Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk heb een videokaart (Sapphire Nitro R9 380 4GD5) ter reparatie aangeboden, precies binnen de garantieperiode. Er is zonder pardon een nieuwe geleverd, na overleg met de fabrikant.
Erg blij mee uiteraard,
goed op de hoogte gehouden van de status en genomen actie's.
Een aanrader!
AlgemeenPaar case fans en een cpu koeler gekocht. De laatste was niet op voorraad dus dat duurde even. Alles binnen vijf dagen keurig geleverd. Ik had er geen haast mee.
VerzendingProducten laten bezorgen op een pakjegemak punt van Postnl. Vlak bij mij in de buurt. Erg handig.
AlgemeenZeer tevreden over het contact, de levering en het product van Azerty! Ik had binnen no-time reactie op mijn vragen via de email. En levering was precies op tijd en was goed verpakt.
VerzendingDe levertijd tijd was precies zoals aangegeven op de website. Gewoon prima levering. En het pakketje was goed ingepakt!
KlantenserviceIk had een erg snelle reactie op de vragen via email. Dus dit was top!
Algemeenik koop altijd mijn spullen bij arzerty ben er altijd blij mee werkt zo goed top winkel
Verzendinggoed altijd optijd en goed ingepakt
Klantenserviceluisterern atijd naar je en helpen je probleem oplosen
AlgemeenAzerty heeft vaak prima spullen en uitgebreid assortiment tegen net een paar euro minder dan andere winkels. Zo ook met de Fritz!fon die ik besteld heb. Bezorgen duurt vaak net iets langer dan bijvoorbeeld bol.com (1 dag) maar is wat mij betreft binnen marge. Eerder contact gehad met de klantenservice. Dat is voldoende, net als de bezorging.
VerzendingPrima, maar altijd een dag later dan bijvoorbeeld bol.com. Dus niet uitstekend, maar wel gewoon goed.
KlantenserviceGewoon goed. Zowel via mail als telefoon. Mailen gaat niet supersnel. Daarom geen uitstekend maar goed.
AlgemeenIk probeerde ruim een week geleden een toetsenbord te bestellen die (bij meerdere aanbieders) €109,- was. Ik heb een Cherry Mx-Brown variant besteld, maar kreeg de blauwe thuis. Ik heb hem direct terug gestuurd en gevraagd om het goede product. Ik heb inmiddels een volledige week gewacht op bericht. Vandaag het bericht dat ik geen nieuw toetsenbord krijg omdat de prijs inmiddels teveel is gestegen vergeleken met vorige week (terwijl hij vorige week is aangekomen ter retour). Hierdoor krijg ik alleen mijn geld terug en niet het product wat ik heb besteld. De klantenservice wilde hier geen woord van weten, laat staan meewerken om het goede product opgestuurd te krijgen in plaats van het geld retour. Werkelijk belachelijk, dat ze er zelf zo lang over doen om de retourmelding af te handelen, en daarna dat (het lange wachten) gebruiken als argument dat de prijs inmiddels te ver is gestegen. Waardeloos.
VerzendingHet verzenden van het product van de winkel naar huis ging prima. Zondagavond besteld, maandagmiddag thuis. Niks over te klagen. Echter met retourneren gaat het mis. Je dient eerst volledig het verzendbedrag voor te schieten, waarna je na 2 weken dat bedrag pas terug krijgt.
KlantenserviceDe klantenservice wilde niks te maken hebben met het probleem. Geen greintje sympathie of begrip. Ze wilde niet meewerken aan het retour zenden van het product dat ik besteld heb.
Goedemiddag Robin,
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen
AlgemeenBizar slechte service en communicatie met klant n.a.v. reparatie GPU onder garantie (3 maanden nu)
VerzendingNu 3 maanden GPU weg voor reparatie, nog steeds niet terug en onderhand al 3 weken niets meer van gehoord.
KlantenserviceTraag, slechte terugkoppeling met klant, negeert meeste van wat er gezegd wordt
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Michiel van Aartsen
AlgemeenAfgelopen week een bestelling gedaan met de volgende artikelen:
* Intel NUC met i3
* 8GB DDR4 RAM
* Samsung 860 EVO 256GB
* USB C -> VGA adapter.
Deze set is gekocht om 4 schermen aan te sturen in een zaal (aangesloten op een HDMI splitter en vervolgens met HDMI op de NUC)
Bij de PC zelf staat nog een klein schermpje, deze zit met de USB C adapter aangesloten en wordt enkel gebruikt om de presentaties/filmpjes klaar te zetten.
Tot nu toe werkt het helemaal perfect.
Het RAM geheugen en de SSD was simpel in te bouwen in de NUC en je kunt de NUC overal neerzetten door het formaat.
Niet de volgende dag binnen maar dat maakt niet uit. Er stond netjes vermeld dat de NUC 2-3 werkdagen levertijd had.
Maandagochtend besteld, woensdag in huis.
Prima levering!
AlgemeenGezocht via Google, kwam meteen op de goede pagina van het product inclusief het type switches. Betalen ging eenvoudig via iDEAL. Had liever b.v. AH of Karwei als afhaalpunt willen kiezen om het meteen 's avonds op te kunnen halen.
VerzendingOp zich goed aangekomen, maar kleinere omdoos en minder vulling was beter geweest. Er passen denk ik iets van 9 toetsenborden in de omdoos.
AlgemeenDuidelijke website. Kwamen als goedkoopste uit de bus voor het product dat ik zocht en op basis van eerdere positieve ervaring meteen besteld.
AlgemeenPrima website. Het enige probleem wat ik had is het feit dat ik ipv 2-3 werkdagen wachttijd. 6 dagen heb moeten wachten. Ik heb daarover een mail gestuurd en heb binnen 2 uur een reactie gekregen wat helemaal top is!
Verzendingte lange wachttijd zoals ik al zei. Maar of dat nou zo'n groot probleem is?
KlantenserviceHele aardige mensen via de mail.
Goedemiddag,
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat wij onze service nog verder kunnen verbeteren.
Michiel van Aartsen
AlgemeenMijn bestelling was een moederbord (ASUS), cpu (AMD) en geheugen (CORSSAIR) voor de upgrade van een systeem. Ik schrok wel even toen ik alles had geinstalleerd en het geheel niet werkte, maar alleen wat piepjes. Naspeuring op internet leverde de betekenis van de piepjes op “algemene hardware fout” . Dan denk je in eerste instantie aan een kapot onderdeel, maar toch even verder gezocht. Blijkt dat een optie is een CMOS-reset uit te voeren. Gelukkig blijkt het daarna allemaal te werken.
Wellicht is dit allenmaal te ondervangen met de apart te boeken Bios-update. Deze is wel wat lastiger te vinden in de website, logisch zou zijn als optie bij de keuze voor het moderbord of al sub-optie bij de moederborden
De componenten waren goed verpakt en de verzending was goed te volgen via trackandtrace. Het was wel lastig om in te schatten wanneer de verzending zou plaatsvinden, 2-3 werkdagen is niet helemaal waargemaakt
AlgemeenJe moet meteen betalen als je het besteld hebt als je de betaalpagina dan sluit dan kan je niet meer betalen en moet je een nieuwe order maken
VerzendingKwam erg snel aan!
KlantenserviceIk had perongeluk 2 orders gemaakt en wou die annuleren maar ze reageerden helemaal niet
Michiel van Aartsen
AlgemeenIk heb mijn eerste bestelling (CPU,MB en geheugen)bij AZERTY gedaan en er geen spijt van.
Ze hebben me goed geadviseerd en binnen twee dagen kreeg ik de bestelde onderdelen (CPU, MB en geheugen) in huis.
Prima service.
Levering was op tijd en alles keurig verpakt en de bios upgrade was ook gedaan.
AlgemeenGoede prijzen en echte voorraad itt tot sommige andere winkels.
Snel en goed verzonden, degelijk verpakt ook.
AlgemeenHeb een Moederbord, RAM, processor en behuizing hier gekocht, kwam allemaal in een pakketje binnen zonder problemen. Misschien wel de meest makkelijke bestelling ooit!
Onderdelen waren goed stevig en veilig verpakt, alleen de verpakking van de behuizing was een beetje gekreukt en op een hoek gescheurd. Maar ik vond het nog acceptabel, uiteindelijk gaat het toch om het gene wat in de verpakking zit en niet de verpakking zelf.
Ik kan Azerty dus vanuit mijn beleving aanbevelen, prijswijs ook zeer concurrerend!
Verzenden van groot pakket van meerder componenten, morgen in huis?!
Geen probleem volgens Azerty!
AlgemeenConcurrerende prijzen en duidelijke website. Ook na jaren houdt deze shop het nog goed vol en is een van mijn eerste go-to’s. Website heeft voldoende info.
VerzendingGoede neutrale doos. Stevig verpakt.
AlgemeenGemakkelijk te bestellen en 's avonds afhalen mogelijk: heerlijk voor de fulltime werkers onder ons. Voldoende voorraad aanwezig. (Achteraf) pinnen is bij afhalen mogelijk.
VerzendingDe WD HDD heb ik afgehaald. Netjes in verpakking.
KlantenserviceVriendelijke baliemedewerker en in no time werd het product van achteren opgehaald. Snelle verwerking.
AlgemeenSnel van Tweakers.net naar product op Azerty site.
Goede prijs
Snel besteld.
Snel bezorgd.
Wat wil je nog meer?
bezorging de volgende dag.
AlgemeenMijn nieuwe computer werd helaas 20 dagen na de online aankoop bezorgt. Ik wilde eigenlijk alles annuleren omdat het veelste lang ging duren. Maar helaas had ik al betaald via Ideal voor alle losse hardware + assemblage. Op de site stond vermeld 3 werkdagen + 3 werkdagen assemblage. Prima, mijn oude notebook is stuk dus snel een goed systeem bestellen. Maar helaas... 3 weken
Uiteindelijk heb ik via de mail gevraagd waar het systeem blijft, 5 november werd het dan eindelijk bezorgt. 1 november begint Samsung een actie dat er een gratis game bij komt als je een Samsung product koopt. Had netjes geweest van Azerty om deze mee te sturen na de slechte levertijd. Ze leveren pas op 5 november tenslotte.
Hierover Azerty geïnformeerd maar tot op heden geen reactie.
Volledige desktop bestelt maar de nieuwste hardware. 3 werkdagen + 3 werkdagen assemblage. Uiteindelijk duurde dit 20 dagen omdat er een koeler los naar mijn huisadres werd gestuurd.
KlantenserviceTrage reactie op de mail, soms laat in de avond reactie. Slechte communicatie tussen afdelingen bij deze webshop.