Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBestellen was erg simpel, alleen was er een bracket niet direct leverbaar waardoor ik iets langer moest wachten. Dit was ook aangegeven in het bestelproces dus geen enkel probleem.
VerzendingIk heb de producten zelf opgehaald omdat ik een SSD in wou laten bouwen op de plaats van mijn DVD brander en daarvoor mijn laptop moest brengen.
KlantenserviceOmdat de bracket niet helemaal paste heb ik ipv een 250 GB SSD een 500 GB SSD geplaatst gekregen op de plek van mijn harde schijf. Dit tegen dezelfde prijs en alles in goed overleg waar ik erg blij mee ben.
AlgemeenHet was een snelle site. De prijzen waren zoals getoond en er kwamen geen extra kosten over heen.
VerzendingEen snelle levering, niets op aan te merken.
KlantenserviceEen fijne klanten service en ze houden je goed op de hoogte van je bestelling. Snelle reacties
AlgemeenDikke gamepc gekocht. Alles verliep erg snel (maandagmiddag besteld, volgende dag al in huis!). Helaas was de HDD kapot. Na kort telefonisch contact kon ik het weekend erop meteen een nieuwe komen ophalen! Super service!
VerzendingVerzending was erg snel, en kwam mooi in de avonduurtjes aan.
KlantenserviceKapot product zonder teveel gedoe kunnen vervangen voor een nieuw exemplaar!
AlgemeenHad een switch besteld. Bij aankomst bleek dat er iets los zat in het apparaat. Terug gestuurd, meteen een nieuwe gekregen en verzendkosten vergoed gekregen. Ook duidelijke communicatie. Helemaal top!
VerzendingSnel in huis, gratis terug mogen sturen, opnieuw snel in huis.
KlantenserviceDuidelijke communicatie en snelle reacties.
AlgemeenProduct is tegen een goede prijs, snel en heel aangekomen.
Ook zijn mijn problemen goed door de klantenservice afgehandeld.
Pakket is in goede staat en op tijd geleverd
KlantenserviceDoor een technische fout was het bedrag van de bestelling 2 maal van mijn rekening afgeschreven.
Dit is net en snel afgehandeld door de klantenservice.
AlgemeenAl meerdere malen bij Azerty hardware besteld. Jaren lang niets dan positieve ervaringen. Van kleine bestellingen tot grote. RMA afhandeling is ook altijd prima verlopen. De website is duidelijk en voorzien van prima zoek- en filtermogelijkheden zodat het gemakkelijk is zaken te vinden.
VerzendingOnlangs een CPU met moederbord besteld. De bestelling werd netjes binnen de gestelde levertijd geleverd. De verpakking was prima verzorgd.
AlgemeenIk heb meerdere keren bij azerty besteld, afgelopen keer had ik een adapter nodig voor een kabel dje blijkbaar niet geleverd werd met een ander product van een andere website. Gelukkig had azerty het en had ik het dus de volgende ochtend al in mijn pc zitten
VerzendingRond 10 's avonds besteld, volgende ochtend vroeg al ontvangen, het was nog eens gratis verzendig ook, dat op een kabel van q0 euro!
AlgemeenIk heb vorige week mijn eigen PC samengesteld en meerdere onderdelen bij Azerty gekocht, de prijs is altijd een van de laagste en ik heb nooit lang op mijn bestelling moeten wachten t.o.v. andere sites. Ook heb ik twee artikelen geretourneerd bij Azerty om twee anderen in de plaats daarvan te krijgen. Een upgrade van het moederbord en de power supply. Dit ging ook vlot en zonder problemen. In andere worden het is een topsite die ik zeker vaker ga gebruiken
VerzendingSnelle levering in een goed verpakte doos met voldoende beschermend materiaal binnenin.
AlgemeenPrima winkel, ik heb er al vaker dingen besteld, gaat prima, word gedaan wat ze beloven, producten waren netjes ingepakt. Ook de prijs is vaak aan de lage kant.
VerzendingGewoon volgende dag geleverd, niets op aan te merken, keurig op de hoogte gehouden via Track and Trace.
KlantenserviceWant niet nodig gehad
AlgemeenEen fijne webwinkel waar ik al jaren mijn pc benodigdheden vandaan haal. De site is overzichtelijk en makkelijk te navigeren. Wel jammer dat wanneer je filters gebruikt bepaalde items niet meer zichtbaar zijn ook als deze wel aan de ingestelde criteria voldoen.
VerzendingSnelle bezorging. als je item op voorraad is heb je hem de volgende dag in huis.
AlgemeenSite is simpel en overzichtelijk maar af entoe problemen met dingen die niet op voorraad zijn
Verzendingverzending is extreem slecht te gaan ik heb op de 24e(meer dan een week geleden) iets besteld en het is nogsteeds niet binnen(zou binnen 2-3 dagen binnen moerten zijn), en paketten worden bij buren geleverd (maar is waarschijnlijk niet jullie schuld maar post nl )
Klantenserviceik krijg elke dag tehoren dat mijn levering binnen komt of dat ze aan de leverancier vragen hoe het zit maar ik krijg niks te horen en begin me zorgen te maken ik bel elkedag.
ik heb bijna mijn hele pc gebouwd via azerty was zeer tevreden maar voor deze levering gaat alles mis zou echt fijn zijn als ik het voor dit weekend binnen jou hebben.
ps een tegemoet koming zou fijn zijn ( en ik wacht nogsteeds op mijn levering)
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
René Jansen
AlgemeenWat kan ik zeggen? Al jaren betrouwbaar en mijn favoriete webshop voor computer artikelen. Uitstekende service, garantie en klantenservice. Daarbij lage prijzen en goede voorraad.
VerzendingProduct was niet op voorraad (oud artikel), maar werd desondanks keurig geleverd. Duurde wel langer dan aangegeven.
KlantenserviceZeer snel en adequaat gereageerd op mijn emails. Direct aktie genomen en het artikel snel alsnog geleverd.
Te laat geleverd, maar toch een erg goede ervaring!
AlgemeenGemakkelijke site. Met een goed prijs voor bestelde opslag media. Heb een samsung 960, Samsung 850 en een 3TB Hdd besteld. De 960 had een 2 a 3 dags levertijd. maar was super optijd geleverd.
VerzendingLevering ging spoedig en werd goed verpakt geleverd. Perfect eigenlijk.
KlantenserviceGeen klanten service gebruikt.
AlgemeenGoed en zeer betrouwbaar bedrijf, altijd goede prijzen en uitstekende service met een snelle levering.
VerzendingZeer snelle verzending en uitstekende service wanneer het pakket aangeboden gaat worden.
KlantenserviceUitstekende klantenservice, goede vakmensen die verstand van zaken hebben.
AlgemeenGoede webshop
Groot assortiment
Goed geprijsd
‘s Avonds nog wat besteld en ik had het de volgende middag in huis
Het was goed ingepakt en werd middels PostNL bezorgd.
KlantenserviceDe laatste jaren geen defect artikelen gehad
AlgemeenAdvies gevraagd en darrop een bestelling geplaatst. Advies was correct en snel, evenals de levering.
Verzending's avonds besteld, volgende morgen al in huis
KlantenserviceIk wist niet welke schjf ik kon plaatsen in mijn nas. Ik heb Azeerty gemaild en kreeg snel antwoord en advies.
AlgemeenIk heb hier een 8700K besteld. Snelle reactie op mailtjes en snelle levering. Niets op aan te merken.
AlgemeenI used Tweakers to find my prices and inevitably, Azerty was either the best or close to it. Ordering was simple and straightforward.
VerzendingEverything arrived quickly, with upfront notification as to when to expect it. They even sent swag with some of their material. Everything worked great.
KlantenserviceI ran into a problem with my factuur (I can turn it in for a prize) and that remains to be seen if that whole process works, but when I called regarding it, they answered promptly, gave me the information I needed and didn't mind when I ended up calling a few times over the process.
Algemeenik heb er twee dingen bestelt en ga er meer dingen bestelen omdat ik een game computer maak maar het is top services dus ik ben er hellemaal te vreden mee
Verzendingik had bij de eerste bestelling een klein foutje maar dat is al weer opgelost dus het is ook gwn prima
Klantenservicegoeje klanten service reageert heel snel en goede antwoorde
AlgemeenSite is makkelijk te gebuiken en goed georganiseerd. Alle specificaties, review's, plaatjes, + en - punten enzovoort staan erop.
VerzendingSnel en zonder problemen binnen 1 dag bezorgd en goed aangekomen
Klantenservicehad geen klachten.