Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

De harde schijf van mijn Ubiquiti CloudKey was begon fouten te vertonen en moest vervangen worden. Natuurlijk gebeurt dat net in de feestperiode dus heb ik op zaterdag 28 december een mooie opvolger uitgezocht. Doordat ik er van overtuigd was dat in de Cloudkey zowel 2,5 als 3,5 inch diskjes gingen heb ik een mooie 3,5 inch Toshiba surveillance disk uitgezocht. Vrijdag 3 januari werd die geleverd. Dus ik zoek die Cloudkey op, haal die disk er uit en … blijkt er alleen maar een 2,5 inch in te passen! Compleet mijn eigen schuld en die disk ging op 6 januari op eigen kosten retour.

Diezelfde dag een nieuwe 2,5 inch disk besteld en op 9 januari kon ik eindelijk de disk in de Cloudkey vervangen. Tevens werd die dag de retour verwerkt en het geld werd 13 januari netjes teruggestort.

Eind goed, al goed dus.

Aangezien de oude disk nog wel wat deed had ik geen haast en was de keuze van de disk belangrijker dan de levertijd. Door mijn eigen stommiteit moest ik twee keer een disk bestellen en telkens kwam de disk 6 dagen na het bestellen binnen. Misschien had ik voor een disk uit voorraad kunnen kiezen, maar ik had geen haast.

In beide gevallen stond de bezorger voor de deur met een grote doos vol lucht. Letterlijk. Zo erg zelfs dat ik bij de tweede disk maar een camera opstelde voor het open maken om bewijs te kunnen verzamelen mocht die doos leeg zijn. Gelukkig bleek dat niet nodig, de 2,5 inch disk zat gewoon zo goed verpakt dat je hem niet voelde bewegen. En zo’n diskje weegt ook 3x niks. Kon niet beter verpakt worden dus.

Laatst op Black Friday de meeste onderdelen ingekocht voor een gloednieuwe PC build. Kortingsacties hebben aardig wat centen bespaart en ben tevreden met de prijzen die als goedkoopst in de pricewatch stonden tijdens mijn aankoop. Wel jammer dat de Ryzen 7 9800X3D een hogere aankoop prijs had dan de adviesprijs, maar aangezien de grote demand kan ik het ze niet al te kwalijk nemen.

Verder is de website simpel en voor de hand liggend te gebruiken. Prima te doen voor het enkele kleine onderdeel of een bootlading aan parts. 👍

Levering was precies op tijd zoals aangegeven via Azerty en PostNL. Als het langer duurt kun je dit zien op de website, of je krijgt netjes een email met informatie over wanneer de leverancier het artikel leverbaar heeft en Azerty het gelijk kan doorsturen.

Levering van mijn onderdelen waren keurig in 1 grote doos ingepakt. Met wat wel lijkt op overbodig veel vulmateriaal. Maar als je al gauw meer dan twee duizend euro uitgeeft aan diverse onderdelen word dit zeer op prijs gesteld. Al het plastic is allemaal snel gerecycled anyway.

Enkele simpele vragen gesteld aan Azerty's klantenservice over leverdatum en actiecode voor game bij aanschaf van een GPU. Duurt een dag of twee om antwoord te krijgen, maar krijgt wel netjes een duidelijke email terug die je verder helpt. Zelfs als je vragen beetje dom zijn. 🙂

Nieuwe PC samengesteld voor mijn zoon. Ze hebben veel keuze en je kan op de site prima verschillende producten met elkaar vergelijken. Ook hebben ze goede prijzen, daarom hebben we alles in 1 bestelling kunnen doen.

Zodra de bestelling compleet was netjes een mail gekregen wanneer het geleverd zou worden. En dan ben je afhankelijk van de bezorgdienst, maar ook dat was keurig voorelkaar.

ik vond het een heel mooi product wat ze verkochten het kwam erg netjes aan onbeschadigd waar ik erg blij mee was de prijs was ook gemiddeld wat ik fijn vond dus niks te klagen

het werd met 2 dage geleverd wat erg fijn was

als ik iets niet zou weten zou ik naar de klantenservice bellen

Ik had een betere powersupply door een upgrade nodig. Azerty was makkelijk om te vinden en snel geregelt. Het zal geen same day shipping zijn maar wel goede kwaliteit.

Goed verpakt en optijd onderweg. Toe ik hem kreeg merkte ik dat het zorgvuldig behandeld was.

goede service en de juiste voeding waar ik juist om vroeg bij mijn systeen 850watt

levering is altijd op tijd nooit geen problemen mee gehad

die is goed als ze het niet weten krijg je een monteur te spreken

Net voor de Kerst een nieuwe PC besteld. 8 Januari kon ik hem ophalen. Ik heb hem door Azerty laten bouwen en installeren en het geheel zit keurig in elkaar, draait als een zonnetje. Ook de installatie was prima verlopen en ik kon zonder problemen de boel aansluiten en gebruik maken van mijn nieuwe pc.

Zoals gebruikelijk, zeer tevreden met Azerty.

Prima keuze, ze waren in dit geval ook de goedkoopste. Drie NVMe SSD’s bij ze besteld en geleverd gekregen

Tja, wat kun je hiervan zeggen? Ze doen wat ze moeten doen.

Pc onderdelen bij deze website besteld op 16 december, sommige onderdelen zaten wat langere levertijd op. De webshop gaf hierbij een levertijd van 10 werkdagen.

10 werkdagen zouden de onderdelen duren om te leveren, eind december nog niks binnen naar de klantenservice gebeld om aan te geven dat alle 2 orders tegelijk verstuurd moeten worden. Dit jaar nogmaals gebeld en na meer dan 3 weken was het allemaal op voorraad, tijdens dit gesprek weer aangegeven dat de orders tegelijk verzonden moesten worden. Eindelijk kreeg ik de track en trace. Neem het pakket in ontvangst is deze niet compleet en hebben ze deze orders dus niet tegelijk verstuurd ongeacht dat alles op voorraad was

Over de klantenservice ben ik tevreden ondanks je soms lang moet wachten aan de lijn, ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam!

Zowel privé als bedrijfsmatig ervaring met Azerty. Breed assortiment en goede service. Betaal je soms net een paar euro extra voor, maar zeker niet de duurste. Ook toen ik bedrijfsmatig obscure kabels nodig had voor een videoconferencing set kon ik deze gewoon bij Azerty bestellen.

Snel geleverd en via PostNL, geen gedonder met koeriersdiensten. Hierdoor komen ze denk ik weg met minder stevige verpakking. Mijn meest recente bestelling van een ramstick werd geleverd (in verpakking) in een bubbeltjes envelop. Het gaat tot nu toe altijd goed maar het baart me soms toch zorgen.

Azerty verkocht een product waar ik al een tijdje naar uit keek. Voor kerst heb ik van een aantal hele lieve mensen een cadeaubon gekregen om te besteden bij Azerty. Gelukkig als een kind kon ik dus mooi mijn producten kopen!

Het bestellen ging soepel en de site werkt goed.

Het systeem van de cadeaubonnen doet een beetje ouderwets aan. Je dient de bonnen in te voeren in het opmerking veld waarna de waarde ná levering wordt gecrediteerd.

Dat is prima, maar ik was blij dat het afrekenen gewoon kon met iDeal en niet met een giro via de fax ofzo. :+

Producten waren prima verpakt en zijn in goede orde ontvangen. Levertijd kwam overeen met de tijden gecommuniceerd op de website bij het product.

Had een vraag over hoe het precies zat met de cadeaubonnen. Kreeg ondanks de feestdagen snel reactie. Later bleek dat de info ook te vinden is op de site. Ik had dus wat beter kunnen kijken van te voren. Al met al prima geholpen.

Bestelling plaatsen gaat zeer vlot,zeer gebruiksvriendelijke site, die zeer overzichtelijk is ivm de aangeboden producten

Bestelling binnen de twee dagen netjes afgeleverd , degelijk verpakt en voldeed volledig aan de verwachtingen

Groot aanbod, tegen gunstige prijzen. Ik kocht er een processor en geheugen. Binnen een uur na bevestiging verzonden.

Binnen een uur na bevestiging verzonden, dus heel fijn dat het zo snel geleverd wordt.

We hadden eerst ander geheugen besteld dat helaas niet op voorraad was. Mail gestuurd dat we liever ander geheugen wilden. Dit is razendsnel.opgepakt en omgezet. Heel fijn.

Meerdere slechte ervaringen met Azerty.nl gehad. Met tussenposen van minder dan 3 maanden twee producten besteld. Op de website van Azerty.nl werd bij beide artikelen aangegeven: niet op voorraad bij Azerty.nl, maar wel op voorraad bij leverancier. Levertijd 2 tot 3 werkdagen.

Na bestelling van het eerste artikel kwam pas na een week (5 werkdagen) bericht dat het artikel binnen was.

Na bestelling van het tweede artikel heb ik na twee werkdagen via de klantenservice gevraag gevraagd wat de status update was. Na het sturen van een reminder naar Azerty.nl kwam uiteindelijk bericht dat leverancier momenteel geen voorraad had. Na 11 dagen kwam het bericht dat het artikel niet meer leverbaar was, maar dat ik wel voor een alternatief artikel kon kiezen. Online bij andere bedrijven was het bestelde artikel nog wel leverbaar!

Hierbij krijg ik het gevoel dat het artikel niet meer voor de geadverteerde prijs kon worden ingekocht door Azerty.nl.

Kwalitatief uitermate teleurstellend bedrijf met leveringen en levertijden die niet worden nagekomen.

Beste,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat je een slechte shopervaring hebt gehad. Dit is uiteraard niet wat we willen.
Wij streven ernaar om elke vrijdag een statusupdate te mailen met daarin de verwachte levertijd van je product. Het spijt ons als deze niet bij je is aangekomen.

Helaas zijn wij afhankelijk van de levertijden van onze leveranciers, waardoor er onverwachte vertragingen kunnen optreden. We begrijpen dat dit frustrerend is. Daarom nemen we jouw feedback mee in ons proces, zodat we situaties zoals deze in de toekomst beter kunnen aanpakken.

Als je nog aanvullende vragen hebt, kun je ons bereiken via reviews@azerty.nl.

Ninthe
Marketing

Producten waren aangeboden voor een prima prijs en mooie levertijd.
Bij het wachten op de videokaart zag ik dat er een nieuwere uitvoering van dezelfde kaart beschikbaar was, dit heeft Azerty heel snel via whatsapp contact voor me aangepast.

Naast de videokaart had ik ook een ultrawide monitor besteld, hier is wel ruimte voor verbetering aangezien ik bij de eerste 2 keer contact opnemen een belofte kreeg dat het product vandaag of 'morgen' zou arriveren. Toen ik vroeg naar een eerlijke levertijd kreeg ik een email met de vraag of ik mijn bestelling wilde splitsen. Uiteindelijk heb ik 2,5 week na bestellen de monitor ontvangen.
(dit was wel in de drukke kerst periode, mijn feedback is daarom enkel op de eerlijkheid in communiceren levertijd)

Producten zijn prima beschermd geleverd.

Producten waren stevig verpakt, allemaal intact aangekomen via de PostNL bezorgdienst.

Zoals hierboven aangegeven, als je een levertijd communiceert zorg dan dat deze ook onderbouwd en eerlijk is.

Ik was op zoek naar een nieuw RAM-setje, omdat een van mijn huidige sticks defect was geraakt. Tijdens het browsen op de website vond ik een mooie set, maar merkte op dat er een fout in de specificaties stond vermeld. Na contact met de klantenservice werd dit direct gecorrigeerd op de website. Het contact verliep vlot en professioneel. De levering was bovendien snel. Zeer tevreden met de service!

De filters op de website zorgen er af en toe voor dat deze vastloopt. Tip voor de developers en online marketeers om dit eens na te kijken! ;)

Snelle levering, wat erg fijn is. In de avond besteld en de volgende middag al ontvangen.

Er werd binnen enkele uren gereageerd via WhatsApp. Contact verder prima.

Ik was opzoek naar een game laptop. Lang wikken wen wegen op tweakers.net. Maar naar lang zoeken, kwam ik bij azerty.

Trustpilot gaf weinig weinig vertrouwen, je kijkt toch snel naar de negatieve reviews.

Toch was het een fijne ervaring. Nog contact gezocht met de klantenservice over de laptop. Dat trok me over de streep. Laptop werd netjes afgeleverd, moest wel een handtekening zetten.

Al met al erg tevreden!

Bij de levering stond wel de volgende werkdag in huis, helaas kwam er nog extra dag bij. Voor de rest was het prima!

Ik had contact gezocht via whatsapp. Ik had vrijsnel antwoord en ook een goede onderbouwing.

De website was geordend en de prijzen waren goed, maar het gebeurde vaak dat de website zou freezen.

Ze hebben mij beloofd dat de pc in 3-4 dagen gereed zou zijn, maar dit duurde eerder 18 dagen totdat ik hem kreeg.

De klantenservice was behulpzaam en formeel, maar soms kon het enkele dagen duren voordat ik een antwoord kreeg.

Wederom bij Azerty uitgekomen om componenten te bestellen voor mijn PC. Na 8j blijkt dat ze nog steeds competief op de markt liggen met hun prijzen. Net als vorige keer blij met de manier van afwerken van de bestelling.

Correcte verzending en correcte dubbele verpakking waardoor componenten volledig zijn geleverd.

Bestellen verliep gunstig. Azerty heeft gunstige prijzen en vlotte verzending. Voldoende uitleg bij de producten. Kom hier vast nog eens terug.

PostNL. Tegenwoordig ook ruimere opties mbt aflevering en tijdsvak bezorging.

Scorekaart voor Azerty