Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDuidelijke website, heldere instructies per e-mail. Het pakket werd op tijd bezorgd en was goed ingepakt.
VerzendingLevering was prima op tijd, Track & Trace code werd meegeleverd. Pakket zelf was ingepakt met enkele grote, met lucht gevulde zakjes die als schokdempers dienden. Een overenthousiaste postbode zou echter in theorie wel schade kunnen aanbrengen aan de producten
KlantenserviceHeldere communicatie per e-mail.
AlgemeenMakkelijk en snel,ze hebben me wel eens een 2e hands kapotte videokaart opgestuurd. Naar weer terug sturen wel netjes mijn geld terug gekregen.
Verzendingbijna altijdvolgende dag in huis
AlgemeenNadat ik een product had uitgezocht via Tweakers Pricewatch, was het erg makkelijk om het product te bestellen. Azerty is erg betrouwbaar en vaak ook nog eens de goedkoopste! Enige nadeel was dat de zoekfunctie soms datzelfde product niet meer kan vinden, en word je genoodzaakt om weer naar Tweakers te gaan.
VerzendingLeveringen worden altijd afgeleverd binnen de gestelde tijd. Ik heb van de 11 producten die ik bij Azerty heb besteld, nog geen opmerkelijke dingen meegemaakt.
KlantenserviceIk heb geen ervaring met de klachtenservice, maar de klantenservice is beter dan de meeste andere grote webwinkels. Goed gedaan Azerty!
AlgemeenEr is genoeg informatie gegeven over het product wat makkelijk te vinden was. Fijn dat er zoveel betaalmogelijkheden zijn, en dat je het product zelf kan ophalen.
VerzendingHelaas liep mijn product vertraging op. Dat kan gebeuren maar ik vond het jammer dat ik hier zelf achteraan moest en dat Azerty niet uit zichzelf een bericht stuurde om mij te informeren over de vertraging. Vandaar 4 ipv 5 sterren. Verder prima.
KlantenserviceIk heb aangegeven dat ik het fijn had gevonden als ik geïnformeerd was over de vertraging via Facebook Messenger, waar ik snel reactie op kreeg. Azerty bood hun excuses aan en gaf aan zo snel mogelijk een update te geven over de vertraging. DIt bleek niet nodig want twee dagen later kon ik het product ophalen, maar ik was tevreden over de afhandeling.
AlgemeenEen hele goede en vertrouwbare webshop. Maar bij één uit uit meerdere bestelling was iets defect. Dit was binnen een paar dagen opgelost. Zeker vijf sterren waardig.
VerzendingAlles is op tijd aangekomen. Het komt in de originele doos met nog goede verpakking eromheen.
KlantenserviceEén keer een kapot moederboord gekregen. Die kon ik terugsturen en was binnen enkele dagen gerepareerd terug gekomen.
AlgemeenOmdat azerty in bijna alles het goedkoopste was daar ook allles gekocht om een nieuwe pc te bouwen. Website is netjes en makkelijk.
VerzendingPakket is netjes ingepakt en op tijd verzonden. Nergens iets op aan te merken.
KlantenserviceIk kreeg zelfs bij mijn videokaart nog een spel erbij waar ik een mail moest sturen naar azerty. Daar is snel op gereageerd.
AlgemeenWebshop is zeer overzichtelijk, genoeg betaalmogelijkheden en de prijzen zijn ook prima. Er wordt altijd zeer snel gereageerd via de mail. Niets op aan te merken.
VerzendingAltijd goed verpakt en geen verzendkosten vanaf 25 euro. Wanneer de levertijden toch uitlopen van bepaalde producten, dan kan je ervoor kiezen om deze kosteloos apart te laten leveren.
KlantenserviceEr wordt altijd zeer snel op mails geantwoord. Bestellingen kunnen ook zonder probleem worden aangepast. Zeer beleefd personeel.
Alleen wanneer je een product retour stuurt kan het zijn dat je je geld niet terug krijgt wanneer je hier niet om vraagt. Na het routerneren van mijn producten heb ik 3 weken niets vernomen. Ook nadat ik iets geannuleerd had moest ik vragen om mijn geld. Daarna wel gekregen. Dit kan zijn omdat ik de bestelling heb laten aanpassen, maar toch vreemd.
AlgemeenAzerty had alles op voorraad dus besteld en was op het geheugen na het goedkoopst. Dus hop besteld
VerzendingVoor 2 kleine dingen goed verpakt. Liever zo dan dat het kapot aankomt
AlgemeenIk heb een Cryorig H7 CPU koeler besteld bij Azerty. Gewoon netjes de volgende dag geleverd door PostNL. Het pakketje was compleet en zorgvuldig verpakt. Prima service en bezorging wat mij betreft.
AlgemeenSnelle website, vond meteen wat ik zocht, 22.45 s'avonds besteld, de volgende dag in huis, kan bijna niet sneller. Product , lege pc kast (Sharkoon VS4-V) voldoet prima aan de verwachting. No nonse kast, rammelt wel een beetje, maar dat hoort een beetje bij deze prijsklasse.l
Verzendingzie boven
Klantenservicezie boven alles is gezegd, prima
AlgemeenGoede communicate met klantenservice. Product werd goed, stevig verpakt.
Genoeg betaal mogelijkheden.
Veel bijkomende kosten zoals dz betalingsmogelijkheden, verzending. En exclusief BTW.
Product werd goed, stevig verpakt.
KlantenserviceGoede communicate met klantenservice
AlgemeenAzerty vind ik een fijne winkel om te bestellen, nooit problemen gehad tot nu toe.
Ze leveren goede kwaliteit en vind het een betrouwbare webshop.
Mijn laatste bestelling was weer goed verlopen dus dit was wel een keer tijd.
Met de verzending heb ik nog nooit problemen mee gehad de geschatte levertijd klopte altijd tot nu toe.
Algemeenik heb twee dingen van Azerty gekocht, snel dilevery en goede support. ik ga de rest parts van mijn pc kopen van Azerty 10/10
AlgemeenAzerty is een prima winkel. Volgende dag naar huis! Dat is top! Ook de service afdeling is geweldig. Door persoonlijk ervaring hebben ze mij erg goed geholpen
AlgemeenAzerty is een zeer betrouwbare en betaalbare site voor al je computerbenodigdheden. Ik heb al meerdere malen iets besteld op deze site en het is altijd optijd geleverd en het was (bijna) altijd met de laagste prijs. Voor al mijn hardware ga ik naar Azerty.
VerzendingDe levering was gewoon keurig op tijd. Nu is dit ook goed van PostNL, maar alles is ook keurig optijd opgestuurd door Azerty. Zelfs een bestelling die ik om half 11 's avonds had geplaatst kwam de volgende dag al in huis!
Algemeengoed en makkelijk te bestellen zonder enige extra irritante advertenties.
was dag later binnen en goed verpakt.
AlgemeenIk heb al eerder een bestelling gedaan bij Azerty en het is een prima winkel.
Ze leveren top kwaliteit producten met meestal de laagste prijs dat echt super is.
Ook leveren ze snel en maakt de gratis verzending het ook aantrekkelijker om het product te kopen. Ik zal dus in de toekomst vaker iets via Azerty bestellen. en ik wacht nog op 2 producten die ik besteld heb. Ik ben benieuwd hoe dat zal gaan.
AlgemeenHelder bestelproces, duidelijke website, totaalkosten waren goed zichtbaar. Aantal verzenddagen klopte echter niet met wat op de site werd vermeld. Product werd goed werkend bezorgd, zonder beschadigingen.
VerzendingVerzending zou binnen 2-3 werkdagen zijn. Het werden uiteindelijk 6 werkdagen.
AlgemeenIk had bij Azerty mijn eerste computer besteld met mijn hard verdiende geld, de webshop is duidelijk en alles ging gemakkelijk. De levertijden staan ook goed aangegeven er was helaas een klein probleem met de voeding maar dat was netjes opgelost na wat heen en weer ge-mail met de klanten service.
VerzendingDe verpakking is erg goed, stevige doos waar alle losse onderdelen in gaan met lucht pakketjes om het heel te houden. Erg snelle verzending ook.
KlantenserviceHet probleem was dat de voeding die ik had besteld een eerste instantie wel nog bij de leverancier van Azerty zou zijn, wachttijd tot 30 oktober (besteld op 5 oktober). Helaas lang wachten maar dan heb je ook wat. 31 oktober kreeg ik een mailtje van de klantenservice dat zij helaas vernomen hadden dat die voeding toch niet meer bij de leverancier was en of ik een andere voeding wilde of de order wou cancelen. Zelf even een nieuw model uitgezocht, dat terug gemaild en 1 dag later was de computer in huis.
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling ging heel gemakkelijk. Ik heb onderdelen voor een nieuwe computer gekocht alleen was de videokaart op.
VerzendingAlles wordt goed verpakt.
KlantenserviceDe videokaart was op en heb ik contact opgenomen met de klantenservice en hebben ze voor me gekeken of de order gesplitst kan worden en de videokaart later kan worden bezorgd. Goed geregeld.