Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Site is makkelijk te gebuiken en goed georganiseerd. Alle specificaties, review's, plaatjes, + en - punten enzovoort staan erop.

Snel en zonder problemen binnen 1 dag bezorgd en goed aangekomen

had geen klachten.

Goede service. Sneller geleverd dan ik dacht. Alleen de webpagina moet iets meer informatie bevatten over een product. Voor de rest top!

Heel snel geleverd. Tegen verwachtingen in. Ga zo door!

Ik heb zelf geen klachten gehad. Dus is prima denk ik.

Op het algemeen ben ik tevreden alleen mis ik de terugkoppeling als een product niet voorradig blijkt te zijn.
Na eerst een tijd te wachten heb ik de order laten splitsen en ik ben nog steeds aan het wachten op een onderdeel

Goed verpakt en snel verzonden met track en trace

Ik mis de terugkoppeling bij niet leverbaar en er wordt ook geen alternatief aangeboden

heel makkelijk en duidelijk eigenlijk weinig toe te voegen aangezien het een zeer positieve ervaring was .

werkt zoals beschreven

vriendelijk te woord gestaan

Overzichtelijke site, goed aanbod. Redelijke prijzen. Koop er al 7 jaar spul. Ze krijgen ongeveer 50% van mijn order volume (dat klinkt meer dan het is :-P), simpelweg omdat niks eeuwig is en leveranciers soms verdwijnen en ik daarvoor bij voorbat een goede backup moet hebben. Maar geen reden om ze te wantrouwen.

Ze ondersteunen Pakjegemak, wat voor mijn een vereiste is om een voorkeurs winkel te zijn in deze dagen. Zelfs toen recentelijk een NAS net voor mijn koop door iemand anders gekocht was, en hun normale leverancier het niet op voorraad had (week levertijd) had ik het product een dag later dan origineel verwacht. Zonder enige verdere problemen.

Altijd binnen een dag reactie via e-mail, niks op aan te merken. Als je nog beter wil worden, zou het interessant zijn om te weten wie de DS918+ NAS via een ander kanaal heeft besteld. Ik was namelijk prettig verrast dat er zo snel voorraad verscheen terwijl er een week levertijd zou zijn. Ik snap dat afwijkende orders een geval apart zijn ;-)

Ik heb mijn computer op een avond besteld en volgende dag 's middags had ik hem binnen. Precies wat ik besteld had. Netjes verpakt en onbeschadigd. Wat zou je nog meer van een webwinkel willen?

Prima product !Gebruik van afhaalpunt!! Ik heb in de jaren dat ik koop via Azerty geen problemen gehad

Snelle levering!

Goede winkel, levert het meeste binnen de tijd en alles werkt prima.
Alleen 1 van de 3 keer werd de 2-3 werkdagen maar 10 dagen, zonder melding naar de klant. Dat is een verbeterpunt.

Spullen kwamen goed ingepakt. Met een paar kortingsbonnen voor andere winkels

Je krijgt snel reactie op je vragen, nog op dezelfde dag als je om 6 uur 's Avonds stuurt.
Alleen heb ik graag een melding als ze weten dat de levertijd niet binnen de gegeven tijd is.

Gewoon prima. Helemaal niets mis mee. Ik weet dus niet zo goed wat ik er verder van moet zeggen.

goed verpakt. Maar het had wat sneller gekund denk ik. Zondag besteld en betaald, woensdag geleverd. Dat is niet slecht, maar zeker voor enige verbetering vatbaar.

Zelf eerst componenten geselecteerd en met een medewerker door de config heen gelopen. Advies was goed, maar had achteraf nog beter kunnen zijn.

Mijn eigen samengestelde config bleek achteraf toch niet zo goed te zijn. De cpu fan die ik gekozen had was te licht voor de cpu. Daarnaast had ik er zelf nog een Vid kaart aan toegevoegd en een losse ssd. Dit had ik zelf niet handig in de case gezet. Al met al prachtige componenten maar een systeem dat niet lekker liep. Zonder extra kosten heeft men het complete systeem opnieuw opgebouwd en kosteloos een veel beter cpu fan geplaatst. Van de oude was ik de doosjes al kwijt!! En dit binnen enkele dagen! Ik kan dan ook niets anders zeggen dan dat ik uitermate tevreden ben over de afhandeling van mijn klacht en de oplossing die men geboden heeft. Met een speciale vermelding voor Mark en Silvano. Chapeau heren, hulde etc :)

Een uitstekende webshop hier bijna alles voor mijn i7 8700k besteld en totaal geen klachten.

Volgende dag in huis.
En de i7 8700k processor stond op 10+ werkdagen maar was er uiteindelijk zelfs eerder terwijl andere webshops niet eens de eerste levering verzonden hebben.

Gebeld voor de status van mijn processor en de medewerker aan de telefoon ging het gelijk uitzoeken. Dag daarna was de processor binnen.

de bestelling was goed geplaatst en werd op de aangegeven datum door mij ontvangen en was ook zeer goed verpakt.

De order werd met een Track and Trace gestuurd en kwam op het juiste moment binnen en de verpakking was uitstekend

Ik werd er goed van op de hoogte gehouden over het product.

Nette webshop, met snelle levering.hier besteld zodat het de volgende dag nog in huis kon zijn (bestellen na 21u)

Besteld als ophalen, toch bezorgd de volgende dag. (Zie klantenservice)

Had iets te snel op bestellen geklikt en aflevering op ophalen gezet in plaats van bezorgen, even gebeld; 2m in de wacht, hierna was het snel geregeld. Wat een service top

Niet bijzonder tussen alle andere online leveranciers. Website, basiscommunicatie, levering en catalogus blinkt niet uit t.o.v. anderen.
Slecht voorraadbeheer.

Fatsoenlijk verpakt, breekbaar(dere) artikelen worden voldoende omverpakt. Producten zijn altijd geseald.

Matig. Koopjesjagers moeten goed oppassen bij artikelen waar langer dan 2 dagen levertijd op zit; kans is vrij groot dat een artikel òf uit assortiment is òf opnieuw ingekocht moet worden, waardoor je het artikel niet meer voor die prijs krijgt ('artikel is niet meer leverbaar bij leverancier'). Dat probleem wordt bij de klant gelegd, waardoor die enkel de keus heeft om òf een volledige annulering te doen, òf een veel duurder artikel aan te schaffen.
Het zou een hele verbetering zijn als de voorraadcontrole sneller meer geactualiseerd wordt, waardoor onnodige administratie voorkomen wordt, of er een tegemoetkoming door Azerty gedaan wordt (hand in eigen boezem).
Het is kwalijk te noemen dat pas na 3 dagen een terugkoppeling komt dat een artikel niet meer leverbaar is, terwijl de levertijd op meer dan een paar werkdagen staat.
Het is wel netjes dat het artikel gelijk van de site gehaald wordt om te voorkomen dat andere klanten 't bestellen.

Recent een casing (Phanteks Enthoo Pro) besteld bij deze shop. Scherpe prijs, overzichtelijke en duidelijke website.

Goed verpakt en op tijd geleverd. Correcte statusupdates van de bestelling.

Geen issues, dus de klantenservice niet nodig gehad.

Core i3 8350K Besteld. Binnen 24 uur is mijn bestelling binnen gekomen. Goed verpakt. Goede website en overzichtelijk.

Goed verpakte Core i3 8350K en snel geleverd met voldoende email informatie.

Ik had de Core i5 8600K besteld maar wou toch niet wachten. Azerty gebeld, probleemloos omgezet naar de i3 en volgende dag al geleverd. Klantvriendelijk en ze storten snel het verschil weer terug. Goed bezig!

Prima service, duidelijke levertijden en goede prijs. Al een aantal keer besteld en tot nu toe altijd uitstekend voor elkaar.

Product in het weekend besteld, maandag verzonden en de volgende dag netjes in huis. De track&trace keurig toegezonden gekregen en zoals aangegeven de volgende werkdag geleverd.

Fijne site en goedkope prijzen, en de beste klantenservice die ik tot nu toe ben tegen gekomen.

Gewoon goed omdat het meestal de dag na bestellen al aankomt

Dit is de reden dat ik dit review schijf, ik heb ooit bij de webshop afuture Ram geheugen gekocht. Maar die gingen failliet en konden nadat mijn Ram geheugen sticks kapot waren gegaan dus geen garantie meer bieden. En toe kon ik bij Azerty gelukkig wel terecht voor mijn garantie, ondanks dat ik niet bij hun besteld had. Echt top service

Blijvend positief over prijs, levering en service. Al jaren allerlei componenten besteld omdat Azerty met hun prijzen altijd in laag zitten. Nooit (onredelijk) vertraagde bezorging, nooit fouten, goed verpakt en keurig via emails op de hoogte gehouden worden. Erg tevreden.

Een Sharkoon muis besteld via de Privewatch op Tweakers. Op enkele centen na goedkoopste aanbieder en de webshop met lagere prijzen zagen er niet betrouwbaar uit of onzekere voorraad en dus levertijd.
Azerty voorraad duidelijk en direct geleverd.

Geen contact met de klantenservice gehad. Niet nodig. Standaard orderbevestiging en verzendbevestiging emails zijn duidelijk.

De bestelling is makkelijk te plaatsen en er zijn veel opties qua bezorging en betaling.

Bestelling word snel geleverd (als deze op voorraad is, wat duidelijk word aangegeven) en is in goede staat aangekomen.

Perfecte service, je kunt ook langskomen waar ze persoonlijk testen wat er mis is met je systeem en zelfs geld terug geven bij onderdelen die je verkeerd had besteld.

Scorekaart voor Azerty