Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

De website van Azerty functioneert prima. Je kunt goed zoeken en vinden wat je zoekt. Ook het betaalproces werkt gewoon zoals het hoort te werken.

Mijn bestelling werd netjes op het beloofde tijdsstip bezorgd en ook was het product netjes verpakt.

De producten zijn zeer makkelijk te vinden. De producten kan je ook makkelijk sorteren zodat je precies vind wat je nodig hebt.

De producten die je bestelt worden optijd geleverd en de producten zijn goed verpakt.

De hulp die je kreeg is goed en professioneel, alleen duurt het soms een dag voordat je antwoord krijgt.

Ik heb gehoord van Azerty door een goed vriend van mij. Hierdoor heb ik zelf een computer laten assembleren door azerty. Alles is heel netjes en goed verlopen. Geen problemen tegengekomen met de bouw van de computer. Nu na twee en een half jaar, upgrade ik mijn computer zelf. Voor alle benodigdheden ga ik nog steeds naar www.azerty.nl omdat dat daar alles op tijd en netjes verloopt. Altijd al goede service van azerty meegemaakt. En het zal altijd mijn go-to webshop blijven voor computer hardware.

Al mijn producten zijn in goede staat geleverd

Al mijn vragen zijn netjes beantwoord door het azerty team.

Ik heb een Coolermaster case gekocht, prima verlopen! Vrijwel alles ging vlekkeloos, betaling ging goed, snel geleverd. Helaas was een van de magnetische flexibele roosters voor de zijkant een beetje verbogen doordat het verkeerd was ingepakt. Ik dacht bij mezelf ach dat is niet echt een punt. Hele computer ingebouwd, rooster de hele tijd onder een stapel boeken, nog niet recht. Nu naar een paar dagen is het al een stuk beter. Heb er zelf niet zo'n groot probleem mee, maar toch wel jammer dat zo'n kleine fout gemaakt wordt. Voor de rest top!

Goede en snelle levering, alleen bij het verpakken ging het fout waardoor de bovenstaande situatie ontstond.

Bij deze bestelling niet mee te maken gehad, bij voorgaande problemen waren ze zeer behulpzaam.

Grote bestelling geplaatst waarna ik op een hele overzichtelijke wijze mijn bestelling kon volgen. Producten waren apart afgevinkt en producten met een langere leveringstijd werden ook zorgvuldig bijgehouden.

Verzending was handig in 1 doos veilig verpakt.

Moederbord bleek niet compatible te zijn met 2de generatie AMD processor. Teruggestuurd en snel zonder problemen mijn geld teruggekregen.

Azerty is mijn go-to webshop. Ik heb hier in de loop der jaren behoorlijk wat bestellingen mogen plaatsen, en dit is mij nog nooit tegengevallen. Altijd top service, en vriendelijke medewerkers.

Webshop met goede prijzen en een zeer ruim assortiment. De informatie over de producten op de website is helemaal prima, veel details en ook links naar de websites van fabrikanten. Ik heb hier alle onderdelen voor mijn nieuwe PC in één keer besteld. Uitermate goed geholpen bij mijn bestelling door René Jansen.

Alle losse onderdelen waren goed verpakt en nog in de originele dozen, met het nodige bubbelplastic tussen de dozen om het allemaal goed vast te zetten. De verzending werd aangekondigd met een track & trace nummer en de spullen werden op de afgesproken dag geleverd.

Ik had geheugen besteld wat niet optimaal was voor het bestelde moederbord. Azerty nam zelf contact op om dit te melden en om twee alternatieven voor te stellen. Het aanpassen van de bestelling & betaling was snel en gemakkelijk geregeld.

Ruim assortiment, makkelijk zoeken en vergelijken tussen alternatieven. Goede informatie over levertijden. Voor de meeste artikelen een voordelige keuze.

Handig dat je om 10 uur 's avonds nog even de PC openmaakt om te kijken wat je echt nodig hebt, en de volgende middag de spullen hebt. De doos was wat erg groot voor de bestelling, maar voldoende opgevuld met lucht in plastic.

Een vervanging van eerder order onder garantie na een paar weken perfect opgepakt.

na een kapotte videokaart ingestuurd te hebben, een nieuw product ontvangen met een nieuwe factuur(en dus ook een nieuwe garantie termijn).4-5 maanden later gaat hij weer kapot stuur deze met de factuur, hij wordt in behandeling genomen en teruggestuurd naar de fabrikant. 1,5 maand later krijg ik opeens een mail dat hij niet binnen garantie valt omdat die verstreken is. ik heb met ze gebeld en ze geven aan dat in de algemene voorwaarden staat dat bij een reparatie of vervangend product er geen nieuwe garantie termijn in gaat. ik heb dat dus even opgezocht en het blijkt dat het inde zakelijke en niet de consumenten voorwaarden staat. dus ik naar hun bemiddelings organisatie, ik krijg te horen dat er een wet deugdelijk product is en dat mijn product ongeveer drie jaar mee moet gaan, ik zat daar nog 8 maanden onder dus ik dacht geen probleem. nu blijkt het dat ik moet kunnen aantonen dat het niet mijn schuld is, terwijl de fabrikant geen probleem heeft kunnen vinden. onbekend defect en niet repareerbaar. ik heb dus uiteindelijk volgens de wet geen recht op vergoeding. nou respecteer ik dat, maar aangezien ik niet genoeg geld heb om een nieuwe gpu te kopen heb ik gevraagd of ik dat wat korting mocht, ik krijg een mailtje terug dat ik( schrik niet) wel een hele 2 procent korting krijg. nou hebben ze dus gewoon een paar fouten gemaakt. ten eerste: ze hebben op de factuur gezet dat er garantie opzit tot en met 2020 ten tweede: ze verwijzen me naar algemene voorwaarden van zakelijke klanten(wat ik toch zeker niet ben).
ik ben nu 2 maanden verder ik heb geen werkende gpu en ik krijg een korting van twee procent dat is toch om te lachen.
ze hebben duidelijk fouten gemaakt(is ook toegegeven), ik ben zelfs nog bereidt om een nieuwe gpu bij hun te kopen, dan kan ik toch wel een beetje extra korting krijgen?

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel van Aartsen

Zeer duidelijke website. Er waren geen verborgen kosten
Het product voldoet volledig aan de beschrijving.

De verzending was snel. De hardeschijf die ik besteld had was zeer goed verpakt.

Mijn computer was toe aan een upgrade, uitendelijk heb ik om 22:54 op een vrijdagavond de bestelling geplaats - de volgende dag, zaterdag, gewoon in huis!

De bestelling bestond uit moederboard, CPU, RAM en Grafische kaart - alles werkt perfect.

De communicatie over de bestelling was nauwkeurig en duidelijk.

Ik ben er erg tevreden mee en bestel graag weer bij Azerty. Bovendien de prijzen van de onderdelen kon ik nergens anders goedkoop vinden.

Vlotte afwerking, goeie, duidelijke website. Al een aantal keer iets besteld en nog nooit problemen en/of vertraging ondervonden.

Heel klein doosje (Touch stylus voor tablet) zat verpakt in een ietwat ludiek grote doos, maar was aardig volgepropt met luchtkussentjes. Alleen had het product waarschijnlijk kunnen verpakt worden in iets dat door de brievenbus paste.

Mijn PC was toe aan een upgrade en via Azerty kon ik alle onderdelen die ik nodig had bestellen. Alles was op voorraad dus zoals Azerty had beloofd, volgende dag in huis. De bestelling bestond uit een Asrock AB350 Gaming ITX/ac moederbord, AMD Ryzen 5 2600 processor en 16gb Team Group Vulcan DDR4 geheugen.

Ik had alles afzonderlijk bij 3 verschillende webshops kunnen kopen, dan was ik een paar euro voordeliger uit geweest maar weet niet of ik het dan ook netjes de volgende dag in huis had. Daarbij vind ik het erg fijn om alles bij 1 betrouwbare te bestellen.

Ik ben erg tevreden en bestel graag weer bij Azerty :)

Verzenden was snel, producten waren goed verpakt en alles is netjes aangekomen.

Ik heb voor een vriend van mij een complete pc via offerte besteld. Ik heb gelijk een vast contactpersoon gekregen voor toekomstige bestellingen. Kreeg veel korting en de service is goed. Het MSI moederbord wat ik kreeg ging na een bios update stuk waarna ik deze helaas RMA moest sturen. Gelijk contact opgenomen met mijn contactpersoon en alles verliep vlekkeloos.

De levering was snel en netjes verpakt. De grote doos waarin alles netjes verpakt zat dient nu als katten speeltuin.

Mijn contactpersoon staat me met alle vragen snel bij en beantwoord deze meestal binnen het uur. Perfect.

SSD van OCZ was 9 jaar oud en aan vervanging toe. Bij Azerty een SSD van Crucial besteld. Volgende dag in huis met gratis software om de inhoud van de oude schijf op de nieuwe te zetten. Kwestie van uitbouwen en inbouwen en meteen weer verder gaan. Prima product!

Laptop besteld voor m'n schoonouders. Ik had goede ervaring met Azerty en nu ook hebben ze deze waar gemaakt.

Als ik nieuwe onderdelen koop voor mijn extreem dikke pc koop ik het altijd het liefst bij azerty omdat ik dan weet dat ik het product krijg en de verzending goed verloopt.

De producten worden altijd geleverd op de afgesproken datum en meestal de eerst volgende dag na de bestelling. Wat ik ook goed van Azerty vind is dat ze PostNL gebruiken. Want dan kan je alles super makkelijk in de app volgen.

Toen ik een keertje mijn bestelling (corsair klux pro) perongeluk op ophalen had gezet een plaats van bezorgen was het geen enkel probleem. Na een snelle mail stuurde ze het paketje zonder gedoe naar mijn adres.

Gemakkelijk en snel. Levering binnen de 24u na bestellen en alles was netjes ingepakt. Enkele jaren geleden ook een defect moederbord moeten omruilen en toen uitstekende service ontvangen.

Nette verpakking en supersnelle levering. Alles was op voorraad.

Zonder problemen of extra kosten een moederbord kunnen omruilen.

Alles is zeer duidelijk aangegeven, ik had alleen een klein probleem met een bios update die Azerty niet aangaf maar gelukkig kon ik het terug sturen en regelden ze de nodige bios update.

De producten werden goed ingepakt, er was daarom ook geen schade en niks was defect.

Snel antwoord en vriendelijk klantenservice.

Bestelling geplaatst en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling, prijzen zijn best goed ook omdat de prijs inc. de verzendkosten is.

Prodcuct in orginele doos verpakt, is netjes bezorgd en op tijd (de volgende dag).

Ging iets mis met de betaling, stuurde een email in de avond naar verkoop die werd binnen 1 uur beantwoord dus snel opgepakt.

Scorekaart voor Azerty