Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Ik heb hier een aantal wat keren wat gekocht. Waarvan 1 keer een hele pc. En de reden hiervan is dat het meestal goedkoper is dan bij andere sites. En dat het vertouwbaar is en vrijwel altijd binnen een dag wordt geleverd.

Snel, vertrouwbaar en goeie verpakking.

Reageren redelijk snel en helpen je goed.

Ik besloot te bestellen bij Azerty vanwege de mooiere prijzen op de markt, en voornamelijk vanwege de goede reputatie waar ik van heb gehoord. De klantenservice reageerde elke keer ontzettend snel op mijn vragen, en ik werd hierbij perfect geholpen. Een klein defect is foutloos verholpen via hun service en heb nergens een probleem ervaren. Mijn bestellingen zijn erg netjes, zorgvuldig, en snel geleverd op de aangegeven leverdatum.

Ruim optijd, precies op de dag die was aangegeven. Verder geen beschadigingen of problemen.

Mijn defecte led lampjes heb ik zonder problemen mogen opsturen, en heb na een week perfect werkende terug ontvangen. Altijd een snelle reactie bij vragen.

Azerty is een voor mij bekende webshop met een goede shopbeoordeling. Ze hadden de een na laagste prijs voor een Synology NAS, leverbaar binnen een dag. Zowel levering als afterservice waren tiptop in orde.

De van zichzelf al zeer solide doos van Synology kwam met degelijke air-filled kussentjes in een iets grotere box binnen.

Ik kreeg een mailtje achteraf dat de factuur online verkrijgbaar was in 'Mijn Azerty'. Ik hou daar niet zo van, want ik heb nogal de neiging wachtwoorden voor webshops kwijt te raken. Ik wilde daarom de factuur gelijk downloaden. Gelukkig werd ik automatisch ingelogd via de link. Eenmaal ingelogd klikte ik alle knopjes aan waar mijn orders / mijn facturen en dergelijke bij stonden, maar een factuur was niet te vinden. Dat is irritant. Ik mailde gelijk terug op de mail waarin stond dat ik de factuur online kon downloaden met dit probleem. Plusje voor Azerty: binnen een uur mailden ze me 1] de geattachte factuur 2] de mededeling dat ze hier direct naar gingen kijken.

Kijk, en dat laatste is waar webshops mij mee winnen - service / aftersales. Het laat me koud dat er af en toe wat verkeerd geprogrammeerd wordt. Het laat me koud dat er af en toe een onhandige beslissing is (factuur standaard niet meer meezenden aan particulieren - waarom niet??). Problemen ontstaan, daar is niets aan te doen. Waar het om gaat is hoe je ermee omgaat, en dan zijn de steekwoorden razendsnel, pro-actief, oplossingsgericht, adequaat, respectvol. Dat laat Azerty hier zien en daarom wordt het de volgende keer moeilijk kiezen tussen deze webshop en bv Coolblue.

ik had het plan mijn computer een upgrade te geven. dit vooral omdat de pc trager werd en ik een betere game-ervaring wilde hebben. uiteindelijk besloten mijn moederbord, CPU, RAM en videokaart een upgrade te geven.
na aardig wat research gedaan te hebben ben ik bij deze winkel uitgekomen op goede reviews en een goede prijs.

alles werd netjes op tijd geleverd en alles zag er heel netjes uit.
Ik zou zo nog een keer bestellen

Via internet was ik op zoek naar een vervanging van mijn SSD, een Kingston V300 240 GB die net na de garantie periode van 3 jaar was defect geraakt. Balen zeg!! Naar mijn mening is de garantieperiode veel te kort voor een SSD! Ik ben toen uitgekomen op de Crucial MX500 250 GB. Ik moet wel toegeven dat ik de Kingston UV400 240 GB wel zag zitten maar uiteindelijk besloot voor de Crucial MX500 250 GB vanwege de garantieperiode van 5 jaar en was afgeknapt op Kingston vanwege de te korte garantieperiode van mijn vorige SSD.

Voor 23:00 uur besteld en gelijk de volgende dag na 18:00 uur ontvangen. Top levering en het pakketje was goed beschermd. Het betrof een SSD, Crucial MX500 250 GB.

Ik had onlangs bij Azery een Gigabyte GTX1070 en 8GB RAM besteld. Bij de videokaart stond 2-3 dagen en bij de RAM 10+ dagen. Ik vond het wel Oke maar, ik kreeg meer dan dat. De videokaart en de RAM kreeg ik in 3 dagen binnen.

Goed ingepakt bij elkaar in 1 doos met genoeg zacht materiaal erbij. Keurig bij de deur aan mij afgeleverd met geen gedoe. Alles is soepel en perfect verlopen. Met de PostNL applicatie wist ik precies tussen welke tijden mijn pakket zou komen.

Voor mij steekt Azerty met kop en schouders boven de overige webshops uit. Producten zijn concurrerend geprijsd, indicatie levertijd klopt altijd en het traject van betaling tot levering verloopt supersnel.

De levertijd indicator komt altijd overeen met de werkelijke levertijd. Verpakking is perfect met gebruik van air-pads als opvulling.

Wanneer er iets teruggestuurd moet worden binnen de afkoelperiode is dit geen probleem en krijg je het geld snel teruggeboekt. Contact via e-mail verloopt snel en professioneel.

Cpu nodig voor nieuwe computer build en AZERTY was het goedkoopst! Ik heb meerdere websites doorzocht en was uitgekomen op AZERTY. Geweldige variatie aan computer onderdelen en zeer tevreden over de prijs! Zeker van plan hier vaker te bestellen.

Verzending ging uitstekend. Voor 22.00 uur besteld en had het netjes de volgende dag in huis. Zeker aan te raden!

Het beste can Azerty zijn de goedkope prijzen. Altijd als je op deze site kijkt en op prijs sorteert staat Azerty altijd bovenaan. Verder is de site erg overzichtelijk en makkelijk te gebruiken

Verzendig is net zo goed als op andere sites. Als het op voorraad is en je het niet te laat in de avond bestelt dan heb je het de volgende dag in huis

Gewoon de goedkoopste webwinkel voor veel elektronische apparaten. Ik heb hier eerst een pc(/onderdelen) gekocht en later nog een headset. Was beide keren netjes de volgende dag in huis.

Producten altijd goed verpakt, soms wel erg uitbundig. Heb twee keer iets besteld en de doos was steeds half gevuld met van die plastic bubbels.

Altijd snelle reacties en goede hulp bij vragen. Heb weleens een minuut na het stellen van een vraag al antwoord gekregen.

Al jaren klant bij diverse webwinkels, toch blijft Azerty hoog op de lijst met snelle leveringen voor vaak de beste (goedkoopste) prijzen.

Voor bepaalde tijd besteld, volgende dag in huis.

Bij vragen en/of opmerkingen, altijd een snelle reactie.

Goede en duidelijke webwinkel, alles was op voorraad en netjes verpakt geleverd binnen de toegezegde levertijd.

Netjes verpakt en geleverd binnen de vooraf gecommuniceerde levertijd.

ik was op zoek naar een grafische kaart, prijs en kwaliteit verhouding waren perfect bij Azerty

De verzending verloopte zeer vlot en werd goed op de hoogte gehouden van de verzending via email

Ook de klantenservices is zeer goed, er wordt vlot en snel gereageerd op email berichten

ik vond de site overzichtelijk en uitgebreide uitleg bij elke product
ook aanbevelingen over welke onderdelen bij welke onderdelen kunnen dus zeer tevreden

alles zag er mooi en verzorgd uit

uitstekende service! mijn pc onderdelen gisteren om 11:30 besteld, volgende dag om 10:00 in huis! alles netjes in de doos en goed verpakt.

Dit is zo'n beetje mijn "go-to" leverancier, ondanks dat ik niet vaak bestel.
Maar als ik iets nodig heb, dan is het meestal bij Azerty omdat het vaak 1 van de beste prijzen in NL heeft en ook vaak nog snel geleverd kan worden.

De avond voor Hemelvaart besteld en dezelfde avond bericht dat het in de bezorging van PostNL was opgenomen. En de dag na hemelvaart bezorgt. In theorie is dat dus de volgende dag bezorgen!

In een ver verleden (jaren geleden) ooit eens een RMA gehad met een moederbord. Is zonder gezeur en gehannes afgehandeld door het direct om te ruilen voor een ander exemplaar.

De afgelopen jaren geen contact nodig gehad met de klantenservice, maar gezien mijn andere ervaringen kan ik me niet voorstellen dat dit tegenwoordig anders is.

Bestellen bij azerty is altijd een eitje. betalingen zijn makkelijk en snel.
de site is overzichtelijk ,en een goed overzicht van wat je bestelt.
levering is snel en support uitstekend.

Verzending is altijd snel. vaak binnen een uur al een trace code via postnl.
en volgende dag gewoon geleverd mits op voorraad.

Ik kom niet vaak in contact met de klantenservice, maar de keer dat het moest was het uitstekend. dit was voor een RMA. en ik ben goed geholpen en de RMA was snel afgehandeld.

Goed advies van deze mensen uit Raalte.
goede service.
levering volgens voorspelling.
Vriendelijke mensen.
deugdelijk verpakt,

Vlotte sshd en snelle ssd

Vriendelijk
Kundig
Goed advies

Gewoon goed en snel !! een aanrader!! had het pakket netjes verpakt de volgende dag in huis !

Super snel

Niet nodig gehad .!

Twee Klikaanklikuit ACM-300 besteld. De volgende ochtend thuis. De ACM's werken uitstekend. Alles is probleemloos.

Doen wat ze zeggen op hun site

Scorekaart voor Azerty