Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGTX 1060 besteld en 2 dagen later aangekregen. Had ook een vraag en deze werd zelfde dag nog beantwoord. Wat mij betreft dus perfecte service!
VerzendingZeer snelle levering, ook in België.
KlantenserviceVraag omtrent product informatie werd dezelfde dag nog beantwoord.
AlgemeenKlikkerdeklik en de volgende dag kwam PostNL mn * Cooler Master Masterkeys Pro S White (Cherry Brown) Qwerty US * brengen en klaar. Zo hoort het.
AlgemeenNa lang uitstellen ben ik eindelijk begonnen aan het bouwen van een PC. Azerty had een ruim assortiment. Daarnaast was alles zorgvuldig ingepakt, en ook razendsnel binnen.
VerzendingBetrouwbaar, zorgvuldig, snel.
AlgemeenAl 10 jaar bestel ik af en toe iets op Azerty.nl en het gaat altijd goed. Ik vind het een prettig idee dat dit een al lang bestaande webshop is. Ze komen ook regelmatig als goedkoopste uit de bus.
Verzendingnadat het was verstuurd werd het de volgende dag al aangeboden door post.nl (een uur eerder dan verwacht)
KlantenserviceSnel na de bestelling al bericht gehad dat het was verstuurd
AlgemeenGoede en overzichtelijke webshop met veel informatie, uitgebreide keus aan artikelen en een erg goede prijs! Helemaal top! Ik ga zeker terug komen voor nieuwe bestellingen.
VerzendingSnelle levering, PostNL track and tracé kon helaas geen tijdindicatie geven, hier kan azerty natuurlijk niets aan doen
AlgemeenGood service, fast, transparent, no complaints at all. Would buy with them again in the future.
AlgemeenZeer tevreden met de service, snel besteld en zelfs 2 dagen voor de datum waarop ik hem verwacht had.
VerzendingIk had een computermonitor besteld met het idee dat het 5 dagen later aan zal komen. Ik had hem al na 3 dagen in huis. Hij zat stevig in de originele doos van het scherm verpakt met piepschuim en plastic. Ik ben zeker te vreden!
KlantenserviceIk kreeg op tijd en snel mailtjes over de status van de order en of ie al verzonden was of niet. Het checken van de status was erg gemakkelijk en goed te vinden.
AlgemeenIk wou van mijn intel cpu koeler af dus zocht ik voor een goedkope cpu koeler, ik had de Cooler Master Hyper TX3 EVO gekozen. Azerty vroeg een redelijke prijs voor de koeler (€24,90) dus bestelde ik hem daar. Het bestellen ging vrij makkelijk, net als het betalen. Het bekijken van de status van mijn bestelling kon ook gemakkelijk zodat ik kon zien wanneer de koeler ongeveer zou worden verstuurd.
VerzendingIk had de koeler op 24 juni besteld (zaterdag) en werd te verstuurd op maandag. Alleen vroeg bezorgd op woensdag 28 juni. Hij zou tussen 13:00 en 16:30 moeten worden bezorgd maar kwam om 11 uur in de ochtend. Ik verwijt Azerty niks. Het probleem lag bij PostNL.
AlgemeenBij Azerty is het bestellen op de website altijd gemakkelijk. Producten worden goed gepresenteerd en de specificaties kloppen.
VerzendingDe levertijd indien voorradig klopt altijd zo ook in dit geval. De bestelling worden goed stevig verpakt zonder overdreven veel vulmateriaal.
AlgemeenZoals altijd, keurig geleverd, niets op aan te merken. Duidelijke website en je wordt via mail op de hoogte gehouden van je bestelling.
VerzendingVolgens afspraak binnen 3 werkdagen, was keurig op de site aangegeven bij het product, geleverd
AlgemeenBestelling makkelijk te plaatsen via een overzichtelijke site en de betaling verloopt ook zoals men tegenwoordig wel mag verwachten.
VerzendingGewoon next day delivery zoals het hoort. Tussen bestelling en levering regelmatig een mailtje met status update (ook van PostNL overigens)
KlantenserviceNog geen echte ervaring met klantenservice nodig gehad, maar ik had een mailtje gestuurd dat alles was ontvangen en kreeg later een mailtje van ze met de met opmerking dat ze aannamen dat het was ontvangen....Beetje vaag.
AlgemeenDuidelijk, snel en zeer goede communicatie. Ik kreeg overal op tijd een mailtje van, zeer tevreden
VerzendingProduct was goed verpakt en snel geleverd.
Bestellen is super makkelijk en de website werkt goed. Nooit een probleem gehad bij Azerty met de website of betalen. Als ik een product niet kan vinden op de website wordt het product gewoon aan de catalogus toegevoegd.
VerzendingAltijd prima en stootvast verpakt.
KlantenserviceTijdens mijn laatste bestelling veel contact gehad met de klantenservice over de levertijd. Altijd prima en professioneel te woord gestaan.
Ik had het product via de pricewatch gevonden als goedkoopste bij Azerty,
Het ging hier om een Ryzen 5 1600. De site was duidelijk en overzichtelijk.
Met iDeal betaald en alles verliep soepel
Ik had het product Vrijdag om 22:55 Besteld. Paar minuten later kreeg ik al bericht dat het product verzonden was. Deze kreeg ik dus de volgende dag al in huis! Top verzending en zeer snelle service.
KlantenserviceCommunicatie richting de klant is heel goed door de mailtjes die je krijgt. je weet precies waar je aan toe bent.
Overzichtelijke site. Betaling verloopt soepel, ideal gratis, voor andere betaal mogelijkheden moet je bij betalen. Na order te hebben geplaats wordt je goed op de hoogte gehouden met behulp van emails.
VerzendingSupersnelle verzending, in de ochtend besteld en stond in de middag al klaar voor verzending/
site is super duidelijk, betaling ging vlekkeloos en super goedkoop maar super kwaliteit. Toen de betaling was afgerond kreeg ik ook keurig een mail met alle info over mijn pakket.
VerzendingSuper snelle bezorging en geen schade aan het pakketje. Met de track en trace optie kon ik alles super volgen
KlantenserviceIk had het eigenlijk niet eens nodig de klanten service omdat alles al perfect verliep.
Bestelling met mijn smartphone gedaan want de PC was totaal los. Zelfs met de telefoon was de site makkelijk te navigeren en de zoek functie werkt naar wens.
Genoeg assortiment en keuze om een systeem samen te stellen naar behoren.
Onderdelen waren binnen 24 uur bezorgd.
KlantenserviceDe klantenservice had mijn vraag over de onderdelen en bezorgservice binnen no time beantwoord.
Duidelijke en overzichtelijke site. SSD + Sata kabel besteld voor upgrade van de pc van mijn ouders. De SSD was op voorraad. Bij de kabel stond duidelijk dat er 2-3 werkdagen levertijd was.
Had een beetje gedoe met Ideal omdat vanwege de pinpas verkeerd om in de e.dentifier. Een optie om bij bestellingen die wachten op betaling opnieuw de Ideal link te openen zou handig zijn.
Zaterdag besteld wetende dat er 2-3 werkdagen levertijd was. Dinsdag mail met de mededeling dat de bestelling verzonden was. Via de PostNL app meldingen gekregen over de status met bezorging op woensdag.
De verpakking is prima voor een SSD en kabeltje.
In principe gewoon een dubbelgevouwen stuk karton (Behoorlijk sterk gelijmd) met de SSD, kabel en pakbon in het midden. Ik weet dat bij andere bestellingen het in een doos met extra bescherming gaat maar dat was hier niet nodig.
Samsung Evo ssd 850EVO besteld, gelijk de volgende dag in huis. Nu wachten op het ifixit kitje voor ik m kan monteren.
VerzendingAls gewoonlijk snel en goed verpakt
De site was makkelijk te navigeren en de interface van de pagina's zijn ook heel duidelijk.
VerzendingAlles was perfect heel en werkend geleverd. Goed verpakkingsmateriaal.
KlantenserviceGeen probleem gehad met mails ontvangen van updates van de pakketjes. Alles was duidelijk en netjes gedaan.