Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk was op zoek naar een nieuwe videokaart om mijn oude gtx 770 te vervangen. Azerty heeft redelijk wat kaarten in de pricewatch staan waar zij de goedkoopste zijn. Mijn oog is uiteindelijk gevallen op de rx570 8gb.
VerzendingAzerty geeft aan dat voor 23:00 uur besteld de volgende dag wordt geleverd. Ik plaatste mijn bestelling om 22:49 en ik kreeg al om 22:56 bericht dat de bestelling was verzonden. Er zit ook genoeg opvulling in de doos om te voorkomen dat dingen beschadigd raken. Top.
Ik kreeg uiteindelijk de volgende dag een mailtje van PostNL dat het pakket was vertraagd maar dat valt Azerty natuurlijk niet aan te rekenen.
Algemeenik ben al een tijdje vaste klant. ook met je problemen kun je bij Azerty goed terecht. via mail of telefoon. Goede service dus. Prijzen zijn best scherp. Levertijden kloppen ook goed. Als je hier op tweakers de prijs ziet staan klopt dat ook. Dan is het niet zoals bij Bol ineens 50 euro duurder. Pakketjes goed verpakt en onbeschadigd. Bij mij werkt deMastercardbetaling niet.(via Pale Moon browser) Ideal werkt prima.
VerzendingBij een vorig produkt, een videokaart werd de wachttijd erg lang. Men had na een bepaalde tijd een alternatief kunnen aanbieden dat gelijkwaardig is. Daarna is het verder aan de klant.
KlantenserviceZe denken met je mee bij problemen. Bijvoorbeeld hardware conflicten. Bij laatste bestelling ging alles prima en was er verder geen service nodig.
AlgemeenZeven jaar geleden mijn systeem besteld bij Azerty. Nu met een upgrade kom ik nog steeds uit bij Azerty vanwege goede prijzen en uitstekende verzending en service. Er valt gewoon weinig op aan te merken. Dat ze nu nog op hetzelfde niveau mee draaien als 'vroeger' zegt genoeg.
Één puntje van kritiek. De website is niet zo overzichtelijk en zoeken en filteren kan beter. Maar als je gericht zoekt ben je er natuurlijk zo uit.
Simpele doos met lucht gevulde zakjes. Prima!
AlgemeenVia Azerty heb ik mijn al mijn pc componenten kunnen bestellen. Hun service is echt bijzonder goed en alles word super snel en efficient verzonden. Ik raad iedereen aan om hun pc of pc componenten te bestellen via Azerty. Enorm goede prijzen (ook volgens Tweakers). Ik moet nog een GPU EN SSD kopen maar ik weet al waar ik het ga kopen.....AZERTY natuurlijk! Bedankt voor de enorm goede service en snelle verzending. Tot volgende keer!
VerzendingSuper snel veronden en eerder in huis! Echt uitstekend
KlantenserviceN/A
VerzendingSuper snel geleverd. Aldoor volgende dag in huis!
KlantenserviceHeb de klantenservice niet meehoeven te maken aangezien alles helemaal goed is!
AlgemeenHele goede service. Ik had mijn pakketje naar het vekeerde adres gestuurd ik hoefde alleen maar even te bellen (wat overigens heel snel en soepel verliep) en het was geregeld volgende werkdag in huis en alles werkte naar behoren.
VerzendingPakketje was heel goed ingepakt en veilig naar mijn huis gekomen. De bezorger was een half uurtje eerder dan verwacht dus dat was helemaal perfect!
KlantenserviceWaren heel rustig en hebben me heel goed geholpen met een probleem en wat vragen.
AlgemeenIk vond de handigheid en snelheid van de website prettig. Ook was het zoals beloofd de volgende dag geleverd.
VerzendingNiet van toepassing
AlgemeenOverzichtelijke site, eerlijk voorraadoverzicht en goede klantenservice. Aardige balie medewerkers die je vriendelijk helpen. En je krijgt het idee dat ze hard aan het werk zijn. Helemaal top. Voor nu zeker mijn standaard go to plek.
AlgemeenAlles bestellen was gemakkelijk en erg duidelijk. Deze website is top! Ik ben erg blij met mij nieuwe videokaart. Hij werkt perfect. 150 FPS in fortnite epic settings. En ik hoefde niet eens de klanteservice te bellen, want het was de volgende dag al in huis. En het pakketje was goed aangekomen zonder enige scheuren!
VerzendingIk bestelde het met track and trace meteen binnen en de volgende dag kon ik hem all installeren en beginnen met gamen. Het is de beste ervaring met zo een krachting ding. Een gtx 1060 g1 gaming 6 gb.
KlantenserviceIk had de klantenservice niet eens nodig omdat alles zo duidelijk was en alles ging zo gemakkelijk en toen had ik het binnen 2 minuten.
AlgemeenWIN ACTIE VOOR RICO DE TECHNEUT!!!
Rico, je hebt me goed geholpen. Binnen 10 minuten opgelost bij jullie op locatie met me rig. Daar kan jouw verkoop team niet aan tippen. De moeten nog leren van jouw, waar ik meerdere malen met hun aan de telefoon heb gebeld. Op de factuur bleek alles te werken wat het verkoop team zei, maar helaas. Uit eindelijk extra kosten voor niets en tijd, maar jij RICO 10 minuten wist je het probleem. Eigenlijk zou jij op kantoor moeten zetten bij het verkoopteam, en het team even updaten. Jij heb talent, ik als bedrijf zou in dit soort mensen investeren. Als ik de mogelijk heb om iemand aan te nemen, ben jij de eerste. Sorry Azerty! Rico moet op de verkoopafdeling zitten en niet het huidige. Loonschaal tussen jullie zal ook wel anders zijn, wat niet fair is. Rico je bent een topper, met verborgen talenten wat zich kan ontplooien, ga zo door!
WIN ACTIE VOOR RICO DE TECHNEUT!!!
WIN ACTIE VOOR RICO DE TECHNEUT!!!
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw leuke reactie.
Ik heb deze ook doorgestuurd naar Rico zodat hij dit kan lezen.
Helaas zal ik u wel teleur moeten stellen want Rico willen wij niet kwijt!
Wat betreft die cursus zullen wij hier tijd voor gaan maken!
Roy Jacobsen
AlgemeenExact de kabel die ik nodig had voor €1 besteld, top! De verzendkosten waren hoger
VerzendingZondag besteld en maandag al in huis
Algemeeneenvoudig om bestelling te plaatsen. niets speciaals, het werkt gewoon zoals bij heel veel webshops
Verzendinggoed verpakt.
Klantenservicemoederbord bleek beschadigd bij levering.
bij contact met webshop werd gelijk aangegeven dat dit door mijzelf gedaan moest zijn, want ze hadden dit nog nooit bij de hand gehad. bewijs hiervoor was dat ze het nog nooit bij de hand gehad hebben.
Ook na officieele in gebrekestelling bleef dit het vehaal, en werd aangegeven dat de CPU socket beschadigd was met het (de)monteren van de cpu cooler.
LET OP: winkel is niet bij een consumentenpartij als Thuiswinkel Waarborg, Webshop Keurmerk of Qshops Keurmerk., dus bij geschillen isrechtsbijstandsverzekering aan te raden
AlgemeenVanuit de pricewatch makkelijk alle producten op de site van azerty kunnen vinden. Na de bestelling ook een snelle levering. Vanuit het verleden ook goede ervaring met azerty.
VerzendingProducten waren goed ingepakt met voldoende luchtkussens.
AlgemeenNieuw moederbord, cpu en geheugen aangeschaft. CPU en geheugen stonden op de supported lijsten van het moederbord, maar kreeg de boel niet aan de praat.
Teruggestuurd, er is een BIOS update uitgevoerd wat het probleem heeft opgelost (kosten: 35 euro incl + verzending naar Azerty).
Vrijdagochtend betaald, dinsdagavond bericht van PostNL dat het pakket was ontvangen en werd verstuurd naar een adres waar ik al jaren niet meer woon..
edit: één ster toegevoegd vanwege de nette reactie van Azerty onderaan deze review.
Eerste verzending ging prima.
Tweede verzending is verstuurd naar mijn oude adres. Dit adres staat nergens meer vermeld binnen "Mijn Azerty" maar staat kennelijk nog wel ergens in hun systeem.
UIteindelijk 2x op en neer gereden naar mijn oude huis en het pakketje van de nieuwe bewoner in ontvangst genomen.
Beste Michiel,
Bedankt voor uw reactie.
Wat enorm vervelend dat voor de bestelde onderdelen een bios update benodigd was en u hier niet van op de hoogte was.
Naast de teleurstelling heeft dit ook voor vertraging gezorgd.
Zo te lezen is de afhandeling van uw serviceaanvraag niet correct verlopen en zijn er fouten gemaakt, excuses hiervoor!
Per abuis hebben wij het pakket naar een oud en foutief adres verzonden.
Daarnaast wordt er voor een bios update normaliter geen of minder werkplaatskosten bereken
Gezien het feit dat u, de door ons gemaakte verzendfout heeft hersteld, is een compensatie vanuit ons op z’n plaats.
Wij zullen de betaalde testkosten z.s.m. terugstorten en hopen hiermee de vervelende nasmaak ietwat weg te nemen.
Om dit te kunnen bewerkstelligen horen wij graag wat het servicenummer is waarmee het pakket is geretourneerd.
Deze kunt u mailen naar Rene.jansen@azerty.nl
Nogmaals excuses voor de slordige afhandeling van uw serviceaanvraag.
Roy Jacobsen
AlgemeenGoede overzichtige shop, je hebt je product snel in huis en de prijzen zijn oké.
Er is een duidelijk overzicht in de producten en je vindt snel wat je zoekt.
Wat ik dan weer een afgang vindt, is hoe het is verpakt.
De videokaart die ik had gekocht lag op de bodem van de doos, daar bovenop
lagen wel luchtkussens.
Hoe wordt de doos ingeladen (gegooid) juist, met de onderkant naar beneden!
Dus mannen, bescherm het product ook aan de onderkant a.u.b
Lijkt mij zo logisch.
Algemeengister bestelt vandaag in huis zuper goed en reten snel bedankt manen en dames
was me een waar genoegen.
oow de prijs was dat ook zuper goed koop.
AlgemeenBestelling op vrijdag 23:30 gedaan en om 10:00 de volgende ochtend netjes een mail binnen om de bestelling op te halen. Dus naar de showroom gereden en het product lag keurig klaar zoals afgesproken.
VerzendingVoor dit product was geen levering nodig. Maar in het verleden waren de verzendingen van de producten altijd perfect.
AlgemeenBen al vele jaren klant bij Azerty, 3/5 bestellingen doe ik bij hun. Over het algemeen tevreden. Zeer uitgebreid assortiment en uitstekende prijzen wat de voornaamste redenen is om bij hun te bestellen. Verder een snelle levering.
VerzendingIk bovenstaande beoordeling had ik het liefst een keuze gezien voor "Matig"
Waar ik soms wat minder over te spreken ben is de degelijkheid van verzenden. Men legt artikelen op de bodem van een niet al te stevige doos met alleen bovenop beschermmateriaal. Als je weet hoe postorder bedrijven soms met pakketten omgaan dan zou ik toch graag zien dat men helemaal rondom beschermmateriaal plaatst. Vorige week een pakket ontvangen waarvan de doos niet meer helemaal tof was. Ik ga ervan uit dat dit door PostNL kwam maar mijn punt is duidelijk. Nu ging het om een UPS, RAM en een paar SSD's maar binnenkort wil ik een bestelling doen incl. HDD's. Ik twijfel nu een beetje of ik dit bij Azerty moet doen maar tegelijkertijd heb je bij andere shops ook niet de garantie dat het degelijk verzonden wordt. Je wilt niet dat je doos met HDD's op de bodem ergens weinig tactvol een busje wordt ingeschoven. Daarnaast was de doos van mijn UPS niet meer verzegeld. Aan de inhoud te zien was deze er waarschijnlijk verder niet uit geweest maar dat weet ik niet zeker. Je vraagt je toch af waarom die strook plakband door midden is. Al met al hoop ik dat Azerty wat meer aandacht wil geven aan degelijkheid en betrouwbaarheid van verzenden met name bij kwetsbare producten. Als dit ook zou kloppen dan zou het gewoon uitstekend zijn.
AlgemeenPrima website, niet super modern maar alles is goed te vinden. Zou vooral fijn zijn als sommige filters (bv harde schijf grootte) een slider zouden zijn (net als tw pricewatch) ipv checkboxes.
KlantenserviceGoed geholpen, vriendelijk personeel, snel en goed antwoord. Ook het retourneren van producten (had t verkeerde product besteld) werd netjes en zonder gedoe afgehandeld
AlgemeenIk wilde mijn PC upgraden met wat meer geheugen en een speakersetje, dit was bij Azerty op voorraad. Zoals men aangeeft op de site is mijn bestelling netjes de volgende dag geleverd. Prima.
VerzendingDe bestelling was prima verpakt. PostNL heeft later geleverd dan zij zelf via Track & Trace aangaven, dat is niet zo erg en is Azerty niet aan te rekenen. Wat ik jammer vind is dat PostNL dan niet Track & Trace aanpast naar de nieuwe bezorgtijd.