Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Order was packaged well, everything as it was supposed to be. It took a bit longer to be dispatched due to stock levels. Great prices

Stock levels were down to zero. Stated 2-3 days, took a bit longer

Bijna 10 jaar geleden mijn eerst eigen build-pc besteld bij Azerty. Nu een nieuwe build samengesteld ter vervanging van het oude beestje, ideaal moment gezien de losse componenten weer een beetje betaalbaar zijn. (RAM en GPU etc.)

Als terugkerende klant wederom weer zeer tevreden over bestelling, levering en service.

Verzending ging snel, meeste producten waren direct leverbaar. Drie onderdelen hadden een levertijd van 2-4 werkdagen. Werd nog even spannend of de case, waarvan er slechts nog 1 voorradig van was bij de leverancier aan mij zou worden geleverd.

Dinsdag besteld vrijdagavond in huis, perfect qua planning om zaterdag de boel in elkaar te zetten.

Een mail naar de klantenservice, bracht al snel verheldering dat de case inderdaad aan mij zou worden geleverd. (Ik zag de bui al hangen, gezien het feit dat de voorraad van het product naar 0 was gewijzigd en de levertijd naar 10+ werkdagen. Maar alles verliep uiteindelijk zoals ik had gehoopt/verwacht.

Via Tweakers mijn producten uitgezocht en bij Azerty besteld. Overzichtelijke site en snel geleverd. Daar wordt ik altijd blij van. :)

Heb er 6 jaar geleden een pc gekocht, ging allemaal vlekkeloos. Ook nog eens 2 jaar geleden een aantal fans voor mijn cpu koeler gekocht, ging wederom gewoon uitstekend. Een aantal dagen geleden heb ik er een toestenbord gekocht en dit ik nogmaals goed. Dus gewoon top!

Levering verloopt iedere keer gewoon goed, levering ook optijd

Heb to nu toe nog geen problemen gehad om dus de klantenservice te contacteren, maar heb wel is gehoord dat een maat van me er een pc had gekocht, levering ging niet helemaal goed (komt door PostNL), maar die kreeg gewoon een compleet nieuwe pc en ook nog eens een upgrade.

Ik heb een nieuw budget gamesysteem samengesteld via de wenslijst van tweakers. Vervolgens met de selectie op twee deelbestellingen uitgekomen. Helaas was het verschil tussen alles bij één en verdeeld over twee te groot. Bij azerty het geheugen en de videokaart gekocht.
Bestellen was snel een eenvoudig, mijn eerdere goede ervaringen werden bevestigd. Levering was netjes.
Systeem draai inmiddels :)

Eigenlijk de eerste keer dat ik een shopreview schrijf, maar bij deze echt verdiend.
Keer op keer erg tevreden over Azerty, de goede prijzen, snelle levering en prettige service.

de levering was een dag vertraagd, maar dit was de fout van PostNL. Product was dezelfde dag verzonden.

Ik had per ongeluk de betaling geannuleerd en moest even bellen om dit recht te zetten. Erg prettig geholpen, ik vond het alleen wat lang duren voordat ik iemand aan de lijn kreeg.

De bestelling was snel (binnen een dag) geleverd. De product prijs was concurerend. Voor zover is de service prima.

Bestelling was binnen een dag geleverd

Opnieuw laat azerty zien dat ze een betrouwbare inetnet shop zijn, op tijd geleverd zoals gewoonlijk.

Op tijd besteld betekent de volgende dag geleverd. Wat in deze tijd nog niet eens altijd vanzelf sprekend is.

Een moederboord wat ook nog na 1 jaar onder garantie volledig wordt vergoed zonder gesputter of wat dan ook is voor mij een uitstekend beoordeling waard.

Prachtige website, overzichtelijk, veilig betalen met iDeal en erg scherpe prijzen. Al jaren 1 van mijn favoriete websites voor componants.

Azerty zet er netjes bij wanneer het aankomt, je krijg een track and trace dus je kan lekker bij de deur op gaan wachten :)

Heb 1 keer een miscommunicatie gehad, gelijk verholpen.

Alles was duidelijk, veel betaalmogelijkheden en de laagste prijs volgens Tweakers! Ik zocht een grote SSD van minimaal 500GB en vond er via Tweakers ééntje van 1000GB en deze was het goedkoopste via AZERTY.

Bezorging was zoals beloofd volgende dag. Wat ik ook goed vond met zulke toch wat duurdere aankopen dat ze per se een handtekening willen voor aflevering en ze het pakketje niet zomaar bij de buren afgeven.

Producten vinden, bestellen en betalen ging allemaal vlekkeloos dankzij de directe integratie met Tweakers Pricewatch.

2 van 4 bestellingen waren keurig. De andere 2 stonden op 2-3 dagen levertijd want zij hadden 0 op voorraad, de leverancier 16. De volgende dag 0 om 23, dag erna 0 om 37, toen 0 om 42... en al die tijd 2-3 dagen levertijd. Onbekend of het een leverancier probleem was of hun eigen schuld verder. Toen het uiteindelijk kwam was alles verder prima in orde.

Videokaart voldeed niet aan de eisen, retouraanvraag gedaan en zonder problemen alles snel opgelost, volledige vergoeding van het product en kon tevens een nieuwe kaart uitzoeken!

Levering van de kaart ging supersnel, s'avonds besteld, volgende ochtend al in huis!

De service bij Azerty is top!
Had een videokaart besteld die niet voldeed aan de specificaties die waren omschreven, contact opgenomen met Azerty en na het aanmaken van een serviceaanvraag het product zonder problemen retour kunnen sturen, het bedrag werd volledig vergoed en het was geen probleem om een andere kaart uit te zoeken, en dit allemaal binnen 1 dag!

De kaart die ik nu heb is simpelweg top!

Bedankt voor de snelle service.

Ik koop al jaren bij Azerty tot volle tevredenheid. Met als voordeel dat ik er langs kan. En als je een probleem heb wordt het netjes opgelost. Dus heb ik er geen moeite mee als het er iets duurder is.

Het was prima verpakt.

Wederom goeie bestelling bij fijne webwinkel. Keuze zat, gemakkelijk besteld. Ondanks dat het artikel 3 werkdagen zou duren, was het na 2 werkdagen al aangekomen.

de pakket zelf was nog goed verpakt in plastic bubbels en voelden echt beschermt aan. en ogoed verzocht.

Wederom goeie bestelling bij fijne webwinkel. Keuze zat, gemakkelijk besteld. Ondanks dat het artikel 3 werkdagen zou duren, was na 2 werkdagen het pakketje al verzonden. Helaas wederom door een vertraging zonder reden van postNL, kwam het pakketje alsnog een dag later. Maar Azerty treft geen blaam hier.

De modules waren goed verpakt in een bubbel envelop. Gelukkig maar, voor het pakket was een handtekening vereist maar hij paste gewoon door de brievenbus. Zo gelukkig geen verdere vertraging opgelopen.

Gemakkelijk besteld en zeer snel geleverd. De HDD was ook zeer zorgvuldig verpakt met voldoende ful materiaal en antistatische verpakking.

Snel geleverd en goed verpakt

Uitstekende service en snelle levering, ondanks ik ik eerst ergens anders ging bestellen ben ik toch blij voor Azerty gekozen te hebben

De verzending was uitstekend, ik had extra betaald voor weekendlevering, maar ging jammer genoeg niet. Masr al bovenal een zeer snelle en correcte levertijd.

Goede winkel, mijn eerste computer besteld op Azerty. Snelle levertijd, kwaliteit en fijne garantie met snelle reactietijd van de klantenservice.

Producten goed verpakt, en snelle levertijd.

Serviceaanvraag binnen een uurtje beantwoord. Toen mijn voeding was doorgebrand, binnen 3 dagen een nieuwe terug.

Azerty is een betrouwbare en proffesionele winkel. Ben er erg tevreden over zoals altijd. verzending altijd op tijd, duidelijke communicatie over de email en goede prijs/kwaliteit verhouding over de aangeboden artikelen. Dank!

De website van Azerty functioneert prima. Je kunt goed zoeken en vinden wat je zoekt. Ook het betaalproces werkt gewoon zoals het hoort te werken.

Mijn bestelling werd netjes op het beloofde tijdsstip bezorgd en ook was het product netjes verpakt.

Scorekaart voor Azerty