Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Nas gekocht met 2 harde schijven, alles netjes in noppenfolie verpakt en snel geleverd. Alles werkt naar behoren.

De afgelopen weken meerdere dingen besteld. (C700p, Threadripper + RAM + mainboard, en componenten voor een nieuwe PC voor m'n pa). Over het algemeen érg tevreden. In de afgelopen vijf bestellingen maar één probleempje gehad en dat was omdat ik zelf vergeten was in te stellen "pakje gemak" in te stellen. Dit is netjes afgehandeld. De site is duidelijk, snel, en betaling is eenvoudig. Enige kritiekpuntje wat ik heb is dat met Creditcard betalen érg veel kost bij Azerty. RAM voorraden zijn ook wat schaars maar met de prijsfluctuaties en schaarste (grrrr miners...) kan ik ze dat amper kwalijk nemen.

Alles keurig verpakt, bon goed aanwezig, en track & trace was goed te volgen. Helaas één keer PostNL op een leugen betrapt (avondlevering, gok dat de bezorger geen zin meer had, kreeg een melding "we hebben u gemist" terwijl ik gewoon voor de deur zat...). Doorgaans echter perfect.

Toen ik aangegeven had dat PostNL niet was geweest een melding gemaakt. De klantenservice was goed, snel, en vriendelijk te noemen.

printer besteld en betaald kan hij niet geleverd worden omdat hij te zwaar is....

met veel bijbetaling kan het wel .

staat nog steeds te koop terwijl ze niet eens leveren kunnen

40 euro extra word hij bezorgd.... te gek voor woorden

geen toevoeging kort en krachtig geen oplossing alleen grof betalen

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel van Aartsen

Ik heb al vaker een bestelling gedaan en tot nu toe al zeer tevereden. Nu begon mijn Synology CS407 NAS te piepen en er bleek een WD500Gb HDD te overlijden. Ik wil meteen naar meer capaciteit en daarom verving ik de laatste twee schijven voor een 1TB WD Red exemplaar. Voor 23:00 uur besteld volgende dag geleverd bij 35 grAden Celcius en een half uur eerder dan was gepland. Ik kon hem dus meteen vervangen en het herstelproces in gang zetten. Deze service is goud waatd. Ik kan echt van Azerty opaan. De avond voor de levering kreeg ik al mailtjes over de verzending en van PostNL van de bezorging. Deze twee bedrijven begrijpen in deze bestelling hoe belangrijk het is als je deze producten op tijd geleverd krijgt. Ik ben ook aangenaam verrast over de prijs, het is vaak één van de goekoopste maar het serviceniveau is voor mij doorslaggevend. Ook de manier van verpakken spreekt mij aan, veiligheid boven alles. Dit is echt een compliment waard. Omdat ze al een tijd “in deze markt” actief zijn heb ik ook vertrouwen in de garantie voorwaarden.

Direct na de bestelling ontving ik een mail over de ontvangst van deze bestelling en de follow-up kwam dezelfde avond van Post-NL. De verzending werd bevestigd en ik kon dat ook nog aanpassen indien gewenst. De koerier kende ik inmiddels omdat hij al vaker iets bij moj bezorgd had, o.a. van Azerty.

Prima dat ik na meerdere bestellingen nog geen after sale klachten had. Het geeft mij ook vertrouwen dat ik in spoed gevallen vanuit Zwolle snel even er naar toe kan gaan. In deze regio is veel handel nog gebaseerd op respect en vertrouwen en dat spreekt mij ook aan. Het is niet alleen de allerlaagste prijs maar ook de ervaringen die meetellen.

Onderdelen voor een machine besteld. Na de bestelling nog twee keer wat laten wijzigen aan de order en zonder morren bijzonder goed geholpen, Volgende dag alles keurig verpakt ontvangen.

Lees de tekst die ik hierboven heb geschreven

Lees de tekst die ik hierboven heb geschreven

Samsung 970 EVO besteld, Niet veel bijzonder. Order heel snel geleverd zonder problemen. Had de beste prijs (vanwege gratis verzending).

15:56 order gedaan. 19:17 Verzonden, Volgende dag om 11:46 ontvangen. Super snel!

Deze keer niet de klantenservice gebruikt. Eerder wel contact mee opgenomen en ze waren hartstikke aardig en losten het probleem meteen op!

geen problemen goede prijs en volgende dag in huis dus niks om over te klagen.

Bij Azerty bestel ik al jaren (en eigenlijk had ik allang een review moeten plaatsen over deze goede webwinkel).
Dit komt doordat Azerty in Tweakers Pricewatch vaak bij de meer prijsvoordelige webshops behoort waardoor je ook sneller op hun website belandt.
De website is overzichtelijk opgebouwd waardoor je gemakkelijk door kijkt naar andere producten.

Ik heb onderdelen voor 2 computers besteld (2 processoren, 2 moederboarden, 2x geheugen, 2 luchtkoelers en extra ventilatoren). Ik zag op de website dat niet alle onderdelen meteen voor handen waren. In een korte toelichting heb ik gevraagd om pas te versturen wanneer ze alle onderdelen hadden. Dit is keurig in de verwachte tijd gebeurt.
Het is mij vaker overkomen dat wanneer ik iets vroeg op dit gebied, ik het dan toch in deelleveringen kreeg bij andere winkels.
Alles netjes geplaatst in een grote doos en vol met vulling zodat de onderdelen niet zouden bewegen tijdens vervoer.

Toevallig meegemaakt dat ik een oude factuur niet meer op de website kon openen. Ik schreef hier toe een e-mail met de vraag of ze het op de een of andere manier toch voor elkaar konden krijgen het mij toe te sturen.
Na dat mailtje uiteraard door gegaan met uitzoeken en ik kwam er achter dat ik meerdere inlog accounts had bij Azerty!
De bewuste factuur zat in een andere account.
Hierop meteen een rectificatie gestuurd.
De reactie van de medewerker de volgende dag was netjes, niet geïrriteerd door mijn fout, en vriendelijk.

Heb bij Azerty een nieuw MSI z370 gaming plus moederbord besteld + een nieuwe hardeschijf aangezien ik graag weer gebruik wou maken van mijn i7 8700k nadat mijn vorige moederbord overleden was een paar maanden geleden

Verzending ging heel vlot dag er voor besteld en volgende dag in huis.
Ik laat het altijd bezorgen op een afhaalpunt via het pakje gemak aangezien ik geen pakketjes kan ontvangen.
De producten waren goed en stevig verpakt enig puntje is dat de doos waar in het iets te groot was voor op de fiets.

Top!!!👍🏻👍🏻👍🏻

Heb al meerdere keren bij azerty bestelt het is een top site voor elektronica en computer onderdelen. Dit keer heb een g.skill tridentz rgb 16gb set besteld om 22:45 en het was nog steeds te volgende dag in huis.

Het was echt super snel verzonden perfect, maar ik had een ddr4 set gekocht van ongeveer 200 euro ( voor mij best veel geld ) en het kwam in een plastic zakje in de brievenbus aan ik had er liever een doosje omgezien maar dit was geen probleem

Omdat alles goed gaat nooit nodig gehad 👍🏻

Extra geheugensetje besteld op zaterdag. Bij het product stond dat de levertijd 2-3 werkdagen is, omdat het product alleen bij de leverancier op voorraad is. Ik verwachtte het product dus op dinsdag of woensdag te krijgen.
Nadat het product op woensdag niet was geleverd, heb ik besloten om te gaan bellen met de klantenservice van Azerty. De meneer aan de telefoon vertelde mij dat de "2-3 werkdagen" dat op de website staat, aangeeft wanneer het product bij Azerty op voorraad is, en niet gaat over wanneer het product bij mij geleverd wordt. Echter staat op de website dat als er een oranje bolletje bij het product staat (Dat was bij mijn product ook het geval) het ongeveer 2 tot 3 werkdagen zou duren tot het product bij de klant geleverd wordt.

Dit vond ik in principe geen pobleem, want de meneer aan de telefoon gaf aan dat hij morgen (donderdag) bij mij geleverd zal worden. Het product was uitendelijk pas vrijdag bij mij geleverd. Persoonlijk vind ik dat dit te lang heeft geduurd voor een product waar bij staat dat het 2-3 werkdagen zal duren.

De verzending zelf is goed gegaan. Ik heb het product binnen gekregen de dag nadat Azerty het binnen had. Echter duurde het totale proces naar mijn mening te lang.

Ik zou ervoor gaan zorgen dat het duidelijk is voor de klant wanneer het product precies bij de klant binnenkomt. Zorg er dan ook voor dat er via de telefonsiche klantenservice niet iets anders wordt gezegd dan wat er op de website staat.

Normaal is de service altijd goed bij azerty, dus ik denk dat dit een eenmalige fout was.

Goedemorgen,

Allereerst onze excuses voor het niet geheel nastreven van de verwachte levertijd.
Wij proberen hier uiteraard alles aan te doen om dit zo soepel en snel te laten verlopen.

Dit is enkel niet 100% te garanderen en gaan er vanuit dat een eenmalig incident is.

Mocht u in een toekomstige order tegen dezelfde situatie aanlopen kun je uiteraard contact opnemen via verkoop@azerty.nl dan zorgen wij er voor dat het wordt opgepakt.

Michiel van Aartsen

De prijzen van Azerty zijn erg aantrekkelijk voor iemand die zijn eigen PC wilt bouwen, hierom heb ik voor Azerty gekozen. De bestelling was simpel en snel en ik werd goed op de hoogte gehouden via email. Op vrijdag besteld en zaterdag al in huis. Verder geen defecte onderdelen ontvangen waar ik erg blij mee ben, maar ik verder dus ook geen ervaring heb met de klantenservice.

Zoals beloofd, vandaag besteld is morgen in huis.

Vrijdag om 22:45 een videokaart besteld. Zaterdagmorgen om 09:00 geleverd. Nog niet eerder meegemaakt bij een webwinkel. Verder was het een duidelijke site met goede prijzen.

10 uur nadat ik mijn order had geplaatst stond Post NL al met mijn videokaart op de stoep.

Mijn spullen waren op tijd bezorgd en kwamen aan in goede kwaliteit.
Laagste prijs en goede .pijze.

winkel heeft een goede overzicht en de zoekfunctie, je kan de producten snel en makkelijk in de winkelwagen zetten en met iDeal betalen.

Had op zondag producten besteld en dat werd tot mijn verbazing op maandag geleverd, dus kan alleen maar plus punten hiervoor geven,
voor de rest als je besteld voor de aangegeven tijd heb ik het tot nu toch de volgende dag ontvangen.

de klanten service is perfect.
ik ben autistisch daarom bel ik niet en heb ik altijd contact via de email,
en dat gaat altijd snel en zonder problemen met goede uitleg over producten waar ik informatie van wil.

ik ben al jaren klant en zal dit ook blijven.
gewoon een goede bedrijf.

Had een Surface Book 2 15" besteld. Pas toen ik de laptop open deed kwam ik er achter dat 't ding een FRANS toetsenbord had. Ik bellen, "ja dat stond in de specificaties". En jawel, alleen in hun uitgebreide specificaties stond "Toetsenbordindeling: Frans".

Ben ik gek dat ik er van uit ga dat laptops in Nederland een Nederlandse toetsenbordindeling hebben? Volgens Azerty in ieder geval wel.

Stond zeker 5 minuten in de wacht. Aan de telefoon werd er gesproken over de toetsenbordindeling alsof 't 'n processor is, waar je in de ene laptop indeling A hebt en in de andere indeling B, alsof dat normaal is.

Goedemorgen,

Het is kloppend dat het gros van de laptop's met een Qwerty toetsenbord wordt uitgeleverd.
Wij bieden ook Azerty modellen aan onze Belgische klanten.

Uiteraard kan het voorkomen dat dit over het hoofd heeft gezien dit proberen wij zo duidelijk mogelijk op de website te vermelden.

Ik heb u persoonlijk per mail een bericht gestuurd, waarin de retour procedure wordt uitgelegd.
Excuses voor het ongemak.

Michiel van Aartsen

Het ging gewoon perfect. Ik had er geen probleem mee ofzo. En ze waren de goedkoopste.

Je kreeg een track en trace. En hij was er de volgende dag.

Goed ik heb eerder hier een videokaart besteld. En hij was toen niet leverbaar en ik vroeg hoe lang ze dachten dat het duurt. En ze kwamen snel meg een antwoord en ik kreeg gelijk keuze uit een andere videokaart.

Mijn nieuwe computer hier besteld, werkt tot nog toe uitstekend. Computer word gecheckt voor assemblage en indien nodig word er contact opgenomen met je.

Verzending zonder problemen verlopen en bezorgd op de beloofde datum.

Ik had om de status gevraagd omdat ik binnen een aantal dagen op vakantie zou gaan. Ik had gebeld en de technische dienst was in gesprek. Ze zouden dus contact opnemen met me. Binnen een uur had ik een emailtje met de status. Ze stuurden tevens een bevestiging toen het ingepakt was.

Top dus!

Recent nog een moederbord besteld en werd de volgende dag gratis geleverd, Moederbord doet het prima zoals het hoort en ben er erg blij mee, prijs was laag dus heb daarom voor deze webwinkel gekozen en ben erg tevreden.

Zoals ze zelf zeggen, voor 23:00 besteld, volgende werkdag in huis. Netjes ingepakt dus helemaal geen problemen mee gehad.

Website heeft een fijn en handig bestelproces. Is overzichtelijk en bevat voldoende productfoto's.

Na het bestellen wordt je netjes op de hoogte gehouden van alle stappen.

Verzending was op tijd en snel en de producten waren prima verpakt.

Contact gehad met de klantenservice, omdat het verzendadres niet correct was. Dit was geheel mijn eigen schuld. Helaas is de klantenservice maar tot 17.30u geopend, daardoor kon het probleem niet opgelost worden.

Verder wel zeer vriendelijke en meedenkende medewerkers.

Scorekaart voor Azerty