Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnelheid levering en verkrijgbaarheid zijn de trefwoorden bij mijn bestelling, daarbij product op voorraad waarbij gelijksoortige websites aangaven dat het niet of nauwelijks leverbaar zou zijn.
VerzendingBij andere webshops was het door mij gewenste product blijkbaar niet leverbaar, Azerty had echter een goede voorraad. Binnen 24uur geleverd, gewoonweg perfect. Moet zeggen dat ik niet anders gewent ben van hen. En... ook nog een stuk goedkoper dan bij de concurrenten.
AlgemeenHad met gepaste spoed een PC voeding nodig voor een PC die ik mocht repareren. Via Tweakers bij Azerty terecht gekomen. ‘s Avonds de bestelling gedaan en de volgende dag was de PC voeding al geleverd.
Verzending‘s Avonds de bestelling gedaan en de volgende dag was de PC voeding al geleverd in een stevige doos vol knalzakken. Dat vonden m’n kinderen erg leuk. ;-)
AlgemeenIn de middag besteld, de volgende dag om 13:30 in huis, de produkten waren niet defect.
AlgemeenBij Azerty een videokaart besteld die helaas na 2 dagen defect ging.na een belletje en mailtje binnen een week een nieuwe ontvangen.zelfs tijdens deze drukke periode.Goede shop dus.
AlgemeenProducten waren makkelijk te vinden. Ik had een lijst gemaakt via Tweakers en zo mijn items toegevoegd. Betaling ging makkelijk met iDeal.
VerzendingLevering was op tijd en ik had zelfs verzocht om het op vrijdag te laten bezorgen. Dit ging zonder moeite.
KlantenserviceKlantenservice verdiend echt een pluim. Ik had een offerte aangevraagd en op 16-11 respons gekregen. Uitleg gegeven dat ik niet direct op offerte kon ingaan. Hiervoor hadden zij begrip en verlengden zij de offerte (bedankt René!)
Sommige producten waren inmiddels wel gezakt qua prijs maar omdat de offerte verlengd werd, toch de offerte geaccepteerd!
AlgemeenDuidelijke webshop en goede prijzen. Levering was snel voor producten op voorraad. Producten niet op voorraad duurden langer dan de 2-3 werkdagen aangegeven tijd. (was wel rond Black Friday) Support via mail mag wel wat sneller. Voor de rest aan te raden winkel. Andere bestelling werd tevens snel verzonden.
VerzendingGoed verpakt!
KlantenserviceIk vermoed dat de klantenservice van Azerty goed is aangezien ik hier veel positieve beoordelingen over vindt. Zelf heb ik geen reactie gekregen op mijn vraag i.v.m wanneer het product verzonden zou worden. Het product werd echter 1,5 dag na mijn vraag verzonden.
AlgemeenWas een van de weinige plekken waar ik de nieuwe Cooler Master Cases kon bestellen. Snel geleverd.
VerzendingSnel geleverd. duurde wat langer dan gepland, maar gezien de chaos bij de postbedrijven rond Black Friday zeer te vreden.
AlgemeenVideokaart besteld, ze waren de goedkoopste en ook 1 van de weinige die hem op voorraad hadden.
VerzendingSnel verzonden en goed ontvangen. Eigenlijk gewoon zoals het hoort.
AlgemeenNieuw moederbord gekocht met mogelijk defect. RMA aangevraagd en kon MB direct retourneren. Nadat het opgestuurd was kwam ik er tot mijn schrik achter dat ik vergeten was om mijn USB-ontvanger van de muis van het MB af te halen. Mailtje naar Azerty gestuurd en snel een reactie dat de serviceafdeling de USB-ontvanger zou retourneren. Na één week nieuw MB retour, inclusief USB-ontvanger en ook nog een extra tubetje CPU-cooler. Perfecte service Azerty !!!
VerzendingLevering was zeer correct en snel.
KlantenserviceZie hierboven
AlgemeenVideokaart besteld en deze werd volgens afspraak verzonden naar mijn pakje gemak afhaalpunt om de hoek.
AlgemeenWhat can go wrong during an IDeal transaction? Easy and trackable
Definitely recommend to friends.
AlgemeenHet product kwam de volgende dag, het product was precies zoals het was op de site en het werkte prima op mijn gaming-pc, heel goed gezelschap, ik raad het aan
Algemeenik shop alleen bij AZERTY voor pc onderdelen en die heb ik niet vaak nodig dus ik bestel niet vaak, maar wanneer ik bestel is snel en goed geregeld. ook zijn ze vaak de goedkoopste optie, maar niet altijd. ik zou AZERTY een 4.5 geven. (dat is alleen niet mogelijk)
Verzendingin een dag bezorgd. zonder problemen en op een mooi tijdstip bijna altijd.
AlgemeenIk bestel vrij vaak bij Azerty. Meestal scherpe prijzen en goede levertijd. Betrouwbaar bedrijf wat al lang bestaat.
KlantenserviceDeze keer duurde de levertijd van een moederbord dat niet op voorraad was wat langer dan aangegeven. Het duurde helaas 2 dagen voordat de klantenservice reageerde op een mail, maar de service vanaf toen was uitstekend. Ik kon als ik dat wilde een ander moederbord kiezen dat wel op voorraad was.
AlgemeenVolledige systeem gekocht, ondanks dat de levertijd "niet leverbaar" aantoonde, kwam het bestelde (MSI GTX2070 ARMOR) toch netjes op aangegeven tijd aan!
VerzendingGoed verpakt, ruimtes gevuld met air cushens. Helaas deed POSTNL er niet zo zachtjes mee
Ik heb contact gezocht met de klantenservice, omdat een item op "niet leverbaar stond". Binnen 3 dagen kreeg ik reactie en is het opgelost.
AlgemeenBestellen via de website ging prima. Na betaald te hebben werd ik goed op de hoogte gehouden over de status. Moederbord was op voorraad en werd snel en keurig verpakt geleverd.
AlgemeenAl langer bekend bij Azerty, maar nog steeds een fijne zaak. Had het snel binnen en het was keurig en veilig verpakt. Ik kan geen negatief puntje bedenken, en dat zegt veel.
Het was zoals aangegeven op tijd bezorgd.
KlantenserviceEigenlijk heb ik nog nooit gebruik hoeven maken van de Klantenservice omdat het altijd goed is.
AlgemeenOp de website stond 3 dagen levertijd en het heeft uiteindelijk 3 weken geduurd. Inmiddels was het item goedkoper op de website en zelfs hierin kon men de prijs op de website niet matchen. Volgende keer shop ik bij een concurrent wanneer mogelijk. Dan heb ik mijn goederen op tijd binnen en bij de meesten word niet moeilijk gedaan over de website price-matchen. (Wat een kleine moeite is lijkt me als je bijna een maand moet wachten op iets wat er over 3 dagen had moeten zijn.)
VerzendingToen het pakket er eenmaal was na 3 weken was het wel ok.
AlgemeenHet is nog steeds mijn favoriete webshop. Ik vind de site overzichtelijk, voorraadstatus is duidelijk en bestellingen gaan eigenlijk altijd goed.
VerzendingEr was een levertijd van 2 tot 3 dagen maar toch werd het product (een M2 NVMe SSD) de volgende dag al verzonden. Ik had hem dus eerder in huis dan ik verwachtte. Prima ingepakt.
AlgemeenPrettige website en service, goede prijzen, leveren meestal naar afspraak. Na falen van afuture mijn "go-to" webshop geworden.
VerzendingNu voor de 2e keer werd mijn product verstuurd naar mijn oude woonadres, terwijl ik zowel gekozen had voor verzending naar een PostNL punt, en (na de eerste keer) zowel zelf als door de klantenservice het oude adres had laten verwijderen. In de klantomgeving is deze in geen van de opties meer zichtbaar, maar toch werd weer het product er naartoe gestuurd. In dit geval had ik het product echt die dag erop nodig, dus weer moeten bellen om de zending te staken, retourproces te starten, en maar weer bij een concurrent in de buurt te halen.
KlantenserviceZe staan je goed te woord, al duurt het wel aardig lang tot je geholpen wordt. Ik wacht nog af of dit keer wel het adres volledig weten te verwijderen, anders kan ik er niet meer met een goed gevoel bestellen.