Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHeb nu al 4-5x iets besteld en telkens is het meteen volgende dag geleverd in uitstekende staat. Ik ben nu in zo;n staat dat ik ik bereid ben die extra paar euro's te betalen om alsnog via Azerty te kopen omdat ik weet wat ik kan verwachten en waar ik aan toe ben.
VerzendingAltijd de volgende dag in perfecte staat ontvangen. TOP!
AlgemeenAl meerdere keren bij Azerty besteld en (tot nu toe) altijd tevreden geweest. Bestellingen worden altijd op tijd verwerkt en netjes een track & trace code toegestuurd gekregen. Daarbovenop hebben ze ook nog een vaak de laagste en anders zeer scherpe prijzen dus niks meer dan lof! Als het even kan, dan bestel ik altijd bij Azerty.
VerzendingAltijd netjes en op tijd een Track & Trace code toegestuurd gekregen en tussendoor e-mails van Azerty zelf met bijvoorbeeld een bevestiging als ze de betaling verwerkt hebben, als ze met de order aan de slag gaan en als de order is afgehandeld en het is afgegeven aan de bezorgdienst. Kortom: hartstikke netjes!
AlgemeenAl meerdere keren besteld en tot nu toe geen problemen ondervonden. Status van verwerking bestelling word goed doorgegeven. Laatst UPS besteld met 3 dagen levertijd op vrijdag-avond 28/7 en netjes woensdag 2/8 binnen.
VerzendingJe krijgt netjes bericht wanneer je bestelling is verzonden, incl. track-and-trace van PostNL.
AlgemeenBestellen was zo gedaan, de volgende dag al in huis. Goed ingepakt goed op de hoogte gebracht.
VerzendingHet product was snel geleverd en zeer goed ingepakt.
AlgemeenBij het bestellen van computeronderdelen krijg je netjes direct een mail wat je besteld heb.
Als het computer onderdelen klaar staan voor verzending krijgt je netjes een mailtje dat het pakketje klaar staat met de track&trace code van post.nl en de volgende dag is het pakketje bezorgd.
Ook is de zending verzekerd, wat bijna geen enkel bedrijf doet
De onderdelen worden netjes verpakt in een doos en opgevuld met opgeblazen bubbelplastic (Groot en klein) waardoor alles goed op zijn plek blijft in de doos en er ook geen beschadigingen kunnen optreden.
KlantenserviceAzerty levert een geweldige services. Mijn Gigabyte moederbord deed helemaal niets meer, kwam niet meer door de post. Ik had het moederbord gekocht bij Afuture in Veenendaal die failliet is gegaan. Azerty gebeld en die wilde het moederbord wel testen en eventueel opsturen naar Gigabyte bij een defect. In eerste instantie deed het moederbord het weer bij Azerty (Wet van murphy), maar na uitleg van mij hebben het moederbord voor de tweede keer getest door het moederbord diverse keren op te starten was het bij Azerty ook mis na 7 keer opstarten en deed het bord helemaal niets meer. Azerty heeft het bord naar Gigabyte gestuurd en deze heeft het bord weer gemaakt en het bord is teruggestuurd via Azerty naar mijn huis. Ook wordt er heel snel op een mail gereageerd als je nog een vraag heb of iets wilt toevoegen. Ook dit snelle reageren op de mail maak je niet veel mee, maar is voor de klant heel prettig.
AlgemeenAls ik electronica nodig heb, kijk ik altijd eerst of het bij Azerty verkrijgbaar is. Want dan weet ik dat ik voor een goede prijs, goede kwaliteit terugkrijg. Zelf geen ervaring met de klantenservice, nooit nodig gehad. Azerty komt afspraken keurig na. Site is duidelijk en e-mails eveneens. Enige tip die ik heb: de e-mails kunnen van part wel een stukje styling (images, colours) kunnen gebruiken. Stukje branding kan geen kwaad
Keurig ingepakt, direct volgende dag geleverd.
AlgemeenGoede service en snelle levering. Vorig jaar mijn tweede pc gebouwd en toen twee pinnetjes van de CPU socket op mijn moederboard (ASUS z170 pro gaming) verbogen. Gebeld of ze konden repareren, dat gingen ze proberen maar is erg lastig, dat eist ik. Binnen 1.5 week had ik mijn board terug en die was uitvoerig getest. Werkt nog steeds perfect en koste amper iets (nog geem twee tientjes). Terugsturen was zelfs gratis.
VerzendingAltijd snelle levering en netjes verpakt.
KlantenserviceZie ervaring met reparatie moederboard, geweldige service is dat.
AlgemeenNa een check op Pricewatch duidelijk dat ik bij Azerty moest bestellen: goedkoopste en altijd goede service!
VerzendingHarde schijf in noppenfolie gewikkeld, daar weer luchtzakken omheen en alles in een grote doos.
AlgemeenHeldere website, duidelijke voorwaarden. Niet alle informatie was aanwezig maar links naar specs van fabrikant zijn op de site te vinden
VerzendingIk werd voor levering via de mail getipt dat mijn bestelling wat vragen opriep. Het bestelde geheugen was incompatibel met het bestelde mainboard. Dat was mij dus niet opgevallen. Ander geheugen werd meegeleverd. Hulde
KlantenserviceOplettende leverancier! Checkte de bestelling op onderlinge compatibiliteit.
AlgemeenWebshop is helder ingericht en de prijzen zijn goed. Levertijden zijn ook duidelijk aangegeven en voor zover ik weet, is Azerty die altijd nagekomen.
VerzendingMijn laatste pakketje arriveerde slechts 15 uur na bestelling in een keurige doos. De doos was niet overdreven groot en onbeschadigd.
AlgemeenIk had op 14-07-2017 een case besteld (zwart/roode uitvoering) die wauw ik wijzigen naar de zwarte uitvoering (die was goedkoper) en ze hebben zonder enige problem de bestelling aangepast, met razend snelle service. Het bedrag word netjes terug gestort.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen. Betaling was makkelijk en de order was snel geleverd (op zaterdag!)
AlgemeenLaat in de avond rond half elf bestelde ik een ryzen 1500x bij Azerty en ongeveer een uurtje later kreeg ik een mailtje dat mijn paketje al verstuurd is en ik kreeg hem netjes de volgende dag binnen.
VerzendingMijn paketje was netje ingepakt in een doos met wat bescherming er om heen en het was netjes de volgende dag bezorg.
AlgemeenMeerdere malen wat besteld hier en altijd snel en goed geholpen, zelf gebruik ik een toetsenbord en muis die ik daar besteld heb (het toetsenbord na het proberen op de mechanische tester die in de showroom ligt.) Mijn broer besteld ook op mijn account en heeft daar zijn muis en ram geheugen vandaan.
Alles was binnen de aangegeven tijd geleverd en zelf het terug brengen van een grafische kaart die niet met de BIOS overweg kon was geen probleem.
Snel bezorgd en altijd goed verpakt.
AlgemeenWas op zoek naar een nieuwe NAS en schijven, via de Pricewatch uitgekomen bij Azerty. In het verleden ook wel eens besteld zonder problemen dus dat moest 'm weer worden.
Zoeken op de site is nog steeds eenvoudig en overzichtelijk. Bestellen ging zoals verwacht, geen gedoe en zo gepiept via iDeal.
Had rond 21:30 besteld en de belofte op een werkdag voor 23:00 besteld en betaald is dezelfde dag verzonden is ook nagekomen. Boven de 25,- ook geen verzendkosten maar bij een order van bijna 1000,- had ik verzendkosten zeker een minpunt gevonden.
Netjes een mail met bestelbevestiging gekregen na het bestellen en de volgende ochtend een mail track en trace code.
Met harde schijven ben ik zeer kritisch met verzenden. Niet goed verpakt is dan ook direct een 1 ster rating gezien ervaringen uit verleden met DOA.
Schijven zaten prima verpakt in een flinke baal noppenfolie, schijven zaten hierbij nog in hun originele gesealde anti-statische verpakking. Rest van de ruimte in de doos naast de NAS was goed opgevuld met airbags.
AlgemeenIk had besloten om mijn componenten voor mijn watergekoelde game PC te kopen bij Azerty.
Dit omdat er een aanzienlijk prijsverschil is op de meeste componenten in vergelijking met andere webshops.
Ik heb voor een aanzienlijk bedrag componenten ingekocht zonder enige twijfel. Alles was netjes verpakt en de bestelling was helemaal compleet.
Al mijn ervaringen met Azerty zijn uitstekend. Dus mocht iemand nieuwe componenten of een complete computer willen kopen? Azerty is je beste keuze.
De order werd de dag na aankoop bezorgd door PostNL.
Ik had PostNL de eerste instantie gemist, maar de bezorgster was vriendelijk genoeg om een tweede keer terug te komen en toch mijn pakket dezelfde dag af te leveren. Natuurlijk ligt dit buiten Azerty om.
Voor de afgelopen bestelling geen contact gehad hoeven te hebben met de klantenservice.
Voorheen wel eens wat vragen gehad en die zijn tot nu toe altijd netjes en snel in behandeling genomen.
AlgemeenVoor een goede prijs het product gevonden bij Azerty. Artikel daarna op de volgende dag binnen gekregen. Helemaal top dus.
VerzendingVerzending was prima in orde. Doos was wel aan de grote kant voor het te verzenden product.
AlgemeenVia Azerty een 2TB externe harde schijf gekocht. Hier was de schijf het goedkoopst, maar niet direct op voorraad. Dit werd prima aangegeven, waardoor er geen verrassingen waren. Het bestellen van de schijf was, zoals altijd bij Azerty, simpel en vlot te doen.
VerzendingDe schijf werd geleverd volgens de op de website genoemde levertermijn. Ik kreeg keurig een email met een traceercode, zodat ik precies wist wanneer de postbode het pakket kwam brengen.
De harde schijf zat in de retailverpakking, welke omringd werd door meer dan voldoende luchtzakjes om de harde schijf te beschermen. De verpakkingsdoos had wellicht iets kleiner gekund, maar grote(re) dozen zijn hier gelukkig welkom!
AlgemeenOverzichtelijk en snel te bestellen. Gelukkig niet al die reclamezoals bij andere sites. Bestel zeker opnieuw.
VerzendingSuper snel geleverd. Wel mis ik de optie om van uit de bestelling een levering datum te kiezen. Ik heb de verzending moeten wijzigen en hem naar een postnl punt moeten sturen omdat het niet uitkwam. Maar toch een dikke goed.
KlantenserviceGeen contact gehad met de klantenservice. In de e-mails die zijn verzonden naar mij staat wel heel duidelijk alles uitgelegd wat te doen bij een probleem.
AlgemeenGoede omschrijving van gekochte product, voldoet aan specificaties. Zou volgende keer hier weer een bestelling plaatsen. Azerty is een betrouwbare site.
VerzendingSnelle levering.
KlantenserviceWeinig mee te maken gehad, maar mailtjes over bestelstatus waren up to date.