Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk kon gemakkelijk mijn bestelling afronden. Alleen niet iedereen wil een account aan maken....dus maak een optie om de bestelling af te ronden zonder account.
VerzendingSnelle levering voor 22:00 besteld volgende dag al in huis.
Ik ben al jaren zakelijke klant. Sinds de "upgrade" van hun website, is het een totale nachtmerrie om producten te bestellen.
De nieuwe interface werkt voor geen meter. Ik heb hier op de launchdag al een mail met feedback over gestuurd, maar blijkbaar vindt Azerty het niet nodig om hun website gebruiksvriendelijk te maken. Enkele voorbeelden: het sorteren van producten op attributen (de 101 verschillende SSD capaciteiten bv), het onthouden van voorkeuren i.v.m. de website zoals productrangschikking, het feit dat er niet vanuit de "productlijst" kan toegevoegd worden aan het winkelmandje (men dient eerst de productpagina te openen), ...
Door de switch is er ook heel wat misgelopen met hun back-end voor zakelijke gebruikers. Mijn facturen werden niet correct gegenereerd. Als Belgische zakelijke klant, dien ik geen BTW te bestalen (en trek ik die hier ook niet terug). Meer info bij "Klantenservice"
Het heeft 10 mails en meer als 2 maand geduurd voor ik een correcte factuur had. Het meest frustrerende was het feit dat de klantendienst bij de eerste 4 mails gewoon doodleuk een kopie van de foute factuur doorstuurde. Pas na het werken met vette en onderlijnde tekst, een screenshot van de factuur met het btw bedrag in het rood omcirkeld te hebben, kreeg ik een correcte factuur.
Als kers op de taart krijg ik 2 weken geleden een mail van de debiteurdienst dat ik nog een dikke 400 euro verschuldigd ben. Verrassing: het systeem wacht nog steeds op de BTW. Direct de mail beantwoord en duidelijk verwezen naar het hierboven beschreven fiasco en niet eens een antwoord gekregen.
In het verleden begin Azerty af en toe wel eens wat fouten (slechte communicatie, verzenden naar een verkeerd adres), maar over het algemeen viel het al bij al wel mee. De afgelopen 6 maand waren echter een totale nachtmerrie.
Ik werk sinds een paar weken met een ander bedrijf, wat een stuk vlotter verloopt.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Rene Jansen
Ik heb veel dingen bij azerty besteld voor mijn gaming pc. In het kort. Goede klanten service, snelle levering en lage prijzen. Ik bestel zeker vaker bij azerty !
Al jaren bestel ik bij Azerty - betrouwbaar, snel en zijn vaak de goedkoopste! Aanrader!
We Bestellen elke keer weer bij azerty en waarom? omdat we niets te klagen hebben!
Verzendingeen paar MicroSD cards besteld voor onze 3DSXL.
Levertijd was geschat op 2-3 dagen, het was er binnen die tijd en azerty was de goedkoopste ![]()
Levering binnen de aangegeven dagen. Heel goed verpakt. Pakketje was zeer goed te volgen via zowel de website van azerty en via de track en trace.
VerzendingDe onderdelen zaten goed verpakt en er is gebruik gemaakt van schokdempend materiaal om de doos op te vullen.
KlantenserviceJe word goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling
Azerty is een geweldig fijn bedrijf. Het assortiment liegt er niet om en de verzending is prima. De klantenservice is echt geweldig. Fijne mensen met eerlijke regels die altijd paraat staan je verder te helpen. Een kleinigheidje maar ook heel leuk is dat ze live laten zien hoe ze jouw computer in elkaar zetten als je voor de optie kiest Azerty het te laten doen. Kortom, een bedrijf om naar terug te komen!
18 dagen gewacht voor een 2-3 werkdagen monitor. Ze bestellen niet meer op donderdag of vrijdag, dus is het vaak meer dan 2-3 werkdagen. Hier bovenop, als er 2 keer problemen komen met het bestellen dan kan het zoals bij mij wel 3 weken duren.
De levering is goed maar het is lastig om Azerty te bereiken en contact te houden, je weet nooit of ze doen wat ze zeggen.
Verzending was op tijd, gewoon goed vanaf het moment wanneer het product binnen is.
KlantenserviceMoeilijk om te bereiken, je moet er achter aan gaan om iets te bereiken.
Goedemiddag Thomas,
Rene Jansen
Regelmatig plaats ik relatief kleine bestellingen (EUR 50...EUR250) bij Azerty. De shops bij mij in de buurt/werk (ZH / West Brabant) zijn of te duur, te onbetrouwbaar (bv. bij garantiezaken) of zorgen er gewoon voor dat je daar niet meer klant wil blijven.
Azerty heeft daarintegen meestal aantrekkelijke prijzen en door de (gratis) verzending is de afstand dan ook geen probleem. Al mijn bestellingen zijn altijd perfect verlopen!
Wellicht is het goed om eens naar de product-indeling en de zoekfunctie van de website te kijken. Sommige producten zijn moeilijk/bijna niet te vinden of een search levert 100+ pagina's resultaten op.... Door de verwijzing via Tweakers komt het dan wel goed, maar mogelijk worden hierdoor orders gemist...
Ook zou het fijn zijn als meer producten ook met de foto op de site staan, dat zoekt een stuk sneller.
Het lijkt erop dat er veel voorraad is en daardoor kan vaak de volgende dag al geleverd worden, zoals ze beloven. En dat doen ze dan ook!
De spulletjes worden erg degelijk in een (grote) doos verpakt met voldoende luchtkussentjes. Fijn dat dit zo gebeurd, bij concurrenten zie je nogal eens een veel te dikke envelop met een volledig platgedrukt product. Op deze manier blijft alles tijdens transport gegarandeerd heel. Netjes!
Groot assortiment, altijd de best prijzen en goede productinformatie. De levertijden zijn ook uitstekend, de volgende dag 12 uur 's middags al in huis. Ik heb mijn hele game pc op deze site samengesteld en besteld. Absoluut aan te raden!
2 DDR3 modules besteld op zaterdag 11 februari 2017. Blijkbaar niet meer leverbaar. Centen retour op woensdag 19 april 2017, dus meer dan 2 maanden later. Need I say more?
KlantenserviceIn twee maanden 0,0 gehoord van onze vrienden bij Azerty, want eerste contact (nl de melding dat modules niet meer leverbaar zijn) kwam op wo120417 per e-mail binnen, dus 2 maanden NA bestelling.
Goedemiddag,
U heeft reeds een reactie ontvangen waar een oplossing geboden wordt.
Graag vernemen we van u
Sander Kwakernaak
KlantenserviceBegin 2015 een systeem aangeschaft bij azerty, met o.a. 2x een MSI R9 270x gaming kaart. Deze kaarten begonnen begin 2017 flinke problemen te veroorzaken.
Helaas vielen de kaarten net buiten garantie, maar Azerty heeft bemiddeld bij MSI en er voor gezorgd dat ik 2 nieuwe MSI R9 380 kaarten kreeg!
dikke pluim!
Kort gezegd: Uitstekende webshop met lage prijzen. Azerty heeft een duidelijke website waarbij alles makkelijk te vinden is.
Productenbeschrijvingen bevat uitgebreide specificaties en vermeldt plus- en minpunten van het product.
Betalen is makkelijk en kan op alle gebruikelijke manieren. Ook het proces voor retourneren is duidelijk te doen vanuit je account op de site.
Nog nooit een probleem gehad met bezorging.
KlantenserviceKlantenservice reageert snel op mails. Uit de mails blijkt dat ze de tijd nemen om je vragen een goed en persoonlijk antwoord te geven.
Product was op voorraad, maar is zonder bericht niet geleverd. Dag later gemaild om order te annuleren. Geen reactie. Dag later herinnering gestuurd waarop ik de bevestiging terug kreeg dat order geannuleerd is. Op mijn vraag wanneer ik mijn geld retour ontvang heb ik na ruim een week (met herinnering) nog steeds geen antwoord.
Niet alleen wordt er dus niet geleverd zoals de website belooft, geld wordt niet tijdig terugbetaald, en er wordt slecht gereageerd op mail.
Zonder enig bericht van vertraging oid wordt de order helemaal niet geleverd.
KlantenserviceOp mails wordt niet, of pas na herinnering enkele dagen later, gereageerd.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback en daarbij onze excuses voor het ongemak. Door middel van uw feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Er is inmiddels contact geweest via de mail en er is u uitleg gegeven over deze situatie
Rene Jansen
Offerte aangevraagd en zeer snel een reactie ontvangen. Werd goed meegedacht (zo had ik geen case meegenomen in de offerte, bewust) en de bestelling werd sneller verstuurd dan verwacht.
VerzendingPakket goed verpakt, netjes track en trace de avond ervoor
KlantenserviceEn het mailtje na aflevering of alles goed is aangekomen en na verwachting is afgehandeld. Netjes!
Bestellen gaat erg makkelijk op de website en als je voor 22.00 besteld is het ook echt de volgende dag in huis.
VerzendingProducten worden zeer netjes verpakt waarbij de orginele verpakking in een grotere doos gevuld met luchtkussentjes wordt verstuurd.
KlantenserviceIk werd aan de telefoon netjes en deskundig te woord gestaan. Retourneren van producten was ook geen enkel probleem.
Ik bestel al jaren bij azerty, eerder altijd bij norrod maar sinds die door paradigit is overgenomen ben ik onmiddelijk op zoek gegaan en sindsdien bestel zowel ik prive als klanten van me alles bij azerty, de service is altijd top als er iets mis gaat wordt het altijd op een correcte manier opgelost en als er iets stuk is kan ik het opsturen of wat ik eigenlijk zelf altijd doe de auto in en even naar raalte rijden dat is een uurtje voor mij vanaf mijn ouders en als ik er dan heen moet omdat bv een corsair cooler een gescheurt rubber heeft aan de radiator kan ik die inleveren en krijg gelijk de nieuwe mee, dit betekend meestal dat ik heb ter plekke eruit haal en de nieuwe erin zet neem dus altijd gereedschap mee, verder kun je ze altijd goed bereiken zowel per telefoon als per mail en ze proberen altijd een oplossing te vinden voor problemen tenzij het echt niet kan zoals internationale creditcard etc al begreep ik dat ze daar wel naar willen gaan kijken of dat in de toekomst wel kan.
ben echt super tevreden met hun!!
Bestellingen worden in mijn geval tot nu toe eigenlijk altijd binnen de aangegeven tijd geleverd en altijd goed verpakt dus geen schade door transport of slecht humeur / onvoorzichtig handelen van de bezorger
Klantenserviceals ik een probleem heb wordt dit eigenlijk altijd goed opgelost ze mogen dan niet altijd de goedkoopste zijn mijn heb liever goede service dan dat ik goedkoop uit ben en veel ellende heb
7 april voor 22.00 besteld, meteen volgende dag binnen. Netjes verpakt, even de processor er in zetten en klaar is het. Had er ook nog een geluidsset bij gekocht met subwoofer en 2 kleine speakertjes, zeer mooi geluid voor weinig geld.
Erg bedankt, kom vaker!
Product in perfecte staat, en zeer verzorgd verpakt.
Bij Azerty besteld en snel geleverd
Doe dit al jaren en voor mij een vertrouwd begrip
Goed verpakt in stevige doos
KlantenserviceGoed ooit een garantie retour moeten doen , kon niet meer gerepareerd worden
En volledig bedrag terug gekregen , ook de verzendkosten
Duidelijke website waarop de verschillende producten goed zijn te vinden.
Het bestellen en afrekenen verloopt probleemloos.
Heb begin februari een pcie m2 adapter besteld en zoals hierboven al vermeld het bestellen, betalen en aflevering gaat prima.
Helaas ging het mis toen de adapter niet bleek te passen in mijn pc.
Heb de adapter conform de rma procedure van Azerty geretourneerd.
Daarbij moest ik zelf de kosten van het retourneren voor rekening nemen, dat kan.
Nadat de retourzending door Azerty was ontvangen zou ik dan mijn initiële betaling
van het bestelde artikel teruggestort worden. De terugbetaling liet nogal op zich wachten zodat ik daar wat achter heb gemaild.
Uiteindelijk kreeg ik toch een bedrag teruggestort echter minus 7,50 euro verzendkosten.....die ik nu dus 2 keer betaald heb.
Aangezien dit een foutje leek heb ik een paar weken geleden nogmaals contact gezocht met Azerty. Helaas werd daar niet meer op gereageerd.
Totdat ik deze week, 2 maanden na de bestelling en retourzending, uit het niets via de mail nogmaals de factuur kreeg toegestuurd. Raar maar waar.
Deze mail beantwoord met de vraag waarom deze factuur en of dit misschien erop duidde dat ik alsnog de onterecht ingehouden 7,50 euro verzendkosten kreeg terugbetaald. Maar helaas wat resteert is stilte. Kortom zorg ervoor dat je niet te maken krijgt met rma bij Azerty anders wordt je minimaal getild voor dubbele verzendkosten. Niet goed voor de relatie......