Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

De bestelling heb ik zelf afgehaald in Raalte. Het bleek dat je niet alleen met pin, maar ook contant kunt betalen. Tijdens het bestelproces op de website wordt bij de optie afhalen aangegeven dat alleen pin-betaling mogelijk is.

De website werkt prima op je mobiel. Duidelijke beschrijving van het product. Ze leverde binnen de tijd die aangegeven hadden.

Snelle levering netjes ingepakt in een grote doos en zo aangevuld dat het product niet kon bewegen.

Het was heel makkelijk om de producten te vinden en te bestellen. Ik zocht een specifiek type dvd brander en deze hadden ze en voor een erg lage prijs!

Het product kwam zeer veilig verpakt binnen!

Heb er veel producten besteld in een paar weken voor mijn PC. Moederbord, Koeler etc. Allemaal de volgende dag geleverd zonder verzendkosten. Uitstekend!

Producten zijn snel aangeboden aan PostNL en de volgende dag geleverd zonder verzendkosten.

Ik had een vraag over mijn moederbord en die hebben ze zorgvuldig beantwoord. Was alleen niet heel snel, maar toch ben ik tevreden!

Altijd snelle levering, geen verzendkosten op de meeste artikelen, goede support. defecten worden snel en zonder problemen afgehandeld

Heb via tweakers gechecked en hier was het het goedkoopst, Item besteld op vrijdag en had het netjes zaterdag binnen! Top service Goedkoop en kwalitatief, over de servicedesk kan ik niets vertellen die heb ik niet nodig gehad!

Product besteld netjes op tijd afgeleverd

3 producten besteld en betaald, alle 3 zogenaamd op voorraad, blijkt een behuizing toch niet op voorraad te zijn. Paar dagen later gebeld, nog steeds niet, zou binnen 2-3 dagen opgestuurd worden. 3 dagen later bellen ze me, nog steeds niet op voorraad, over 3-4 dagen, misschien. Kijk je vandaag op de site, staat er nog steeds datie op voorraad is. -_-.

Krijg een 'ja dat op de site klopt niet' aan de lijn. Usefull.

Goedemorgen Erhan12,

Dank u voor uw review, waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.

Aangezien ik momenteel te weinig informatie heb om uw bestelling terug te vinden zou ik graag per email vernemen wat uw ordernummer is, zodat ik kan kijken wat er aan de hand is en een oplossing kan verzorgen. Dit kunt u mailen naar rene@azerty.nl.

In de middag een headset besteld. Zelfde dag nog verzameld. Volgende ochtend al vroeg aangeboden door de bezorger. Hele proces verliep soepel en snel. Precies wat je hoopt te verwachten. Complimenten voor Azerty.

Azerty heeft een overzichtelijke site, ik had snel gevonden wat ik nodig had. Het was nog eens goedkoop ook.

Ik ben ondertussen gewend aan enorme dozen ontvangen als ik kleine dingen bestel. De doos van Azerty was precies groot genoeg dat (met de nodige beschermende padding) de spullen er precies in paste. Stevig, compact verpakt geheel.

Nieuwe WD HDD van 3 TB besteld, die bij Azerty het goedkoopst was en de volgende dag te leveren. Product was goed verpakt in plastic. Er zat zelfs Merci chocolade bij, als bedankje voor de bestelling.
Bestelling had een dag vertraging, maar dat was aan PostNL te wijten.

Heb een moederbord, kast, processor en een voeding besteld. Werden de volgende dag op tijd geleverd (met track en trace). Alles was goed aangekomen en werkte perfect. Geweldig.

Bestelproces ging snel, beschikbare voorraad duidelijk inzichtelijk en met name zeer tevreden met de mogelijkheid tot het afhalen van het product uit te winkel.
Ik had nog geen bericht dat ik het kon afhalen, maar door de voorraad status wist ik wel dat ik het risico kon nemen om naar Azerty te rijden. Ter plekke werd het product direct uit het magazijn gehaald.

Snelle orderverwerking en ruime openingstijden voor het afhalen van bestellingen en het verwerken van eventuele klachten.

's avonds laat besteld, 10 min voor cuttoff netjes op tijd geleverd volgens afspraak.

Bestel er al jaren incidenteel. Goede prijzen en goede service.

Goed ingepakt, zeker voor een HDD.

Ik vond de prijzen uitstekend en ik kon makkelijk en snel betalen. Voortaan kijk ik altijd op tweakers voor ik iets koop!

1 dag na dat ik een product besteld heb kwam de postboden al aan de deur

Website is duidelijk en werkt goed.
Wordt netjes op de hoogte gehouden van de bestelling, en alles wordt netjes verpakt verzonden.
Erg tevreden!

Geen ervaring mee tot dusver

Ik ben al een aantal jaren klant bij azerty en heb nog nooit vervelende dingen meegemaakt. Als er een onderdeel niet voorradig is communiceert men dit netjes en zelfs als je dan toch een ander onderdeel wilt hebben denkt men gelijk mee om een alternatief te vinden. Al met al een prettige winkel om te kopen.

Bereidt om met de klant mee te denken , snel handelen , nette correcte communicatie

Azerty levert snel, betrouwbaar en verpakt producten goed. De site is vrij basic. Met name voor het zoeken naar producten mist Azerty flexibele filters. De site is heel statisch opgezet, waardoor het niet vloeiend surft. Verder kan de layout van de site overzichtelijker en meer responsive voor een betere ervaring. Het is erg belangrijk dat de site een weerspiegeling is van de professionaliteit van het bedrijf en daarom krijgt Azerty van mij 4 sterren. De laatste ster kan verdiend worden om de site aan te pakken en er een fijn werkende web-applicatie van te maken waarin meer overzicht is, betere gebruikersfeedback en dus een professionelere uitstraling geeft. Want dat past beter bij het bedrijf.

Het product de volgende dag al in huis, zoals aangegeven. In totaal vier orders geplaatst dit jaar bij Azerty en tot dusver nooit problemen gehad. Prima betrouwbaar bedrijf!

Normaal ben ik niet zo van de reviews maar door Azerty ben ik zeer gecharmeerd. Na ongeveer 2 weken wikken en wegen welke mobo processor, geheugen en videokaart ik zou nemen kon ik het hele setje na een paar telefonische adviezen dezelfde middag nog ophalen, processor voorgemonteerd met koeler die ik nog veranderd had op het laatst precies zoals ik wilde en heel erg netjes in een doos in noppenfolie helemaal rondom ingepakt en ook netjes een aparte tas erbij met alle dozen plus op enig aandringen van de technische dienst de hoogst noodzakelijke testen uitgevoerd. Het was wel een endje rijden maar voor mij waren het de prijzen die de doorslag gaven en daarna de service aan de telefoon. Verder zitten ze in een heel mooi en schoon pand met een een prachtig niet al te groot logo waar ik in eerste instantie voorbij reed en zijn de mensen er heel aardig en het is er ook erg gezellig vind ik. Azerty Merci Beaucoup

Mijn PC was in hele goede staat binnen 3 dagen afgeleverd zonder enige problemen. Zelf hebben ze het goed in elkaar gezet en netjes de dozen in tact gehouden zodat ik die weer op mijn kast kon leggen om to showen.

Ze hebben binnen 3 dagen mijn bestelling afgeleverd en alles zat er bij inc. de dozen van alle parts die ik in mijn pc gebruikt heb. De PC zelf is heel goed in elkaar gezet alhoewel ik wel graag net wat betere kabelmanagement wou.

Ik had ze niet eens nodig!

Scorekaart voor Azerty