Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Producten goed verpakt aangekomen. Echter de aangegeven 2-3 werkdagen werd wel overschreden (Zaterdag & zondag niet meegerekend) met 5 dagen.
Met prijs goed overeengekomen en service altijd top geweest. Kop tot zoverre bijna altijd bij Azerty en is altijd goed. Service van defecte producten en dergelijke altijd top (zelden dat iets defect was). Alles werkt naar behoren!

Echter de aangegeven 2-3 werkdagen werd wel overschreden (Zaterdag & zondag niet meegerekend) met 5 dagen. Levering van leverancier van de RAM bankjes duurde wat langer als ik zo bekeek. Kan gebeuren, zo ver ik dat zie ligt dat buiten Azerty om.

Altijd netjes te woord, ze zeggen waar het op staat. Altijd direct richting mij wat ik zeer apprecieer. Als het niet kan, dan kan het niet. Nee is een antwoord en dat respecteer ik. Top!

Het proces van het product toevoegen en betalen ging vloeiend en makkelijk hier was ik erg blij mee

Het product werd de volgende dag al in de ochtend geleverd wat heel fijn was

Makkelijk bestellen, snel in huis. Is altijd wel goed voor elkaar bij Azerty. Ook voorheen goede ervaringen gehad.

Product is netjes verpakt.

Top webshop qua prijs meestal goedkoopste van alle webshops. Snelle levering. Goed verpakt en verzorgt.

Zeer snel geleverd goed verzorgde verpakking. 2 keer al besteld en volgende dag in huis. Hier kunnen andere webshops nog een puntje aan zuigen.

De info met e-mails verlopen zeer goed staat duidelijk alles in vermeld en je weet op tijd waar je aan toe bent. Echter de track en trace moet je je nummer kopiëren en zou fijn zijn als het een directe link zou kunnen worden. Voor de luie mensen dan 😝.

besteld&ontvangen zoals ´t hoort.
Mag er wel bij zeggen dat de zoek-functie op die website niet geweldig is.
Maar dat is bij veel webshop niet geweldig. incl bol.com etc.

normaal verpakt en als brievenbuspakket verstuurd

Nieuw systeem samengesteld en laten assembleren. Processor was niet op voorraad, maar ik werd keurig bijgepraat gedurende de levertijd. Erg tevreden met het nieuwe systeem, dat ook nog goedkoper uitviel door prijsdaling van de SSD en de processor. Prima werk!

Via mail en telefonisch contact transparante info, stevig ingepakte verzending, prima!

Telefonische medewerker doet wat ie belooft en verwerkt ons gesprek direct in de order. Geen flauwe verkooppraat, maar meedenken met mijn wensen.

Prima winkel met goede prijzen voor hun producten. Ervaringen van anderen overtuigden mij om hier te bestellen.

Prima verzending. Netjes verpakt en onbeschadigd geleverd. Levering duurde wat langer omdat een onderdeel niet op voorraad was.

Kast, voeding, moederboard, processor en watercooler aangeschaft, ondanks de deukte niet alleen alsnog snel voor mij alles geassembleerd maar ook de watercooler netjes in de kast ingebouwd. In overleg slechts 35 euro gerekend want geen compleet systeem. Zoals altijd nuchtere topservice

Alles was tot in de puntjes afgewerkt en top afgeregeld ingebouwd. Helaas was wel het doosje met inbouwmateriaal behorend bij de kast vergeten. Men bleef terugverwijzen dat ik misschien zelf niet goed had gekeken dat is wat jammer en enige minpuntje. Later alsnog binnen een dag het vergeten setje nagestuurd.

Wel erg druk momenteel maar men probeert daarbinnen tot een snelle oplossing te komen. Wel moet je er soms achteraan.

Bestellen ging soepel. De website meldde dat de disk voorradig was - en dus werd hij ook zoals beloofd de eerstvolgende werkdag bezorgd. Keurig - kunnen andere webshops van leren.

Als je een retail harde schijf koopt, zit hij in een speciaal voor vervoer bedoelde verpakking van de fabriek uit. Dit was geen retail, en ik ben toch altijd wat huiverig voor hoe de post met het pakje omgaat. Uiteindelijk is de disk werkend aangekomen, dus was er niets aan de hand.

De website is duidelijk en overzichtelijk met de nodige toelichting.
Het bestellen was zeer eenvoudig en snel.

De SSD werd op de beloofde tijd geleverd

De klantenservice heb ik niet nodig gehad, dus daar heb ik geen oordeel over

goede prijzen voor de pc onderdelen. ben erg blij met mijn bestelling. wel een beetje jammer dat ik langer moest wachten op de onderdelen omdat ze niet op voorraad was.

Zoals altijd zeer tevreden met Azerty. Het aanbod is groot en tegen goede prijzen. De levering is uitstekend. Op zondagmiddag besteld op maandag in huis.

Zeer goed van prijs en snelle levering. Ik ga er in de toekomst zeker meer van bestellen.

De betaling was simpel, gewoon via IDEAL betalen. Nog geen vijf minuten nadat ik het had ingevuld was de transactie compleet.

Alhoewel de levering laat aankwam vanwege één product dat niet aanwezig was, was azerty efficiënt met het doorsturen van de producten. Ook de samenwerking met PostNL verloopt goed.

De klantenservice bij azerty is absoluut uitstekend! Reacties op mails hebben bij mij nooit langer dan 6 uur geduurd en de medewerkers waren zeer begripvol voor het feit dat een product langer duurde om te krijgen dan verwacht. Het was dan ook voor azerty geen probleem om de bestelling te splitsen, zodat datgene wat al wel verstuurd kon worden eerder aan zou komen!

duidelijke website. met duidelijke voorraad. haal bijna altijd pc spullen hier weg goede prijs. ga zo door

werd Vriendelijk te woord gestaan en geluisterd naar de vragen die ik had.

Een goede webshop waar het je gemakkelijk wordt gemaakt om te shoppen en de bestelprocedure is ook heel gemakkelijk. En de levering is ook nog eens een keer verbluffend snel. Kortom een heel goede webshop.

Alles super snel ontvangen.

Ook dat is prima in orde.

Azerty heeft veel op voorraad.
Ik was daar voor de aanschaf van de Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Speed.
Mocht de doos in de winkel open maken om het te bekijken.
uitstekende service!

Een kleine order geplaats bij Azerty een NZXT Internal USB Hub - USB Hub.
Was maar 20.00 euro paste toch niet in mijn kast.
Retour gedaan en geld terug gekregen.

Vervolgens een mooi toetsenbord gehaald bij Azerty

Moederbord i.c.m ssdM.2 besteld via de site ik wist dat de levertijd van de ssdM.2 langer was gezien Azerty ze zelf niet op voorraad had maar na dat deze ook binnen was heb ik mijn producten kunnen ophalen en contant betaald wat ook gewoon een optie bij hun is. Tevens heb ook mijn werkgeheugen hier gekocht net zoals mijn MSI Optix MAG27CQ monitor

Heb het niet laten verzenden maar gebruik gemaakt van de afhaal optie dik voor elkaar leuk gebouw/wacht ruimte met vriendelijk en deskundig personeel

Aardige en duidelijke mensen beantwoorden je vragen netjes en geven zelfs nog waar nodig tips en eigen ervaring

Goede helpdesk die al mijn vragen beantwoorde en prima producten voor een zeer scherpe prijs. Helemaal niets mis mee!

Goed bereikbaar en denken goed mee.

Het is geweldig alles was zoals beloofd qua tijd bezorgd
En het beste van allemaal dr is ook nog een track en tracé code bij zodat je het helemaal bij kan houden

Scorekaart voor Azerty