Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDuidelijke site, goede prijzen, vaak goedkoop, jammer dat ze zo een brakke klanten service hebben.
KlantenserviceNa ontvangst alle onderdelen gaf moederbord een lampje dat processor niet goed was. Hier een service aanvraag voor gedaan. Ik mocht langskomen. Telefonisch beloofd dat kosten 0 zijn tenzij mijn schuld dan 17.50 tot 35. Ik moest wel hele pc in elkaar zetten dan konden ze beter beoordelen!! MoBo bleek kapot. Dit moest vervangen. Nadat servicedesk dit ongevraagd had ingebouwd rekening van 35 euro omdat PC in elkaar zat en ze 11 onderdelen moesten testen, daardoor meer werk en meer kosten. DAT WAS OP HUN EIGEN VERZOEK! Na lang praten 17.50 betaald. Voorlopig niet weer.
Beste Joost,
Bedankt voor uw kritische review, door uw feedback kunnen wij onze (service)dienstverlening verbeteren.
Wat vervelend dat er een misverstand is ontstaan tijdens/na het telefonische contact, excuses hiervoor.
Het is voor ons momenteel niet te achterhalen met wie u deze telefonische afspraak heeft gemaakt, kunt u ons dit per mail laten weten?
Wel hebben wij de mailgeschiedenis kunnen vinden, onze serviceafdeling geeft hierin aan; ”Indien u enkel het defecte onderdeel retourneert zijn de kosten 0, indien u meerdere onderdelen retourneert dient u rekening te houden met testkosten van 17,50 – 35 euro aangezien het een zelfbouw systeem betreft”
De opgegeven klachtomschrijving kan veel oorzaken hebben, gezien het feit dat het systeem vanaf de 1e dag deze problemen geeft kan een montagefout of compatibiliteitsprobleem op afstand niet worden uitgesloten.
Ik kan mij voorstellen dat hierdoor is geadviseerd het gehele systeem te retourneren zodat wij het probleem voor u kunnen oplossen en heen-en-weer rijden/sturen voorkomen wordt.
Volgens onze gegevens hebben wij, terwijl u wacht, het systeem direct getest en gerepareerd.
Het is momenteel / was destijds niet te achterhalen of wij telefonisch een uitzondering hebben gemaakt op de standaard kosten en hebben daarom 50% korting gegeven op het werkplaatstarief.
Tot onze grote spijt is door het telefonische contact na de mailwisseling een foutief verwachtingspatroon ontstaan wat betreft de kosten voor deze reparatie, excuses hiervoor.
N.a.v. uw reactie per mail kunnen wij herhaling van dit vervelende misverstand voorkomen. U mag de mail richten aan vincent.best@azerty.nl.
Vincent Best
Service & Assemblage Manager
AlgemeenIk ben al jaren klant bij Azerty. Ook deze maand weer een tevreden afhandeling van een order meegemaakt. Toen 2 artikelen moeilijk leverbaar bleken werd de order opgesplitst zodat ik de rest wel lekker op tijd in huis zou hebben en mijn pc alvast in elkaar kon gaan zetten. Wederom een uitstekende ervaring.
VerzendingUitstekend. Goed verpakt en beschermd.
KlantenserviceDe kantenservice reageert snel en ze zijn altijd bereid te helpen. Na de initiële bestelling meerdere mailtjes gestuurd met verzoeken producten aan de order toe te voegen dat ging altijd snel en vriendelijk. Helaas blijkt een onderdeel uit de order moeilijk leverbaar maar ook op mijn mailtjes met vragen over de levertijd wordt snel gereageerd.
AlgemeenAl heel lang mijn favoriete webshop, bestel er graag. Hoewel de site wellicht iets minder gebruikersvriendelijk is dan bijvoorbeeld Alternate (persoonlijke voorkeur heeft te maken met de manier van zoeken en rubriceren), hebben ze veel en het is prima geprijsd.
VerzendingPerfecte verzending. Wellicht over-verpakt. Qua milieu zou het beter kunnen? Ze gebruiken veel verpakkingsmateriaal, een flinke doos, gevuld met sealed air en dan het product.
AlgemeenOverzichtelijke website, alles was snel gevonden en de site zelf was zeer responsief. Prijzen zijn zeer redelijk. Alle informatie over de onderdelen is gemakkelijk te vinden, en alles was ook ruim op voorraad.
VerzendingNieuwe PC onderdelen 's Avonds besteld, volgende dag half 12 was het al binnen. Netjes geleverd met voldoende luchtkussens, en de HDD strak ingepakt in bubbeltjesplastic. Klasse!
AlgemeenEen Corsair K55 toetsenbord en Corsair MM200 Extended muismat besteld. Makkelijk als altijd. Bestellen, betalen en een werkdag later al in huis. Voorraad stond goed aangegeven.
AlgemeenAzerty was de goedkoopste voor een nieuwe Seasonic Focus Plus voeding. Makkelijk besteld, snel geleverd en goed verpakt. Azerty staat bovenaan mijn lijstje van goede winkels met nog 2 anderen en keer op keer weten ze zich te bewijzen.
VerzendingGoed verpakt en snel geleverd. De bottleneck is altijd PostNL
AlgemeenEenvoudig en snel. Bestelling geplaatst, zelfde dag nog verzonden en de volgende dag keurig verpakt in huis ontvangen.
VerzendingLevertijd was correct, goed en stevig verpakt.
AlgemeenMakkelijk items te vinden en bestellen. Software licentie kwam na een mail-wisseling procedure en ging ook lekker vlot.
VerzendingGewoon goed verpakt. Items niet verzopen in vul-materiaal zoals ik ergens anders wel eens heb meegemaakt.
KlantenserviceZie bovenstaand, alleen nodig gehad voor de software licentie, maar dat was ook meteen een goede eerste indruk.
AlgemeenIk bestelde een zelfbouwsysteempje Shuttle XPC nano NC02U met Crucial DDRL geheugen, een Sandisk SSD en Windows 10 Home.
VerzendingLevering niks op aan te merken.
KlantenserviceAls 'kaaskop' probeerde ik - natuurlijk - echt een Nederlandse versie van Windows te bestellen. Deed ik het fout ...? Ik ontving de Franse USB (Azerty = Belgisch/Frans?).
Na ontvangst - stom-stom - het plasticje verwijderd.
Gebeld en alles uitgelegd: "Geen probleem. Stuur maar terug." En alzo gedaan.
Volgende bericht: "Ruilen is onmogelijk want product is geopend. U kunt uw product en de verzendkosten retour ontvangen als u uw adres en rekeningnummer vermeldt. Met de Franse 'key' kunt u een Nederlandse versie ophalen van de MS-site."
Pfff. Wat een gedoe. Alsof mijn adres en rekeningnummer nog niet bekend waren.
Mijn tip aan Azerty: zet op de site de Windows-NL bovenaan, dan UK en als laatste wanhoopskeus de Franse versie ;-).
En de telefoonmensen waren heus vriendelijk.
AlgemeenOp 3 september heb ik reeds een oordeel gegeven.
Ter aan vulling heb ik inmiddels zoveel spullen gekocht dat ik nu tot een slot conclusie ben.
Geen enkel probleem ondervonden met ruilen en andere service van Azerty. Zo heb ik woensdag j.l. een monitor bij Azerty afgeleverd en had ik donderdag het geld al op mijn rekening TOP!!!! Ga zo door een beetje duurder geen probleem als daar een goede service tegenover staat.
Geen enkel probleem behalve als Postnl zijn werk niet goed doet.
Maar daar kan Azerty niets aan doen.
In principe ben ik niet ienan die tienen (10) uitdeelt.
Maar voor de service van de afgelopen week waar ik steeds tussen Leeuwarden en Amsterdam moest pendelen, liep alles gesmeerd dus een 10 met een griffel.
AlgemeenIk bestel vaker producten bij Azerty en alles gaat gewoon goed. Ben heel tevreden. Ook de verpakkingen zijn de laatste tijd prima (stevige dozen, goed verpakt, met de juiste vulling ect.)
VerzendingVerzending gaat goed van Azerty uit. PostNL/TNT laat nog wel eens te wensen over, gaat de laatste tijd wel beter.
Jammer dat er (vaak) geen alternatief qua bezorger aangeboden wordt.
AlgemeenPhilips 4K monitor besteld, goedkoopste van Nederland, 4 op voorraad bij de leverancier. Je raadt het al, na een week moet ik zelf vragen om een update en is de monitor 'waarschijnlijk' nog 1 week later te leveren.
Ze doen hetzelfde met de RX-580 kaarten, laagste prijs, maar geen voorraad of kunnen leveren.
Ik vind dat uitermate kwalijk. Order gecancelled, ik koop hier nooit meer wat.
Levertijd stond op 2-3 werkdagen. Na zelf mailen blijkt dat 3 weken te worden. Waarschijnlijk dan..
KlantenserviceIk moest zelf contact opnemen, daarna wel redelijk snel geholpen
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
René Jansen
AlgemeenWebsite ziet er goed uit, product was goed verpakt zoals altijd een echte winkel om aan te raden om je computer onderdelen te bestellen
KlantenserviceEen vraag gesteld over het product en meteen de zelfde dag reactie terug met de info die ik nodig had
AlgemeenSnelle levering, makkelijk betalen, overzichtelijke webshop, een van de goedkoopste en kreeg merci chocolade bij m'n eerste levering.
VerzendingZe laten je bij het product zien of ze op voorraad zijn of niet en daar staat gelijk bij hoeveel dagen het kan duren.
AlgemeenVia pricewatch een cardreader uitgezocht en door prijs / eerdere ervaring voor Azerty gekozen. Niet veel te zeggen over het verloop, anders dan dat het 'normaal volgens verwachting' verloopt als: product in mandje, betalen via ideal, ontvangen factuur en tracking code.. Voordeel is ook het versturen via PostNL, toch een pré.
VerzendingBestelde Kingston cardreader behoorlijk goed verpakt in vierkant kartonnen doosje met padding. Niet in een envelopje of los verstuurd maar zeer netjes verpakt. Gezien de kleine waarde van het product toch de verzending met zorg uitgevoerd.
AlgemeenEen mooie en duidelijke website en heel veel artikelen om uit te kiezen en op voorraad.
VerzendingLevering is snel en je wordt goed geinformeerd bij iedere stap in het verzendings proces en gratis verzendig
AlgemeenOp Azarty kun je bijna alles verkrijgen tegen een goede prijs. Snelle levering en goede service. Bij defect van product helpen ze je zonder gedoe!
VerzendingSnelle levering, vaak volgende dag in huis. Track en trace is ook super fijn!
KlantenserviceBij defect van een product helpen ze je graag en snel. Leggen goed uit wat je moet doen en waar je aan toe bent.
AlgemeenTwee producten bij Azerty besteld. Netjes binnen de aangegeven levertijden op de website geleverd. Producten waren netjes in een doos verpakt.
VerzendingSnelle en goede levering binnen de aangegeven levertijd.
Algemeenbestelling ging gemakkelijk, betalen ook.
snelle levering.
ik weet verder niets meer te zeggen
de groeten
bestelling ging gemakkelijk, betalen ook.
snelle levering.
ik weet verder niets meer te zeggen
de groeten
AlgemeenIk gebruik Azery zowel privé als voor mijn onderneming.
En ik ben erg over te spreken, prijs en support is bij mij erg belangrijk.
Heel wat ervaring met verzendingen bij webshops, en Azerty doet op deze gebied ook uitstekend. Als een product niet leverbaar is krijg je voortijdig hier belletje over, en altijd een alternatief.
KlantenserviceKlantenservice is ook belangrijkpunt bij mij. Hier ben ik wederom ook over te spreken.