Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Ik heb bij Azerty een AKRacing gaming stoel besteld, volgende dag netjes afgeleverd door mijn vaste PostNL meneer die de doos met een karretje moest brengen. :P

De doos kwam goed verpakt binnen en op tijd.

Helaas beviel de stoel mij niet, in ieder geval niet voor de prijs en wou ik de stoel retour sturen.
Geen probleem zo gedaan, werd dezelfde dag nog geaccepteerd!
Meteen de stoel uit elkaar gehaald en zo netjes mogelijk in de doos ingepakt (met zweet en tranen gelukt, wat een werk!)
Zelfde dag nog weg gebracht bij PostNL.
Volgende dag kreeg ik bericht van Azerty dat ze de stoel ontvangen hebben en erop terug komen of ik mijn volledige aankoop bedrag terug kreeg.
Die avond kreeg ik een mail dat ze besloten hebben 100% van mijn aankoop bedrag terug te storten.
Helemaal geweldig, had ik niet verwacht.

alleen de zoekfunctie van de website werkt niet optimaal, verder niks te klagen snel geleverd en niet duur!

netjes, goed verpakt en snel geleverd.

Onlangs een Devolo Wifi AC repeater gekocht. Deze was nog niet op voorraad maar stond op 2-3 dagen levertijd. Toen ik binnen dit termijn de levertijd van het product in de webshop naar +10 dagen zag gaan heb ik contact opgenomen en is het product toch nog binnen de 2-3 dagen levertijd geleverd.

Goed en degelijk verpakt

zie intro. Altijd response en waar mogelijk ook concrete voorstellen mocht iets niet leverbaar zijn

Ik heb al meerdere malen onderdelen voor mijn pc gekocht bij Azerty. Het assortiment is zeer groot en de prijzen zijn voordelig! Gelukkig stond er bij de harde schijf die ik gekocht heb dat de SATA kabel nog ontbreekt, anders was ik die zo vergeten. Al met al dus een klasse webshop!

Je kan zelfs in de avond nog bestellen om het pakket de volgende ochtend te laten bezorgen. Ik was aangenaam verrast door de doos Merci bij mijn eerste bestelling. Zulke klantvriendelijkheid ben ik nog nergens tegengekomen.

Ik koop nu meerdere jaren bij azerty.
van hele systeemen tot losse onderdelen.
de service is snel, ik heb nog nooit langer hoeven wachten dan aangegeven. en in de meeste gevallen waren producten binnen een dag binnen.
zelfs bij een miskoop van mijn kant was retourneren van het product geen probleem en werkt het geld terug gestord.

een van de beste web winkels die ik heb ervaren

Ik had een foutje gemaakt bij mijn bestelling.
Ondersteuning via mail was snel en behulpzaam

Geweldige winkel, bestellen ging soepel met in de winkelwagen nog suggesties voor een sata-kabel die ik anders vergeten was.

Ik heb verzocht om mijn verzending naar afhalen om te zetten. Dit heb ik 's avonds laat gedaan en kreeg de volgende morgen al reactie op mijn mail.

Een goed compleet aanbod met een fatsoenlijke prijs. Niet altijd de allergoedkoopste, maar wel een van de goedkopere. Snelle levertijden, goed verpakt. Prima shop!

Snel geleverd, goed verpakt en gratis verzonden.

Bestelling ging prima, door een internet probleem kon ik niet de bestelling afronden is met de klantenservice snel en makkelijk opgelost. Na ontvangst van de producten bleek er een defect te zijn, dit werd echter snel en gemakkelijk opgelost en vervangen. Heb zelfs de retourkosten vergoed gekregen. Al met al zoals altijd tevreden aankopen gedaan via Azerty.

Verzonden producten zijn prima en goed verpakt verzonden. Prima service bij retourneren en opnieuw verzenden.

Fijne klantenservice, geschied gemakkelijk en snel via email.

Een van de redenen dat ik een aankoop heb gedaan bij azerty.nl was dat het goedkoop was en een nederlandstalige support had. In België zijn alle webwinkels ongeveer 10 euro duurder op elk product. Aangezien je waarschijnlijk een hele pc wil kopen/bouwen komt dit toch snel op enkele tientjes.

De levering verliep goed.

De klantenservice was ook optimaal ze hebben alle vragen beantwoord, misschien is het jammer dat ze niet elke seconde naar hun email kijken maar dat kan je natuurlijk niet eisen. Elke email werd beantwoord binnen het uur.

Over het algemeen een uitstekende (web)winkel. Producten zijn goed gesoorteerd en de verzending en klantenservice zijn goed. Alleen jammer dat sommige dingen niet altijd op vooraad zijn.

Snelle verzending van producten die op vooraad waren. Goed ingepakt en netje binnengekregen.

2x een mail gestuurd naar de klantenservice en dezelfde dag nog 2 reacties terug, top!

makkelijk de bestelling te plaatsen en als nieuwe klant ook makkelijk om nieuwe klant te worden

snelle levering en klopt voor 22 uur besteld morgen in huis als het op voorraad leverbaar is

Fantastische service gehad tot nu toe! Altijd meteen geholpen wanneer ik een vraag had en altijd de bestelling precies op tijd! oftewel top site, hier blijf ik bestellen :)

Keurig op tijd, en Geen problemen mee gehad.

Altijd snel antwoord op twitter, Super fijn!

Snelle levering met een goede service. Ze hebben een groot assortiment met uitstekende prijzen, ze hebben voor iedereen wel iets moois.

Ze hebben geen eigen doos gebruikt maar de doos van mijn kast gebruikt om een klein product in te stoppen. Dit hebben ze ook erg netjes op de doos geschreven zodat ik niets zou missen.

prime en betrouwbare leverancier. prijs concurrerend en betrouwbare levering
wat een fijne shop om zaken te doen

prime en betrouwbare leverancier. prijs concurrerend en betrouwbare levering, zoals altijd voorheen al gebruikelijk

Het product was te vinden op de website met een goede prijs erbij. De prijs was lager dan sommige andere webshops.

Ik wilde een MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G bestellen bij Azerty maar deze was toen nog niet op voorraad. Ik vroeg via de chat op de website wanneer deze binnen zou komen. Volgende de medewerker zouden ze diezelfde week binnen komen en méér dan genoeg om alle huidige en toekomstige orders te voldoen. Mooi, ik dus bestelt en 530 euro overgemaakt naar Azerty.

Een week later nog niks gehoord en dus nog maar eens via de chat gevraagd wat de status was. Wat bleek, de grafische kaarten waren binnen gekomen maar bij lange na niet genoeg om de orders te voldoen. Toen heb ik laten doorschemeren dat ik er over dacht om mijn order te annuleren. Hierna zei de persoon op de chat niks meer en kreeg ik vanzelf plotseling een email dat mijn order geannuleerd was. Zo hoor je niet met klanten om te gaan.

In de email met de annulering van de order werd mij gevraagd mijn IBAN nummer te emailen naar een bepaald adres. Dat meteen netjes want ik wilde mijn geld natuurlijk zo snel mogelijk terug. Daarna een email van Azerty ontvangen dat ze mijn IBAN hadden ontvangen en het geld zo snel mogelijk werd over gemaakt.

12 dagen nadat ik die laatste email had ontvangen had ik nog steeds niks op mijn rekening staan en na wat googlen kwam ik erachter dat de wettelijke termijn om geld terug te storen 14 dagen was. Ik dus Azerty maar eens gebeld om verhaal te halen. Toen ze mijn annulering opzochten kreeg ik te horen "Nouja meneer, u heeft uw geld nog niet terug omdat wij nog wachten op uw IBAN nummer". Volgens de persoon aan de lijn hadden ze dit niet ontvangen, terwijl ik de email die bevestigde dat ze het hadden ontvangen voor mijn neus had.

Ik moest mijn IBAN maar opnieuw emailen en dan zouden ze het geld "zo snel mogelijk" overmaken. Ik heb ze gewezen op hun wettelijke verplichting om binnen 14 dagen het geld over te maken maar het was op dat moment donderdag. Als ik het geld de week erna niet zou hebben heb ik beloofd stappen te ondernemen. Uiteindelijk stond het geld op maandag (16 dagen later) op mijn rekening.

Dus:
- Medewerkers maken beloften die ze niet kunnen waarmaken
- Bij het ook maar laten merken dat je wilt annuleren hoor je niks meer en wordt vanzelf je order geannuleerd
- De klantenservice is slordig en raakt blijkbaar gegevens kwijt

azerty is super goed voor pc bouw en service totaal . Mijn computer is goed inelkaar gezet de windows goed geprogrameerd de winkel heeft echt een dikke pluim verdiend

de levering was goed tevolgen en goed verpakt ik had een grote doos ivm de grote levering en deze was uitstekent verpakt

ik had een 2e besteling deze werd bij mijn 1ste gevoegd en dit is echt heel goed verlopen de klamtemservice verdient in deze kwestie echt een dikke duim

Wederom snelle en correcte uitvoering van de order.
Goede prijsstelling.

Voor mij blijft dit de beste leverancier voor mijn computeronderdelen.

product was niet op voorraad, zoals bij de meeste internet leveranciers.
Zou binnen 3 dagen worden geleverd. Was al binnen twee dagen in mijn bezit.

Op 3 augustus 2016 een Samsung Galaxy S7 (black) besteld. Bij aankomst van het pakket (goed verpakt) bleek dat de seal op de telefoon al geopend geweest was, wat ook bevestigd werd toen ik zag dat er een vingerafdruk zat op het scherm. Meteen gemaild en gebeld, werd excuses aangeboden en een oplossing geboden. Ik moest even een RMA aanmaken via de website, zodat ik het apparaat terug kon sturen zodat ik een vervanging zou krijgen.

Zo gezegd, zo gedaan. Binnen een uur kreeg ik een sevicenummer en heb het pakket aangetekend teruggestuurd die bij hen 5 augustus ontvangen was. Ik had gehoopt dat ik diezelfde dag een nieuwe toegestuurd zou krijgen, maar daar heeft een dag extra op zich laten wachten. Op zich geen probleem, maar toch jammer als je met smart uitkijkt naar je nieuwe smartphone. Uiteindelijk de telefoon deze week ontvangen, opnieuw goed verpakt en deze was netjes gesealed en ongebruikt.

Had natuurlijk niet mogen gebeuren, maar foutje maken is menselijk. Alle begrip voor. Afhandeling was verder ook prima, de verzendkosten die ik gemaakt heb zouden nog vergoedt worden, zojuist een mail over gestuurd.

verpakking was meer dan prima en ook snelle aflevering bij initiële bestelling was binnen 24 uur zoals geadverteerd. Bij nieuwe levering duurde het iets langer dan gehoopt

Vriendelijke en snelle reactie (binnen aantal uur)

Alles verloopt soepel. ik heb tot nu toe zo'n 10 bestellingen geplaatst en die zijn altijd op tijd aangekomen. Als je een vraag hebt kan je altijd direct met een medewerker praten via de live chat. Al en al een perfecte webshop!

Altijd goed verzonden, en vandaag besteld morgen in huis is nog nooit niet gebeurt.

Direct met een medewerker praten hebben de meeste sites niet, maar Azerty wel.

Ik heb in het verleden meerdere systemen en losse onderdelen bij Azerty besteld,
Dit is altijd zonder problemen verlopen en ben zeer tevreden.
De service is geweldig!

Het pakketje kwam de dag na het bestellen al in huis, snelle levering!

Ik had een 6600k + een z170 mobo besteld, toen bleek dat het moederbord defect was werd mijn moederbord ter plekke vervangen.
Alles wat ik moet betalen was 35 euro voor het terugzetten in mijn (oude) computerkast.

Scorekaart voor Azerty