Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenJa een van de laaste der nzxt h7 2022 modellen ....Ik vind je toch wat meer hebben als de 2024 modellen...maar dat is uiteraard smaak gebonden.
Maar heen wat gin dat retesnel met leveren zaterdag besteld maandag in huis.
Daar kunnen sommigen winkels nog wat van leren.
Top service
---
Ja met alles dik tevreden goed product geen schade niets verder op en aan te merken
Zie boven zoals ik al zei retesnel geleverd waarbij andere winkels nog wat ervan kunnen leren
AlgemeenIk bestel al vele jaren bij Azerty, en eigenlijk altijd positieve ervaringen gehad. Ze zitten bij mij in de regio, en ik vind het fijn om bij grotere bestellingen zelf op te halen. En als er iets bijzonders was vond ik dat de communicatie altijd snel en vriendelijk was.
Maar jongens, wat is er aan de hand daar nu?
Mijn laatste bestelling was een grote voor een nieuwe pc build, sommige producten waren niet op voorraad maar wel bij de leverancier met 2-3 levertijd. Helemaal prima, was ik gewend dat dan meestal na 2 dagen je wel een berichtje kreeg met dat de spullen binnen waren.
Maandag besteld, kreeg ik pas vrijdag een bericht dat de videokaart er nog niet zou zijn. (iets met de leverancier) Ik kijk bij mijn bestelling op azerty, videokaart is wel binnen, en ook op voorraad bij azerty zelf.
Whatsapp is onbereikbaar, klantenservice gebeld maar kwam er niet tussen i.v.m. extreem lange wachttijden. Geen reactie op mail.
Ik ben maar op goed geluk zaterdag langsgereden, en de spullen opgehaald die wel binnen waren, waaronder dus ook de videokaart. Bleek dat de m'n triple-pack case-fans nog niet binnen waren.
Ik zou vanzelf een bericht krijgen zodra die binnen waren.. inmiddels was het woensdag, anderhalve week verder, en nog steeds geen enkele reactie. Dus ik zelf maar weer in de telefoon geklommen, situatie uitgelegd, ja vreemd inderdaad meneer, maar de betreffende afdeling die hier over gaat gaat het uitzoeken, en dan wordt u hier over teruggebeld.
5min voor vijf..nog steeds geen reactie, dus ik zelf maar weer gebeld (en gelukkig was ik vrij snel aan de beurt deze keer), en ja nu was er toevallig een nieuwe status update, hij zou (waarschijnlijk) vrijdag binnen moeten komen.
En inderdaad vrijdag kreeg ik een bericht dat die binnen was, en (dat moet ik er wel bij zeggen) ook netjes een mail van de klantenservice medewerker.
Duurde 2 weken..voordat ik alles binnen had. Onjuiste berichten over leveringen van producten, geen reactie op mails naar de klantenservice. Een klantenservice die extreem moeilijk te bereiken is.
Om eerlijk te zijn denk ik nu wel twee keer na voordat ik weer wat bestel, maar hoop echt dat dit verbeterd..
- Whatsapp contact is onbereikbaar.
- Extreem lange wachttijden klantenservice
- Mail wordt niet beantwoord.
AlgemeenKoop hier wel vaker onderdelen en meestal wel tevreden.
Nu alleen voor de 2e keer meegemaakt dat ze een product kunnen leveren binnen een aantal dagen en dan meestal pas na die periode laten weten dat het nog langer gaat duren.
als je op je site hebt staan dat de leverancier er 50+ van een artikel op voorraad heeft is het heel vreemd om laat pas door te krijgen dat het dus "waarschijnlijk" minimaal 5 dagen langer gaat duren.
advies, ga alleen uit van de levertijd als ze het ook echt op voorraad hebben.
Geef ze overall een voldoende omdat je meestal wel netjes geholpen wordt, maar dit kan echt beter qua communicatie.
late communicatie en op een email wordt niet gereageerd als je een vraag stelt. Whatsapp staat uit ivm onderbezetting.
AlgemeenWas opzoek naar een nieuwe grote muismat 60x120, hier via de pricewatch gevonden. Azerty was de goedkoopste en kon gelijk geleverd worden want in voorraad. Heb hier in het verleden vaker gekocht dus vertrouwelijk. Webite oogt zakelijk maar ze zijn zeer duidelijk met prijzen ivm BTW.
Product wat is besteld heb was een Glorious PC Gaming Race 3XL Extended Original
Zaterdag besteld en maandag lag het op de PostNL-punt zoals ik had aangegeven, en kon ik het ophalen. Geen extra doos er omheen wat fijn is want dat is voor dit product echt niet nodig.
AlgemeenVoor sommige producten blijken de prijzen incorrect, voucher codes kunnen niet online ingewisseld worden en geld van een foutieve bestelling werd zomaar teruggestort zonder begeleidend schrijven.
AlgemeenKoop regelmatig bij Azerty. Makkelijk bestellen en altijd snel geleverd.(indien op voorraad). Altijd goede informatie over het product op de site. Betrouwbare winkel en webshop
VerzendingBestelling 's avonds nog verstuurd. Door levering pas een dag later bezorgd.(Post.nl gaf aan dat het de volgende dag geleverd zou worden, later bericht van Post.nl dat ze de bezorging niet hebben kunnen redden voor die dag)
AlgemeenErvaar Azerty altijd als een fijne en overzichtelijke webshop waar veel producten en versies van hetzelfde product te krijgen is. Staat vaak bovenaan in het lijstje verkopers bij Prijzen in Tweakers. Is voor mij ook een goede maatstaaf voor inschatting van de actuele prijs van ook oudere producten die ik via Vraag en Aanbod op Tweakers bekijk.
VerzendingOnlangs een case en fans gekocht bij Azerty en in het verleden een monitor. Beide verzendingen waren uitstekend verpakt.
AlgemeenAls ik snel en zonder gedoe dure componenten wil bestellen, kom ik vaak bij Azerty uit. Ze communiceren openlijk over de voorraad en de levertijden, waardoor je weet wat je kunt verwachten. In mijn ervaring is de levertijd ook altijd snel.
Vanwege de urgentie van de rebuild en tijdsgebrek, heb ik er deze keer voor gekozen om alvast het moederbord, de CPU, de fan en het geheugen te laten assembleren. Dit doet Azerty voor een mooie prijs, en je wordt netjes geinformeerd over de geschiktheid van de gekozen compententen. Ook de assemblage was snel en goed gedaan, waarbij rekening werd gehouden met mijn wensen. De assembly kwam zeer goed verpakt aan.
De levering was op tijd. Verder was de inhoud van het pakket heel stevig verpakt in bubbelplastic en luchtkussens.
AlgemeenBestelling netjes en keurig op tijd geleverd prima verpakt.
Ben dan ook niet anders gewend.
In de avond besteld en de volgende dag al in huis top service
AlgemeenDeze webwinkel is goed, niet duur en bestaat al jaren. Bovendien hebben ze ook een fysieke locatie waar je spullen zou kunnen ophalen.
VerzendingBij het verzenden wachten ze tot alle onderdelen op voorraad zijn om ze tegelijkertijd te versturen. Daarna is het zo verstuurd en geleverd.
KlantenserviceDe klantenservice reageert snel en duidelijk antwoord, ook advies voor aanschaf was geen probleem.
AlgemeenSSD M.2 4TB WD black gekocht voor PS5. Snel geleverd, duidelijke status updates per email, site overzichtelijk en de benodigde informatie was vermeld op de product pagina. Was niet de allergoedkoopste, maar zeker een goede prijs en een betrouwbare winkel.
VerzendingVolgende dag geleverd in nette bubbeltjes enveloppe. Goede updates per email.
AlgemeenOverzchtelijke site. Dankzij directe link vanuit Tweakers meteen op de juiste pagina. Prijs en bezorging (gratis) klopten. Betaling via ideal liep gemakkelijk.
VerzendingOp dinsdag besteld. Woensdag ontvangen. De omdoos had wel wat kleiner gemogen, want de laptop doos die erin zat had veel bewegingsruimte.
AlgemeenDivers aanbod, scherpe prijzen, duidelijke website. Goede klanten service en snel antwoord. Snelle levering, meestal volgende werkdag al geleverd.
VerzendingSnelle levering en op tijd, alles mooi en beschermd verpakt.
KlantenserviceGoede klanten service en snel antwoord. Een vlotte en correcte afhandeling van retours.
AlgemeenSynology HDD 8Tb gekocht die op voorraad was en binnen 24 uur geleverd is
Azurty was de enige winkel die van uit voorraad kon leveren
veder doe ik altijd mij bestellingen via Azerty ook omdat ik dan weet via welke bezorger bezorgt word
altijd bezorging via PostNL en het is altijd goed verpakt
AlgemeenIk koop al jaren bij Azerty, en is tot op heden altijd uitstekend gegaan. Goede snelle verzending, en goede prijzen.
VerzendingZoals verwacht op tijd. De doos had iets steviger gemogen, er zat een gat in, door de voeding, en te weinig luchtkussens.
AlgemeenEen PC samen gesteld en mijn lijstje ter controle bij Azerty aangeboden. Binnen een dag kreeg ik de bevestiging dat de materialen prima bij elkaar pasten. Dus ik heb de bestelling van de losse onderdelen doorgezet.
Vooral die check vond ik wel fijn want ik bouw niet dagelijks PC's meer. Gelukkig loopt er zat ervaring bij Azerty om even mee te kijken.
Alle materialen werden met een prima snelheid geleverd in twee pakketten. één pakket was de ATX kast, het andere pakket alle overige onderdelen. Geen beschadigingen of DOA's, dus ik ben tevreden.
KlantenserviceIk vond de support fijn die ik vooraf al kreeg bij het samenstellen van de PC.
AlgemeenBestelde muis + toetsenbord combinatie, kreeg alleen de toetsenborden. Deze weer teruggestuurd omdat het niet het juiste product was. Wilde ze in eerste instantie geen geld terugbetalen omdat het een zakelijke bestelling was. Er een mail heen gestuurd, dit was het antwoord:
Bedankt voor je mail.
Dit zou samen verpakt moeten zijn met de toetsenborden.
Wellicht heb je ze inmiddels gevonden.
Zo niet, dan ontvangen wij graag de foto's van de doos en verpakkingen die jij hebt ontvangen (deze had ik allang teruggestuurd en waren ook al ontvangen). Daarna maar even gebeld met de klantenservice. Toen werd het uiteindelijk opgelost. Dus PAS OP met zakelijk bestellen je krijgt je geld niet terug en moet de producten afnemen. Ik bestel er NOOIT weer.
Duurde wat lang, veel langer als op de website stond weergegeven.
KlantenserviceEerst wilden ze het niet vergoeden, toen een stomme mail en uiteindelijk toch vergoeding.
AlgemeenBij Azerty een pc samengesteld en laten assembleren. Er werd een controle gedaan of alle onderdelen goed samen gaan. Hier nog 1 aanpassing aan gedaan, een juiste voeding geselecteerd na hun advies. Ze hebben rekening gehouden met extra sata en power cables. En ook voor de gpu die ik samen met extra schijven zelf heb ingebouwd. Kabel management was goed in orde. Pakket en alle toebehoren goed verpakt.
Aanrader.
Goed verpakt met postnl verstuurd. Onderdelen in goede orde ontvangen.
KlantenserviceFijne communicatie met assemblage. Er werd nog advies gegeven over de voeding. En rekening gehouden met mijn wensen voor het zelf inbouwen van schijven en gpu.
AlgemeenAl jaren bestellingen gedaan bij Azerty, altijd snel geleverd en als er iets niet in orde was altijd goede service.
VerzendingSnel geleverd zoals aangegeven bij het product
Bestelling goed verpakt.
De keren dat ik in het verleden de klantservice nodig had werd ik snel en goed geholpen.
AlgemeenHier mijn bestelling voor componenten geplaatst. De producten die op voorraad staan zijn vrijwel altijd op voorraad. Ook de prijs is hier erg goed
VerzendingSnel en degelijk, alles wordt goed verpakt en netjes volgens opgegeven tijdspad geleverd