerty een zelf samengestelde pc laten bouwen. Doordat ik een directe link naar mijn winkelwagen kan maken is het makkelijk later weer verder te gaan met samenstellen of iemand anders naar je zelf samengestelde pc te laten kijken.

De pc heb ik ook laten assembleren door Azerty. Voor de start van de assemblage werd ik gebeld dat de assemblage van start gaat en te volgen is op de livestream en dat 2 kabeltjes die ik bijbesteld heb niet nodig zijn. Deze kabels zijn buiten de order gelaten. Heel netjes aangezien ze de kabels ook gewoon bij hadden kunnen leveren.

Mijn ervaring met Azerty is een zorgeloze ervaring geweest met uitstekende service.

Een dag na assemblage stond de pakketdienst alweer voor de deur met een groot pakket. PC, monitor en alle dozen van de onderdelen kwamen netjes verpakt aan. Binnen korte tijd had ik Windows geïnstalleerd en kon ik werken vanaf een snel nieuw systeem.

In mijn bestelling had ik een verkeerde monitor toegevoegd. Een mailtje is voldoende om dit te laten aanpassen.

goede product omschrijving snelle levering goed contact met azerty.
ik heb er al eerder besteld nooit geen probleem

snelle levering vandaag bestelt morgen in huis

Snelle levering, handige website!
Vaak de goedkoopste en het snelste leverbaar. Goede service. Ga hier zeker vaker bestellen.

Zeer snel geleverd. Producten netjes verpakt. Ik ga zeker vaker bestellen bij Azerty.

Retour aangevraagd ivm bestellen verkeerd product. Binnen no-time een ander product kunnen ontvangen. Top service!

Scorekaart voor Azerty