WK 2026: Scoor de beste deals! Stel jouw winnende opstelling samen met behulp van ons advies.

Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Doordat Afuture failliet is gegaan bleef ik met een defect servermoederbord zitten, maar gelukkig heeft Azerty mij kunnen helpen omdat zij de garantieprocedure bij de fabrikant in werking hebben gezet. Ik heb nu (dankzij geld terug van fabrikant) een nieuw exemplaar van een ander merk en kan mij weer helemaal uitleven met m'n nieuwe server.

De levering duurde wel lang omdat ik een ouder type moederbord wilde hebben, maar ze hebben me op de hoogte gehouden van de bestelling en alles netjes afgehandeld.

Gewoon meer dan prima service.

Al jaren klant en altijd goede service. Bijna alles ook daadwerkelijk op voorraad en snelle levering.

MicroSD geheugenkaart defect na 26 maanden en gewoon een nieuwe gekregen.
Top Service!

Mooie dynamische Black Friday prijsverlaging op een Samsung SSD en ondanks drukte snelle levering. De (3,95) verzendkosten waren niet op Tweakers vermeld maar ondanks dat nog steeds de goedkoopste aanbieder.

Valt niets op aan te merken. Meer woorden zijn niet nodig lijkt me. Dus minimaal 15 woorden is dan wel wat veel

Verzending aldus op de website weergegeven. Prima verpakt.

De website is voor iedereen toegankelijk (geen ingewikkelde poespas).
Overzichtelijk en alles is heel duidelijk.

Ik heb nu al meerdere keren via deze webshop besteld en elke keer komen mijn pakketjes mooi op tijd aan.

Voor deze lage prijs moest ik het gewoon proberen en het is uitstekend bevallen. Zeer goede logistieke informatie zodat de bezorging heel goed voorspeld werd.

Goed verpakt door Azerty en voorspoedige levering

Azerty heeft uit mijn ervaring goede service, snelle verzending maar ook goede prijzen. verder hebben ze een fijne en overzichtelijke website

Tweede de keer dat ik iets bij Azerty heb besteld en ook no de volgende dag netjes verpakt in huis.
Azerty heeft een prima service en nette prijzen.

Op tijd en netjes afgeleverd....gewoon super.

Prima geholpen .

Product was op zich te vinden. Echter levering is ronduit slecht en klantenservice reageert niet adequaat.

Product is naar een oud adres verstuurd, ondanks het feit dat ik mijn adresgegevens had gewijzigd!

Nadat gebeld en gemaild was over de verkeerde bezorging gaf klantenservice aan te wachten tot het product teruggestuurd werd, voordat ze het opnieuw naar het juiste adres zouden versturen. Gevolg is dat het product bij mij nu te laat binnenkomt voor het doel waarvoor ik het wilde gebruiken!

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we dit voor geval kunnen noteren.

Michiel van Aartsen

Bestelling gemakkelijk geplaatst. Volgende dag ontvangen. Niets meer dan lof. Ben nog savonds laat gebeld om te checken of het adres wel goed was (staan meerdere afleveradressen in mijn account).

De website is overzichtelijk, gemakkelijk in gebruik, er staat voldoende informatie bij de producten en de betaling verloopt soepel.

Het product (een RAM kaartje) functioneert gewoon naar behoren.

Gewoon een van de betrouwbare en snelle webshops. Ik heb altijd naar verwachting producten ontvangen.

had hier eerder besteld en tot nu toe steeds naar volle tevredenheid; snel en simpel.

goed verpakt en levertijd conform met wat op website beloofd wordt.

al voor de 2e keer besteld bij Azerty. proces t/m betaling gaat gewoon prima, niks op aan te merken

Één product was beschadigd geleverd.

Initieel dacht dacht ik dat de klantenservice slecht was omdat ik niet te woord werd gestaan. Maar dit was mijn eigen fout omdat ik een mailtje over het hoofd had gezien. Vervolgens (soort van) klacht ingediend, dit werd netjes afgehandeld.

Goedemorgen,

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel van Aartsen

Azerty heeft een duidelijke webshop met scherpe prijzen. Op sommige punten zou ik nog extra filters willen zien als je zoekt naar bepaalde computer onderdelen. Ik heb enkele onderdelen besteld voor mijn nieuwe desktop pc die ik zelf ging bouwen. Alles was op voorraad. Zaterdagavond had ik mijn bestelling geplaatst, op zondagavond kreeg ik de verzendbevestiging, op maandag werd mijn pakket afgeleverd. Omdat ik dacht dat ik mijn nieuwe desktop in een oude behuizing kon inbouwen, moest ik twee producten retour doen omdat deze overbodig waren geworden. Meteen een nieuwe bestelling geplaatst met een behuizing. Betaling was gemakkelijk. Ik wilde met creditcard betalen vanwege de aankoopverzekering, alleen door de hoge kosten (ongeveer 30 euro) heb ik toch gekozen voor betaling met iDeal.

Goede verzending. De levertijden zijn uitstekend, op zaterdagavond besteld, op zondag de verzendbevestiging en de dag erna op maandag werd het pakket geleverd. Alle onderdelen zaten in een grote doos, de lege ruimtes opgevuld om beweging van de producten te voorkomen.

Omdat ik twee producten uit mijn bestelling wilde ruilen en ik niet in staat was in eerste instantie te bellen, had ik een vraag gesteld op Twitter. Echter had ik na ongeveer drie uur nog geen reply ontvangen. Toen de mogelijkheid er was, toch maar de ouderwetse manier gedaan en opgebeld. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Inmiddels had ik een nieuwe bestelling uitstaan en vroeg of deze al verzameld was om af te halen. Ik kreeg te horen dat de order een uurtje nodig had nog voordat hij verzameld was. Intussen was ik al richting Azerty gereden in de hoop dat ik mijn afhaalbevestiging onderweg zou krijgen. Daar aangekomen nog geen bevestiging. Ik leverde de twee retour producten in en mijn order werd direct verzameld zodat ik deze direct mee kon nemen. Het geld van de retour producten werd twee dagen later op mijn rekening gecrediteerd. Uitstekende en vriendelijke service!

Goed bestelproces, snelle en overzichtelijke site. Alles snel en goed ontvangen. Wat mij betreft een uitstekende shop.

NAS + HDD's besteld, op tijd geleverd zonder problemen. Goed en veilig verpakt.

Duidelijke site en goede prijs. Het product Gigabyte GeForce RTX 2070 Windforce besteld en geleverd.

Gigabyte GeForce RTX 2070 Windforce besteld om 22:15, voor 23:00 wordt zoals beloofd ook de volgende dag bezorgt. Was ook netjes verpakt.

Snel een SSD voor het repareren van mijn laptop besteld. De site was makkelijk te navigeren en ik vondt al snel wat ik zocht

Volgende dag netjes bezorgd

Duidelijke site, ik kon snel de producten vinden die ik zocht.
De interface voor ingelogde klanten werkt prima, maar zou misschien een likje verf mogen.

In de opmerkingen aangegeven dat ik de bestelling graag op een specifieke dag wilde ontvangen. Dat was geen probleem! Top geregeld door Azerty.

De klantenservice heeft mij netjes op de hoogte gehouden van producten die evt. later bezorgt werden.

Overzichtelijke website en snelle levering. Het product was goed verpakt en de volgende dag al in huis. Zeker een aanrader!

Snelle levering met een goede verpakking van het product.

Scorekaart voor Azerty