Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Goed assortiment tegen scherpe prijzen. Inmiddels al jaren mijn voorkeursshop. Een aantal producten in mijn laatste bestelling had een levertijd van +/- 3 werkdagen, maar ik kreeg al na 2 dagen de melding dat mijn bestelling gereed was. Opgehaald bij hun afhaalbalie, ging allemaal erg vlot en behulpzaam. Tot nu toe elke keer erg tevreden over hun service!

Na de bestelling heb ik 4 dagen moeten wachten op levering. Geen bericht ontvangen. Ik zag later pas dat het kwam omdat een kabeltje niet op voorraad was. Dat was mij niet duidelijk bij het bestelproces

4 dagen levertijd vind ik lang tegenwoordig

geen bericht ontvangen dat de levering langer ging duren. Alsof het normaal is dat je daarvoor op de website moet kijken

Bestel al jaren naar zeer tevredenheid mijn spullen bij Azerty.
's Middags besteld en paar uur later opgehaald in Raalte. Top!

Heb nog geen ervaringen met bestellingen dat het misliep.
Mocht het toch voorkomen dat een product niet meer leverbaar was, of een andere status had dan op de website werd dit snel gecommuniceerd en kwam men tegemoet met een alternatief of iets in die geest.

9 van de 10 keer op tijd, anders van te voren een melding dat het wat mogelijk wat later zou kunnen komen. Soms was het pakket dan nog op tijd.

Proactief als de status op de website anders was dan daadwerkelijk het geval, en ook in geval van latere levering, werd dit vroegtijdig aangegeven.

Op woensdag een grafische kaart, SSD en wat kabels en een filter besteld. Zaterdag aan huis geleverd (in België). Het duurde iets langer omdat enkele dingen niet meteen op voorraad waren, maar dat stond ook correct aangegeven op hun website. Geen verrassingen dus.

Een van mijn favoriete webwinkels voor hardware!

Op woensdag een toetsenbord besteld. Donderdag melding ontvangen dat het klaar stond voor verzending. Vrijdag netjes ontvangen op het gewenste afleveradres.

Ben goed op de hoogte gehouden over de verzending. Al met al een perfecte transactie.

Beetje grote doos voor een relatief klein pakket. Het was in ieder geval goed beschermd met luchtkussentjes rondom.

Wederom een super ervaring met Azerty!
Na het bestellen van alle componenten voor mijn nieuwe werk/game pc werd ik meteen gebeld dat m'n moederbord niet compatible was met mn processor en geheugen (even een slot over het hoofd gezien, oeps)
Ik kreeg meteen een ander model mobo aangeraden en deze is bij de bestelling gedaan.
Waat vind je dit nou nog, de meeste winkels hadden de boel gewoon verzonden en er verder niet bij nagedacht.
En dan ook nog eens de volgende dag alles in huis!
Geweldige servive, toppie jongens, ga zo door!

Ondanks dat mijn artikel niet op voorraad was en ik uiteindelijk 2 maanden op mijn bestelling heb moeten wachten, ben ik toch tevreden. Azerty informeerde mij regelmatig via mail over de voorziene levertermijn.

Scythe Mugen 4 gekocht, was op voorraad bij Azerty, prima prijs. Volgende dag geleverd. Goed verpakt.

Volgende dag in huis.

Aantal computeronderdelen besteld, volgende dag direct in huis in goede verpakking. Weinig op aan te merken.

Een volledig systeem uitgezocht via tweakers en vervolgens besteld bij Azerty inclusief samenstellen. Prijzen allemaal prima, bestelproces soepel. De opgegeven levertijden klopten en het systeem is netjes in elkaar gezet en verzonden. Via de mail gewoon goed op de hoogte gehouden.

Met zorg verpakt, inclusief alle dozen e.d. Dat postnl er ene paar dagen langer over deed, kon Azerty niets aan doen.

Ik had een vraag na aankoop en die werd dezelfde dag nog snel beantwoord. Prima!

Zoek/navigeer functionaliteiten van de website zelf mogen wat uitgebreid worden, maar er worden goede prijzen aangeboden. Zoeken via de Pricewatch lost dit echter grotendeels op.

Je wordt via mail prima op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Mijn artikel werd verzonden met track en trace via briefpost. Hoewel de track en trace zei dat ik mijn artikel al binnen had moeten hebben, zat het pakketje pas twee dagen erna in de bus.

Ik heb bij Azerty alle onderdelen voor een nieuwe PC besteld, behalve een videokaart en PSU. Ze boden de service aan (voor ca. €20) om CPU, geheugen, koeling al op het moederbord te installeren en het BIOS te updaten. Ik heb van deze service gebruik gemaakt omdat PC's bouwen voor mij nieuw is. Ik ben zeer tevreden over de prijs, de professionele service, de snelheid van de levering, en het aanbod op de website.

De verzending arriveerde de ochtend nadat men mij had laten weten dat de bestelling verzonden was, ook al woon ik in België. (Via PostNL.) Het moederbord met CPU, koeler en geheugen werd verpakt in de originele verpakking van het moederbord. De verpakking van de CPU en het geheugen werd ook meegeleverd. De onderdelen waren veilig omringd door veel plastic , samen in een grote doos.

Ik had op voorhand toelichting gevraagd over de compatibiliteit van de onderdelen bij de technische dienst. Ik kreeg zeer snel antwoord, en men heeft mij een andere netwerkkaart voorgesteld.

Wegens een defecte grafische kaart een nieuw model bij Azerty besteld. Het oude model had ik, samen met de rest van de huidige pc, bij Azerty gekocht. De kaart was op voorraad, en ik heb deze dan ook de volgende dag bij een pak je gemak punt op kunnen halen. Ik had wel wat problemen van mijn kant met de betaling, maar na een telefoontje met azerty is de betalingsmethode direct aangepast en kon alles doorgaan.

Goed verpakt en in een ruime doos.

Nadat de oude GPU defect was gegaan direct met azerty gebeld. Deze kaart zat nog net een week binnen het 3e jaar garantie. Azerty raadde aan om de kaart direct naar Asus te sturen, maar deze tent stuurde mij weer terug naar de verkoper. Azerty deed niet moeilijk en raadde toen aan om de kaart naar hun te sturen. Momenteel is deze, via Azerty, op weg naar Asus.

Ik zocht wat onderdelen om een pc-tje te updaten naar Windows 10 (vanwege bijna einde gratis update 8.1 naar 10). Bij Azerty komt er onder aan de streep toch vaak wel het laagste bedrag uit.

Keurig verpakt en de website laat duidelijk zien welke artikelen op voorraad zij, welke niet en hoe lang verzending gaat duren.

In één woord: Perfect, had zelf eerst een behuizing besteld die niet compatibel was met het mobo, kon voor verzending zo alles omzetten. Later bleek dat ik een verkeerde processor had ontvangen (AMD FX8320 ipv 8350). Processor was al geïnstalleerd, maar ik kon hem zonder pardon zo omruilen of verschil in prijs terug met nog een leuke korting op de volgende bestelling. Gekozen voor het laatste. Dit laat echt wel het zien dat Azerty klanten hoog in het vaandel heeft.

Onbetrouwbare club. Artikelen op de website publiceren die niet leverbaar zijn, daarover pas een week later informeren, vervolgens niet prompt terugbetalen en uiteindelijk, na een aanmaning van mij, ook nog te weinig terug betalen. Er is niet geleverd, dus over de levering kan ik niets zeggen.

Software op de website te koop aanbieden, die niet meer leverbaar is. Hierover dan pas een week later informeren. Een alternatief aanbieden dat meer dan 10 euro duurder is.
Na vier dagen moest ik rappelleren dat de terugbetaling nog steeds niet is ontvangen.
En als ik de terugbetaling dan ontvang, is dat 4 euro te weinig. Ik heb hierover gemaild, maar krijg geen reactie. Het vermoedelijke excuus is dat ik per creditcard heb betaald. Maar aangezien de annulering niet mijn fout is (ik heb me immers niet bedacht - het was niet leverbaar), maar die van Azerty, vind ik dat ik het volledige bedrag dien terug te krijgen. Ik hoef niet gestraft te worden voor Azerty's fouten.

Prima service bij Azerty. Ze zorgen voor een snelle levering en veel producten op voorraad. Ook bij problemen staan ze altijd voor je klaar, via mail of zelfs bij hun in de winkel.

Altijd snelle verzending en netjes verpakt, zodat niets beschadigd

Zoals eerder al aangegeven staat het team van Azerty altijd voor je klaar en ze hebben bij mij ook de probleempjes die ik had, perfect opgelost.

Duidelijke website waar de producten gemakkelijk te vinden zijn. Leuk dat je ook punten kunt sparen voor korting.

Duidelijke en snelle verzending.

Helaas heb ik na contact met de klantenservice geen extra info gekregen die wel beloofd was maar op zich werden mijn belangrijkste vragen deskundig beantwoord.

Prima webshop. Concurrerende prijzen. Het viel me wel op dat een aantal prijzen van video kaarten niet helemaal klopten met de prijs in de pricewatch.

Hele snelle levering en alles goed verpakt.

Al jaren koop ik naar volle tevredenheid mijn producten bij Azerty.
De levering is vlot en correct. Op vragen over informatie wordt snel gereageerd. Ook onderdelen die verkeert besteld waren, werden door Azerty zonder problemen teruggenomen.
Daarom is Azerty mijn favoriet!

Scorekaart voor Azerty