Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenMooie goedkope prijzen, ze hebben altijd alles op voorraad en alles verloopt gemakkelijk. Ik ben zeer tevreden over Azerty.
VerzendingNog nooit last gehad met de verzending, altijd volgende dag in huis gekregen. Een keertje was er iets mis gegaan bij PostNL (pakket was kwijt) maar ben vriendelijk geholpen en een dag later had ik het pakketje.
KlantenserviceEen keertje een product te laat binnen gekregen, dacht dat het aan Azerty lag, maar het lag aan PostNL. Dus Azerty heeft mij aan de telefoon geholpen met het uitzoeken waar mijn pakketje was gebleven. Ik ben erg tevreden over de klantenservice.
Ik heb een nieuwe grafische kaart besteld, de bestelling was al klaar voor afhalen na 2 uren. De jongen achter de bureau was erg behulpzaam en alles ging heel goed.
Prijzen op de website zijn vaak scherp. Op sommige producten heb je langere garantie via Azerty dan via de fabrikant. Website is overzichtelijk en ze werken de voorraad up-to-date bij. Meerdere keren al besteld nooit problemen of een verlate levering gehad.
VerzendingS'ochtends besteld de volgende dag geleverd. Via mails wordt je goed op de hoogte gehouden en de mail van de bestel bevestiging is ook snel binnen, zodat je weet dat alles goed is gegaan qua betaling. Levering gaat via postnl en qua snelle levertijd en notificaties zit dat bij dit postbedrijf wel in orde.
Ik bestel al vele jaren diverse computer onderdelen bij azerty.nl. Voornamelijk eerst omdat ze vaak de goedkoopste waren. Inmiddels ben ik erachter dat hun service ook zeer goed is en bestellingen worden meestal gratis verstuurd.
VerzendingZoals gezegd is de levering meestal gratis. Evengoed krijg je een track en trace. Meest gangbare onderdelen zijn bijna altijd op voorraad en een dag later binnen.
Klantenservice1 keer een defect gehad aan een moederbord. Opgestuurd met RMA. Snel gerepareerd en retour ontvangen. Uitstekende service. Alles netjes terug te vinden op persoonlijke pagina op de website.
Ontzettend goede service. Product goed ontvangen en de betaling via iDEAL is netjes verlopen na ontvangst van het product.
VerzendingDe levering was zoals beloofd de volgende dag ( na bestelling ) binnen. Betaling ging netjes achteraf nadat ik vooraf via iDEAL toestemming heb gegeven. Ik ben zeer tevreden
Producten gezocht op tweakers, bij Azerty in het winkelwagentje. Waren op productnaam makkelijk te vinden. Het bestel proces was eenvoudig en snel geregeld. Twee producten waren niet op voorraad maar werden binnen 3 dagen verwacht. Sure thing (maandag avond laat besteld (na 23:30 uur), donderdag werd het in twee pakketjes bezorgd. 1 Was de case, de rest zat in een aparte doos. De case was van zichzelf al prima verpakt en in eigen verpakking verzonden. De rest zat netjes klem met luchtkussens en was prima verpakt.
VerzendingLevering was op de 3e werkdag na bestelling, terwijl er twee producten waren die binnen 2 à 3 op voorraad zouden zijn. Erg netjes dus! Verpakking was ook goed. Netjes met schuim en luchtkussentjes verpakt.
Makkelijke site en artikel eenvoudig te vinden.
Bij de betaling geen erg in gehad dat creditcardbetalingen een toeslag van 3 % krijgen. Ik had dan liever met IDEAL betaald.
Artikel kwam uit Centraal Magazijn, dus niet de volgende dag geleverd.
Binnen 3 werkdagen in huis. Verzonden in de originele doos.
Als aanvulling op mijn vorige bestelling (pc, exclusief videokaart) nu toch maar de GTX 1070 aangeschaft via Azerty (alles onder 1 dak).
VerzendingKeurig verpakt en geïnformeerd over de voortgang van de bestelling.
snelle afhandeling van mijn bestelling. netjes op de hoogte gehouden met e-mail over de verzending.
VerzendingGoede communicatie en nog steeds altijd op tijd en gratis binnen nl
KlantenserviceAls je vragen hebt kun je chatten met een medewerker. Je word altijd goed geholpen er word snel gereageerd.
Heldere, overzichtelijke website. Uitgebreid assortiment dat goed is ingedeeld. Website laad niet altijd even goed, maar wat het moet doen, doet het wel.
VerzendingVerzending was razendsnel. Nog geen half uur na het plaatsen van een bestelling was er al een mailtje met een werkende T&T code.
VerzendingPrima levering. bestelling net voor 22:00 uur geplaatst. de volgende dag de onderdelen netjes bezorgd. onderdelen zaten netjes verpakt in een stevige doos voorzien van luchtzakjes.
Uitermate snelle levering: vrijdagavond om 22:30 besteld en zaterdagmiddag al in huis! Petje af hoor. Lage prijzen ook. Kortom, prima toko om zaken mee te doen.
VerzendingZeer snel geleverd, en goed verpakt.
Fantastische service, meer dan tevreden over Azerty. Ik zou ze zeker aanraden. De PC die ik heb laten bouwen door Azerty zag er van binnen en buiten echt piekfijn uit, de bedrading allemaal erg netjes aangesloten en vast gezet. Ik kon gelijk aan de slag
VerzendingHet product werd veel eerder geleverd dan ik had verwacht, hier ben ik erg tevreden over.
KlantenserviceIk heb gebruik gemaakt van de chat klantenservice, ik werd vriendelijk geholpen en ze geven snel en duidelijk antwoord op je vragen.
De producten hebben altijd 1 van de beste prijzen bij de vergelijkingen en ze zijn meestal ook op voorraad.
VerzendingVerzending is snel als de producten op voorraad zijn. Bij de meeste producten heb je ook geen verzendkosten.
KlantenserviceAls je vragen jebt kun je chatten met een medewerker. Je word altijd goed geholpen er word snel gereageert.
Website werkt perfect. Logisch en simpel. Ik zou er niets aan veranderen. Zoeken doe ik via tweakers
VerzendingGoede communicatie en nog steeds altijd op tijd en gratis binnen nl
KlantenserviceSuper service nog steeds. Ooit een processor teruggestuurd en werd in tegenstelling tot concurrenten van azerty goed geholpen.
Goeie producten, over het algemeen een lage prijs, verzending verloopt snel en probleemloos en betaling kan gemakkelijk worden gedaan.
VerzendingSnelle levering (meestal de volgende dag in huis), goed verpakt en onbeschadigd aangekomen.
KlantenserviceOp de site kun je live chatten met medewerkers en als er iets mis is kun je gewoon bellen of een mailtje sturen.
Alle producten zijn scherp geprijsd en goed voorzien van informatie. Ik vind zelf allen dat het zoeken van bepaalde pc componenten best lastig word als je (bij bijvoorbeeld pc behuizingen) iets van 20 verschillende groepen hebt. Ik had dit zelf liever in maximaal 5 groepen gezien. Dit zou het een stuk makkelijker maken om te zoeken.
VerzendingHeb savonds rond 10 uur bestelt en had niet verwacht dat ik deze de volgende dag binnen zou krijgen. Maar de volgende morgen kreeg ik een bericht dat alles verzonnen was en kreeg ik een PostNL track en tracé link waarop ik kon zien hoe laat het pakket binnenkwam.
Zeer groot aanbod hier grijp je niet snel mis, de prijzen zijn scherp, (meestal) direct geleverd uit eigen voorraad .
VerzendingVlot verzonden, goed verpakt, de volgende dag in huis.
Zoals ik eigenlijk altijd doe, shop ik bij Azerty voor hardware. Veelal de goedkoopste of in iedergeval 1 van de goedkopere winkels. Zo ook nu een GTX 1060 gekocht. Na kort contact hierover (lees bij klantenservice) heb ik de knoop doorgehakt en mijzelf een mooie kaart cadeau laten sturen. Niets meer dan lof voor deze zeer vriendelijke en klant gerichte mensen!
Mijn persoonlijke plus punten op een rij:
+ Duidelijke vermelding van voorraad op de website
+ Enorm uitgebreid aanbod (maar dan ook echt enorm!)
+ Direct hulp bij vragen (ook per e-mail nagenoeg direct antwoord)
+ Prijzen zijn erg scherp
+ Product informatie is volledig en duidelijk
+ Order overzicht en account zijn top geregeld
Min punt:
- Het enige wat ik mij kan bedenken is dat ik het jammer vind dat Azerty in Raalte zit en niet ergens meer centraal. Met de snelle leveringen via PostNL is dit niet echt nodig overigens, maar goed ik moet toch iets van een minpunt kunnen noemen in een beoordeling.. (denk ik)
Azerty hanteerd (indien op voorraad) voor 22:00 besteld de volgende dag in huis. Mijn bestelling had ik in de ochtend geplaatst en was volgens mij binnen 1,5 a 2 uur al verzendklaar gemaakt en bevestigd met Track&Trace nummer. De volgende morgen om 09:30 had ik het product, in uitstekende verpakking (wat je mag verwachten) netjes ontvangen. Goede stevige doos met daarin air bags om het product heen voor extra bescherming. Een klein foldertje met wat aanbiedingen en uiteraard het factuur.
KlantenserviceAangezien ik al erg lang aan het twijfelen ben geweest had ik eerst (bij de lancering van de GTX 1070) contact opgenomen met Azerty. Na een goed gesprek werd duidelijk dat het voor mij misschien handig was te wachten op de RX 480 en de GTX 1060 (dit vanwegen mijn huidige PC). Wie zegt dat deze winkel alleen maar uit is om zo snel en zo veel mogelijk te verkopen is echt niet terecht. Door jullie vriendelijkheid en expertise (en naar aanleiding van mijn volledige PC die bij jullie al vandaan kwam) heb ik voor mijn pc een ideale kaart gekocht wat een hoop geld heeft gescheeld (ivm de GTX 1070). Nogmaals bedankt !
eerste zelfbouw pc,dus veel voorwerk voor passende spullen is belangrijk.
kast moederbord processor geheugen voeding en ssd besteld bij azerty,en de volgende dag in huis in 2 paketten,alles perfect.
3 uur later een werkende fluisterstille pc voor muziek op nemen,met fractal r5 kast,een aanrader..het geheugen heeft levenslange garantie,dus ik weet niet of het mijn leven betreft,het leven van crucial,of het geheugen van azerty over 100 jaar..de postbode had geen idee.
zou tussen 12.00 en 14.00 worden geleverd en post.nl kwam om 12.08 en hij was blij dat ik begane grond woonde,want de fractal is zwaar.