Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk heb alle onderdelen voor mijn eerste gaming pc bij azerty besteld. Zij kwamen met een goede offerte en toelichting daarbij. De onderdelen werden hierbij voor mij gereserveerd, waardoor ik ze de volgende dag al in huis had na het maken van mijn beslissing. De onderdelen waren allemaal goed verpakt. Er werd er steeds erg snel gereageerd op vragen. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
VerzendingDe onderdelen werden de dag na bestellen geleverd en waren allen goed verpakt
KlantenserviceEr werd steeds erg snel gereageerd op mijn mails, met vakkundige antwoorden. Ze hebben alle producten voor mij gereserveerd na het opstellen van de offerte, waardoor ik de onderdelen de volgende dag na het beslissen al binnen kreeg.
AlgemeenGing allemaal goed alleen werkt de website op een tablet nog niet perfect als je producten wilt vergelijken, want ik verloor steeds mijn filterselectie.
VerzendingSnel geleverd, goed verpakt. wel opmerkelijk dat de bezorger zelf heeft getekend voor ontvangst, terwijl mijn zoon het pakje in ontvangst heeft genomen, maar daar kan azerty niets aan doen.
Klantenservicegebruik gemaakt van de amd go big bundle, waar je bij een gpu ook 3 spellen cadeau kreeg. Wel een beetje omslachtig proces met opsturen van factuur naar azerty terwijl ze die allang hebben. Vervolgens vouchercodes weer inwisselen bij amd etc etc. Maar ik kreeg wel snel reactie op mijn aanvraagmail en de instructies op de site zijn duidelijk.
AlgemeenGoede winkel. Snelle levering, meeste spullen op voorraad en scherpe prijzen.
VerzendingKwam allemaal op tijd. Helaas was de behuizing die ik in eerste instantie wilde uitverkocht, daarom mocht ik een andere uitkiezen zodat het pakket voor het weekend geleverd werd.
KlantenserviceMeestal snelle reactie en blijven vriendelijk. Niets op aan te merken.
AlgemeenIk heb een LG 29WK500-P gekocht, dit is een heel mooi scherm voor de Desktop.
De service id heel goed. Dit is een goed en betrouwbare firma.
Meer hoef ik niet te vertellen.
Ik heb het niet laten verzenden. Omdat Azerty vlak bij mij in de regio staat.
KlantenserviceDit hoef ik niet toe te lichten omdat deze zeer goed is.
AlgemeenIk heb bij azerty gskill 2x16gb ddr4 so-dimm geheugen besteld in verband met het willen upgraden van mijn laptop omdat ik nu een niveau 4 ict opleiding doe en wel is een keer 32gb aan ram willen hebben
VerzendingHet product was de volgende dag geleverd op het postnl pickup geleverd die ik geselecteerd had
AlgemeenOverzichtelijke website en spullen werden de andere dag afgeleverd.
Goed op de hoogte gehouden via mails.
Andere dag geleverd.
AlgemeenHet was super makkelijk om te bestellen en lekker snel.
VerzendingIk had laatst een moederbord terug gekregen en een klein stukje plastic was afgebroken, maar voor de rest is het oke.
KlantenserviceEr was wat kapot gegaan aan een van mijn onderdelen die ik had gekocht en dat heeft azerty heel vriendelijk en goed opgevangen en een nieuwe gestuurd. Toppie
Algemeenmenig onderdeel besteld. , word keurig op de hoogte gehouden. . had vergeten mijn moederbord te laten updaten. maar werd zeer vriendelijk geholpen en het werd verholpen. en alles binnen zeer korte tijd
Verzendingmoederbord ASUS Prime B350-plus. had een RYZEN 7-1800x gekocht dus moest de bios geupdate worden. gebeld en kon snel verholpen worden . ben zeer positief
Klantenserviceben vrij snel geantwoord om het probleem op te lossen . van mij niks dan lof voor de hulp die geboden is.
AlgemeenHet selecteren van het benodigde product ging erg makkelijk doordat de gewenste parameters opgegeven konden worden.
VerzendingPrima op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering.
Algemeenerg goede website met heel veel producten voor een goeie prijs. Er wordt alleen wel weinig informatie gegeven bij de producten op de website gegeven dus je moet vaak zelf onderzoek doen.
VerzendingVerzekering optijd in erg perfecte conditie
KlantenserviceKlantenservice is goed. Het is alleen niet duidelijk waar ik mijn factuur van mijn bestelling kan vinden
AlgemeenSnelle reactie bij vragen, snelle service bij bestellingen.
VerzendingIk heb in het weekend twee ssd's besteld, betaald via I-deal en binnen een uur kreeg ik een geautomatiseerd mailtje dat de order geannuleerd was. Ik heb een mailtje gestuurd wat hier de reden van was, en kreeg maandag een mailtje dat het in orde is en de schijven verstuurd waren. Dinsdag in huis, dus netjes en snel opgelost
AlgemeenIk ging een pc bouwen en heb eigenlijk alles op azerty besteld. Hier hadden ze namelijk de snelste levering geen verzendkosten en het was ook nog het goedkoopst.
VerzendingAlltijd kwam het product op tijd aan en je kon gewoon een tijd of dag kiezen wanneer het geleverd werd.
AlgemeenHad iets besteld bij Coolblue omdat ze snel konden bezorgen omdat ik het de volgende dag moest bouwen. Krijg ik om 1 uur nachts te horen dat de levering was vertraagd. En heb ik de volgende dag gelijk Coolblue gebeld en die zijden dat het aan post NL lag dus zij konden er niks mee zelfs geen dubbele sturen zodat ik de andere retour kon doen tegen betalen. Dus ik snel azerty opbellen hebben jullie nog een case liggen blabla bla. "Jaa die hebben wij wel ik reserveer hem en als je hem dan op komt halen ligt hij voor je klaar" kijk dat is dus service waar je wat mee kan Haha. Goed bezig azerty!
VerzendingNette doos geen beschadigingen.
KlantenserviceKeurig geholpen aan de telefoon +1
AlgemeenIk bestel eigenlijk altijd bij Azerty, vanaf 2008 ongeveer. Ze zijn op de pricewatch vaak de goedkoopste en hebben veel op voorraad waardoor de levertijd kort is.
VerzendingDe pakketjes zijn altijd goed verpakt en de levering is goed. De indicatie op hun site over hoe lang het duurt voordat de bestelling zal arriveren (2-3 dagen, >14 dagen, enz.) kloppen ook eigenlijk altijd.
De interface voor het selecteren van een afhaalpunt kan misschien nog wel iets duidelijker in mijn ogen.
Ik heb 1 keer eerder gebruik moeten maken van de klantenservice en ook dat ging altijd snel en duidelijk, al konden ze me helaas niet verder helpen.
Algemeen2x Retour moederbord gedaan heb 2 x gebeld fantastisch alles geregeld echt de meeste sterren gaat echt naar de klantenservice niet overdrijven maar azerty heeft sowieso de beste klantenservice van alle nederlandse webshops daarom koop ik al mijn pc onderdelen hier Dankjewel Azerty!
VerzendingLevering is gewoon altijd voor 22.00 besteld morgen in huis bezorgen is helemaal in orde alleen moet ik wil bijzeggen dat de product verpakkingen soms wel beetje kapot zijn maar kan misschien komen door postnl maar voor de rest dik 5 sterren!
KlantenserviceZoals ik hierboven heb geschreven keurig 5 sterren!
AlgemeenHeb een complete pc samengesteld en besteld bij Azerty. Daarbij het advies wel op te letten dat de prijzen dagprijzen zijn, elke dag kunnen ze weer anders zijn. Dit kan erg vervelend zijn als je een grote samenstelling doet en die nog niet direct aanschaft. Dit zou natuurlijk ook positief kunnen uitpakken.
Helaas was dit bij mij niet zo, maar ben desondanks erg goed geholpen door het bedrijf.
Netjes de volgende dag compleet binnen.Prima verpakt.
KlantenserviceBen erg prettig geholpen door de klantenservice, kreeg snel terugkoppeling op mijn vragen. Ben hier zeer te spreken over.
Daarbij had ik zelf per ongelijk een verkeerde kast uitgezocht, gelukkig kon ik deze dezelfde dag nog omruilen in de vestiging in Raalte.
AlgemeenHDD in NAS had SMART errors (binnen garantietermijn); checks/bewijs geprint en in doos gestopt en opgestuurd via DHL. Ontvangst duurde even, daarna snel reactie 'vervanging besteld en duurt 2 a 3 dagen'. Een dag later had ik identiek nieuw exemplaar binnen. Wel eerst verzenden voor ze je een nieuwe sturen dus.
VerzendingSneller geleverd dan toegezegd.
KlantenserviceZe sturen pas een nieuwe nadat ze zelf hebben geconstateerd dat er ook echt iets fout zit. En dan gaat het snel. Website is duidelijk hierover.
AlgemeenIk heb een Gigabyte B360M H Moederbord en een i3-8100 CPU gekocht en Windows 7 proberen erop te installeren.
Opeens kwam ik in de problemen omdat er zogenaamd geen drivers voor bestonden.
Microsoft gaf ook al problemen met het updaten.
Later kwam ik erachter dat deze onderdelen pas vanaf Win10 worden ondersteund.
Zowel de webshops als de fabrikanten zijn verkeerd bezig.
Niemand van die kloojo's geeft duidelijk ergens op de webpagina aan dat het vanaf Windows10 is.
Je moet het zelfs in de kleine lettertjes gaan zoeken.
Mensen kopen het gewoon zonder dat ze ervan op de hoogte worden gesteld.
Gewoon zwijgen en verkopen - dan drukken we het wel erdoorheen, he microsoft ????
AlgemeenIk heb een grafische kaart besteld 1050 ti 4 gb.
Azerty had de goedkoopste prijs .
In de avond besteld volgende dag in huis.
In de avond besteld volgende dag in huis.
AlgemeenEen van de beste hardware winkel, goede prijzen en snelle levering.