Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

De service is echt super, levering, afhandeling. klantgericht . Duidelijk beter dan vegelijkbare webshops.
Bedankt

Prima website en snel gevonden wat ik zocht. Na een foutje van mijzelf met de betaling was dit snel opgelost. Nadat de betaling was ontvangen had ik de artikelen de volgende dag in huis.
Wel jammer dat de doos waarin het is verstuurd veel te groot was en dat er daardoor heel veel verpakkingsmateriaal is meegestuurd. Ook jammer dat er ongevraagd een plastic draagtas met het Azerty logo werd meegestuurd. Ik gebruik deze draagtas niet en zal dan waarschijnlijk na een tijdje ongebruikt in de afvalbak verdwijnen.

Aan de hand van een best buy een systeem samengesteld en vervolgens uitgezocht via tweakers wie dit het beste en voordeligste kon assembleren. Azerty kwam hierbij als beste naar voren, ook wat betreft de totaalprijs. Communicatie is hier uitstekend, met name omdat ik me met de videokaart toch had bedacht (zal niet de eerste zijn), verzocht of ik dit nog kon veranderen en de volgende ochtend direct bericht dat dit geen probleem was. Paar dagen later systeem in huis netjes verpakt in een grote doos vol luchtkussens en alle losse dozen van de producten. Alles aangesloten en draait als een zonnetje uiteraard.
Volgende keer zeker weer!!

Goed verpakt en alle bijbehorende dozen meegestuurd.

Vlak voor assemblage een verzoek gedaan voor een andere videokaart en dat was snel geregeld.

Erg gemakkelijk om de bestelling te plaatsen.
Mijn bestelling was er de volgende dag om 15:00 dus kon er meteen mee bezig.
Heb meerdere keren bestellingen gedaan bij Azerty en ben hier erg tevreden over.
Vorig jaar had ik het verkeerde moederbord besteld, ben naar de winkel toegereden en kon het moederbord gewoon zonder gezeur omwisselen met wat bijbetalen (andere moederbord was duurder).
En als laatste koop ik altijd bij Azerty omdat ze bijna altijd de laagste prijs hebben wat betreft computeronderdelen!

Over het algemeen dus erg goede ervaringen gehad met Azerty!
Matthijs Knol

Bestelling was meteen verstuurd en kwam de volgende dag aan.

Ik had gebeld om te vragen of ik een gekocht moederbord kon omruilen voor een andere. Dit kon uiteraard en het bedrag dat het moederbord kostte dat ik inruilde werd van de rekening van het uiteindelijke moederbord afgetrokken.

Eenvoudig goede producten en specificaties en reviews te vinden, eenvoudig te bestellen zowel voor verzenden als ophalen, prima prijs

Webbestelling zaterdag nacht en maandag vroeg in huis, supersnel en keurig verpakt.

Goede service gehad toen een gekochte videokaart niet ondersteund bleek door mijn bios/mobo; kon zo omruilen.

Ik bestel hier vaak producten, zonder problemen. Klantenservice is soms iets onprofessioneel met vragen beantwoorden

Een goede webshop en de producten zijn gemakkelijk te vinden. Maar het aller belangrijkste is : een betrouwbare webshop.

Snel verzonden.

De webshop is overzichtelijk en de beschrijvingen bij de producten zijn uitgebreid beschreven.
Tot op heden heb ik al 15+ bestellingen bij Azerty geplaatst en deze zijn altijd naar behoren afgehandeld.

De hardeschijf welke ik besteld had was erg goed verpakt.

In het verleden heb ik vaker gebeld en gemailed met de klantenservice en dit verliep altijd erg soepel.

Goede web pagina, snel (binnen 24h), prima prijs, gewoon wat je verwacht van een webshop in deze tijd.

Prima website, goede prijzen, snelle verzending. Prima dus. Moet 15 woorden gebruiken. Dus bij deze.

Zondag besteld, zondagavond verzonden, maandag bestelling binnen. Beter kan niet.

De bestelling plaatsen was redelijk makkelijk, ik kreeg nog wat extra verzendkosten niks mis mee (was vermeld). De site zelf is erg overzichtelijk je kan alle bijna alle informatie over je bestelling(en) zien ook bestellingen die je in het verleden hebt gemaakt kan je terug zien!

Bestelling was geplaatst op een zaterdag en volgens azerty is de bestelling de volgende werkdag in huis. Volgensmij is maandag een werkdag. Maar nee de bestelling was pas later binnen.

De klantenservice was erg goed ik kreeg updates via email. Deze emails waren duidelijk en informatief.

's avonds besteld meteen bericht dat het onderweg is. Daarna netjes track en trace gekregen.

Dit was rond de Sinterklaastijd dus PostNL heeft er een dagje langer overgedaan (vertraagd in het PostNL magazijn).

Ik probeer al 2 maanden 2 oders retour te sturen omdat ze me fout hebben geadviseerd. 1 van de orders heb ik na 24 werkdagen eindelijk mijn geld terug gekregen de andere ben ik nog steeds mee bezig. En dan te bedenken dat de wet zegt dat het geld binnen 14 werkdagen terug moet zijn....

De levering duurde 2 weken ookal stond er dat die binnen 3 werkdagen zou aankomen. Daarnaast hadden ze het product niet eens wat ik in eerste instansie wilde hebben.

Ze hangen je gewoon op als ze ongelijk hebben over een retour zending.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw review op tweakers. Door middel van deze feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

René Jansen
Azerty Verkoop

Had een externe hdd bay besteld. Helaas kon mijn hardeschijf niet gelezen worden. Retour aangevraagd en zonder problemen geaccepteerd. Paar dagen later bedrag teruggestort. Top bedrijf!

Product retour aangemeld en zonder problemen geaccepteerd. Geld paar dagen later op rekening teruggestort.

Fijne webshop met duidelijk menustructuur en categorie indelingen.
Prijzen zijn scherp en bij bestelling van meerdere producten loont het om een offerte aan te vragen. Verwacht geen wereldschokkende kortingen.
Als ik alle producten individueel bij de goedkoopste aanbieder had gekocht was ik uiteindelijk (incl verzendkosten) net zo duur uit als bij Azerty.

Producten waren samengepakt met beschermfolie en opvulmateriaal. De doos was precies groot genoeg, dus geen "lege ruimte verzending".

2 Artikelen verkeerd besteld en even langs gereden om te zien wat mogelijk was. Werd helemaal niet moeilijk over gedaan en na een bakje thee, wat kruidnoten en een leuk gesprek weer huiswaarts gekeerd met de gewenste producten.

Het over gaan tot de betaling is erg makkelijk, en meerder manieren beschikbaar. Ze bezitten een erg ruim assortiment, voor iedereen wat.
Ze zijn erg klant vriendelijk en Hulpvaardig.

Gelijk de volgende dag worden de spullen verzonden ( niet in weekend ). Je krijgt direct een email binnen waarbij je je producten kunt volgen (track & trace).

Mochten er producten gebreken hebben, word er gelijk er RMA aangemaakt. Krijg je via de email een adres enz. En worden de zaken zo snel als mogelijk opgelost. Ze zijn erg hulpvaardig en oplosings gericht.

Ik had in het verleden al een goede ervaring opgedaan met Azerty en voor mij was het uiteraard vanzelf sprekend dat ik hier weer ging bestellen. Driftig alles besteld en bestelproces ging lekker vlot, geen gedoe. Hoppekee pinbetaling ok en alles is geregeld......totdat je er achter komt iets te hebben besteld wat je nog hebt liggen in een la.....ow shit....wat nu, gauw bellen en daar aan de telefoon door een aardige jongedame geholpen, alles uitgelegd en zij kon de order nog pauzeren, het teveel bestelde artikel er tussen uit laten halen en order weer verder laten gaan, geld wordt netjes teruggestort op mijn rekening.
Artikelen worden de dag erna netjes geleverd en alles is goed verpakt. Niks op aan te merken. Azerty staat voor klantvriendelijkheid, betrouwbaar en houden de prijzen mooi scherp. Mijn favoriete webwinkel.

Stevige doos gevuld met ruime beschermplastic luchtkussentjes. En gewoon de volgende dag (Zaterdag) geleverd.

Zoals ik al zei, erg hulpvaardig en klantvriendelijk en dat voor een order die ik op een vrijdagmiddag plaatste om 16:00 uur.

Ik koop hier vaker omdat ik er vertrouwen in heb, en tot nu toe alles in volle tevredenheid verlopen is.
Ook dit keer was het bestelde product keurig verpakt in een doos vol bobbeltje plastic

Vrijdag besteld de andere dag geleverd op tijd.

Bij vragen over een product via email altijd snel respons qua levertijd enzovoort

Zeer overzichtelijke site. Producten zijn makkelijk op te zoeken.Qua prijs een van de goedkoopste van internet.

Producten waren met zorg verpakt en zodra de site aangaf dat er verzonden was ook direct de volgende dag in huis.

Een keer telefonisch contact gehad. Zeer behulpzame medewerker aan de lijn gehad die met mij meedacht.

Het feit dat je lastig wordt gevallen met het verschil tussen levertijd van leveranciers van de winkel en de levertijd van de winkel zelf maakt het bestelproces onnodig complex. Verder is het bestelproces standaard, zonder franje of slimmigheden zoals de meeste nieuwe(re) online winkels bieden.

Echt waardeloos... geen communicatie (lees: radiostilte) over het feit dat de bestelling vertraagd was vanuit de leverancier. Pas bij navraag kreeg ik te horen dat spullen niet binnen waren gekomen en dat ze geen idee hadden wanneer dit wel zou zijn. Ondertussen stond de levertijd op de productpagina op exact dezelfde waarde als toen ik de bestelling plaatste. Heb de producten meer dan een week te laat ontvangen waarna bleek dat de spindel media die onderdeel uitmaakte van de bestelling volledig kapot was en de schijfjes los in de doos verspreid lagen. Zie hieronder voor de reactie van de klantenservice.

Bij navraag of ze een nieuwe spindel konden sturen kreeg ik te horen dat het pakketje ellende eerst terug moest worden gestuurd "omdat het systeem het anders niet kan afhandelen". Terugsturen bij Azerty werkt vervolgens op de manier die 10 jaar geleden standaard was bij online winkels: opsturen, zelf betalen voor het opsturen(!) en daarna storten we het geld terug op je rekening of sturen we een nieuw exemplaar. Dit is absoluut de laatste keer dat ik bij deze achterhaalde winkel bestel. Het is die paar € die het in eerste instantie scheelt simpelweg niet waard.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Er is inmiddels contact geweest en hebben u uitleg gegeven over deze situatie.
Nogmaals een excuses vanuit onze kant en hopelijk tot een volgende keer.

René Jansen
Azerty Verkoop