Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVia Tweakers en de prijs bij Azerty uitgekomen. Prima verzorging van de productverzending. Product TP-link HS110 is een uitstekende aanvulling in de domotica omgeving.
VerzendingNiet supersnel, maar met uitstekende status van het verzamel en verzendingsproces.
AlgemeenGezien ik de onderdelen via tweakers al op een rij had en ze een direct link naar de producten geven was het zeer makkelijk om de bestelling te plaatsen.
Het betalen ging ook makkelijk en snel (via paypal).
De producten waren goed verpakt en beschermd afgeleverd. Zondag besteld en dinsdag al in huis!
AlgemeenDuidelijke website. Ik had een 16gb micro sd kaart nodig voor een navigatie systeem. Azerty had meerdere keuzes en hoewel deze niet op voorraad was toch een zeer snelle levering zonder verzendkosten en voor een goede prijs.
VerzendingHoewel het product niet op voorraad (stond aangegeven) een zeer snelle levering zonder verzendkosten en prima verpakt.
AlgemeenDe website is gemakkelijk te navigeren en het bestellingsproces verloopt soepel. Prima ervaring en zal hier zeker nogmaals bestellen.
AlgemeenProducten waren gemakkelijk te vinden, en bestelling verliep soepel. Het was binnen de beloofde 2-3 werkdagen verzonden. Top!
AlgemeenAzerty zal ik vaker bezoeken. Reageren snel op e-mails en voor 23:00 is morgen in huis. Zelfs de videokaart die op 2/3 werkdagen stond, was de dag na bestelling gewoon in huis. Helemaal top! Helaas zat daar geen code bij, voor het verzilveren van een spel. Maar heb ze even in de middag gemaild en nog dezelfde middag een antwoord incl. de verzilveringscode van het spel gekregen.
VerzendingVerzending is uitmunted goed. Vóór 23:00 besteld, is morgen in huis. En jawel alle onderdelen waren er. Zelfs de videokaart die op 2/3 werkdagen stond, was er de dag na bestelling. Helemaal tevreden!
KlantenserviceReageren goed en snel op e-mails. Miste nog een verzilverings code bij een videokaart, maar dezelfde middag heb ik deze nog via e-mail ontvangen. Top dus!
AlgemeenOndertussen derde bestelling en wederom alles in orde. Eerste bestelling liep wat moeilijk maar dat dit een uitzondering was heeft Azerty nu wat mij betreft bewezen.
VerzendingBesteld om 22:15, volgende dag geleverd.
AlgemeenWat er beloofd wordt is, wordt ook na gekomen.
Dus goed geregeld perfect.. Ben zeer tevreden
De levertijd die bij het product stond klopte met de leveringstijl.
Zeer tevreden.
AlgemeenTop service geen beschadiging aan het pakket makkelijk om in te bouwen pakketje netjes aangekomen
VerzendingHet kwam iets later dan verwacht
KlantenserviceToen ik vroeg maar mijn pakketje bleef werd er binnen 5 minuten gereageerd
AlgemeenVia pricewatch de harde schijf bekeken en AZERTY kwam als een van de lagere eruit. Klik en hoppa...gelijk bij het juiste product.
VerzendingFlinke doos, goed opgevuld met lucht kussens. Misschien zelfs overdone. De doos was groter dan een schoenendoos en dat voor een harde schijf.
AlgemeenBe Quiet Silent Loop 280 waterkoeler besteld. Ging goed zoals altijd. Prijs gezocht via Tweakers, en zoals vaak was Azerty een van de goedkoopste.
VerzendingDe levertijd stond op 2 a 3 werkdagen. Na 5 dagen heb ik contact opgenomen, en dezelfde dag is het product verzonden.
AlgemeenPrima assortiment, duidelijk overzicht op welke producten in de bestelling nog gewacht wordt en wat de indicatie van leveringstijd is.
VerzendingProduct was er binnen het aangegeven tijdsbestek maar het apparaat voor de handtekening weigerde, hierna kreeg ik wel de verwachte melding dat ik mijn pakket niet gehad zou hebben.
AlgemeenIk had mijn oude videokaart verkocht en net opgestuurd. Direct daarna ben ik naar Azerty gegaan om mijn kaart te bestellen van MSI die op voorraad was ( beschikbaarheid gecheckt op de website ) Al in de winkel aangekomen was ik snel aan de beurt. De mevrouw achter de balie luisterde naar mijn vraag en vroeg of ik een artikelnummer had. Deze had ik niet dus werd ik meegenomen naar 1 van de 2 schermen die in de winken hingen. Hier kon ik op inloggen en direct mijn videokaart bestellen om af te halen in de winkel. Direct kreeg ik een ordernummer die ik door kon geven bij de balie. Deze werd ook direct doorgegeven aan het magazijn. Onder het genot van een bakje koffie heb ik al met al 5 a 10 minuten gewacht tot mijn videokaart al op de balie lag. Even afrekenen en ik stond weer buiten! Goede service en lekkere koffie!
Klantenservicevriendelijk personeel met duidelijke uitleg!
AlgemeenPrima website, en mocht langskomen in de showroom om mijn eigen laptop aan te sluiten en wat games te testen op een monitor die daar stond. Moest echter lang wachten, en de medewerker die hielp was vriendelijk maar had matige kennis van zaken.
VerzendingGrote bestelling gedaan met verwachtte levertijd van 2-3 dagen, maar na een week nog niks. Maar eens gemaild en daarna gebeld, geen verontschildiging van ze en ze zouden het eens navragen. Hoe lang dat ging duren? Dat zou ik zeker niet de volgende dag nog horen. Dat duurde mij te lang dus vroeg ik of de bestelling geannuleerd kon worden, waarop ik als antwoord kreeg dat dat waarschijnlijk kan maar daar kwam hij morgen op terug "omdat het om een behoorlijk bedrag gaat". Volgende dag hoorde ik niks, zelf maar weer gebeld en aan de telefoon gebleven tot ik een confirmatiemail had van de annulering. Nooit een verontschuldiging gehad.
In de tijd tussen mijn vraag tot annulering en daadwerkelijke annulering heb ik mijn bestelling elders geplaatst en zelfs ontvangen. Een groter contrast kan je je haast niet inbeelden.
Nooit een verontschildiging of uitleg voor de enorme vertraging gehad, niet zeker of ik kon annuleren ondanks dat dat op hun website duidelijk staat en bovendien wettelijk verplicht is, en werd niet teruggebeld.
Edit: Reactie gehad van Azerty. Nog steeds geen verontschuldiging, en aanhef was "Beste Lukas". Ik heet geen Lukas. Schaam je, Azerty. Schaam je diep.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw review op tweakers.
Allereerst mijn excuses voor het noemen van de verkeerde naam, dit had niet mogen gebeuren.
Spijtig om te vernemen dat u zo ontevreden bent over de afhandeling van de geplaatste order.
Service staat bij ons in een hoog vaandel maar slaan hier helaas de plank mis.
Ik wil benadrukken dat wij niet expres foutieve levertijden op onze site zetten.
Daar heeft u en daar hebben wij helemaal niks aan.
Levertijden zijn gebaseerd op voorraad bij onze leverancier, deze veranderen automatisch als de voorraad veranderd.
De indicatie van de bestelde producten bleken in deze helaas niet te kloppen en hier hadden we u van op de hoogte moeten houden, dit ben ik helemaal met u eens. Daarnaast had de order ook zonder problemen geannuleerd moeten worden, de desbetreffende collega zal hier op aangesproken worden.
U geeft aan geen excuses van ons te hebben gehad, dit is niet correct, in de mail die is verstuurd is wel degelijk een excuses aangeboden voor deze situatie.
René Jansen
Azerty Verkoop
AlgemeenPrima levering en goede kwaliteit, betalen verliep vlot. Zeker aan te raden voor de goedkoopste prijs.
VerzendingPrima levering en goede kwaliteit, betalen verliep vlot. Zeker aan te raden voor de goedkoopste prijs.
KlantenservicePrima levering en goede kwaliteit, betalen verliep vlot. Zeker aan te raden voor de goedkoopste prijs.
AlgemeenIk wou een extra M.2 SSD kopen voor in mn nieuwe pc, alleen wist ik niet zeker welke soort op se nog open plek paste ( van mn moederbord, waar dus 2x M.2 op kan) . Na een mail naar azerty voor hulp, ben ik meteen en duidelijk geholpen. Azerty heeft dus ook mijn nieuwe systeem geleverd, dus ze wisten precies wat voor M.2 SSD ik nodig had. Bleek naderhand ook nog dat azerty echt alle extra's die over waren na het bouwen van mn systeem, naar mij heeft gestuurd !!! Zat zelfs eenn M.2 bevestigings schroefje en verhoging bij !!! Echt netjes van ze.
VerzendingWat ik erg fijn vind is dat de bestelde producten niet bij buren afgegeven mag worden en mag ook niet door de brievenbus gedonderd worden !!! Er moet voor getekend worden, hoe klein en goedkoop het product ook is.
KlantenserviceHelpen je snel en duidelijk
AlgemeenNiets op aan te merken, een kind kan de was doen. Ik moet min. 15 woorden gebruiken.... ik weet niets meer te melden ;-)
VerzendingMatig omdat het de computer te laat geleverd werd, maar dat kwam omdat het ordersysteem de order kwijt wat. Kwam wel eens voor en er wordt naar gekeken. Doe dat en los het op, dan krijgen jullie een 10 met een griffel!
KlantenserviceIk vond het spannend, 2 laptops via internet besteld en betaald voor levering. De levering verliep niet naar wens, order was kwijt in het systeem terwijl ik wel had betaald. Maar gelukkig zijn ze telefonisch goed bereikbaar en kreeg ik een prettige medewerker aan de lijn en kan je evt. langs komen. Dat geeft toch vertrouwen. De afwikkeling van het probleem was goed en daar gaat het dan uiteindelijk om.
AlgemeenToen ik besloot om mijn eerste desktop te bouwen had ik nog nooit gehoord van Azerty. Nadat ik alle onderdelen had uitgezocht had ik besloten om alles bij Azerty te bestellen. Azerty is bij bijna alle onderdelen de goedkoopste en had goede review. Nadat ik alles zonder problemen bestelde op azerty.nl zijn mijn onderdelen de dag daarna al netjes verpakt aangenomen. Alle onderdelen zijn in perfecte staat en werken perfect! Ik bestel zeker nog een keer bij Azerty!
VerzendingSnelle levering, netjes verpakt.
AlgemeenFijne en snelle website.Ik heb hier meerderen producten besteld en zijn tot nu toe altijd betrouwbaar. Azerty heeft los van een goede service meestal redelijke goede prijzen.
VerzendingZending was goed te volgen met de track en trace. Verzending was de volgende dag geleverd binnen de de aangegeven tijd. Levering was netjes en zeer goed verpakt, top.
AlgemeenIk was me laptop 2 weken kwijt en na dat ik gebeld had vroegen ze wat het probleem was ik tewijl ik mijn verklaring al gegeven had bij de service aanvraag een week later was die klaar voor ophalen ik kwam daar ik heb 2 uur lopen wachten totdat mijn laptop verscheen
KlantenserviceIk was me laptop 2 weken kwijt en na dat ik gebeld had vroegen ze wat het probleem was ik tewijl ik mijn verklaring al gegeven had bij de service aanvraag een week later was die klaar voor ophalen ik kwam daar ik heb 2 uur lopen wachten totdat mijn laptop verscheen
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw order/service gegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
René Jansen