Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Ik bestel al vele jaren bij hen, en nooit problemen gehad.
Meestal kom ik er via de Pricewatch links, en doe ik minder op de site zelf.

Er prettig dat al mijn facturen door de jaren heen er nog altijd in te zien zijn.

Op zich prima, alleen zou ik graag een bezorg locatie optie zien voor PostNL afhaal punten.
Het gedoe om bij niet thuis via PostNL wat te regelen betekend dat het vaak minimaal een dag langer duurt voor ik mijn bestelling in huis kan hebben.

Verpakking is altijd goed.

Communicatie via zowel mail als bellen is ook altijd uitstekend.

p r i m a w e b s h o p, vaak scherpe prijzen

Vrijdag besteld zaterdag in huis

RMA met een hobbel netjes afgehandeld.

Voor nu een voldoende, zie 'verzending' .. .. .. .. .. .. .. .. ..
edit: toch 4 sterren, eerste keer dat het mis gaat na meerdere bestellingen.

Verkeerde naam en adres op pakket/factuur. Gelukkig naar een pakje gemak locatie verzonden, aan de hand van de barcode konden we het pakket vinden.
Ze waren aardig genoeg om het pakket mee te geven.
Dit mag eigenlijk niet gebeuren met een zending van honderden euros.
Verder altijd goede ervaringen met Azerty.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Vervelend om te horen dat het pakket naar het verkeerde adres is gestuurd, onze excuses hiervoor. Gelukkig is het naar het dichtstbijzijnde pakketpunt gegaan en heeft u het daar op kunnen halen.

Zeker weer een leer momentje dat we extra goed op moeten blijven letten bij de verzending van onze pakketten.

René Jansen

Onlangs bestelde ik een GPU. Deze was niet op voorraad bij Azerty zelf (met levering de dag erna), maar bij de leverancier (verzending binnen 2-3 werkdagen). Helaas had ik de grafische kaart na 5 werkdagen nog steeds niet in huis. Ik heb Azerty gebeld en ze zouden het gaan uitzoeken. Later die dag zou ik teruggebeld worden, maar omdat ze dat vergaten moest ik zelf nog een keer terugbellen.

Het was misgegaan bij de leverancier, maar ik zou mijn kaart 2 werkdagen later ontvangen. Dat werden er helaas 3.

Dus in dit geval is er wel het e.e.a. vreemd verlopen. Door de goede prijs, de correcte wijze waarop ik te woord ben gestaan, en mijn uitstekende ervaringen in het verleden met deze webshop, zie ik dit meer als een incident dan als structureel matige dienstverlening. Ik zou Azerty dan ook nog steeds aanbevelen aan anderen.

De GPU was goed verpakt en de zending was te volgen via Track & Trace, maar dus wel enkele (werk-)dagen later dan beloofd.

Ik ben zeer correct te woord gestaan, maar werd helaas niet teruggebeld wat wel was beloofd.

Levertijd was helaas redelijk lang, mede door de bezorgers van PostNL die vals aan gegeven hadden dat er niemand thuis was op het moment van levering. De bestelling was verder kompleet in orde, alleen zat de bestelde processor los in het doosje.. Beetje slordig dus.

Aangeleverde processor was uit het kartonnetje geschoten en zat los in het doosje. Eventuele schade nog onbekend.

Een uitgebreid assortiment. Alles wat ik nodig had op voorraad. Gratis verzending en snelle levering.
Prima ervaring zoals het hoort.

Goed verpakt, snelle levering met T&T code. Gewoon prima.

Mijn bestelling bij Azerty verliep uitzonderlijk goed. De producten waren makkelijk te vinden, de specificaties stonden duidelijk en volledig weergegeven. Azerty is concurrerend geprijsd en liegt niet over de prijzen. Ook worden de prijzen regelmatig geüpdatet.

Snel, accuraat en volgens de op de website vermeldde voorwaarden. Goed en degelijk ingepakt. Product in uitstekende staat afgeleverd.

Duidelijke site. Handige optie om acount aan te maken voor in de toekomst. Betalen kan makkelijk via ideal en alles is zo geregeld.

Vandaag besteld volgende dag in huis! Top! Daarnaast houden ze je erg goed op de hoogte.

Ze gaan perfect om met klanten. Zoals ik al eerder melden, ze houden je van alles op de hoogte.

Verzending is makkelijk bij te houden, en is de volgende dag al in huis. Verpakking is ook netjes en veel bubbelplastic. Dan gaat er niets kapot 👍

Snelle verzending, en alles kunnen volgen met Track&Trace is ook handig.

Nog niet nodig gehad! Alles was in orde.

Excellent service. I have been talking to them several times before buying anything as some of the dutch parts I didn't really understand them. They have always answer all my emails and phone calls and helped me a lot

Shipping was SO FAST!. They shipped everything one day in the afternoon and I received everything the next day after lunch. Excellent!

Fast and reliable. They helped me all the time.

omdat ze een product niet konden leveren heeft Azerty op mmijn verzoek het artikel te wijzigen, dit artikel was iets duurder maar die kosten heeft Azerty overgenomen, prima gedaan, bedankt

Alles is netjes aangekomen en heel snel ook! Er waren 2 producten in mijn bestelling die niet op voorraad waren, maar er werd gezorgd dat daar op gewacht werd zodat alles netjes tegelijk aan kon komen. Dat vond ik heel fijn. Ik vroeg me af of ze me een schatting konden geven van wanneer die onderdelen ongeveer binnen zouden komen, en ik kreeg direct antwoord duidelijk antwoord.

De website is ook overzichtelijk, en alles was bijzonder stevig verpakt. Alles is intact aangekomen.

Ik zal Azerty zeker aanbevelen.

(Ik kwam uit bij deze pagina omdat ik een mail kreeg dat ik kans maak op een prijs, maar ik had het anders ook uit eigen beweging gedaan.)

Alles is uitstekend netjes en veilig verpakt, fijn met zijn allen in één doos. Fijn met track&trace kunnen volgen en netjes op tijd.

Ik heb 1 keer contact opgenomen met de klantenservice. Ik kreeg binnen no-time een duidelijk antwoord. Super!

Ik heb nu al 3 keer iets besteld bij Azerty. Twee Razer producten en een GTX 1080 kaart.
Azerty verpakt het materiaal altijd bijzonder stevig. De prijzen zijn niet de allergoedkoopste binnen de Pricewatch, maar ik voel mij bijzonder veilig bij deze webshop. Ik ben tot dusver niet in aanraking gekomen met de klantenservice, maar je wordt goed op de hoogte gehouden met Track en Trace en de aftersales is duidelijk.

Op tijd, stevig verpakt.

Koop al jaren af en toe iets bij azerty. Altijd duidelijk, heldere website, doen wat ze beloven, prettige comunicatie.

Ik had een moederbord besteld waarbij stond 10+ dagen levertijd. Was er inderdaad na 13 werkdagen nog niet, andere gekozen, ging vlot.

Vriendelijke medewerkers, snel antwoord.

* Webshop met een goede prijs/kwaliteit verhouding,
* Reacties op mail zijn acceptabel qua tijd (zelf op zaterdag!), telefonisch goed bereikbaar, website overzichtelijk, bij sommige onderdelen zijn wellicht iets meer specs wenselijk. Bijvoorbeeld: is een no logo Logitech interessant basis keyboard nu een QWERTY of een QWERTZ)?
* Open communicatie tav een vergissing die aan hun kant gemaakt is.
* Bios flash service is een mooie extra service tegen een redelijke prijs (escape was de door Tweakers leden opgezette share-CPU service geweest (een paar euro goedkoper incl verzenkosten...); Azerty was nu even handiger ivm privé omstandigheden).
* Geld werd waar nodig snel teruggeboekt.
* Zeer acceptabele duurzame verzending
* Prima (klanten)service.
* Kortom een webshop om terug te komen.

* Acceptabele duurzame verzending, dus sealed air plastic kussen is dan wel plastic, maar qua gewicht iig heel erg laag. De doos was ook goed aangepast op wat er werkelijk nodig was qua ruimte. Dus er werd niet overdadig teveel onnodige lucht getransporteerd.
* Toch stevig veilig, goed verpakt. De bestelde onderdelen kwamen in goede conditie aan.
* Tijd van levering als bij aankoop vermeld was, werd nagekomen.

* Vragen (technisch/afhandeling): zowel telefonisch als via de mail snelle en vriendelijke afhandeling, laten ook weten als ze het niet meteen weten en bij iemand anders nog navraag doen (wat ook gedaan werd op redelijke termijn!).
* Klachten: worden serieus genomen, terugstorten van geld gaat snel.
* Ik vond het alleen jammer dat het interessante, voordelige no logo Logitech QWERTY keyboard niet geleverd werd, ook al kreeg ik mijn geld terug van het QWETZ type. Na een mailtje ook nog de verzendkosten, omdat de vergissing erkend werd dat de fout bij hen gemaakt was.
* Omdat het verder zo goed ging reken ik ze dat minpuntje niet aan (dus 5 sterren) ; immers het voelt aan dat het daar mensen zijn die hart voor hun zaak hebben om het hun klanten een uitweg te bieden en dan is er begrip dat er ook wel eens wat mis kan gaan.

De computer onderdelen voor mijn computer vond ik wat duur op de andere websites gelukkig was het hier wat goedkoper wn was de informatie erover goed aangegeven.

Makkelijke betaling en je kreeg een email van wanneer je het product ontving. Ik kreeg het meteen de volgende dag geleverd.

Het product was makkelijk te vinden en de betaling verliep zeer snel en soepel, de bezorging was snel en goed.

Prima web winkel, lang niet altijd de goedkoopste, maar als ik iets koop heb ik het altijd snel in huis. Goede klantenservice heb zelfs buiten de garantie termijn wel eens een nieuw product ontvangen.

Netjes in een doos verpakt met voldoende opvul materiaal.

Met deze bestelling geen probleem ondervonden, maar eerder een keer een kapot headset terug gestuurd buiten de garantie termijn en kreeg zonder problemen direct een nieuwe. Helemaal top!

Bestel al jaren bij Azerty en niet één een geval gehad dat niet opgelost kon worden met een telefoontje. Bestelling komen mooi op tijd en altijd bereikbaar.

Komt altijd zoals aangegeven en nooit problemen mee gehad.

Altijd vriendelijk en makkelijk te bereiken, maar vooral meedenkend en vol met verkooppraatjes.

Ik bestel al jaren pc onderdelen bij azerty.nl. altijd netjes bezorgd en klopt helemaal. Zeer tevreden

Op tijd.. producten zijn netjes verpakt

Scorekaart voor Azerty