Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGoede site, makkelijk betalen, duidelijke informatie (bestel- en verzendbevestiging) en keurig verzonden. PakjeGemak is mogelijk.
AlgemeenEen vervangende PSU gekocht bij deze site. Ik kreeg netjes te horen dat mijn bestelling en betaling was geaccepteerd en dat mijn bestelilng was verzonden.
VerzendingIk had mijn bestelling rond 21:00 geplaatst en zou dus zo als geadverteerd wordt morgen in huis moeten hebben. Ik heb wel netjes een Track en Trace code gekregen en heb mijn bestelling gevolgd, en deze was de hele volgende dag onderweg naar het afgifte punt. Denk dat dit helaas aan Azerty ligt, maar joh, wat is nou een dag. Verder de bestelling in goede staat ontvangen.
AlgemeenOver het algemeen ben ik zeer tevreden met Azerty en ik heb er ook al eerdere ervaringen mee gehad. Maar deze keer was mij wel het een en ander opgevallen waar ik in de toekomst meer rekening mee zal gaan houden.
De prijs van sommige producten verandert sterk. Dit kan komen omdat het aanbod van deze producten schaarser werd, maar de verandering was wel ruim 100 euro binnen een tijd van drie werkdagen. Verder is er verschil tussen de prijzen die op Tweakers staan en de prijzen die Azerty zelf hanteerd.
Gewoon opletten tijdens bestellen, maar de producten die geleverd worden zijn wel erg goed.
Mijn bestelling met een levertijd van 2-3 werkdagen liep uit, dit werd een volledige week (5 werkdagen + 2 dagen weekend + 1 dag onderweg) en hiervan werd ik niet op de hoogte gehouden. Via de website kon ik zien dat 1 van mijn producten nog niet aanwezig was, maar volgens de website was dit product nog steeds al die tijd binnen 2-3 werkdagen te leveren. Er was geen verklaring waarom het langer op zich liet wachten of hoe lang het nog ging duren.
De producten zelf waren goed verpakt, zodat de kans op beschadiging erg klein was.
Voorafgaand aan de bestelling en na de levering heb ik contact gehad met de klantenservice. Ze waren erg attent en konden mij goed helpen. Niet alleen dat, maar ze gaven ook uitleg waarom sommige dingen nu anders liepen (bijvoorbeeld toelichting op de beperkte beschikbaarheid van de RX 580 door de cryptocurrency miners).
Ook reageerden ze snel op emails en gaven alternatieven.
AlgemeenVerschillende onderdelen besteld en alles op de afgesproken tijd geleverd gekregen. Een duidelijke en betrouwbare site, het doet wat het zegt. Kortom: een aanrader.
VerzendingNetjes en professioneel ingepakt. Men kan merken dat ze met zorg omgaan met bestelde artikelen.
AlgemeenNiets te klagen eigenlijk, heeft een paar dagen geduurd voordat ik het product binnen had, maar daar ga ik niet al te moeilijk over doen, vooral gezien de bestelling in het weekend geplaatst was
Nette verpakking, niets te klagen
Was een klein product dus kans op schade was sowieso minimaal.
Heb geen contact nodig gehad met de klantenservice, maar enkele dagen na de bestellingen wel een mailtje gekregen met de vraag of alles in rode was, dus daar ben ik ook wel tevreden mee.
AlgemeenKeurige, snelle bezorging, Met de disk is ook alles OK. Wat wil je nog meer?
AlgemeenBestelling geplaatst voor 2 artikelen, die binnen 2-3 werkdagen leverbaar waren, zondag besteld en tevens screenshot gemaakt voor de zekerheid.
Woensdag stond de status nog steeds op "wacht op producten".
Dus ik met het dramatische online chat gebeuren aan de slag.
Niemand van de 3 (drie) ! medewerksters kon mij vertellen wanneer en of mijn artikelen zouden aankomen, dit terwijl er bij de leverancier op het moment van bestellen en de volgende dag, duidelijk nog voorraad was bij de leverancier.
De prijs van het artikel was inmiddels wel aangepast (maandag) maar het artikel was nog steeds leverbaar bij leverancier en dus voor mij 2-3 werkdagen levertijd.
Donderdag weer contact opgenomen, zelfde verhaal:"bij de leverancier staat op onze site meer dan 10 dagen".
Zelfs na het mailen van het screenshot kwam er het antwoord :""ja maar dat is een oud screenshot ".
Uit frustratie over zoveel incompetentie en onvermogen, hele bestelling geannuleerd, terwijl ik al zeker 4 jaar bij ze bestel.
Voor mij nooit geen Azerty meer.
Klantenservice is dramatisch,chat valt constant uit, ze laten je soms een half uur wachten en daarna moet je weer inloggen.
voorraadbeheer software is blijkbaar gebrekkig en de medewerkers die ik gesproken hebben er geen zicht op of zijn niet bevoegd/vul zelf maar in
Er wordt vermeld dat het erg druk is....al maanden...
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar sander.kwakernaak@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Sander Kwakernaak
AlgemeenHad een processor besteld, tweakers had aangegeven dat het hier het goedkoopst was, dus het begint al goed. Site was snel en bestellen ging perfect.
VerzendingBinnen 24 uur binnen! Geen toelichting nodig denk ik.
AlgemeenVaker hier besteld, normaal prima shop maar deze keer echt een dikke teleurstelling. Na besteld en betaald te hebben met iDeal blijft mijn order staan op "wacht op betaling" staan. Product zou binnen 3 dagen geleverd worden, nu na een week nog steeds niets in huis.
KlantenserviceDinsdag de klantenservice gemaild om opheldering van de status van mijn bestelling -> Geen reactie.
Woensdag de klantenservice nog maar eens gemaild en eindelijk, daar komt een excuus dat het wel eens gebeurd inderdaad dat een ideal betaling blijft hangen op status "wachten op betaling", sorry we gaan de order meteen verwerken. Meteen teruggemaild met de vraag wanneer ik mijn zending nu mag verwachten maar dit antwoord laat inmiddels ook alweer een dag op zich wachten. Dit keer een dikke onvoldoende Azerty, niet alleen omwille van de late levering maar vooral om het uitblijven van reacties op mijn mails!
Goedemiddag,
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar sander.kwakernaak@azerty.nl, zodat we hier intern naar kunnen kijken en dit gaan voorkomen voor de toekomst.
Sander Kwakernaak
AlgemeenErg fijne webshop, alles is erg overzichtelijk en ze hebben veel producten op voorraad. Vooral de goede samenwerking met tweakers is erg chill.
VerzendingOngelooflijke snelle verzending en ook gratis. Als ik voor meer dan 1500 euro aan computer parts bestel zou ik het idioot vinden als ik nog 5 euro verzendkosten daarvoor zou moeten betalen.
KlantenserviceGeweldige klantenservice. Hielpen mij super snel toen er een probleem was met betalen.
AlgemeenIk heb van Azerty een interne harde schijf gekocht. 3 euro goedkoper dan bol.com (mag ik dat zeggen). Fijne, makkelijke site, goede bezorging, goed mail contact
VerzendingGeen verzendkosten, redelijk snelle bezorging en een verpakking waarin de harde schijf zeker geen onnodige stoten heeft gehad.
AlgemeenHet is een goede site met alle producten die je maar nodig kan hebben en ook is het overzichtelijk.
Verzendinger was wat mis gegaan maar dat kwam omdat ik het op het verkeerde moment bestelde.
AlgemeenTwee jaar geleden een complete pc aan componenten besteld bij azerty, ik was op zoek naar een goede monitor stand en ben via tweakers weer teruggekomen bij azerty. Ik was blij verrast met het feit dat de bezorging gratis is, dit was voorheen nog rond de €7,-. Al met al weer een goede ervaring bij azerty.
Verzending(Ligt niet aan AZERTY!) PostNL het was weer zover. Sinds de vaste bezorger er niet meer is loopt het allemaal niet zo soepel met mijn pakketten. Dit pakket was maar een half uurtje te laat, maar er werd een tijdje aangegeven dat het pakket een dag later zou worden bezorgt terwijl dit achteraf niet zo bleek te zijn.
AlgemeenGeen enkele tegenvallers ervaren. Product om 14:00 besteld en kwam keurig de volgende dag aan. Door eigen toe doen het betalingsscherm weg geklikt en dat werd keurig en snel door de klantenservice opgelost.
VerzendingEnige verbeterpunt ligt bij PostNL en dat is dat er geen bezorgtijd bekend gemaakt werd.
KlantenservicePrima geholpen en kon direct na het telefoontje alsnog betalen.
AlgemeenEen tijd geleden een 128GB MicroSD kaart van Transcend besteld bij Azerty. Helaas raakte deze defekt. Kaart retour en binnen een paar dagen een nieuwe op de mat. Klasse!
VerzendingPostNL, verzekerd, Track&Trace met een link er naartoe vanaf de orderpagina.
KlantenserviceRMA aanvraag is snel en correct afgehandeld.
AlgemeenBij Azerty een Rog strix x99 gaming moederbord en 6850K Cpu aangeschaft. Mijn reden om bij Azerty te kopen was omdat ze betrouwbaar zijn en scherpe prijzen hebben.
VerzendingHelaas liep er bij post nl vertraging op ondanks dat Azerty alles netjes op tijd verstreken had. Azerty is mij hier heel netjes mee omgegaan en leefde met me mee, bedankt hiervoor !
Pakket perfect ingepakt zodat me spullen goed beschermt waren.
Tijdens de bestelling en hierna ivm het verhaal van post nl tot nu toe goed en snel contact gehad met Azerty, niks op aan te merken.
Al om al zeer tevreden over Azerty en zal er zeker mijn volgende bestelling weer doen !
AlgemeenHier een bestelling van een SSD en een externe HDD bracket gekocht. Reden primair om hier te kopen waren de scherpe prijs en de beschikbaarheid van die desbetreffende HDD bracket.
VerzendingSnelle levering en stevig verpakt. SSD loopt als een trein en ik kon de harde schijf (niet de SSD, maar een oudere schijf die ik al had) zeer eenvoudig inbouwen in de externe HDD. Eenvoudige herkenning in Windows, dus al met al ben ik een tevreden klant :-)
Algemeenprima tostieapparaat gevonden tegen zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding
in korte tijd keurig aan de voordeur afgeleverd
AlgemeenMakkelijk te vinden en te bestellen, betalen met Ideal en goederen de volgende dag binnen. Ik heb herhaaldelijk bij deze firma iets gekocht en geen problemen ondervonden
VerzendingAlles netjes geleverd volgens de voorwaarden.
AlgemeenOp woensdag 28 Juni had ik nieuwe onderdelen gekocht en voor een nieuwe pc build, en waren de volgende dag netjes optijd binnen. Op vrijdag de tijd gehad om hem in elkaar te zetten. Helaas bleek dat de Crosshair 6 hero DOA was.
Dit is natuurlijk jammer maar het kan altijd gebeuren. Het moederbord bleef hangen op Q-Code 8. Maandag een service aanvraag gedaan en het moederbord opgestuurd. Zij hebben hem daar getest en het bleek inderdaad kapot te zijn.
Ik ben heel netjes te woord gestaan en de service was super snel. aangezien ze het pakketje op dinsdag hebben binnen gekregen. Woensdag getest hadden, en Donderdag zonder moeilijk te doen een nieuw moederbord hebben opgestuurd. natuurlijk was deze vrijdag al binnen en heeft mijn buurman hem voor mij gemonteerd in de computer.
Al met al doen de producten het goed. De service is snel en super vriendelijk. En ga er zeker de rest van mijn spullen ook halen.
Snel, en netjes ingepakt
KlantenserviceZe hebben me op de hoogte gehouden tijdens een RMA. en wanneer mijn spullen binnen zouden komen.