Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Super goede prijzen vergeleken met andere winkels, goede & snelle service. Ik had een Rx480 4gb besteld die nog niet aangekomen is maar er stond al bij dat de levering van die kaart niet snel zou zijn.

Ik heb hier de rx 480 gekocht, kon de kaart gelijk ophalen(of gratis laten opsturen), maar wou de kaart gelijk hebben dus zelf even heen gegaan.

Prima klantenservice, personeel was super vriendelijk en wel in voor een leuk gesprek. Dikke aanrader voor zowel bezorgen als zelf ophalen, ga zo door Azerty!

snel levering zonder problemen paketje voldoet aan mijn verwachting en en duidelijke uitelg over terug sturen maar dat is niet nodig

goede snelle service

geen gebruik van gemaakt dus supper zaak

Ik bestel nu al 2 jaar zakelijk bij Azerty, en levering is altijd snel en correct.
Eén aandachtspuntje is wel, dat ze de dozen beter dicht kunnen plakken: vaak komt het spul aan met extra tape van postNL., omdat de verpakking waardeloos wordt afgeplakt. Verder niks dan lof.

Alles wat ik bestel is er de volgende dag. prima dus.

Bij retourneren verloopt alles prima.

Niet de eerste keer dat ik problemen heb met Azerty. Dit keer een schijfcontroler gekocht. Hebben ze het verkeerde product geleverd. En zoland mijn server uit staat verlies ik geld.

Ze hebben dus het verkeerde verstuurd. Het is dus gewoon waardeloos.

Ik kom dus bij de klantenservice. Ik kan mijn geld terug krijgen en dit ding moet ik dan terug sturen. Oftewel dat is een wettelijke regel. Ik verlies geld door mijn uit staande server en ik krijg verder niets terug. Ze kunnen er niet eens voor zorgen dat ik deze week nog een vervanger had. Ik was zelf naar de klant (in dit geval dus ik) gereden met een nieuwe zodat hij hem alsnog vandaag krijgt. Maarja... hard proberen een klant tevreden te houden zit er hier niet in.

Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.

Aangezien ik momenteel te weinig informatie heb om uw bestelling terug te vinden zou ik graag per email vernemen wat uw ordernummer is, zodat ik kan kijken wat er aan de hand is en een oplossing kan verzorgen. Dit kunt u mailen naar francisca@azerty.nl.

Het moederbord dat bezorgd zou worden, hebben ze verandert naar een model dat ik gelijk mee kon nemen. Erg blij dat het allemaal soepel ging + vriendelijk personeel

Altijd fijn bestellen bij Azerty, voorraad en levering altijd accuraat
Ook het Azerties systeem is geniaal als je vaak besteld, een woord TOP

zelfde dag verzonden en volgende dag geleverd door postNL. zelfs met de gratis track en trace zendingen is een handtekening vereist bij levering

Kwaliteitsproducten, snelle service en scherpe prijzen. Makkelijk te vinden op internet en ook de service in Raalte is uitstekend. Vriendelijke bediening en altijd klantgericht.

Heb bij Azerty als vaak onderdelen voor mijn PC besteld aangezien ze vaak de goedkoopste zijn. Tot nu toe is alles netjes op tijd bezorgd. Ik zal hier zeker mijn aankopen blijven doen. Top!

Volgende dag al in huis. Helemaal top

Scherpe prijs, snelle levering.
web shop en bestel proces prima.
verzending ook makkelijk te volgen

Prima shop, uitgebreid assortiment, redelijk tot scherp geprijsd, snelle levering, uitstekende service. Gewoon wat je zoekt als je prettig inkopen wilt doen.

24 uurs levering

De manier van bestellen en betalen is wat er verwacht mag wrodn van een bestelling bij een webshop

Een product besteld op zondag avond werd pas op dinsdag verstuurd en pas op woensdagmiddag ontvangen. Dit terwijl er op de site staat dat voor 22 uur besteld de volgende dag in huis. Om het dan pas woensdag te ontvangen is een teleurstelling.

Aangezien ik momenteel te weinig informatie heb om uw bestelling terug te vinden zou ik graag per email vernemen wat uw ordernummer is, zodat ik kan kijken wat er aan de hand was. Dit kunt u mailen naar francisca@azerty.nl.

Bestelling was zo geplaatst, en direct de volgende dag verstuurd (bestelde laat in de avond). Harstikke netjes!

Bestelling snel geleverd, goed verpakt en alle producten functioneren als verwacht. Ik heb gelukkig niet te maken gehad met defecte/foutieve producten die ik terug moest sturen, dus over Azerty's service op dat gebied kan ik geen oordeel geven.

Ik heb nog nooit problemen gehad met Azerty, vooral het overzicht van je account met alle facturen op een rijtje vind ik heel goed uitgevoerd.

Ik heb nog nooit beschadigde producten gekregen van Azerty

Super muurbeugels voor de PC's.
En Networking Tool Set is helemaal top, kabel/lijn tester en bijbehorende tangen. We hebben alles gebruikt en is echt super handig.
Aanrader dus.

Verzenden mag wel iets sneller.

Uitstekend webshop. Alles wat er hoort te zijn - is aanwezig: goede prijzen, zeer snelle levering, geen verzendkosten, goede verpakking, duidelijke omschrijving van producten, duidelijk verloop van bestelling met bevestigingsmails en track&trace. Gewoon voorbeeld voor alle andere webshops.
Over de klantenservice heb ik geen mening, want bij een goede webshop waar alle processen goed geregeld zijn, hoef je geen contact te maken met de klantenservice.

Zeer snel. Besteld - volgende dag afgeleverd.

Zeer fijne klantenservice pakketje was snel geleverd en ik kreeg meteen antwoord op mijn vragen via de email!

Zeer Snel

Goeie klantenservice meteen antwoord

Alles bestellen ging super gemakkelijk, het was allemaal overzichtelijk en dus snel geregeld. De service is echt GEWELDIG! Azerty reageert snel op vragen (op twitter het snelst binnen een half uur, binnen een aantal uur op mail) Ik had iets fout gedaan in mijn order, ik heb gemailt en het is direct aangepast!

De levering ging iets minder soepel doordat een product niet op voorraad was maar zodra het binnen was is mijn bestelling direct verstuurd en heb ik het de volgende dag ontvangen. Azerty kon hier dus verder niets aan doen.

Zoals al vermeld in de algemene omschrijving, de service is echt super, er wordt snel op vragen gereageerd en problemen zijn in no-time opgelost.

Overzichtelijke website. Had 2 ventilatoren nodig die hier op voorraad waren tegen een scherpe prijs. Bestelproces was snel & eenvoudig.

Product was goed verpakt. Snelle levering (volgende dag). Track & trace code ontvangen.

Scorekaart voor Azerty