Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenKeurig alles in één keer geleverd. Zelfs de videokaart die nergens anders meer te krijgen was.
AlgemeenMakkelijke bestelprocedure waarbij alles duidelijk is.
De producten zijn makkelijk te bestellen en het is duidelijk wat je krijgt.
Grote doos met veel luchtzakken. Geen beschadigingen.
AlgemeenBestelling plaatsen was erg eenvoudig, Had er jaren (5 of 6) geleden al eens iets besteld, maar waarschijnlijk door een migratie ofzo, bestond mijn account niet meer. Dus gelijk maar weer een nieuwe aangemaakt.
Ze waren niet de goedkoopste, maar na het Storetotaal debacle (https://www.beslist.nl/s0000004726/), ga ik niet meer voor de goedkoopste, maar voor een met goede reviews. (In dit geval is Max ICT B.V. de goedkoopste, maar als ik die reviews lees..... Nee bedankt)
De doos is groter dan nodig, maar er zit van dat grote "bubble-wrap" bij, dus dat zit wel goed.
AlgemeenProducten vinden was makkelijk, alleen was er iets uit de cpu doos in de bezorgdoos gekomen, hoe dat kon weet ik niet. Alles was netjes verder ingepakt.
VerzendingZeer snel verzonden, dag erna had ik alles in huis. Aangekomen in goede staat.
AlgemeenIk ben op 22 januari 2018 gestart met een 1e vraag aan Azerty via de mail om een PC te laten assembleren. Na diverse mailtjes over en weer wat betreft vragen over onderdelen (met steeds verschillende medewerkers) is de order geplaatst op 22 februari jl. Ik moest (vind ik) vrij lang wachten op het bestellen van bepaalde onderdelen.Na 1e ontvangst op 23 maart jl. van de PC bleek het schijfstation niet te werken. Weer retour naar Azerty (moest de hele dag thuis blijven om op post.nl te wachten die de PC kwam ophalen). Uiteindelijk PC weer retour naar mij en wat er aan de hand was werd niet medegedeeld. Na 2e ontvangst van de PC bleek de kaartlezer niet te werken. Gebeld met Thijs van klantenservice. Hij vroeg mij om de PC open te maken om te kijken of bepaalde kabeltjes wel goed aangesloten waren. Dit loste niets op dus weer retour naar Azerty. Zelf de PC maar op de post gedaan en uiteindelijk op 13 april jl. werd de PC bij mij thuis afgeleverd, en werkt nu naar behoren.
Verzendingje moet als de PC opgehaald wordt (omdat deze defect geleverd is) de hele dag thuisblijven omdat Azerty niet kan zeggen wanneer post.nl voor de deur staat.
Klantenserviceik kreeg steeds verschillende medewerkers aan de telefoon, geen feedback over reparatie en/of data van retourneren (wanneer kan ik de PC terug verwachten?), ik moest er steeds zelf achter aan bellen.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
René Jansen
AlgemeenAankoop werd daadwerkelijk de volgende dag bezorgd.
Domper met onwillige videokaart snel en netjes opgelost.
Verzending uitstekend want: het product werd daadwerkelijk de dag na de aankoop bezorgd.
KlantenserviceIk had een videokaart gekocht en die kreeg ik met geen enkele kabel fatsoenlijk aan de praat. Ik vermoedde een DOA o.i.d. dus een RMA aangevraagd en de kaart terug gestuurd naar Azerty. De RMA werd snel opgepakt, en een week later had ik een vervangende kaart in huis.
Zoals het hoort dus (maar niet meer overal voorkomt helaas).
AlgemeenOverzichtelijke website en eenvoudige bestelprocedure.
Wel een minpuntje voor de toeslag bij creditcard betalingen. Eigenlijk mag dit vanaf 13 januari niet meer volgens de Europese PSD2 richtlijn, al is de implementatie in de Nederlandse wet vertraagd. Hopelijk is Azerty wel bezig om zich hierop voor te bereiden.
Levering via PostNL, dus gewoon prima. Het was alleen niet op de website vermeld dat er niet bij de buren wordt bezorgd. Als dit was aangegeven en het duidelijker was dat je door het afleveradres te wijzigen ook kon kiezen voor bezorging op een PostNL locatie dan had dit de postbode een gesloten deur bespaard.
KlantenserviceDe computer case die ik besteld had stond als niet op voorraad bij de leverancier aangemerkt. Niet geheel verwonderlijk, aangezien dit een case uit 2012 was. Na een aantal dagen werd echter op de productpagina gezet dat de case niet meer beschikbaar was. Ik heb toen toch maar een mailtje naar de klantenservice gestuurd om te vragen of dit ook gevolgen had voor mijn bestelling.
Ik kreeg daarop snel reactie met de mededeling dat de case helaas inderdaad niet leverbaar bleek te zijn. De klantenservice kwam wel met suggesties voor een alternatieve case en de bestelling hebben we daarop aangepast. Het alternatief werd vervolgens gewoon de dag erna bezorgd.
Ik weet niet wanneer Azerty zelf het initiatief zou hebben genomen om mij te informeren over de wijziging in het assortiment van de leveranciers, maar al met al was het contact verder uitstekend. Ik geef daarom op dit onderdeel wel de maximale beoordeling.
AlgemeenBestellen is altijd makkelijk bij Azerty. Duidelijke website en snelle levering, precies zoals beloofd. Hier durf ik blind te bestellen.
AlgemeenAlles ging soepel, als je besteld krijg je meteen een bevestiging, dan moet je alleen nog betalen.
VerzendingLevering ging ok. PostNL wordt steeds trager en heeft best vaak vertraging/storing.
Deze kwam alleen wat later op de dag aan gelukkig
AlgemeenIn mijn zoektocht naar een nieuwe voeding kwam ik uit bij azerty als de goedkoopste. De bestelling werd snel afgehandeld, en kreeg snel een bevestiging. De bestelling werd de volgende dag netjes op de aangegeven tijd bezorgd.
VerzendingGoed verpakt, geen schade aan besteld product.
KlantenserviceConstant op de hoogte gehouden per mail over de status van mijn bestelling.
AlgemeenOp zoek naar een Nvidia GTX 1060 grafische kaart van MSI. Al eerder naar volle tevredenheid veel onderdelen bij Azerty besteld. Overzichtelijke website, snelle verzending en acceptabele prijzen.
VerzendingGrote doos met opvulmateriaal waarin de doos van de grafische kaart verpakt zat. Ook de verpakking van de fabrikant uit was prima. Een goed beschermd pakket dus!
Algemeenprinter van brother hoge kwaliteit en lekker snel. wel behoorlijk groot en dure inktpatronen. huiswerk wel voordelig maar kans op kapot gaan van de printer. wel heel te vreden met printer zaten zelfs inktpatronen bij.
Verzendingmet een paar dagen in huis. alles in 1 keer geleverd.
AlgemeenAzerty is een hele fijne website om je IT/Computer spullen te bestellen ze hebben mooie prijzen, komen hun woorden altijd na en ook een gebruikers vriendelijke website.
VerzendingStaat er dat je volgende dat je product binnen krijgt? Dan is dat ook zo heb tot nu toe (sinds 2016) alles wat ik had besteld op tijd ontvangen.
KlantenserviceHeb nooit contact hoeven opnemen omdat er tot nu toe nooit problemen zijn geweest heb altijd alles netjes ontvangen.
AlgemeenIk ben blij met dit bedrijf. Vandaag besteld morgen in huis is ook echt zo.
VerzendingAls je iets koopt volgende werkdag in huis is ook echt zo.
KlantenserviceHad wat problemen met mijn pc en was goed opgelost.
AlgemeenOnderdelen voor een compleet systeme besteld. Bestelling ging makkelijk en snel, alle onderdelen werden ook daadwerkelijk geleverd binnen de aangegeven leverdatum. Duidelijk overzicht wat er besteld is, goed op de hoogte gehouden m.b.t. afhandeling bestelling, verzending en het uiteindelijke ontvangst.
VerzendingGoed verpakt, m.n. de HD's in extra dik lucht gevuld plastic
AlgemeenBijna alle onderdelen voor mijn nieuw te bouwen PC besteld bij Azerty. Goede bestelprocedure en alles snel en goed verpakt ontvangen.
VerzendingProducten worden goed verpakt en snel verzonden. Ook voor kleinere bedragen worden er geen verzendkosten gerekend.
KlantenserviceNaar aanleiding van een vraag contact gezocht met de klantenservice per e-mail. Volgende dag al antwoord.
AlgemeenHier heb ik de meeste onderdelen van mijn pc gehaald. Zelde heb ik problemen gehad met bestellingen
VerzendingLaatst heb ik een videokaart besteld waarbij stond meer dan 10 werkdagen. Dat kwam uiteindelijk neer op 2 maanden, maar dat heeft wel temaken met de huidige videokaart markt die instort door bitcoin mining, dus dat is begrijpelijk.
KlantenserviceReageren snel en zijn behulpzaam.
AlgemeenAzerty is altijd één van de goedkoopste winkels. Het is ook één van de weinige winkels waarvan de levering altijd op tijd is. Morgen in huis is ook echt morgen in huis.
VerzendingLevering komt altijd netjes verpakt en op tijd. Mijn laatste bestelling heb ik verdeeld over twee winkels. Op donderdag besteld, dus Azerty zou wegens koningsdag op maandag leveren. Dat is natuurlijk geen probleem. De andere winkel zou op zaterdag leveren. Uiteindelijk kreeg ik mijn pakket van Azerty op zaterdag (twee dagen te vroeg) en het pakket van de andere winkel komt op maandag.
De volgende keer gaat de hele bestelling via Azerty.
AlgemeenIk maak een bestelling van een aantal items en zij zitten altijd in de goedkoopste prijs top 3. Alle keren dat ik besteld heb is het in orde geweest en snel
Algemeenvideokaart besteld, na een week nog niets binnen, na een belletje kon ik mijn order aanpassen. Nu de andere dag geleverd.
Gweoon goed
Netjes ingepakt