Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGekocht product ging kapot binnen de garantie termijn. Contact opgenomen met de klantenservice, die vertelden me precies wat ik moest doen om het product terug te sturen. Na verzending kreeg ik netjes een bericht van ontvangst, en ik kreeg snel daarna te horen dat ik een vervangend product kreeg. Ik ben erg tevreden met deze snelle service, en blij met het nieuwe product!
VerzendingSnel, goed verpakt.
KlantenserviceSnelle reactie, duidelijke uitleg!
AlgemeenSnelle bezorging, zelfs met cyber monday. Goed verpakt met sealed air. Alleen het zou fijn zijn als je wat meer informatie krijgt bij het product verzending na aankoop op “mijn Azerty”
VerzendingOptijd geleverd en in goede staat aangekomen.
AlgemeenPrima ecommerce website, facturen en producten goed beschikbaar. Catalogus is goed opgezet je kan makkelijk filteren. Betaling via Ideal.
VerzendingSnelle verzending en verder geen opmerkingen.
KlantenserviceProactieve klantenservice, zo werd ik gewezen op het feit dat mijn geheugen niet officieel compatibel was met mijn moederbord. Nog nooit iets hoeven terugsturen, daar kan ik dus nog niet over oordelen.
AlgemeenAlles ging zoals het hoorde, alleen in verband net weekend duurd de verzending wat langer.
VerzendingHet product had wel wat beter verpakt kunnen worden, want het zat in een doos vol verpakkingmateriaal helemaal op de bodem, met niks eronder. Verder was alles wel in orde.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw mooie review. We vinden het fijn om dit niet alleen voor u uit te voeren maar uiteraard voor al onze klanten.
Ik zal het gedeelte omtrent de verpakking doorzetten naar onze logistieke dienst, om dit te verbeteren.
Bij vragen weet je me te vinden.
Michiel van Aartsen
AlgemeenMoeten we over Azerty nog iets zeggen ? denk niet , blijft de beste shop
Verzendingsnel geleverd
AlgemeenBeste en goedkoopste webshop uit de Benelux met veel plezier producten bestelt en ontvangen prima service!!
VerzendingPrima verzending voldoet aan de bijstaande leverdagen en alles netjes verpakt en beschermt binnen gekregen.
KlantenserviceErg goede klantenservice had een probleempje met mijn moederbord en wou hem verplaatsen in mijn bestelling voor een anderen en dat kon direct dus uitstekende klantenservice.
AlgemeenDeze review schrijf ik, gebaseerd op een RMA-traject. Deze verloopt helaas erg moeizaam, vergeleken met een eerdere ervaring met een RMA-traject bij Azerty.
KlantenserviceNadat het product, een harde schijf, retour was ontvangen door Azerty, is deze door hun teruggestuurd naar een leverancier. Dit gebeurde op zaterdag 27 oktober. In het bericht stond vermeld, indien ik binnen 4 weken geen bericht had vernomen, contact op te nemen. Hierop heb ik op vrijdag 23 november een bericht gestuurd. Eerdere berichten werden binnen 24 uur beantwoord. Dit bericht helaas niet. Hierop heb ik maandagavond, 26 november nog een keer een bericht gestuurd. Mogelijk dat de klantenservice mijn bericht over het hoofd had gezien met Black Friday en Cybermonday het weekend ervoor? Uiteindelijk donderdagmiddag 29 november antwoord ontvangen nog geduld te hebben. Helaas is mijn geduld inmiddels enige tijd op...
Update 06-12-2018 15:00 uur:
Maandag omstreeks 12:50 uur direct een mailtje gestuurd aan de hand van onderstaande reactie. Helaas sindsdien nog geen reactie weer vernomen hierop. Erg jammer en niet wat ik gewend ben van Azerty.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen
AlgemeenZe zijn bijna altijd de goedkoopste. kunt ze altijd opbellen als er problemen zijn. en denken met je mee.
Verzendingzit meestal wel genoeg bescherming omheen.
Klantenserviceword altijd goed gehoplen en als er wat is tijden een reparatie dan bellen ze je terug om samen een oplossing te bedenken
AlgemeenProducten kwamen ivm Black Friday 1 dag later aan, dit was te verwachten. De bescherming van de verpakkingen viel tegen jammer genoeg & ik mag van geluk spreken dat de componenten niet beschadigd waren
Algemeenpractisch de goedkoopste. en tot op heden alleen goede ervaring.
Diverse bestellingen gedaan, en altijd snel gekrenge,
AlgemeenAzerty is een erg fijne en goedkope website. Het is erg handig dat je gelijk kunt zien hoelang de verzending is. Ik had 2 computer fans besteld waarbij het de volgende dag in huis zou zijn. Dit gebeurde ook. Het was een erg grote doos voor 2 fans maar ze hadden er genoeg luchtzakken omheen gedaan waardoor het niet mogelijk was dat ze zouden beschadigen. Dit was ook niet het geval.
Ik heb ook nog andere dingen besteld op Azerty met verschillende verzend tijden. Wanneer er verschillende verzend tijden zijn word alles samen geleverd. Dus je moet wachten tot de langste verzend tijd. Dit is jammer genoeg zo ver ik weet niet aangegeven op de website. Het is wel handig om te weten al er bijvoorbeeld een actie gaande is. Je kunt dit probleem omzeilen door verschillende orders te plaatsen per product. Dan worden al je producten apart geleverd met hun eigen zendtijd.
Ik vond het erg makkelijk om dingen op de website te kopen. Het is goede verzending en ze beschermen hun producten goed.
Ik had 2 fans besteld net na blackfriday. Het zou de volgende dag in huis zijn volgens de website. Dit was het ook. Ze houden zich dus goed aan de zendtijden die op de website staan.
Echter is het dus zo dat wanneer je meerdere producten in een keer koopt je zult moeten wachten op de langste verzend tijd omdat alles in een doos geleverd word.
Ik had een mailtje gestuurd en had al binnen 3 dagen antwoord. Het mailtje was erg duidelijk en ik kreeg een goed antwoord op mijn vraag waarmee ik verder kon.
Algemeensnelle levering . op de website stond vermeld dat de levertijd 3 werkdagen zou duren . dag later opeens de bel en daar was mijn bestelling al ! toppie.
Verzendingsnel en goed verpakt .
Klantenservicegeen ervaring mee omdat er geen klachten waren dus geen klanten service nodig gehad.
AlgemeenAlles in orde! 10/10
Goede webshop met veel keuze.
Snelle levering, professionele verpakking en duidelijke communicatie.
Snel geleverd en degelijk verpakt.
AlgemeenExcellent service. No matter how many times I order from this company I am always receiving 100% working things perfectly packaged.
VerzendingOne day shipping in most orders. Very fast and very good packaged.
AlgemeenVoordelen:
Duidelijke website. Kan snel vinden wat ik nodig had.
Verzendkosten zijn laag
Nadelen:
Creditcard kost extra (3% extra)
Verplicht een account aanmaken
Kon niet gelijk de optie vinden om het pakket naar een afhaalpunt te sturen. Schijnt wel mogelijk te zijn.
AlgemeenDesktop PC zelf samengesteld en door Azerty laten assembleren en testen. Reden dat ik Azerty voor assemblage heb gevraagd, is garantie voor het systeem. Als ik zelf assembleer, heb ik slechts garantie voor de componenten.
VerzendingKwam in een grote doos met verpakkingen van alle componenten. Overgebleven schroefjes en dergelijke zaten los in de doos van het moederbord. Deze zouden kunnen gaan zwerven. Verder uitstekend verpakt.
AlgemeenPrima webshop, levering was de volgende werkdag binnen. Nieuwe monitor degelijk verpakt en geen klachten over het product. Weinig tot geen backlightbleed etc.
VerzendingEerstvolgende werkdag bezorgd. Helaas geen levering op zondag maar dat heeft te maken met PostNL.
Algemeenafgelopen tijd meerdere bestellingen van meerdere prijs categorieën gedaan. Deze zijn altijd netjes aangekomen tegen erg scherpe prijzen. Indien nodig werd ik vriendelijk en duidelijk geholpen door de klantenservice. duidelijke website bet veel betaling mogelijks heden
10/10, Would shop here Again
Netjes verpakt en binnen de aangegeven levertijd bezorgt.
KlantenserviceIndien nodig(paar kleine vraagjes over een products keuze) netjes,snel en duidelijk geholpen.
AlgemeenBlack friday deals gekocht. 1x monitor en 2x ssd van PNY. Prima site met veel keuze, betaling ging vlot en bestelling bevestiging snel binnen.
VerzendingDe levering was goed, prima verpakt. Hadden de ssd's in de monitor doos gedaan en de monitor doos weer dicht geplakt. Niets mis mee.
KlantenserviceSnelle berichting. Verder weinig over te zeggen. Prima.
AlgemeenPc samengesteld (op 1 onderdeel na alles daar besteld)
+ gunstige prijs pc parts
+ gratis BF5 bij RTX kaart, gratis BO4 bij i7 processor
Kleine opmerking:(bevestigingsmail kwam in mijn spam box terecht, maar kan ook aan mij liggen)
-Verzending snel genoeg. Niet de volgende dag binnen, maar dat valt ook niet te verwachten voor een complete pc (op 1 onderdeel na alles daar besteld)
- pc parts goed verpakt (wordt gewaardeerd bij fragiele onderdelen)
Geen klachten gehad tot nu toe. Ik moet mijn onderdelen nog testen, maar van buitenaf ziet alles er prima uit