Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHier mijn bestelling voor componenten geplaatst. De producten die op voorraad staan zijn vrijwel altijd op voorraad. Ook de prijs is hier erg goed
VerzendingSnel en degelijk, alles wordt goed verpakt en netjes volgens opgegeven tijdspad geleverd
AlgemeenIk bestel altijd al mijn computerproducten bij Azerty. Het is een betrouwbaar bedrijf.
Azerty heeft een groot assortiment en een erg duidelijke en gebruiksvriendelijke website. De prijs/prestatie verhouding van hun producten is ook erg goed.
De levering van mijn bestelling was zoals altijd ook nu weer erg snel. Het product was ook weer goed verpakt.
KlantenserviceVoor het product wat ik nu gekocht heb, heb ik geen gebruik gemaakt van de klantenservice. Voor een eerder besteld product wel.
De medewerkers zijn erg behulpzaam, hebben veel kennis en zijn erg gericht om tot oplossingen te komen. Ze staan je netjes te woord en nemen ook alle tijd voor je.
AlgemeenHad al eerder dit product besteld bij Azerty en goeie ervaringen met Azerty.
Vandaar weer besteld bij hen je word altijd netjes te word gestaan bij eventuele vragen en zijn ook bereid om je te helpen en daar kan je niet bij ieder bedrijf meer vanuit gaan.
Als je een kritische vraag stelt krijg je daar een netjes antwoord op terug en daar willen ze ook van leren kan je vertellen dat heb ik wel eens anders meegemaakt maar het is wat het is en gelukkig zijn er nog bedrijven die openstaan voor verbetering ga zo door Azerty
Levering was heel snel en netjes verpakt aangekomen.
Uiterst tevreden over de wijze van verzending met
Bij vragen word er snel geantwoord en/of je word netjes te woord gestaan
AlgemeenOp zondagavond een Fritz gpon module besteld en maandag ochtend in Raalte opgehaald. Service en aandacht was top en snel geregeld.
Alles via de website makkelijk en snel kunnen vinden.
Ophalen aan de balie, was voor mij een goede snelle oplossing voor een probleem. Dus snel opgelost.
Fritz sfp xgs-pon werkt als een tierelier en boven verwachting. Aanrader voor glasvezel aanbieders.
Extra info: Voor odido gebruikers een vervelende weg om te bewandelen om het werkend te krijgen. Het kan wel. Kpn was zo ingesteld en snel werkend te krijgen.
Meewerkende en service gericht personeel. Top. Hebben voor mij hun enorme best gedaan.
AlgemeenHeb een Eagle AX en een ryzen 9 besteld. Info en bezorging verliepen vlotter dan verwacht
VerzendingWerd binnen de 12 uur verzonden. Wederom snelle service dus.
KlantenserviceVoldoende info per mail, alsook snelle service omtrent bezorging en samenstelling pakket.
AlgemeenBehuizing voor externe harde schijf en de schijf zelf besteld bij Azerty.
Duidelijke website, overzichtelijke productgegevens en volledige prijs informatie.
Bestelproces verliep soepel, waarbij ik ook de optie kreeg om door Azerty te laten controleren of de bestelde producten compatibel met elkaar waren.
De bestelde producten werden eerder geleverd dan verwacht.
Ze waren zeer zorgvuldig verpakt om schade te voorkomen.
AlgemeenMountain keyboard gekocht voor mijn zoon. Aangezien het logitech keyboard wat ik heb geen key roll over ondersteund. Naast dit keyboard heb ik mijn complete PC gekocht bij azerty erg fijne winkel.
VerzendingSuper goed verpakt en erg snel verzonden, zal zeker sne weer wat bestellen.
AlgemeenIk bestel al zolang ik mij kan herinneren mijn meeste onderdelen bij Azerty. Ze hebben over het algemeen gewoon scherpe prijzen, goede voorraadindicatie, ze leveren snel en ook de support is top.
VerzendingIk heb bij Azerty nog nooit meegemaakt dat een bestelling niet binnen de weergegeven aflevertijd werd geleverd, op een enkele keer geklungel van PostNL na maar daar kan Azerty natuurlijk niks aan doen. Soms krijg ik de bestelling zelfs eerder dan aangegeven, zoals mijn laatste bestelling.
KlantenserviceEen keer meegemaakt dat geheugen niet binnen de 'door de leverancier opgegeven' termijn geleverd kon worden, en ik werd daarvan netjes door Azerty op de hoogte gesteld waarbij ze ook direct aan alternatief voorstelden.
AlgemeenAzerty heeft me nog nooit teleurgesteld in de levering van (Webshop) artikelen. Alles prima verpakt en op tijd verzonden volgens afspraak.
Bij sommige artikelen zijn ze niet de goedkoopste. Daarom gebruik ik tweakers veel.
AlgemeenBestellingen was netjes optijd. Product was wat ik had besteld. En de (geautomatiseerde) communicatie over de estatus van mijn bestelling was duidelijk en accuraat.
VerzendingProduct was verpakt in verpakking van de fabrikant, maar dat was voldoende.
AlgemeenRuime selectie en alles is gemakkelijk te vinden en bestellen. De opmaak van de website kan wel een frisse update gebruiken en meer filters zou fijn zijn. Ik heb met plezier een nieuwe desktop pc kunnen bouwen vanuit een oud met nieuw bestelde onderdelen. Zo doe ik het altijd graag bij Azerty.
VerzendingVerzending was razendsnel! En goed veilig verpakt, alles was compleet met uitgebreide info.
AlgemeenMijn zoon wilde zijn pc uitbreiden, helaas lukte het hem niet om de pc aan de praat te krijgen.
We hadden het geluk dat we de pc konden opsturen, Azerty heeft de uitbreiding geplaatst en de pc getest.
We zijn heel blij met de goede service en het team die contact onderhield.
De pc helemaal naar wens ontvangen en zoon is helemaal blij.
Super bedankt!
Snelle levering en goede veilige verpakking, de pc is in goede staat ontvangen.
KlantenserviceZeer betrokken, helder en geduldig, meer kon ik mij niet wensen!
AlgemeenWij hebben bij Azerty onze nieuwe PC gekocht en zijn geholpen met perfect advies. Enkele onderdelen waren niet (op tijd) leverbaar en hier is keurig gezocht naar een oplossing. Ook de behuizing paste niet met de gekozen componenten, dat was vooraf al duidelijk en ze hebben boven kennis ook goede smaak voor de behuizing keuze
Het mooiste moment was ook dat we de gehele assemblage van de PC live hebben kunnen volgen. Het leek nog even alsof de radiator van de waterkoeling esthetisch niet helemaal zou passen, maar dat paste perfect en zo kom je niet voor verrassingen te staan als de PC arriveert.
We hadden abusievelijk gekozen voor alleen de assemblage en zonder de windows installatie, maar dit is keurig gecorrigeerd en een dag later werd de PC geleverd.
Wij zijn zeer tevreden met de service, de kwaliteit en interactie. Zowel per mail als live tijdens de installatie welke te volgen was via Youtube.
Zeker aan te raden en maak gebruik van hun speciale mailbox met experts. Zij kijken je keuze na, geven goed advies en zijn goed en snel bereikbaar.
Mijn enige nadeel was dat de zending niet gewijzigd kon worden. We hebben nogal wat moeten regelen om thuis te zijn voor de handtekening. Maar ook dat hebben we geregeld.
KlantenserviceZe hebben snel en correct gereageerd op al onze vragen en zelfs onze wijzigingen.
AlgemeenTja dit is een beetje een zaak van gemengde gevoelens. Soms kan je hier leuke korting scoren maar vaak laat de communicatie te wensen over. Dat komt voor een groot deel doordat ze te veel producten aanbieden die ze helemaal niet kunnen leveren. Dat maakt hier kopen een soort van "Hit or Miss" activiteit.
Wat eerder een emailtje sturen naar klanten waar ze aan toe zijn zou een goed begin zijn naar verbetering.
De verzending gaat hier prima, snel en goed verpakt met goede TT updates.
KlantenserviceDit is het onderdeel waar Azerty echt steken laat vallen.
Veel bestellingen krijg je geen reactie op terwijl je betaling allang binnen is.
Soms gaat het dan om prijsfouten, die ze te vaak niet leveren.
Hoe ingewikkeld kan het zijn om er even een korte email aan te besteden?
AlgemeenDe service is soms goed, soms matig.
Bij azerty heb ik een custom pc gekocht nu bijna 2 jaar terug samen met wat andere dingen over de jaren heen.
Het proces duurde iets langer dan een maand voordat ik hem in huis had.
Binnen anderhalve maand is de cpu uitgebrand, die is binnen 2 weken vervangen voor een nieuwe nadat ze geconstateerd hadden dat die het probleem was.
Die is in een week ook uitgebrand.
Daarna heb ik hem met een aanbetaling laten omzetten naar een ander merk, zowel met het moederbord en geheugen.
Netjes natuurlijk dat dat kan.
Helaas is die cpu ook problemen gaan geven na een jaar.
Ik heb daarvoor gebeld met de vraag wat ik er mee kan doen, ik had niet meer de service garantie.
Door een misverstand hebben ze hun test service uitgevoerd en 75 euro aan kosten gemaakt zonder mij hierover te informeren, ondanks dat ik er bij had gezet om contact op te nemen.
daarna zou het mij nog eens 75 kosten als ik de pc in elkaar gezet wou hebben en nog eens 75 voor de kabel management en ook nog eens 75 voor nog een test, al waren al die opties optioneel.
Door enkele misverstanden en gevallen van slechte communicatie heb ik een slechte smaak in de mond van azerty.
Om een normaal product te kopen van hun web winkel denk ik dat ze prima zijn, ze doen niet al te moeilijk over garantie en ze zijn super duur.
Al zijn ze niet de makkelijkste of de goedkoopste, ze zijn als bedrijf relatief betrouwbaar en goed te bereiken.
Snel en goed ingepakt, er is nog niks kapot aangekomen.
Ze pakken dingen zelf in in hun eigen dozen.
Als in mijn algemene toelichting genoemd, ze zijn erg gevoelig voor miscommunicatie.
Laat ze dingen altijd meteen op email conformeren om zeker te zijn van beloftes.
Er is ook enorm weinig communicatie vanuit hun en voor service zijn er lange wachttijden en hoge prijzen.
AlgemeenMet behulp van de Desktop best buy guide, en wat eigen inbreng, heb ik een desktop samengesteld en besteld bij Azerty. Omdat ik niet zelf kan en wil samenstellen heb ik pc-assemblage meebesteld. Volgens de site zou de levertijd 2 - 3 werkdagen zijn. Al op de eerste werkdag kreeg ik een mail dat mijn configuratie klopte, en werd er gemeld dat de gemiddelde verwerkingstijd op 3-5 werkdagen zit in plaats van 2-3 werkdagen.
Na 8 werkdagen heb ik per mail gevraagd om een reactie. Op de mail is niet gereageerd.Na 10 werkdagen weer een mail gestuurd. Toen was de reactie dat mijn pc werd geassembleerd. 's middags kreeg ik een bericht dat die was verzonden.
De pc voldoet aan de verwachtingen, de communicatie en levertijd van Azerty niet.
Zie korte toelichting. Levering was veel te laat, en communicatie was slecht.
KlantenserviceNiet gereageerd op eerste vraag over levertijd. Op tweede mail met vraag over levertijd werd gelukkig wel vlot gereageerd.
AlgemeenIk heb een rtx 5080 gekocht. Het was 150 euro duurder dan bij andere leveranciers maar alleen Azerty had vooraad op dat moment.
VerzendingHet was snel (next day delivery). Het werd in de ochtend bezorgd. Goed ingepakt.
AlgemeenDuidelijke website, de producten staan goed omschrijven inclusief de specificatie. bestellen en betalen gingen makkelijk.
VerzendingDe aangegeven levertijd kwam overeen met het daadwerkelijk leveren van de producten.
KlantenserviceIk kan er eigenlijk geen mening over geven, heb de klantenservice namelijk niet nodig gehad.
AlgemeenBestellen via de webshop is prima, niks raars en wat je verwacht van een grote retailer binnen NL.
VerzendingOp de shop was een verwachte levertijd van 10 werkdagen voor een PC case maar gaande weg het langere duurde werd duidelijk dat een stuk langer ging duren.
Alternatief uitgekozen en per email doorgegeven, order netjes aangepast en daarna optijd verzonden!
De antwoord per mail komen meestal na 1 dag en verder de juiste info ontvangen en nadat ik een aanpassig aan mijn order had doorgegeven werd dit netjes verwerkt en uitgevoerd.
AlgemeenIk probeerde een digitale cadeaubon te kopen. Na dagen deze nog steeds niet ontvangen. Na meerdere keren proberen te bellen, wordt er niet opgenomen (tijdens openingstijden). Vandaag in de wachtrij terecht gekomen aan de telefoon en na een half uur van positiie 10 naar 5 opgeschoten.
Ik ontwijk deze winkel. Service is slecht. En nee, ik heb mijn geld nog niet terug...