Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Zeer goeie webshop. Altijd kunnen vinden wat ik zocht, duidelijk info. Makkelijk kunnen bestellen en snelle en correcte levering.
Onlangs voor het eerst een service aanvraag moeten doen wegens defect tijdens garantie en super afgehandeld. Zeer snelle afhandeling en status zeer duidelijk volgbaar en netjes.

Prima webshop.
Inmiddels vaker spul gekocht en tot nu toe geen enkele slechte ervaring.
Een keer een defect moederbord gehad (binnen 2 weken) en dat is keurig vervangen.

Zending wordt verzonden met 'handtekening voor ontvangst'.
Goed verpakt.

donderdag 23:00 uur besteld, vrijdag 8:38 uur al een mailtje dat de bestelling klaar stond

Alles ging perfect en zeer snel, alleen de pen om te tekenen voor ontvangst schreef zo slecht dat deze mijns inziens dringend vervangen moet worden

Bijna 1 maand geleden een SSD besteld die bij ingebruikname toch 'dead-on-arrival' was. Het werd door meerdere PC's en laptop's niet herkend, zelfs niet in de bios. De online service aanvraag bij azerty verliep zonder bijzonderheden. Hele situatie uitgelegd op het online formulier. Volgende dag de defecte SSD opgestuurd en 4 dagen later had Azerty al een nieuwe SSD opgestuurd. (nu nog alleen een restitutie proberen te krijgen voor de verzendkosten van de defecte SSD.)

Werd verzekerd verzonden en een handtekening was vereist. Het pakketje met de SSD werd niet aan de buren gegeven.

Na het bestellen van onderdelen ontving ik een mail dat deze combinatie bij elkaar past. Ik werd attent gemaakt op hun installatie service, maar dat kon ik zelf doen. Er waren een paar onderdelen die defect waren, omruilen was geen enkel probleem. Toen ik zelf een probleem had veroorzaakt werd ik snel en tegen een laag tarief geholpen. Uitstekend klantgericht attitude!

good ingepakt

Uitmuntend!

De winkel heeft een ruim assortiment, echter door een heldere indeling en goede zoekfunctie zijn de gewenste producten snel terug te vinden.

Om 19:30 uur de bestelling gedaan en om 20:50 uur al een mailtje dat de bestelling gereed was en verstuurd. De volgende dag al in huis.

ik heb nooit problemen gehad met deze webwinkel, heb een keer gehad dat ik wat had besteld en vervolgens op vakantie ging waardoor het pakket niet geleverd kon worden. Dat hebben ze goed opgelost, want toen ik terug was van vakantie had ik het de volgende dag in huis. top service!

nooit last gehad van dat een product te laat kwam

Bestelde op 09-03-18 router TP-link AC1750 Archer C7-V2 maar ontving versie V4. Deze werd niet op de webwinkel vermeld, en na oppervlakkige inspectie van de website van TP-link nam ik aan dat beiden versies functioneel identiek waren en door elkaar werden verkocht. Dat bleek een vergissing. (Versie V4 wordt zo te zien nog niet op de website vermeld, en dus wellicht nog abusievelijk als V2 verkocht.)

Na aansluiten bleken verschillen de router voor mij onpraktisch maakte. Alternatieve firmware (dd-wrt) was kennelijk (blogs) niet stabiel of (openwrt) bestond niet. Verzocht enige uren na ontvangst alsnog te kunnen ruilen waarop werd meegedeeld dat mijn verzoek was doorgezonden. Geen verdere reactie waarop ik vandaag probeerde dd-wrt te installeren hetgeen mis ging. De-bricking met tftp naar stock-firmware werkte niet meer, en solderen te veel werk: afschrijver.

Had eerder met deze webshop nooit problemen. Begrijp dat om prijzen laag te kunnen houden, leveringsvoorwaarden strikt moeten worden aanhouden. En dat de koper een risico neemt door een onjuiste levering niet ongeopend te retourneren. Gang van zaken w.m.b. dus geen reden om niet bij deze webshop te bestellen. Wel om bij twijfel te retourneren of voldoende onderzoek te doen alvorens het verpakkingscellofaan te verbreken.

Super snelle levering!!!
ik had een product gekocht waarvan er werd gezegd dat ik hem met 10+ werkdagen zou krijgen maar ze leverden hem al met 5 dagen!!! en het is heerlijk dat je geen verzendkosten moet betalen

pakketje werd goed geleverd in een nieuwe verpakkking

Super snelle levering!!!

pakketje werd goed geleverd in een nieuwe verpakkking

Super overzichtelijke website met een goed assortiment. Prijzen zijn vergelijkbaar met andere websites. Levering snel en zoals aangegeven. Voorraad is goed.

Deze bestelling was geplaatst naar aanleiding van een kapotte harde schijf. Deze heeft nog garantie en er werd goed meegedacht en de klantenservice reageert onwijs snel.

Moerderbord had bios update nodig en bechik zelf niet over de juiste processor. Na contact Azerty, binnen 45 minutn systeem geupdate en draaient winkel verlaten, dat noem ik pas service

Levering binnen 24 uur, waarmaken wat je beloofd hebt

Contact opgenomen met de winkel of systeem goed met elkaar is afgestemd en functioneerd.

geweldige winkel ze hebben alles en meerdere betaal en verzend optiesn processor besteld volgende dag in huis.

Doen wat ze beloven. Een goed werkende website met duidelijke omschrijvingen en alle mogelijkheden. Mijn bestelling ging helemaal top!

Levertijd is zoals aangegeven.

Al jaren klant bij Azerty. Website werkt uitstekend. Mijn ssd was aan vervanging toe dus hier besteld en de volgende dag thuis

Goed verpakt.

Jaren klant en nooit problemen

Duidelijk overrzicht van de specs en wat je precies koopt, makkelijk bestellen en duidelijke afhandeling, Niet de allerlaagste prijs maar prima competetief voor wat je ervoor krijgt..

afleverbaar bij een ophaalpunt, alktijd bonuspunten.

Complete webshop en orders zijn snel te plaatsen. Ook eerder ervaring zijn positief geweest bij Azerty.

De SSD hardeschijf was 's avonds besteld en de volgende dag al binnen. Super snel!

Aftersales zijn erg goed bij Azerty, deze keer niet nodig gehad.

prima service en levering, dit is de tweede keer dat ik er hardware of randware voor mijn pc haal.
pakket kwam binnen 1 dag aan ( ook mede te danken aan PostNL). het mooiste nog wel is dat je op de website kunt zien hoeveel stuks van ieder product nog hebben en of zelfs de leverancier ze nog heeft, daar naast zijn de prijzen van Azerty lekker laag ten opzichte van sommige andere bedrijven.
kortom goede webshop.

alles wat jou zou willen van een verzending, zelfs als je s'avonds besteld morgen in huis, geen beschadigen of dergelijke.

goeie webshop alles goed te vinden en goed op voorraad ik kon alles goed samenstellen

snel en goed verpakt

mijn product was niet leverbaar dus ik wou hem omruilen en dit ging simpel en snel na dat ik belde

Mijn asus x99 strix moederbord was defect. Helaas had ik hem bij afuture gekocht die na de aankoop failliet was gegaan.
Azerty heeft de rma procedures op zich genomen wat ik erg op prijs heb gesteld. Heel erg bedankt!

Scorekaart voor Azerty