Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Voor mijn nieuw aangeschafte NAS heb ik bij Azerty 2 HDD besteld. Ik wilde allemaal snel installeren dus savonds om 9 uur besteld en volgende dag in huis in een zeer goed verpakte pakket.

De HDD uitgepakt en werkt naar behoren. De after sale is ook van hoge kwaliteit met een mail, mochten er vragen zijn

Zeker een aanrader voor volgende aankopen!

Mijn ervaring met Azerty is een dikke +
Ik vroeg hun klantenservice wat eerst te doen mijn GPU of mijn CPU vervangen. Bij een hoop zal je te horen krijgen allebei is het beste maar Azerty was eerlijk en vertelde mij dat ik meer verschil zou zien met een nieuwe GPU (videokaart)
Dus heb ik bij hun de Gigabyte GeForce GTX 1080 G1 Gaming - OC Edition besteld. en wat een goeie kaart is dat en idd wat een verschil.
De afhandeling verloopt soepel en zeer snel. en met een track en trace is het pakketje direct in de gaten te houden. ook heb ik een account aangemaakt bij Azerty om ook direct te kunnen zien hoe het pakketje in hun magazijn vorderd.
Ik heb vervolgens een paar dagen later ook toch nog maar een nieuwe cpu(processor) besteld bij hun de i5 7600K ook hierbij had ik wat vragen aan Azerty over mijn bios en na de info heb ik mijn bios weer up to date en hierdoor doet de processor het super goed.
Volgende stap nog een SSD erbij ,,Azerty bedankt en tot de volgende keer voor mn SSD.

Snel verzonden en goed beschermd ingepakt.

Duidelijk en vooral eerlijk

Dit is de beste webshop tot nu toe. Kwa prijs verzending en klanten service. DIKKE AANRADER.

De verzending was buiten gewoon goed. Vandaag besteld morgen in huis kan niet Beter!

Ik werd buitengewoon beleeft aan de telefoon te woord gestaan. De telefoonnist was bijzonder vriendelijk ben van plan als ik iets nodig heb gewoon naar azerty toe ga.

de bestelling op de website liep vlot maar de afhandeling van een in mijn ogen simpele bestelling was erg traag

de levering zou wat sneller kunnen

het contact met de klanten service was niet optimaal de email met levertijd werd niet direct gestuurd

Na een redelijk lange tijd zoeken op verschillende websites kwam AZERTY het goedkoopste uit de bus. Ik bestelde er 2 producten. Een behuizing en een toetsenbord. Ik heb op het moment nog een order bij hun staan(wachten op product) en ik heb wel het vertrouwen dat hij geleverd word. Ookal is de levertijd onbekend.

De behuizing was alleen bij een toeleverancier beschikbaar en niet in het eigen magazijn. Dus ik kreeg het pakketje een paar dagen later dan verwacht. Maar dat was dan ook wel logisch. Het was prima verpakt. Goed veel plakband en veel lucht zakjes. Alleen post-nl had op de dag van leveren storing dus ik kon nog het pakketje niet volgen

Had wat spullen besteld en toen bleek dat er 1 item niet geleverd kon worden werd ik niet verwittigd.
Na een paar dagen wachten toch maar even gebeld en kreeg deze uitleg.
Het bestelde kon wel in een andere kleur worden geleverd, en toen was alles binnen 1 dag geregeld.
Misschien een tip : via email de klant op de hoogte houden van de bestelstatus.
Doen ze op andere webshops ook en geeft wat meer duidelijkheid.

Super verpakt, niets op aan te merken!

Aardige jongen die gelijk met een oplossing kwam voor mijn probleem!

Bestelling plaatsen was eenvoudig en het was geen enkele moeite om alles te vinden. Zeer fijn was dat het goed te track en tracen was via de site waardoor extra moeite om extern te kijken via postnl bespaard wordt.

De prijzen zijn over het algemeen vrij laag, met als nadeel dat het langer duurt voordat het binnen is aangezien meerendeel niet op vooraad is maar via de leverancier nog binnen moet komen

Ik had per ongeluk de verkeerde GPU besteld en het was makkelijk deze bestelling te cancellen nog voor het verzonden was.

Ik vind dat Azerty vrij eerlijk is qua prijs in producten.
De levering is snel, als er ook staat volgende dag geleverd / 2-3 dagen geleverd. De producten zijn tot nu toe van goeie kwaliteit en heb er geen klachten over. Daarnaast vind ik het ook goed dat er nog een bepaalde tijd garantie over de producten zit. Zelf vind ik Azerty ook snel en makkelijk om mee om te gaan. Azerty is zeker een aanrader als u iets wilt bestelen qua hardware. Daarnaast zijn ze klant vriendelijk en erg betrouwbaar naar mijn mening. Zelf heb ik ze wel veel moeten mailen, omdat bepaalde producten 10+ werkdagen waren en het te lang duurde. Hebben ze uiteindelijk voor mij die producten omgewisseld met extra betaling natuurlijk, want als ze duurder zijn dan het vorige product, dan moet je extra betalen. Verder vind ik dan nog wel een verbeterpunt voor Azerty dat als het product langer dan 10 dagen duurt dan ook dat product uit de winkel te halen totdat die producten ook weer aanwezig zijn. Verder geweldige website en nogmaals een aanrader voor iedereen die hardware zoekt.

De producten worden allemaal in een keer bezorgt, dus goed opletten of er 10+ werkdagen levertijd staat of niet, want dat kan best lang duren, voor mij hadden ze een vervaging gedaan met extra kosten. Qua levertijd zijn ze vrij vlot, na de vervanging geregeld was, had ik het de volgende dag al in huis.

De klantenservice ging prima, ook al heb ik alleen e-mails gestuurd, ze waren vlot met reageren en bleven aardig. Maakten vrij veel tijd vrij voor mij voor zover ik weet en uiteindelijk is het door de klantvriendelijkheid allemaal goed gekomen.

Ik bestel regelmatig het een en ander bij deze winkel.

Recentelijk ook nog een SSD en een tablet gekocht.

Alles is heelhuids aangekomen, geen probelemen.

Tablet lag op de bodem van de verzenddoos, dat mocht wel iets beter. Verder bij elke bestelling alles goed/netjes verpakt.

Ik zou een 4,9 geven, maar dat kan niet.

Eén keer moest ik iets terugsturen omdat de revisie versie verkeerd stond aangegeven, en ik vanwege firmware veranderingen een oudere versie nodig had.
Dat is allemaal goed afgehandeld zonder veel moeite.

Had een nieuwe harde schijf nodig nadat mn ouwe seagate niet goed meer deed.Weer een seagate barracuda van 2 TB gekocht.Was makkelijk en snel op de site te vinden en de seagate is lekker snel en stil en wordt niet warm.

De schijf was met 1 dag binnen en goed verpakt.Zeer tevreden met de snelle levering.

Product werdt super snel en compleet geleverd, besteld om 4 uur in de middag en geleverd om 9:30 de volgende ochtend. zeer tevreden.

Azerty heeft een goede service, snelle levering en kwaliteit producten. Al met al zeker vijf sterren waard!!!

Er wordt aan de gegeven levertijd voldaan en de producten zijn netjes verpakt en behandeld.

Niet mijn eerste bestelling bij Azerty, wel het vermelden waard dat ik nooit problemen heb gehad in de afgelopen 6 jaar waarin ik zo'n 12 bestellingen heb geplaatst.

Realistische leverindicatie, werkende track&trace en netjes verpakt geleverd op verwacht tijdstip.

Ditmaal geen gebruik hoeven maken van de klantenservice, in eerdere gevallen verliep dit prima, wijzigingen op de bestellingen en verrekeningen werden netjes op tijd verwerkt.

Heb wel ooit eenmaal zelf aan moeten geven dat ik mijn bestelling wilde wijzigen omdat een product langere tijd op backorderstatus bleef, hier werd ook niet lastig over gedaan.

Vriendelijke service. En ze hebben veel op voorraad. Ook dachten ze goed met mij mee over mijn pc.
Alles bij elkaar helemaal top!

Goede en snelle service

Voldoende informatie over product. Duidelijk aangegeven betreffende de leverings tijd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk te bestellen en te betalen (iDeal).

Levering binnen 3 werk dagen

lokkertjes of incompetente klantenservice? Alle HGST 4PACK producten staan wel op de site, maar kunnen ze niet leveren.

Het is mij wel duidelijk, op de website staan lokkertjes. Zodat je uiteindelijk een 1,5x-4x duurder product krijgt voorgesteld. Tot 4x aan toe. Duurt (3) weken voordat ze laten weten dat ze het helemaal niet leveren. En betwijfel of ik me 500 euro terug krijg. Alle HGST 4PACK producten staan wel op de site, maar kunnen ze niet leveren, lokkertjes dus.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback en daarbij onze excuses voor het ongemak. Door middel van uw feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Het is natuurlijk niet onze bedoeling om door middel van "lokkertjes" u naar Azerty te laten komen.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

René Jansen

Het bestellen van de producten ging vrij gemakkelijk. Prima webshop en genoeg verschillende artikelen om uit te kiezen.

De producten werden binnen een dag al geleverd, top.

Prima service en snelle levering. Had wat problemen met de IDeal betaling (vanuit mijzelf), klantenservice heeft uitstekend geholpen waardoor mij order alsnog dezelfde dag verwerkt kon worden. Volgende dag netjes in huis. Top!

Prijsvechters, geen specialisten. Voorraadinformatie klopt vaak niet. Let goed op het retourbeleid voor je koopt.

Bestelling na betaling toch niet voorradig. 2x zo duur alternatief aangeboden gekregen. Na 8 mails, 3 medewerkers en 1 week geen progressie. Ik heb maar mijn geld teruggevraagd.

Bij een eerdere bestelling hadden ze bij retourneren binnen de garantieperiode het product "niet te repareren" verklaard en geen alternatief geboden.

Ik had daarvan moeten leren.

Goed contact en advies over nieuwe video kaart. Levering was snel en netjes verpakt. Prima verlopen.

Scorekaart voor Azerty