Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Ik kom al jaren bij Azerty. De kwaliteit van hun hardware is prima en ik heb op een uitzondering na nooit echt problemen gehad. Echter vorige week wel toen ik mijn grafische kaarten wilde afhalen. Beide kaarten lagen klaar, maar eenmaal op locatie was ineens een kaart zoek. Vervelend kan gebeuren. Ik moest anderhalf uur wachten totdat zij erachter kwamen dat ze over de kaart heen hadden gekeken. Wat mij hieraan stoort is dat Azerty geen excuses aan heeft geboden en ook geen coulance oplossing heeft geboden.
Immers maakt Azerty een fout. Het zou op zijn plaats zijn om een klant tegemoet te komen als er iets fout gaat. Ik verblijf in afwachting.

Ik heb de kaarten afgehaald. Ik heb een email gehad dat ze klaar lagen. Eenmaal op locatie was er 1 kaart ineens zoek. Anderhalf uur wachten is dan waardeloos. Maar ik houd het bij slecht.

Goedenavond,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

René Jansen

Super koelpasta mx-2, ps4 is weer een stuk stiller. Ook de andere onderdelen zijn netjes geleverd. ik heb mijn hardwarestore gevonden

Heb de msi geforce 1070 ti gekocht bij azerty. Gewoon goede prijs en snelle levering en netjes verpakt.

Voor 23:00 besteld volgende dag in huis, niks aan gelogen snelle service.

Redelijk Goedkoop, ze hebben 9 v/d 10 keer alles wat ik nodig heb op voorraad en verzending gaat zo snel mogelijk, heb het meestal de volgende dag al in huis.

Als ik een vraag naar ze toe mail heb ik binnen een uur wel antwoord

Zoals ik eigenlijk gewend ben van Azerty is ook deze keer de bestelling voorbeeldig gelopen. Ik had twee SSD's nodig die bij Azerty nagenoeg het goedkoopst waren én in Raalte op voorraad waren ook nog eens.

No-brainer dus, samen besteld en inderdaad, ondanks de problemen door drukte door de feestdagen bij PostNL, precies op tijd geleverd. De track&trace code die via de mail binnen kwam was makkelijk te volgen en klopte als een bus.

Bestellen is zeker via de Pricewatch alhier een fluitje van een cent maar ook via de eigen website is het erg simpel bestellen en betalen op zo'n beetje alle mogelijke manieren is erg simpel. Mocht je de gewenste artikelen niet kunnen vinden is daar altijd nog de mogelijkheid hulp in te roepen van een medewerker welke met je mee zoekt naar de gepaste oplossing.

Kortom, het is niet de eerste keer dat ik bij Azerty heb besteld en het is ook zeer zeker niet de laatste keer geweest. Ik kan Azerty dan ook zeer zeker aanraden op elk denkbaar vlak: bestellen, betalen of verzenden, allemaal een hele dikke voldoende en ronduit voorbeeldig te noemen.

Ik zei het hierboven al, stipt op tijd ondanks de drukte bij de posterijen. Track&trace code via de mail ontvangen zodat je de bestelling kunt volgen en je een idee hebt wanneer je PostNL aan de deur kunt verwachten.

Verpakking was in mijn geval in een soort van kartonnen envelop waar de twee doosjes van de SSD's inzaten. Aangezien ik voor de bestelling aan de deur mijn hnadtekening moest zetten is het aangetekend verstuurd, wel zo fijn als een stukje zekerheid dat een ander op een ander adres niet jouw bestelling in ontvangst neemt.

Is mijn eerste bestelling en zal zeker niet de laatste. Ik heb geen mening over de klantenservice omdat ik daar niet mee te maken heb gehad. De M2 in mijn machine gezet en gaan met die banaan.

Ze doen wat ze beloven. Morgen in huis is morgen in huis. En dan ook nog eens keurig verpakt.

Wederom, ik bestel zeer regelmatig voor familie en vrienden computer onderdelen daar hun kennis te wensen overlaat, besteld en wederom snel geleverd tegen weer de beste concurrerende prijs. Een echte aanrader, en dat zeg ik niet vanwege de kans op een beloning.

Wat men aangeeft is nog steeds waargemaakt, Chappeau hiervoor.

Ook bij aanschaf van een Coffeelake Processor en een net iets eerder moederbord gaf men aan via de mail dat het bord eerst een BIOS update zou moeten krijgen eer dat dit samen zou werken. Gevraagd of AZERTY dit wilde doen, en ja hoor, geen probleem. Nou, dat noem ik mee denken !

Goede ervaring opgedaan met een recente bestelling. Meerdere componenten voor een nieuwe PC besteld. Uiteindelijk bleef de bestelling lang hangen op een paar geheugen modules die niet leverbaar waren (via de website inzicht op verzamelstatus). Deze heb ik vervolgens telefonisch laten annuleren waarna de rest van de bestelling netjes door hen is verzonden. Een dag later een andere type RAM geheugen besteld en ook deze waren snel binnen. Het geld van de geannuleerde modules werd netjes op rekening teruggestort.

Snelle levering via PostNL op gewenste PostNL locatie.

's avonds nog goed contact met de telefonische klantenservice. Snel een product geannuleerd en geld terug gestort gekregen i.v.m. wens om product te wijzigingen.

Bestelling van een moederbord gedaan, en zoals op de website belooft de volgende dag bezorgd.

met klantenservice overleg gehad over een ander probleempje. prima afgehandeld.

Azerty is de beste webwinkel van Nederland, ik doe nergens anders mijn koop dan bij Azerty. Uitstekende service prijskwaliteit verhouding.

De beste aanrander, ik verwijs altijd mijn kennissen naar Azerty.

Altijd goede koop gehad, heb geen slechte ervaring.

Altijd keurige en snelle levering, ook tijdens drukke periodes. Ruime keuze op de website en nette klantenservice.

Prima service. Alle onderdelen uitgezocht en laten monteren. Toen de waterkoeler niet bleek te passen heeft Azerty contact gezocht en een vervangend voorstel gedaan.

Hoewel er bij sommige onderdelen stond dat de levertijd meer dan 10 dagen was, was alles de week erna al binnen en heb ik het systeem voor kerst op kunnen halen. Dik tevreden.

Afgehaald. Hoewel Raalte in the middle of nowhere is, wel een vermakelijke rit.

Geen klacht. Pro-actief gehandled bij het monteren. Ze hebben zelfs gemeldt dat er via Samsung een actie loopt om een of ander Assassin's Creed game te krijgen bij de SSD. Dat had ik niet eens door toen ik het bestelde. Wel netjes.

Ik ben al 10 jaar klant van Azerty. De spullen zijn prima maar vooral de service is werkelijk top. Altijd snel response indien er iets is. Prima mensen.

Levering van PC parts gaat prima. Het is ook goed online te zien waar en wanneer het geleverd wordt. Alle leveringen en facturen zijn online. Goed geregeld.

Alle problemen van de afgelopen 10 jaar snel en goed opgelost.

Wéér uitstekend. Blij met de ontvangst, bestelling en verdere afwikkeling. Top zaak met top producten

precies volgens de termijn zoals beloofd

Bestelling was netjes en snel geleverd. De producten werken naar behoren en de communicatie was duidelijk (wanneer het kwam, factuur etc.)

Snel en binnen het aangegeven tijdvak.

Zeer tevreden over Azerty. Website ziet er ook goed uit en alles is makkelijk te vinden. Producten op tijd ontvangen. Had helaas wel een voeding gekregen die het niet deed, deze zonder problemen terug kunnen sturen en een nieuwe ontvangen.

Alles was netjes ingepakt en kwam op tijd aan

Klanten service heeft mij prima geholpen bij het terug sturen van mijn voeding

Ik heb een aantal pc onderdelen bij Azerty besteld. Naast de deskundige advies en meedenken hebben René en Niels mijn wensen goed gefaciliteerd. De prijzen zijn heel scherp, de service uitstekend en de verzending was razendsnel en heel goed ingepakt. Azerty is zonder twijfel de beste online winkel voor pc onderdelen. Probeer het zelf en geniet van de wauw momenten!

Verzending is razendsnel, correct en goed ingepakt!

De Klantenservice van Azerty is top. René en Niels hebben me goed geholpen. Top kerels bij een top bedrijf.

Azerty biedt een zeer goede prijs/prestatie verhouding. Zo heb ik tegen een zeer concurrerende prijs een NAS gekocht met twee HD's tegen een erg scherp tarief. De service bij Azerty is uitstekend, koop al jaren bij dit bedrijf naar volle tevredenheid. Daar komt nog eens prima advies van terzake kundig personeel. Absolute aanrader!

Ik heb gevraagd om niet meteen de volgende dag te leveren maar de dag erop. Een mailtje naar de verkoopadviseur was voldoende om dat te regelen, top!
Alles was zeer goed verpakt.

Ik weet uit ervaring dat de klantenservice erg klantgericht is. Omruil is zonder enige aarzeling geregeld!

Goeie site, prima service en snelle levering. Zelfs na verkeerd bestellen had ik mijn levering de volgende dag in huis.

Volgende dag in huis!!

Na bestellen verkeerde kleur LED's (Sharkoon TG5)makkelijk telefonisch kunnen wijzigen.

Vrijwel al mijn bestelling bij Azerty zijn helaas te laat geleverd. Misschien niet elke keer door het toedoen van Azerty, maar het is wel vervelend.

De klantenservice is doorgaans erg behulpzaam.

Bij het samenstellen van mijn nieuwe pc heb ik 3 keer een product bij Azerty besteld. In het geval van alle 3 bestellingen waren er problemen met de levering. Uiteindelijk heb ik de producten wel ontvangen, maar soepel ging het niet.

Het is goed mogelijk dat niet alle verlate verzending het resultaat waren van het handelen van Azerty, maar de onderdelen die ik bij andere sites heb besteld waren er binnen het aangegeven tijdsbestek.

Bij de laatste bestelling heb ik geen contact opgenomen met de klantenservice, maar gebaseerd op eerdere ervaringen vertrouw ik erop dat het net zo adequaat zou worden afgehandeld.

Goedenavond,

René Jansen