Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGood good good good good good good good good good good good good good good good good 100% Recommended
AlgemeenDe info op de productpagina van wat thermische pasta die ik had gekocht klopte niet, toen ik opmerkte dat mn thermals na repaste juist heel hard achteruit gingen gekeken op de tube(of hoe je zo een ding ook noemt, ben het woord ff kwijt) bleek deze slechts 2.17 w/mk te hebben in tegenover 7.5 w/mk die op hun site stond, hier een mail over naar ze gestuurd, enkel om het te melden niet eens andere paste geëist maar de in de mail die ik terugkreeg kreeg ik te horen dat er een betere paste op weg was, zeer tevreden met deze afhandeling.
VerzendingGewoon door de brievenbus, duurde iets langer als had gemoeten maar het was vakantietijd dus dan is dat ook wel logisch.
AlgemeenGoed verzorgde website met eerlijke informatie over levertijden. Bestelling en betaling via iDEAL verliepen prima
Verzendingop de website stond dat het product op voorraad was bij de leverancier en dat het binnen 2 dagen zou worden verzonden. aldus geschiede
AlgemeenDe site ziet er goed uit en is makkelijk te doorzoeken. De prijzen zijn laag ten opzichte van de concurrenten en ze hadden wat ik wilde hebben ook op voorraad, gelukkig.
VerzendingDe doos met de bestelde delen kwam aan op de opgegeven leverdatum. Het geheel was goed verpakt en er zat ook een kortingsbon van Boldking in. Simpelweg niks op aan te merken wat ook maar een beetje negatief is.
AlgemeenAzerty komt vaak bovenaan in de pricewatch wanneer ik een product zoek. Nu wederom een harde schijf besteld en netjes de volgende dag binnen gekregen.
VerzendingHet product was goed verpakt in de doos met opvul plastic. Ook de harde schijf was zelf ook extra goed ingepakt in bubbel plastic. Prima.
AlgemeenDe volgende dag nadat ik besteld kwam ik erachter dat ik bij het bestellen het verkeerde huisnummer had ingevuld. Ik heb daarvoor op zaterdag telefonisch contact opgenomen met Azerty. De bestelling kon zo worden geretourneerd en gecrediteerd. Vervolgens heb ik een nieuwe besteld die ik de volgende dag ontving.
VerzendingLevering binnen 1 dag.
KlantenserviceOok in het weekend bereikbaar
AlgemeenHeb het gewenste product gevonden in de Pricewatch hier op Tweakers, vervolgens de goedkoopste winkel met een goede waardering gezocht; dit werd Azerty. Bestelling plaatsen was gemakkelijk en verliep zonder problemen. Azerty levert binnen de beloofde termijn, al met al was dit voor mij een zeer goede ervaring. Zal hier zeker nogmaals bestellen wanneer Azerty concurrerend kan blijven met haar vraagprijzen.
VerzendingDe doos waarin het product zat was zo'n 1.5x groter dan de productverpakking zelf. Dit is goed opgelost door de loze ruimte op te vullen met (met lucht gevulde) plastic zakjes. Hierdoor geen beschadiging op de productverpakking door het transport. Het product zelf was tevens intact.
AlgemeenIk had op maandavond een videokaart besteld, deze werd dinsdagochtend al afgeleverd door PostNL. Ik kom altijd graag terug bij Azerty.
Algemeengoede prijzen, goede service en snelle levering. zeer tevreden!
ook goed bereikbaar en de retour service is ook goed.
AlgemeenGoede levertijden en goede prijzen. Laatst een serviceverzoek aangemaakt en deze is snel en zonder problemen netjes afgehandeld. Geen extra kosten hoeven betalen
VerzendingOver het algemeen een snelle levering. Producten zijn netjes verpakt om schade aan het product te voorkomen
KlantenserviceLaatst een serviceverzoek ingediend. Deze is snel afgehandeld
Algemeende bestelling plaatsen ging uitstekend, geen gedoe, de laagste prijzen en snelle levering
gewoon perfect
AlgemeenIn het verleden heb ik al het één en ander besteld bij Azerty en dat is altijd goed bevallen.
In de pricewatch waren ze één van de goedkopere en bij sommige procducte de goedkoopste.
Ook de klantenservice heb ik altijd als goed beschouwd en daarom heb ik mijn producten gekocht.
De producten omgeschreven op de website voldoen aan de verwachtingen.
Een snelle verzending (volgende dag geleverd) en de producten zijn goed en degelijk verpakt.
De verzending is gratis.
Ik wilde een Corsair 500D kast.
Ze hadden toevallig in de koopjeshoek de zelfde kast staan echter voor het zelfde bedrag als een nieuwe kast.
Na contact te hebben gehad met de klantenservice is de "koopjeshoek" kast naar beneden bijgesteld voor een prijs die ik ook tegen kwam in het "Vraag & aanbod" op deze website.
AlgemeenIk bestelde een redelijk incourant product (DDR3L modules met specifieke eigenschappen) en Azerty was één van de weinige shops die dit voor een goede prijs verkocht.
Wel was dit alleen bij hun leverancier op voorraad en de website melde dat het 2-3 werkdagen zou duren.
Verzending van de RAMreepjes was in een bubbel envelop maar wel met track en trace. Prima verpakking en de beloofde levertijd werd netjes gehaald. Ook de mogelijkheid om naar een pakketpunt in de buurt te kunnen leveren was prettig en heb ik gebruikt.
AlgemeenGoede service en snel bezorgd en het was ook een overzichtelijke website dus dat was ook nog handig
VerzendingWas lekker snel bezorgd
KlantenserviceGoede service
AlgemeenIk bestelde een netwerk switch bij azerty. Betaling verliep vlot en het product was snel in huis. Verder beviel het product mij ook prima.
VerzendingHet product was nog extra verpakt in een doos die opgevuld was om te voorkomen dat het product beschadigd zou raken.
Algemeenik vind het handig om de webshop te gebruiken en zou vaker bij deze webshop iets kopen.
Verzendingik vind dat het goed werd bezorgt omdat het netjes in een grote doos werd geleverd met opvul materiaal zodat het niet kan beschadigen
AlgemeenGoeie spullen voor een redelijke prijs. Snelle levering en als je iets terug stuurt heb je binnen een paar dagen je geld terug.
AlgemeenZeer ruim assortiment. Aantrekkelijke prijzen. Redelijke navigatie in webshop.
Niet alle artikelen hebben foto's, sommige artikelen hebben slechts een beschrijving die bestaat uit een serie afkortingen in de product naam.
Verpakking is redelijk. De bestelling bestond uit een Ubnt ac-lite en een 19" rack shelve. Het AP is verpakt in een doos van de fabrikant die nog ruimte heeft tussen de omdoos en het artikel, hier kan weinig gebeuren. Het rack shelve is verpakt door de fabrikant in een doos waarbij het artikel slechts door één laagdikte golfkarton gescheiden is van buiten. De oren van het rack shelve prikken er dus makkelijk doorheen. De artikel verpakkingen waren door Azerty onderin, tegen de zijkant in de buitenste doos van de levering gezet. Hierdoor is de post-keten slechts 2mm verwijdert van het binnenste artikel, namelijk twee lagen golfkarton tegen elkaar. Als er dan toch een ruime omdoos wordt gebruikt dan is het mogelijk om met het opvul materiaal ook onder, naast en op de artikelen in te vullen. Dan zijn de artikelen al snel enkele centimeters gescheiden van alles wat er in de verzend keten gebeurt.
Het oor van het digitus rack shelve dat door de buitenste doos stak was verder niet beschadigd. Kennelijk is de poedercoating van Digitus van een goede kwaliteit.
Algemeende producten zijn zeer scherp geprijsd en ik ga zeker bij een volgende bestelling gebruik maken van deze webshop!
AlgemeenEen goede (en perfecte) service. De door ons uitgezochte onderdelen zijn bij Azerty zorgvuldig geassembleerd en bij het ophalen verliep alles soepeltjes. Even een kleine kater door andere verwachtingen. Bij thuiskomst en het opstarten van de PC bleek er geen Windows te zijn geïnstalleerd. Hierover telefonisch contact gehad wat en dat gesprek verliep wat mij betreft vrij stroef, weinig meedenkend in de oplossende sfeer. Later in de mail waarin het één en ander werd uitgelegd en het toch om miscommunicatie ging was men direct bereid om mee te denken hoe dit zo goed mogelijk op te lossen.
KlantenserviceEven een kleine kater door andere verwachtingen. Bij thuiskomst en het opstarten van de PC bleek er geen Windows te zijn geïnstalleerd. Hierover telefonisch contact gehad en dat gesprek verliep wat mij betreft vrij stroef, weinig meedenkend in de oplossende sfeer. Later in de mail waarin het één en ander werd uitgelegd en het toch om miscommunicatie ging was men direct bereid om mee te denken hoe dit zo goed mogelijk op te lossen.