Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Bij Azerty bestel ik zeer regelmatig en heb tot op heden alleen maar positieve bestelervaringen.
Ze zijn 1 van de weinige webshops die Supermicro server spullen levert en op voorraad heeft, hierdoor mijn go to shop als het om serverspullen gaat.

99 van de 100 keer uiterst goed verpakt.
Meestal geen onnodig grote dozen of onnodig verpakkingsmateriaal.

Gemengde gevoelens over de klantenservice.
Soms krijg ik iemand die heel vriendelijk is en me alles kan vertellen wat nodig is.
Soms valt dit tegen en lijkt het dat je een stagiaire aan de lijn krijgt die te weinig weet.
Opzich is er niks mis met een stagiaire maar het zou fijn zijn als ze dan doorverbinden naar iemand die je wel goed kan helpen.
Het is ook al meerdere malen gebeurd dat ik bel en gewoon niemand aan de lijn krijg.
Hier valt dus nog wel iets in te verbeteren.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback en daarbij onze excuses voor het ongemak dat u soms denkt iemand aan de lijn te krijgen die u niet goed kan helpen of helemaal niemand aan de lijn krijgt. Door middel van uw feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Ten aanzien van uw feedback kunnen we het volgende melden dat we hier extra op gaan letten en het waarschijnlijk op de momenten dat u gebeld heeft erg druk was, het komt soms voor dat alle lijntjes dan bezet zijn, excuses daarvoor.

We proberen al onze medewerkers zo goed mogelijk op te leiden om alle klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen, jammer om te horen dat u daar een mindere ervaring in heeft. Vraag de volgende keer gerust naar een collega die op dat moment wellicht iets meer kennis in huis heeft over dat bepaalde onderwerp. Normaliter wordt hier standaard al voor gekozen door de medewerker die u aan de lijn heeft zodat u zo goed mogelijk geholpen kan worden.

René Jansen

kon gemakkelijk alles vinde op hun site, betaling ging ook vlot. Meldingen kwamen direct er na en een half uur later dat de zending gereed stond.

Volgende dag afgeleverd zoals beloofd bij de bestelling

In het verleden eens contact met de klantenservice toen ik een verkeerde bestelling had geplaatst, is direct en correct opgelost.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw mooie review. We vinden het fijn om dit niet alleen voor u uit te voeren maar uiteraard voor al onze klanten. Leuk om te horen dat u een goede ervaring heeft met onze klantenservice. We staan dan ook ook van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 22.00 uur voor u klaar en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Graag tot een volgende keer.

René Jansen

Het product was bijna nergens te vinden in de kleur die ik zocht,maar Azerty had hem en ook nog op voorraad.Het product was dezelfde dag nog verzonden met de factuur er netjes bij.

Redelijk eenvoudige website. Onderdelen zijn makkelijk te vinden (zeker via Tweakers PriceWatch ;-)), Het bestelproces is duidelijk en overzichtelijk.

Prima: PostNL verzending met Track&Trace

Ik kwam er achter dat ik het verkeerde geheugen had besteld. Ik heb Azerty gebeld en mijn bestelling werd zonder problemen aangepast.
Het bedrag voor het geheugen werd na vervulling van de overige items in de bestelling teruggestort.

Op het moment van bestellen was alles ruim voorradig (in eigen magazijn) en zou de levertijd 1 dag zijn. De volgende dag bleek de processor niet in het eigen magazijn de liggen maar wel bij de leverancier, waardoor de levertijd naar 2-3 dagen ging. 2 dagen later bleek dat het ook niet bij de leverancier voorradig was en ding de levertijd naar 10 dagen. Daarna is de voorradigheid status diverse keren gewijzigd op de site waardoor de levertijd ook iedere keer verschilde van 2 dagen tot 10 dagen. Na 2 weken wachten stond er in eens op de site dat de levertijd onbekend was. Hierop mail gestuurd met de vraag hoe dit kan. Kreeg zeer beknopte reactie dat ze afhankelijk zijn van de leverancier en er ook niks aan kunnen doen. Vervolgens heb ik de overige artikelen laten versturen en de processor afbesteld en mijn geld terug gevraagd. Precies de zelfde processor bij een andere web winkel besteld en volgende dag in huis.

Je krijgt ook geen mailtje dat de bestelling vertraging oploopt, dit moet je zelf maar opzoeken en uitzoeken op hun site. Erg slechte zaak en ik bestel hier dus ook niet meer.

Ze nemen geen enkele verandwoordelijkeheid en niet hun best om iets op telossen. Oh wacht je al 2 weken tja kunnen wij niks aan doen, ligt aan de leverancier. Vanuit zichzelf zouden niet even contact opnemen dat het iets langer gaat duren en wat de klant dan zou willen. Totaal niet klant gericht.

Goedemorgen Aad,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

René Jansen

Ik koop hier al jaren naar volle tevredenheid. Dit keer is het echter anders gegaan.

Ik heb 6 Iiyama schermen besteld. Toen ik echter bij de klant op de stoep stond om die samen met 6 HP pc's en andere zaken uit te leveren kwam ik er achter dat er Engelse stekkers bij zaten in plaats van gewone Nederlandse. Tijd is geld en ik moet opleveren, dan maar naar de lokale PC zaak om daar 6 Nederlandse stekkers te kopen voor € 60,00. Achteraf mijn beklag gedaan en daar maakten ze van hun probleem mijn probleem. Ik moest de kabels maar opsturen en dan zouden ze 6 goede kabels regelen. Daar heb ik natuurlijk niets aan, ten eerste kost me dat veel tijd en ten tweede kan ik die kabels nergens meer voor gebruiken.

René Jansen

Snelle levering en scherpe prijzen. Goede overzichtelijke website en prettig om de bestelling op afhaalpunt te kunnen laten afleveren.

Via wenslijst op tweakers alle benodigde spullen bij elkaar gezocht en zo snel kunnen bestellen. Azerty is redelijk scherp met haar prijzen.

prettig om via postnl de bestelling op afhaalpunt te kunnen ophalen

Nadat ik te horen kreeg dat de MSI GTX 1080ti, nog wel even zou duren met de levering. Kon ik vrij snel en simpel wisselen van product. Vervolgens paar dagen later alles netjes binnen.

Mij werd verteld dat de levering na het weekend zou zijn. Ik had het toch nog netjes voor het weekend binnen.

Na te bellen met de klantenservice werd, was het zo gepiept om de artikelen te wisselen.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw mooie review.
Fijn dat u zo positief bent over de klantenservice, dat horen we graag.
We zitten dan ook elke dag met plezier voor onze klanten klaar om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

René Jansen

Snelle levering en een mooie gratis tas! Verder geen enkele problemen, altijd tevreden. Nog nooit contact hoeven te zoeken vanwege ontevredenheid.

Op een zaterdag middag bezorgd wat ik op vrijdag besteld had. Sneller kan het niet!

Zeer tevreden over de levering die daar hebben en elke vraag die je stelt kijg je altijd een antwoord op.

Maak daar niet zo heel veel gebruikt van

Wordt altijd op een vriendelijke manier te woord gestaan , ook s'avonds om half tien bij voorbeeld

Goedemorgen Johan,

Leuk om te horen dat je zo positief bent over Azerty.
We staan dan ook elke dag weer met plezier voor u klaar, en uiteraard ook in de avonden tot 22.00 uur.

Graag tot een volgende keer.

René Jansen

De webshop is nog steeds ideaal om onderdelen uit te zoeken. Wat voor mij nieuw was zijn de A/B/C keuze refurbished producten, maar het concept is goed. Had onderdelen voor een compleet systeem besteld met o.a. een Intel Pentium G4560 besteld, juist omdat die leverbaar zou zijn binnen 2-3 werkdagen. Na 3 dagen bleek dat onderdeel niet meer leverbaar. Heb een mailtje gestuurd naar Azerty met de vraag om dit onderdeel in te wisselen voor de €4 duurdere G4600. Binnen 2 uur was dit verwerkt, en de volgende dag de bestelling binnen gekregen, allemaal prima verpakt en compleet.

Alle production netjes in een enkele doos. Geen schade gevonden bij de onderdelen zelf of de verpakkingen ervan.

Naar aanleiding van onderzoek op Tweakers een eigen PC setup voor gaming gemaakt en een deel daarvan bij Azerty besteld (vanwege prijs en het gemak van het bestellen bij één webwinkel).

Het ging hierbij om de volgende producten:
AMD Ryzen 5 1600X Tray
Gelid Solutions Phantom Black
MSI B350 PC Mate
Samsung 850 EVO 250GB
Asus DRW-24D5MT (bulk) Zwart
Gigabyte GeForce GTX 1080 G1 Gaming - OC Edition
Corsair RM550x Zwart

Behalve de videokaart was alles op tijd geleverd. Helaas moest ik daar achter komen door zelf te bellen. De beloofde levertijd van 2 tot 3 dagen werd dus niet
nagekomen. Degene aan de telefoon was wel vriendelijk en to-the-point bij het te woord staan en het uitleggen van de oplossing.

Met uitzondering van de videokaart ben ik alles zelf gaan ophalen bij de locatie in Raalte. Dit ging goed en het was mogelijk om ter plekke de levering nog te wijzigen (het inruilen van de ene CPU koeler tegen een beter alternatief die op voorraad was). Het leveren van de videokaart is vervolgens apart aan huis gedaan en dit is volgens afspraak met postNL gedaan.

Vriendelijk en behulpzaam personeel met kennis van zaken.

Vorige week heb ik computer onderdelen besteld bij Azerty. Ik schrijf deze review om duidelijk te maken dat ik erg tevreden ben met de levering en service van Azerty.

Op 9 november heb ik mijn bestelling gemaakt en binnen een paar minuten kreeg ik een bevestiging met dat mijn order was bevestigd. De zelfde avond werden mijn onderdelen nog klaargemaakt voor verzending, met een bericht dat mijn onderdelen de volgende dag geleverd zouden worden tussen 15:45 en 18:15 uur. Mijn onderdelen werden de volgende dag netjes en veilig verpakt geleverd!

Ik geef Azerty 5/5 sterren, niet alleen voor hun snelle en veilige levering. Maar ook vanwege hun brede assortiment, scherpe prijzen en goede service. Dit was mijn eerste order via Azerty maar ik heb voorheen al contact met ze gehad met vragen over verschillende producten. Tot nu toe heb ik geen slechte ervaring gehad met Azerty, ik zou Azerty zeker aanraden mocht je opzoek zijn naar computer onderdelen, randapparatuur, laptops, noem het maar op. Zeker een aanrader van mij!

Ik heb een midtower case besteld en heb deze gewoon op tijd binnen gekregen. De ervaring op de site vond ik zeer fijn, het enige dat miste was een afbeelding bij mijn product. Dit was echter geen probleem omdat het serienummer ook vermeld stond waardoor ik altijd kon nakijken of het wel het juiste producct was.

Mijn product moest Azerty zelf eerst nog bestellen, maar ondanks dit heb ik mijn product 3 werkdagen later gewoon binnen gekregen.

Twee identieke PC monitoren besteld.
Bleken toch verschillend te zijn.
Op tijd leveren van goede product blijkt niet mogelijk.
Zelf de verkeerde teruggebracht, hij was per direct nodig.

Azerty geeft of doet niets extra ter compensatie van het ongemak.

Snelle nalevering van een verkeerd geleverd product blijkt niet mogelijk.

Ingewikkeld om de juiste monitor alsnog direct te krijgen.
Blijk zelf naar Raalte te moeten komen om de verkeerde om te ruilen.

Goedemiddag Emilio,

René Jansen

Ik werd voor mijn SSD doorgelinkt vanuit de pricewatch. Van daaruit een paar keer klikken tot aan de iDeal betaling en klaar.

Ik had op een zondag besteld voor 23:00u en ontving mijn bestelling de volgende dag rond 15u. De track and trace van PostNL gaf aan dat mijn pakket onderweg was, maar kon geen tijdsvak aangeven. Dat was wel enigszins vervelend maar gelukkig hoefde ik niet de hele dag thuis te blijven.

De grafische kaart die ik had besteld bij Azerty had volgens hun site 2-3 werkdagen levertijd, echter was het er na een week nog niet. Nadat ik ze had gebeld kon ik direct een nieuwe uitkiezen die ik wel op tijd kreeg. Al met al was het op die manier prima geregeld en raad de site aan omdat het voor een goede prijs goede producten levert.

De levertijd was helaas de eerste keer dat ik een product bij deze site bestelde niet heel snel, echter hadden ze het, nadat ik hen erop had geattendeerd, snel geregeld en kon ik een ander product kiezen dat wel op tijd werd geleverd.

De klantenservice was erg aardig en ik kon er alles vragen. Via de mail werd er ook erg snel gereageerd wat natuurlijk fijn is.

Goede winkel met vriendelijk personeel. Uitgebreid assortiment en een mooie webwinkel. Alles van mijn systeem en latere upgrades altijd bij hun gekocht!

Verzending altijd goed en snel.

Nooit hoeven te gebruiken

Doordat ik van België aankocht en wou overschrijven naar een Nederlandse instantie bracht dit enkele administratieve stappen met zich mee. Ondanks dit was de betaling snel verwerkt en afgehandeld. Enkele producten waren niet in stock omdat deze zeer recent uitgebracht waren en ik had hier veel vragen rond. Bij elk contact met de balie ben ik zeer correct & vriendelijke behandeld. De producten zelf waren van goede kwaliteit en een retour was hierdoor niet nodig.

Ik had gevraagd om de onderdelen te bewaren tot ze allemaal in 1 keer verstuurd konden worden omdat er op enkele items wat wachttijden stonden. Dit hebben ze gedaan en de volledige items kwam in een stevig en goed opgevulde doos.

Doordat ik zeer nieuwe onderdelen besteld had waren er wat wachttijden op enkele items en ik wist niet zeker wanneer deze aankwamen. Ik was op het moment zelf zeer ongeduldig en onzeker, bij elke vraag stuurde ik een mailtje naar de balie van azerty, telkens werd ik vriendelijk en correct geholpen, absoluut een topservice.

Al vele jaren ben ik klant van Azerty. Ook nu weer werd mijn bestelling perfect verwerkt. Ik bestelde de nieuwste componenten, die overal nog niet goed leverbaar waren, maar door Azerty snel werden geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Het systeem is door Azerty, middels de assemblage service goed in elkaar gezet. Extra service is dat ik het systeem 's avonds op halen. Niets lof voor deze webwinkel.

Scorekaart voor Azerty