Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenPrima zaak. Website ziet er overzichtelijk uit. Wat je zoekt kan je heel makkelijk vinden via de search en de daarbij horende filters. Via tweakers pricewatch kwam ik bij azerty terecht en omdat de palit GTX1080 op dat moment het goedkoopste was vergeleken met andere webshops. Vanaf het bestellen tot aan de betaling gaat makkelijk, en je krijgt na de betaling een bevestiging. En als het op voorraad is tevens ook nog een track & trace.
VerzendingOndank dat ik het op 30 juni besteld en vanwege geen voorraad dat het daarom zo lang duurde kreeg ik vrijdag 12 aug een bevestiging tevens met track & trace. 13 aug is de Palit GTX1080 binnen gekomen. Videokaart was goed verpakt in een doos met luchtkussen.
KlantenserviceTussentijds meerdere malen contact gezocht En kreeg ook snelle reacties.
Mooie prijzen, goede en duidelijke site en Azerty is al een grote gevestigde naam voor computer hardware.
VerzendingHeel netjes verpakt, niks op aan te merken.
KlantenserviceHeb nog geen klantenservice nodig gehad, maar de service is sowieso fantastisch.
Helemaal als je als nieuwe klant een heerlijke set Merci chocolade krijgt bij je eerste bestelling, HULDE! :-D
HEERLIJK.
Simpel om te bestellen, makkelijk om te betalen. En AZERTY is gewoon de goedkoopste. Een aanrader.
VerzendingZeer snel geleverd en goed verpakt.
Harde schijf die ik moest hebben was by Azerty het goedkoopst. Betaling liep zoals verwacht.
VerzendingDirect de volgende dag in huis, omdat dit een harde schijf betrof was dit zeer snel en echt perfect.
Onderdelen voor mijn pc gekocht bij azerty, alles in huis en bijna overal de goedkoopste. Makkelijke betaling met iDeal
VerzendingGeweldig dat je vrijdag avond om 9 uur besteld en het de volgende dag om 2 uur op de stoep staat! Netjes ingepakt had het niet beter kunnen wensen.
Eenvoudig te bestellen en dezelfde dag kon ik het product ophalen. Uitstekende prijs en zeer klantvriendelijk!
VerzendingWD Red perfect voor de NAS.
KlantenservicePrima behulpzame medewerkers!
Ik heb bij Azerty besteld door de scherpe prijzen en omdat de meeste producten op voorraad waren. Bij mij werd er gewacht op een product dat niet op voorraad was bij Azerty, maar wel ruim voorradig was bij de leverancier. Omdat ik haast had vond ik het te lang duren en had ik hen gemaild of het mogelijk is om dat product te schrappen en de rest maar te leveren. Ik kreeg direct antwoord dat dit mogelijk was. Tot mijn grote verbazing had ik net een bevestiging van verzending ontvangen.
Kortom hele goede service en prijs/kwaliteit verhouding.
Helaas gaan bijna alle zendingen via PostNL en kan je als klant zijnde geen andere postorderbedrijf kiezen.
In het vervolg zie ik graag hiervoor een optie.
Alle producten waren goed verpakt, maar het bezorgen via PostNL zat tegen, door een bezorger die niet door mijn voortuin wilde lopen om het pakket af te leveren aan de deur. Na 2 dagen(en 5 dagen na orderen) kon ik het pakket ophalen bij een afhaalpunt.
In het vervolg zie ik graag hiervoor een optie.
Ik kreeg op min vraag om de bestelling te kunnen wijzigen heel vlot een duidelijke antwoord.
Ik heb bij Azerty een AKRacing gaming stoel besteld, volgende dag netjes afgeleverd door mijn vaste PostNL meneer die de doos met een karretje moest brengen.
De doos kwam goed verpakt binnen en op tijd.
KlantenserviceHelaas beviel de stoel mij niet, in ieder geval niet voor de prijs en wou ik de stoel retour sturen.
Geen probleem zo gedaan, werd dezelfde dag nog geaccepteerd!
Meteen de stoel uit elkaar gehaald en zo netjes mogelijk in de doos ingepakt (met zweet en tranen gelukt, wat een werk!)
Zelfde dag nog weg gebracht bij PostNL.
Volgende dag kreeg ik bericht van Azerty dat ze de stoel ontvangen hebben en erop terug komen of ik mijn volledige aankoop bedrag terug kreeg.
Die avond kreeg ik een mail dat ze besloten hebben 100% van mijn aankoop bedrag terug te storten.
Helemaal geweldig, had ik niet verwacht.
alleen de zoekfunctie van de website werkt niet optimaal, verder niks te klagen snel geleverd en niet duur!
Verzendingnetjes, goed verpakt en snel geleverd.
Onlangs een Devolo Wifi AC repeater gekocht. Deze was nog niet op voorraad maar stond op 2-3 dagen levertijd. Toen ik binnen dit termijn de levertijd van het product in de webshop naar +10 dagen zag gaan heb ik contact opgenomen en is het product toch nog binnen de 2-3 dagen levertijd geleverd.
VerzendingGoed en degelijk verpakt
Klantenservicezie intro. Altijd response en waar mogelijk ook concrete voorstellen mocht iets niet leverbaar zijn
Ik heb al meerdere malen onderdelen voor mijn pc gekocht bij Azerty. Het assortiment is zeer groot en de prijzen zijn voordelig! Gelukkig stond er bij de harde schijf die ik gekocht heb dat de SATA kabel nog ontbreekt, anders was ik die zo vergeten. Al met al dus een klasse webshop!
VerzendingJe kan zelfs in de avond nog bestellen om het pakket de volgende ochtend te laten bezorgen. Ik was aangenaam verrast door de doos Merci bij mijn eerste bestelling. Zulke klantvriendelijkheid ben ik nog nergens tegengekomen.
Ik koop nu meerdere jaren bij azerty.
van hele systeemen tot losse onderdelen.
de service is snel, ik heb nog nooit langer hoeven wachten dan aangegeven. en in de meeste gevallen waren producten binnen een dag binnen.
zelfs bij een miskoop van mijn kant was retourneren van het product geen probleem en werkt het geld terug gestord.
een van de beste web winkels die ik heb ervaren
Ik had een foutje gemaakt bij mijn bestelling.
Ondersteuning via mail was snel en behulpzaam
Geweldige winkel, bestellen ging soepel met in de winkelwagen nog suggesties voor een sata-kabel die ik anders vergeten was.
KlantenserviceIk heb verzocht om mijn verzending naar afhalen om te zetten. Dit heb ik 's avonds laat gedaan en kreeg de volgende morgen al reactie op mijn mail.
Een goed compleet aanbod met een fatsoenlijke prijs. Niet altijd de allergoedkoopste, maar wel een van de goedkopere. Snelle levertijden, goed verpakt. Prima shop!
VerzendingSnel geleverd, goed verpakt en gratis verzonden.
Bestelling ging prima, door een internet probleem kon ik niet de bestelling afronden is met de klantenservice snel en makkelijk opgelost. Na ontvangst van de producten bleek er een defect te zijn, dit werd echter snel en gemakkelijk opgelost en vervangen. Heb zelfs de retourkosten vergoed gekregen. Al met al zoals altijd tevreden aankopen gedaan via Azerty.
VerzendingVerzonden producten zijn prima en goed verpakt verzonden. Prima service bij retourneren en opnieuw verzenden.
KlantenserviceFijne klantenservice, geschied gemakkelijk en snel via email.
Een van de redenen dat ik een aankoop heb gedaan bij azerty.nl was dat het goedkoop was en een nederlandstalige support had. In België zijn alle webwinkels ongeveer 10 euro duurder op elk product. Aangezien je waarschijnlijk een hele pc wil kopen/bouwen komt dit toch snel op enkele tientjes.
VerzendingDe levering verliep goed.
KlantenserviceDe klantenservice was ook optimaal ze hebben alle vragen beantwoord, misschien is het jammer dat ze niet elke seconde naar hun email kijken maar dat kan je natuurlijk niet eisen. Elke email werd beantwoord binnen het uur.
Over het algemeen een uitstekende (web)winkel. Producten zijn goed gesoorteerd en de verzending en klantenservice zijn goed. Alleen jammer dat sommige dingen niet altijd op vooraad zijn.
VerzendingSnelle verzending van producten die op vooraad waren. Goed ingepakt en netje binnengekregen.
Klantenservice2x een mail gestuurd naar de klantenservice en dezelfde dag nog 2 reacties terug, top!
makkelijk de bestelling te plaatsen en als nieuwe klant ook makkelijk om nieuwe klant te worden
Verzendingsnelle levering en klopt voor 22 uur besteld morgen in huis als het op voorraad leverbaar is
Fantastische service gehad tot nu toe! Altijd meteen geholpen wanneer ik een vraag had en altijd de bestelling precies op tijd! oftewel top site, hier blijf ik bestellen
Keurig op tijd, en Geen problemen mee gehad.
KlantenserviceAltijd snel antwoord op twitter, Super fijn!
Snelle levering met een goede service. Ze hebben een groot assortiment met uitstekende prijzen, ze hebben voor iedereen wel iets moois.
VerzendingZe hebben geen eigen doos gebruikt maar de doos van mijn kast gebruikt om een klein product in te stoppen. Dit hebben ze ook erg netjes op de doos geschreven zodat ik niets zou missen.