Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Als klant van Azerty heb ik onlangs een aantal pc-benodigdheden aangeschaft en ik wil graag mijn ervaringen delen. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop en de service die ik heb ontvangen.

De website van Azerty is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het was eenvoudig om de benodigde onderdelen te vinden, zoals een nieuwe grafische kaart en RAM-geheugen. De productinformatie was gedetailleerd en hielp me bij het maken van een weloverwogen keuze. Ik waardeerde ook de klantbeoordelingen, die extra inzicht gaven in de prestaties van de producten.

Na het plaatsen van mijn bestelling ontving ik snel een bevestiging per e-mail, wat altijd geruststellend is. De levertijd was zoals beloofd; mijn pakket arriveerde binnen de aangegeven termijn. De producten waren goed verpakt, wat ervoor zorgde dat alles in perfecte staat aankwam.

Een ander positief aspect was de klantenservice. Ik had een vraag over de compatibiliteit van een onderdeel met mijn bestaande systeem. Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik snel en deskundig antwoord. Dit gaf me vertrouwen in mijn aankoop en zorgde ervoor dat ik de juiste keuzes maakte.

Een klein minpuntje was dat ik een paar dagen na mijn aankoop een aanbieding zag voor een van de producten die ik had gekocht. Het zou fijn zijn als Azerty klanten op de hoogte houdt van lopende aanbiedingen, zodat je niet het gevoel hebt dat je te veel hebt betaald.

Al met al ben ik zeer tevreden met mijn ervaring bij Azerty. De combinatie van een gebruiksvriendelijke website, snelle levering en goede klantenservice maakt het een betrouwbare keuze voor iedereen die pc-benodigdheden wil kopen. Ik zal zeker overwegen om in de toekomst opnieuw bij Azerty te winkelen.

De levering is snel het product arriveerde in perfecte staat.

De klantenservice is snel en vriendelijk en bied deskundige hulp.

De website werkt betrouwbaar en de prijzen zijn meestal deftig vergeleken met de meeste concurrenten in de pricewatch. Al mijn aankopen zijn steeds keurig verzonden en netjes ingepakt. De klantenservice is snel en vriendelijk om te reageren.

Zelfs als ik iets koop dat vrij robuust is en wat tegen een stootje kan, wordt het nog steeds ingepakt met genoeg bescherming voor al het pakjes-gejongleer dat lijkt te gebeuren bij veel koerierdiensten.

Enige minpuntje is dat de website een beetje simpel oogt en de filter/sorteer-mogelijkheden/categorisatie waarin je toestellen koopt nogal basic kan overkomen voor een webshop in 2025. Geen groot minpunt, want de meeste benelux webshops lijken hier weinig in te evolueren.

Deftig ingepakt, op tijd verzonden en aangekomen en steeds netjes op de hoogte gehouden via mail-updates.

In 2 gevallen hun klantendienst nodig gehad. Een situatie waarin ik gewoon een retour wou(niets mis met het product zelf dat ik ontvangen had) en een annulatie van een bestelling. Telkens snel antwoord en keurig geholpen.

Ja ik maak kans op een prijs door een review te schrijven over Azerty, maar ik was al heel positief over deze webshop dus het is hoog tijd voor een review.

Toen twee jaar terug mijn GPU de geest gaf vlák voordat de garantie zou verlopen heb ik contact met ze gezocht. Ik had mijn product nooit geregistreerd (niet slim ik weet) Maar de bios op de videokaart wilde niet meer meedoen, in de weken daarvoor al artefacten op mijn scherm. Ik heb toen Azerty gebeld en was zeer aangenaam verrast over hoe behulpzaam deze mensen zijn en bovendien over een uitstekend kennisniveau beschikken.

Vanaf dat moment ben ik eigenlijk vaste klant. Voorheen wilde ik nog wel eens elders bestellen als er scherpe aanbiedingen voorbij kwamen maar dergelijk goede service mag worden beloond.

Ik heb toen door Azerty ook mijn nieuwe systeem laten bouwen en die is werkelijk keurig. Daarna nog een Gigabyte laptop en vorige week een Sapphire 7900 xtx laten bezorgen.

Chapeau Azerty, ga vooral zo door!

De bezorging is vooralsnog altijd op tijd en volgens afspraak.

Ik zei het al in de korte toelichting. De sterke servicce is de reden dat ik een vaste klant ben.

Azerty.nl is een betrouwbare webshop voor ICT-onderdelen met een ruim assortiment en scherpe prijzen. Aanrader!

De verzending is snel en goed verpakt, waardoor producten veilig en op tijd aankomen!

Was op zoek naar een Montech X3 behuizing voor mijn dochter.
Azerty had deze in assortiment, maar bied ook ABC producten aan, artikelen die bij hun retour komen of andere reden.
Deze Montech case was was ook een ABC.
Prijs is iets goedkoper dan nieuw, voor mijn prima genoeg.

Zondag nacht besteld, dinsdag in huis.
Je word goed op de hoogte gehouden over de status.
Is een ABC product, dus altijd op voorraad en snelle levering.

Ik hoop dat azerty dit ook leest want dan kunnen ze verbeteren.
Producten worden niet altijd aangegeven of ze compatibel zijn met een ander product (denkende aan moederborden en processors).

Verder is de omschrijving prima

Een product retourneren gaat alleen niet zo snel, duurt lang voordat er contact is gelegt en eventueel instructies gegeven word, of niet duidelijk is aangegeven

Ze zijn wel behulpzaam toen ik een verkeerde product wou retourneren

Een aantal onderdelen voor een nieuwe pc besteld bij Azerty, op zondagavond besteld, had 24 uur later de spullen al in huis en kon beginnen met bouwen!

Ik heb bij Azerty een Fractal Design North XXL behuizing gekocht als 2e-kans product. Zo werd de behuizing, ondanks de hoge prijs, net wat aantrekkelijker voor mij. Ik bespaarde namelijk zo’n 36 euro, waar ik vervolgens een setje mounting brackets mee kon kopen. Voor mijn nieuwe build wilde ik deze behuizing heel graag hebben vanwege de mooie hout-looks, maar omdat het een 2e-kans product was en er geen foto’s van mogelijke beschadigingen bij stonden, had ik mijn twijfels.

Wat me extra liet aarzelen, was dat ik in de retourvoorwaarden zag dat je verzendkosten moet betalen als je iets terugstuurt. In mijn geval zou dat maximaal 16 euro zijn en dat voelde niet helemaal eerlijk als het product beschadigd zou aankomen. Daarom besloot ik contact op te nemen met de serviceafdeling, waar ik Dennis Kramer sprak. Hij begreep mijn zorgen en gaf aan dat ik de behuizing gewoon kon bestellen en mocht er schade zijn die voor mij onacceptabel was, dan mocht ik de behuizing zonder kosten retourneren. Dat stelde me gerust en gaf me het vertrouwen om de bestelling door te zetten.

Bezorging was erg snel. Voor de mounting brackets stond 2-3 dagen en 2 dagen na het geheel te hebben besteld stond de bezorger al op de stoep. Eerlijk gezegd ging ik ervan uit dat het maximaal 3 dagen zou duren voordat de brackets bij Azerty zouden aankomen en daarna nog naar mij verzonden moest worden. Geweldig dus.

Toen de behuizing werd bezorgd bleek er op 2 plekjes een héél klein beetje schade te zitten, maar het is zo minimaal dat ik er met de loep bij moet, haha. Dat was geen dealbreaker en gezien de korting die ik had gekregen, was het helemaal ok. Ding staat super vet bij mijn interieur.

Wat ik vooral waardeer, is dat Azerty hier niet star vasthield aan hun retourvoorwaarden, maar gewoon meedacht en een oplossing bood. Anders had ik de case waarschijnlijk nieuw gekocht. Dat laat zien dat ze servicegericht zijn en snappen dat je als klant soms twijfels hebt bij een aankoop. Al met al een fijne ervaring, hier bestel ik zeker weer!

De levering was erg snel. Mijn bestelling werd binnen twee dagen bezorgd, zelfs sneller dan verwacht. De case was goed verpakt. Echt topservice!

De service was super! Dennis Kramer begreep mijn zorgen en dacht mee over een oplossing. Dit gaf me vertrouwen in mijn aankoop.

Ik heb 's avonds een bestelling geplaatst en de volgende dag ontving ik het pakket rond het middaguur, Azerty had de beste prijs. Wat wil je nog meer?

De bestelling was gewoon goed verpakt, verder geen opmerkingen over.

Product besteld die '2 tot 3 werkdagen' levertijd zou hebben (producten ruim op voorraad bij leverancier). Na 2 weken, bellen met de klanten service en mails waarbij 'de producten toevallig vandaag binnen komen', is de order in plaats daarvan spontaan geannuleerd

Klantenservice is pas na 13:00 open en het is altijd 'drukker dan normaal'.
Bij navraag van een order die lang duurde, de opmerking gekregen dat 'de producten vandaag verwacht worden'. Dit bleek niet waar en de order werd een week later geannuleerd

Makkelijk te bestellen, goede webshop.
Heb een complete nieuwe pc gekocht (desktop). Alle onderdelen uitgezocht en door Azerty laten assembleren. Vanaf begin tot eind netjes op de hoogte gehouden hoever alles was.
Want na assemblage heeft Azerty ook nog een test gedaan of alles goed werkt.
Uiteindelijk in Raalte zelf de pc opgehaald.
Ook bij zelf ophalen was alles netjes ingepakt. Zelfs in de kast was een foam zak aangebracht om ervoor te zorgen dat alles stabiel blijft tijdens transport.
Er zat netjes instructie bij dat de kast opgemaakt moest worden om de foam zak te verwijderen. Gelijk kunnen zien of de assemblage netjes is gedaan en kan niet anders zeggen perfect.

Ben zeer tevreden met de nieuwe PC.

Voor de aankoop heb ik nog contact gehad met wat vragen over de nieuwe pc en die werden netjes en snel beantwoord. Prima service dus.

Motivatie: Ik maak kans op een prijs

Algemeen: Al jaren koop ik mijn computeronderdelen bij Azerty, en elke keer weer ben ik tevreden. Het ruime aanbod, de scherpe prijzen en de uitstekende service maken het een betrouwbare keuze. Bestellingen worden snel en goed verpakt geleverd, en bij vragen of problemen is de klantenservice behulpzaam en professioneel.

Of je nu op zoek bent naar losse onderdelen of een complete set up, bij Azerty weet je dat je kwaliteit en goede service krijgt. Een webshop waar ik telkens weer met vertrouwen bestel!

De levering was precies zoals je mag verwachten van een betrouwbare webshop. De aangegeven levertijd kwam overeen met de daadwerkelijke bezorgdatum, en het pakket werd netjes en zonder problemen afgeleverd. Precies de service die je hoopt te krijgen!

Azerty is een heel goed bedrijf dat computer onderdelen verkoopt hier heb ik mijn eigen pc parts ook besteld en het kwam allemaal goed aan het is gewoon super goed! echt een aanrader prijzen zijn ook heel goed.

Ze geven goed aan hoeveel werkdagen het duurt voordat het pakket aankomt

Klantenservice is ook top! echt goeie communicatie ook als je vragen hebt.

Kreeg verzoekje een review achter te laten, en heel eerlijk, die laptop wil ik best winnen.

Waarom Azerty? Al langer goede ervaring mee, deze keer een refurbished HP notebook voor schoolwerk van zoonlief. Goede prijs, snel ontvangen en in uitstekende gebruikte staat.

Zaterdag in NL besteld, maandag in de middag door PostNL bezorgd, perfect

Azerty biedt uitstekende service en betrouwbare leveringen. Mijn ervaring met hen is altijd positief geweest. Bestellingen worden snel verwerkt en de producten zijn goed verpakt, wat schade tijdens transport voorkomt. De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam, altijd klaar om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. De website is gebruiksvriendelijk en biedt een breed scala aan producten tegen concurrerende prijzen. Wat ik vooral waardeer, is de consistentie in hun leveringen; ik heb nooit een vertraging ervaren. Azerty is een betrouwbare keuze voor al je technische aankopen en ik raad ze ten zeerste aan. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Super Service.

Azerty bied al jaren fantastische service en heeft desondanks concurrerende prijzen.
Veel kennis van zaken in huis, heel anders dan de meeste webshops.

Snelle levering, goed en veilig verpakt. Gezien het vaak dure spullen zijn wel zo belangrijk.

Een product was toch niet wat ik had verwacht en kon ik makkelijk en snel retourneren onder de wet koop op afstand wel tegen verzendkosten natuurlijk.

De website is makkelijk te navigeren. De juiste producten kunnen makkelijk gevonden worden middels de filters. Op de productpagina's ontbreken af en toe wat specificaties die (voor mijn aankoop) ik graag wel aanwezig had gezien. Al met al, prima webwinkel. 4,5* kan helaas niet worden aangegeven.

Niks mis mee, verzending is goed en snel via PostNL verlopen. Ook voldoende informatie over de verzending verkregen via de mail.

afgelopen twee jaar 4 producten besteld, 2 maal upgrade kit, 1 maal grafische kaart en een voeding. Producten werden snel en in orde geleverd.

Ik heb voorafgaand aan de laatste bestelling een paar (= twee) vragen gesteld aan de klantenservice, maar daar heb ik tot op heden (ca 2 weken daarna) geen antwoord op ontvangen. Dat viel wel tegen.

Op de verzending en verpakking waren in alle gevallen goed.

Vragen werden tot twee maal toe niet beantwoord door de klantenservice.

Ik heb zelf componenten uitgezocht om een goede game pc te latenbouwen.
Deze componenten wensenlijst heb ik laten beoordelen door de deskundige Melanie.
Hier a heb ik opdracht gegeven voor de bouwcoordinator van mijn nieuwe pc.

Keurig verzonden in degelijke verpakking. 2 dozen! 1 doos met de pc en 1 doos met alle originele verpakkingen met de niet gebruikte componenten

De Klantenservice’s is uitstekend, zowel via de e-mail als wel Telefonica.

Nadat ik een bestelling had geplaatst, bleek het dat ik het al van iemand kado zou gaan krijgen.
Ik moest dus bijna direct annuleren.
Via de mail een verzoek ingediend. Kreeg vrijwel direct een antwoord met dat alles geregeld zou worden.
Na 10 minuten was de order geannuleerd. En nog geen week erna mn geld terug gehad.
Erg te spreken over dit proces dus..
Verzending is NVT op deze review.

Zoals hierboven al omschreven, erg tevreden over de geleverde service

Scorekaart voor Azerty