Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHad een doa. Contact opgenomen, moest t terug sturen en zelf de retourkosten betalen die vergoed zouden worden indien klacht terecht zou zijn.
Heel snel een nieuw product ontvangen en op verzoek zonder problemen ook de retourkosten.
Hoewel het heel soepel verliep zou wel prettig zijn als dit niet een handmatig email-proces zou zijn, daarom geen 5 maar 4 sterren
Gewoon prima. Snel en goed verpakt. Wel met DHL, ik heb betere ervaring met PostNL maar goed....t werkt.
KlantenservicePerfect. Goede en snelle response, zie ook de algemene beoordeling hier boven
AlgemeenBestel al jaren bij Azerty, maar niet ieder jaar. Deze bestelling was een compleet systeem in losse componenten dat ik zelf heb opgehaald in Raalte, eerder liet ik bezorgen. Ook in persoon een prima ervaring, alles was aanwezig zoals afgesproken, zelfs een spuit thermopasta die een dag tevoren nog had nabesteld (vergeten) was er bij. Alles in goede staat ontvangen en nog geen defecten gevonden, prima voor elkaar!
VerzendingFabrieks-verpakkingen in nieuwstaat
KlantenserviceGebeld met Lieke meen ik, om dat Maria Lousie mij per mail geadviseerd had te checken of alles er was voordat ik op kwam halen. Correct, zakelijk maar niet afstandelijk, te woord gestaan.
AlgemeenDe bestelling plaatsen ging makkelijk. Het was ook erg makkelijk om alles toe te voegen in Favorieten en toe te voegen aan mijn winkelwagen. Prijs is zeker een groot Plus punt. Het enige nadeel was dat ik iets had besteld wat na de bestelling 10+ dagen wacht tijd had een dat ik hier niet op de hoogte van was gesteld. Gelukkig na hierover te bellen is alles gewoon goed gegaan met wat kleine aanpassingen.
KlantenserviceDe online service werkt erg goed maar het bellen naar AZERTY is wat minder. Ik stond elke poging 3-5 min in de wacht voor ik een medewerker kom spreken.
AlgemeenGoede winkel, makkelijk om goed product te krijgen,snelle levertijd en goede prijs voor tech ...OK
Verzendingwebsite makkelijk alles goed te beheren
Klantenserviceprofessionele service
AlgemeenAantal onderdelen besteld om een oude pc te voorzien van wat jongere onderdelen. Alles snel en makkelijk kunnen vinden op de website. Wel helaas wat inlogproblemen maar dit werd snel verholpen
Verzending was erg snel alles de volgende dag al in huis!
KlantenserviceBij de bestelling wat problemen met inloggen in mijn bestaande account gelukkig werd dit via de chat op de website zeer snel opgelost waarvoor dank!
AlgemeenMeerdere malen computeronderdelen bij Azery voor een eerlijke prijs aangeschaft en elke keer een perfecte afhandeling gehad.
De bestelde onderdelen zijn goed verpakt en zonder problemen aangekomen.
Hun helpdesk reageert tevens ook erg snel en zijn zeer professioneel.
Ik kan Azerty aan iedereen aanbevelen!
Algemeengezocht naar ssd harde schijf, via Tweakers kwam Azerty als een van de goedkoopste uit de bus, al diverse keren iets besteld bij Azerty en altijd dik voor elkaar dus nu ook weer bij Azerty besteld
Verzendingvolgende dag binnen, netjes verpakt.
AlgemeenVond het ideaal, enige is dat sommige artikelen niet per sé makkelijk te vinden waren via de site zelf. Uiteindelijk bleek dit makkelijker via doorlinken vanaf de pricewatch van Tweakers.
Levertijden fluctueerden met de dag, dus erg moeilijk in te schatten wanneer de bestelling zou arriveren. Maar wel begrijpelijk met een 7900X cpu en een bijbehorend moederbord die pas een paar dagen beschikbaar was. En de run die er op GPU's lijkt te zijn op het moment. Daardoor duurde het iets langer als vooraf aangegeven, maar gezien de markt heb ik hier alle begrip voor.
Erg prettig was ook dat ik de producten gewoon daar af kon halen en dat ik kon betalen bij ophalen. 't Ging om een heel bedrag, dan is 'Boter bij de vis' best prettig.
Toen het leek of de order binnen was heb ik een mail gestuurd met de vraag of dit daadwerkelijk zo was. hierop werd snel antwoord gegeven en toen kwam ook de status gelijk goed door.
AlgemeenBij het bestellen van een CM Storm Masterkeys Lite keyboard was er even wat onduidelijkheid qua bestelling waarnaar ik had gebeld. En de medewerker wist mij precies te informeren over wanneer hij kwam enndat alles goed gelukt was! Hartstikke fijne service en een warme welkom bij mijn eerste bestellling!
VerzendingDe bestelling was de volgende werkdag bij mij afgeleverd en kon ik al meteen zien dat het ook met volledige zorg was verstuurd! Heel blij met de verzending snelheid.
KlantenserviceDe klantenservice wist mij goed te helpen om mijn order te vinden en te zoeken naar wanneer deze bezorgd zou worden. Dit werd binnen enkele minuten geregeld en bevestigd.
AlgemeenGoede service! na een maand was me koptelefoon stuk na contact met de klantenservice product opgestuurd en vervolgens heb ik een nieuwe mogen ontvangen zonder problemen.
VerzendingTot 2 keer toe naar verkeerd adres gestuurd maar omdat ik er op tijd bij was en het snelle handelen van Azerty kon dit nog aangepast worden!
KlantenserviceGoede en snelle service zo als boven al aangegeven.
AlgemeenProduct en winkel gevonden via tweakers. Bestelling zoals te verwachten viel eenvoudig. Er was een korte discussie met de servicebalie omdat mijn eerste voorkeur niet (en nergens anders) leverbaar was. Verder goede afhandeling. Productprijs en nog meer verzendprijs behoren tot de beste.
VerzendingDe verzendprijs is zeer concurrerend en de afhandeling is prima met PostNL incl bericht over het aflevertijdstip. Enige minpuntje is dat ik zelf moest zoeken naar de status van mijn bestelling - andere sites geven vaak een email als het product ingepakt / verzonden is naar de distributeur. Als je eenmaal weet dat je daarvoor even moet inloggen is de afhandeling correct.
KlantenserviceProactief en correct.
Algemeengoede prijzen en snelle levering en niet onbelangrijk goede nazorg als er iets kapot is.
Verzendingbinnen 1 dag in huis klasse
AlgemeenEen goede webshop met groot assortiment tegen goede prijzen. Niet bij ieder product de allergoedkoopste, maar ze zitten er dicht tegen aan. Als je meerdere producten ineens afneemt, en eerst om een offerte vraagt, kun je vaak nog een kleine korting krijgen. Orders worden vlot verwerkt, en mocht een product niet meer leverbaar zijn, dan wordt meegedacht over een geschikt alternatief. Tot nu alleen maar goede ervaringen,
VerzendingMet zorg verpakt
AlgemeenDe voornaamste reden voor mij om bij Azerty te bestellen is dat ze alle onderdelen hadden die ik zocht, tegen een goede prijs. De website is overzichtelijk en de meeste onderdelen zijn goed terug te vinden. Het assortiment is heel erg uitgebreid, waardoor zelfs mijn vijf jaar oude laptop er nu weer een paar jaar tegenaan kan.
De productinformatie is pittig accuraat, maar lijkt niet voor alle producten goed in het systeem te zitten. Een enkel product kon niet gevonden worden op basis van specificaties, maar alleen bij het opgeven van een zoekterm.
De verzending is uitstekend uitgevoerd. Alle producten kwamen onbeschadigd aan in bubblewrap en luchtkussentjes. Middels een track&trace code kon deze in de gaten worden gehouden.
De voorraadinformatie van de leverancier klopte bij mij voor een van de producten helaas niet. Azerty heeft na een enkele dagen een goed alternatief aangeboden. Uiteindelijk werd mijn order een week na de bestelling geleverd, wat gezien de omstandigheden redelijk is.
De klantenservice is eveneens uitstekend. Mijn vragen werden dezelfde dag nog beantwoord en zelfs met foto's ondersteund.
AlgemeenPrima webshop, alle onderdelen voor mijn pc hier bestelt. Alles op tijd geleverd en in goede staat.
VerzendingPrima, kreeg alles op tijd binnen.
KlantenserviceUitsteken. Een product was beschadigd. Zonder moeite kon ik hem terug sturen en kreeg ik een nieuwe.
AlgemeenEerlijk en goed bedrijf is al een paar jaar mij favoriete bedrijf waar ik mijn game spul haal
Kwam iets later aan
KlantenserviceHebben mij eerlijk gemailt dat het pakketje iets later zou komen
AlgemeenAl lang een klant van Azerty zowel mijn baas zakelijk, als ik gewoon particulier.
Website is goed, behalve de chat deze is niet altijd goed werkzaam.
Maar er zijn genoeg wegen die tot contact lijden.
Van al de produkten die ik heb besteld ben ik altijd zeer tevreden geweest.
Maar de laatse bestellingen zijn ruwweg bizar verlopen.
De beoordeling van verzending is van de voeding
KlantenserviceBij de laatste bestellingen was er ook een behuizing besteld en ik heb daar expliciet een om doos gevraagd omdat ik het type doos ken en dat is onvoldoende om dat te beschermen, heb hier een flinke ervaring mee.
Dat word niet gelezen, dus kast komt aan 2 handvaten uitgescheurd kon zo naar binnen kijken. Moest met spoed hem hebben dus aangenomen. Kleine beschadigingen die ik zelf heb kunnen herstellen
Ik heb dat gemeld c.q. geplaatst bij Azerty op Facebook zoals dat de website aangeeft met de mogelijkheden tot contact.
Daar trof ik een Meneer aan die koste wat kost het gelijk wil halen, zeer vervelend contact. Feiten liggen er met foto's.
Uiteindelijk heb ik het ernaar bij gelaten en uit coulance het bericht weggehaald was er klaar mee.
Dan de laatste order waar het echt om gaat, ik koop een voeding voor een systeem, 5 jaar garantie erop staat ook op me bon.
Na 3 jaar gaat de voeding defect meerdere keren krijg ik uitvallen van de pc en surge protect van het moederbord waarna de voeding niets meer doet.
Dus kijk ik op de website 2 jaar garantie, kijk ik op de factuur/garantiebewijs 60 maanden, dus even de chat opgestart en gevraagd wat te doen zolang er op de bon staat wat de garantie is, is dat de garantie die wij u geven.
Dus opgestuurd goed verpakt, pakket komt de volgende dag aan, en ik kijk s'avonds status blijft staan op wachten op retour artikelen. Rustig afgewacht volgende dag staat deze status er nog, dus voor de zekerheid even vragen of hij wel is aangekomen.
Kreeg Roy met een aantal keren proberen aan de chat, hij vind het apart hij zal er naar kijken of in ieder geval even navraag na doen. Voeding is binnen en zal naar gekeken worden. Erna nog gebeld met de vraag met wat de termijn dit gaat duren, dit zal niet lang duren ik ga er nooit vanuit dat ik meteen geholpen moet worden of meer van dat, ik heb gezegd doe rustig aan..
Kijk ik de middag op de status en in mijn mailbox product verzonden reparatie centrum leverancier fabrikant. En dat dit meerdere weken zal duren. Gebeld dit is toch niet de afspraak? Zal naar gekeken worden.
Zat me niet lekker omdat ik niets hoorde aangezien ik een terugkoppeling zal krijgen met het chat gesprek, dus weder de chat geopend wat heel lastig verliep, maar Roy daar weer trof en hij zal hier achteraangaan. Op Facebook ging deze discussie verder, meerdere mensen die ik niet ken deden mee aan de discussie die ontstond ik hield mij daar van afzijdig, maar trof daar een meneer die koste wat het koste de schuld bij mij in me schoenen wilde schuiven, en weer was dat Dhr. B,
Uiteindelijk nadat hij melde dat hij ineens een terugkoppeling had van Coolermaster en garantie mocht gaan verlenen kreeg ik een nieuwe voeding opgestuurd maar nog wel met diverse vervelende natrappende antwoorden die niet strookte met de realiteit
Omdat Azerty niet alleen bestaat uit 1 persoon heb ik uit coulance dit weggehaald. Het is mij niet de bedoeling schade aan te brengen !!!
De voeding is nog niet uitgepakt want de planning is deze te verkopen en dan afstand te nemen van deze shop
Ik heb er na een lange trouwe klant te zijn er een rare smaak van overgehouden. Ik zou best graag willen dat een meerdere hier naar kijkt. Want zo klant blijven is zeer onplezierig.
Update
Geachte Meneer Blom het is niet de realiteit die u schetst het is onwaar !!!
Ik ga dit voorleggen aan uw manager aangezien u hardleers bent en blijft volharden in uw betoog.
Word vervolgd
Update gesproken met Azerty en oprechte excuses is voor mij de zaak klaar.
En is voor mij het vertrouwen hersteld hierdoor.
Beste Robert,
Bedankt voor uw review op Tweakers, door uw feedback kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.
Spijtig om te vernemen dat u na onze geboden oplossingen niet tevreden bent en dat dit aanleiding heeft gegeven voor deze review.
Ten eerste onze excuses dat er geen aandacht is gegeven aan uw wensen betreft de verzending van de behuizing.
Normaliter worden onze behuizingen zonder extra verpakking verstuurd omdat deze 99% van de keren onbeschadigd aankomen bij onze klanten.
Ten tweede spijt het mij om te zien dat u niet tevreden bent over garantie afhandeling van de defecte voeding.
Op de bestelde voeding heeft u van ons 2 jaar garantie gekregen, CoolerMaster geeft hier zelf 5 jaar garantie op.
Omdat u de voeding bij ons heeft besteld en niet bij CoolerMaster hebben wij u hiermee geholpen door de garantie zelf op te pakken met CoolerMaster.
Doordat er gebruik wordt gemaakt van de garantie van CoolerMaster heeft u een geautomatiseerde e-mail gekregen waarin vermeld staat dat dit in sommige gevallen meerdere weken kan duren.
Hierdoor hebben we van u een aantal berichten op meerdere social media sites ontvangen dat u de voeding snel nodig had.
Hierop is spoedig gereageerd dat we dit voor u gingen oplossen, tot de tijd dat het opgelost zou worden hebben wij u een leenvoeding aangeboden.
Hiernaar kregen wij ook vlot reactie van CoolerMaster dat het akkoord was om de voeding op te sturen voor garantie.
Dit heeft ons voldoende input gegeven om u een nieuwe voeding uit eigen voorraad op te sturen.
Op deze manier hebben we uw defecte voeding binnen 24 uur vervangen voor een nieuwe uit onze voorraad.
Met vriendelijke groeten,
Roel Blom
Azerty Verkoop
AlgemeenAl diverse keren besteld bij Azerty, het heeft een fijne en duidelijke website.
Het bestel proces is gemakkelijk en ze zijn vaak ook nog de goedkoopste.
Ook de klantenservice is zeer goed, ze weten waar ze over praten en geven je ook direct advies of tips.
Ik heb al diverse keren producten besteld zowel online als in de shop in Raalte.
De leverin gaat altijd snel.
Laatste keer iets besteld wat ik op zou halen, direct na het bestellen even gebeld om te vragen of ik het direct al op kon halen, dit was geen enkel probleem.
Bij het melden aan de balie heeft de aardige mevrouw mij een bakje koffie aangeboden en zorgde zij ervoor dat mijn bestelling opgehaald werd uit het magazijn.
De klantenservice weet waar ze het over hebben, ze zijn ruim te bereiken(Tot 22:00 uur).
Zelfs bij het ophalen van de producten geven ze je nog advies of tips!
AlgemeenDe batterij van mijn ups begaf het en Azerty had deze, voor een goede prijs, op voorraad. Op de overzichtelijke bestelsite ging het bestellen erg vlot. In je account kun je bovendien ook alles later nog raadplegen.
VerzendingDe batterijen waren goed verpakt en ik werd op de hoogte gehouden van de levering.
AlgemeenHeb een Qnap NAS besteld. Van tevoren contact opgenomen omdat de besteltijd meer dan 10 werkdagen betrof. NAS werd keurig binnen de tijd geleverd.
Helaas bleek de NAS niet de hoeveelheid RAM geheugen te hebben waarmee werd geadverteerd. Is keurig opgelost, zie onderdeel klantenservice.
Product kwam keurig verpakt en ruim op tijd binnen.
KlantenserviceDe website gaf bij de specificaties meer RAM geheugen aan dan dat er geleverd werd. Dit werd door de klantenservice goed opgepakt. De missende RAM modules werden (door mij voorgesteld) nagezonden zodat ik die kon plaatsen. De fout op de website werd hersteld. Ik geloof inderdaad in een onbedoelde fout.