Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Dit is de eerste keer dat ik iets bestel bij Azerty. De spullen besteld volgende dag in huis.Via de website is alles gemakkelijk uit te zoeken.De prijzen zijn met anderen vergeleken in orde. Goed adres om onderdelen te bestellen.

De verzending werd binnen 24 uur geleverd in een stevige doos met opvulmateriaal. Alle onderdelen gemonteerd en alles werkte prima.
Onderdelen zoals,MOB,SSD, CPU en cpu koeler.

Fijne webshop om te bestellen.
Ze zijn Niet altijd de goekoopste maar producten worden altijd snel geleverd.

Bestelde spullen goed verpakt en snel geleverd

In het verleden 1x een defecte hdd gehad.
Deze is direct onder garantie vervangen

Goede prijzen en klantenservice is erg goed. Ik had laatst een power supply op de site aangeschaft, maar deze bleek in "shipping hell" te zitten. Na één telefoontje mocht ik een power supply kiezen die wel op voorraad was bestellen in plaats ervoor, en ik kreeg het overige bedrag dat ik had besteed netjes teruggestort. Echt een aanrader!

In de Tweakers pricewatch kwam Azerty er zeker niet als goedkoopste winkel (op de hele order maakte dat ongeveer 100 euro als je met PayPal betaald) uit de bus maar ik heb voor Azerty gekozen doordat zij de volgende dag de bestelling (CPU, geheugen en SSD) konden leveren.Tijdens het bestelproces stond er dat alle componenten de volgende dag thuis geleverd zouden worden. Ik heb met PayPal betaald en dan komt er 2% extra kosten bovenop.

De volgende dag helaas geen bestelling. Een aantal geheugenmodules waren bij de leverancier op voorraad en niet bij Azerty. Als ik dit geweten had, dan zou ik de bestelling bij een andere winkel gedaan hebben, dit scheelde me dan 100 euro.

De bestelling is 1 dag te laat geleverd doordat ze onjuiste informatie geven tijdens het bestellen.

Via Facebook (chat) duurde het een dag voordat ze reageerde en telefonisch 5 minuten in de wacht gestaan. Door de medewerker netjes te woord gestaan alleen konden ze het niet oplossen. Schijnt een foutje in het systeem te zijn. je moet kijken of alle componenten in Raalte op voorraad zijn, is dit niet het geval dan wordt de order niet de volgende dag geleverd ook al staat dit netjes bij de componenten in het groen. De medewerker gaat dit intern communiceren binnen Azerty.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel van Aartsen

Account creation and payment and shipping process was easy and no hassle to me. Very clear cut website and ease of use made ordering a good user experience.

The order shipped and arrived faster than expected which was a pleasant surprise. Packaging was not over the top, secure for the goods but not wasteful.

Duidelijke site,overleg met technische dienst:super, PC assemblage werd live gestreamd: levering in superverpakking! Prijs OK!

Eerst telefonisch overleg klantenservice of ik in mijn te assembleren pc alles compatibel was, daarna attendeerde via mail de Technische Dienst dat er iets niet compatibel was,Helemaal opgelost! ...Ze denken echt met je mee. Thnkx

Zeer snel het juiste artikel (WD purple surveillance disk) geleverd tegen de laagste prijs. Zorgvuldig verpakt verstuurd.

binnen een dag in huis

de beste klantenservice is die service die je niet nodig hebt.

Koop nu sinds een paar jaar bijna al mijn elektronica via Azerty, omdat het een betrouwbare en in verhouding tot andere winkels goedkope webshop is.
Bij de producten staat altijd duidelijk vermeld of het op voorraad is en hoe lang de levertijd is, dit klopt eigenlijk altijd.

Nieuwe behuizing besteld, de kast was erg goed verpakt in een grotere doos gevuld met luchtzakjes. De behuizing werd op de aangegeven tijd bezorgd.

Zeer goede behandeling, snelle levering en extreem goed verpakt ….
prijzen zijn overall gewoonweg goed te noemen.

al met al een dikke tien!

zie korte toelichting!!!!

zie korte toelichting!!!!

Overzichtelijke webshop met goedkope prijzen. Snelle levering met keuze voor verzending bij een PostNL punt

Product makkelijk was snel en makkelijk te vinden en de volgende dag al in huis!
Prima services!

Super snel

Super snelle afhandeling en nog sneller geleverd
Voor herhaling zeker weten
Aanrader voor heel Nederland en europa

Super goed bedrijf, was niet eerste keer dat ik wat kocht en ook niet de laatste keer. Je wordt super geholpen en snel afgeleverd

Ben al sinds jaar en dag klant bij Azerty en doe vrijwel al mijn inkopen bij deze zaak. Nog nooit problemen gehad. Producten zijn vaak uit voorraad leverbaar en anders staat dat duidelijk bij het product. Voor vragen kan je ze gemakkelijk mailen en ze geven altijd een duidelijk antwoord weer en vragen indien nodig naar aanvullende informatie.

De verzending is tot nu toe altijd goed geweest. Alleen kunnen ze ook wel eens overdrijven met de verpakking.

Zo gebeurt het af en toe wel eens dat kleine kabels of enkele ssd's in een doos verpakt worden waar je met gemak twee moederborden in kwijt kan met dusdanig veel vulmateriaal. dat zelfs een glazen bol een val van acht hoog nog kan overleven.

Toen ik betaald had, heb ik meteen een email gekregen over dat de betaling is ontvangen en verdere informatie waar ik de track en trace, factuur, en verdere informatie kon vinden.

Het pakket was als een van de beste verpakt die ik tot nu toe heb besteld bij webshops. Het is in 3 dozen gekomen met beschermingszakjes zodat het pakket niet kon verschuiven in de doos.

Ik heb geen klantenservice nodig gehad, maar het opsturen en het doorgeven van de status van het pakket/product wordt netjes doorgegeven via de mail.

Azerty combineert een van de laagste prijzen met een erg goede website, goede service, veel info op de website, en een betrouwbaar imago (ik heb er al heel veel besteld).

Zeer goed verpakt en heel snelle levering ('s avonds besteld, soms de volgende dag al in huis).

Ik was op zoek naar een pc case van Corsair, Azerty was de beste webshop op gebied van prijsverhouding en levertijd. De bestelling en betaling ging zeer vlot.

De verzending verloopte perfect en werkt op de verwachte datum geleverd. Beter kan gewoonweg niet.

Bij Azerty is ooit een Synology DS2415+ NAS besteld en helaas is deze binnen de garantietermijn kapot gegaan. Op zich geen probleem, terugsturen en laten repareren of vervangen afhankelijk van wat Azerty of Synology beslist. Inmiddels ben ik echter 6 (!) weken verder en heb nog steeds geen duidelijkheid wanneer ik de gerepareerde of vervangende NAS kan verwachten. Azerty verschuilt zich achter Synology maar vergeet dat zij de leverancier zijn en dus verantwoordelijk voor de afhandeling.

Naast de reparatie van de NAS heb ik een dual Xeon server in bestelling staan, en ook dat loopt slecht. Het duurt nu al bijna een maand en het lukt ze niet om het probleem op te lossen. Ze hebben een andere Asus barebone besteld, andere voeding besteld, andere processoren besteld maar nog steeds geen werkende oplossing. Ik heb zojuist besloten de bestelling te annuleren en gevraagd het betaalde bedrag (bijna 5.000,-) per direct terug te boeken. Ik hoop dat dat wel snel afgehandeld zal worden.

Wat het helemaal vervelend maakt is dat er vrijwel niet of bijzonder traag wordt gereageerd op mailtjes met vragen over de status. Als ik dan na een paar dagen besluit te bellen sta je ontzettend lang in de wacht (minstens 15 a 20 minuten) en als je dan te woord wordt gestaan weet je nog niets.

Ik heb in de afgelopen jaren zowel zakelijk als prive behoorlijk wat bij Azerty gekocht, maar ik denk dat ik op zoek moet gaan naar een andere leverancier.

Update 2019-01-13: Azerty heeft naar aanleiding van de shopreview contact met me opnemomen, en heeft uitleg gegeven wat er mis is gegaan. Daar kan ik niet anders dan begrip voor hebben, en Azerty doet op dit moment heel erg haar best om de problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Update 2019-01-19 De server is uiteindelijk toch geleverd en staat nu netjes te draaien. Op basis van de nazorg heb ik de review een update gegeven en ben blij dat alles nu prima draait.

Goedemorgen,

Michiel van Aartsen

Makkelijke site en met filters kom je zo bij de producten uit die je wilt hebben. Veel onderdelen besteld maar toch de volgende dag in huis, top service!

Levering was erg snel en veilig verpakt.

2x WD10TB schijf besteld, 4 min. voor uiterste besteltijd (22.56). Schijven werden prompt verzonden met tracking, volgende dag beide schijven in huis. Lightning service.

Supersnelle verzending ondanks late bestelling. Beide schijven afzonderlijk goed schokbestendig ingepakt en in doos nogmaals.

Ik wilde de computer voorzien van een SSD. Bij Azerty waren beide producten (de SSD en een Y-stekker voor de voeding) tegen een scherpe prijs verkrijgbaar. De stekker was niet direct leverbaar, maar toch had ik de producten vlot (maar dus niet de volgende dag) in huis. Ik was hierover geïnformeerd.

Scorekaart voor Azerty