Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenNette website en overzichtelijk, snelle levering prima assortiment.
Had een MB nodig voor mijn 8700K besteld en de volgende dag al In huis ! Netjes dus.
Prima webshop en snelle levering
AlgemeenOp basis van de Tweakers BBG onderdelen gekozen en van de klantenservice snel antwoord ontvangen over compatibiliteit. Snelle afhandeling van bestelling en levering. Keurig verpakt, geen beschadigingen en alles werkt naar behoren.
VerzendingSnel en compleet
KlantenserviceSnel antwoord op vragen voordat ik ging bestellen
AlgemeenIk heb goede communicatie gehad met azerty, ik heb een systeem gekocht. Ik had de videokaart al thuis liggen, dus hebben ze die er voor mij in gemonteerd wat ik fijn vond.
VerzendingDe verzending was top, goed ingepakt zodat er niks kon gebeuren met het systeem.
KlantenserviceGoede en vriendelijke communicatie.
AlgemeenIk heb een artic twin turbo III besteld bij Azerty. Na deze lange tijd te hebben gebruikt merkte ik dat de koeler wat rare geluidjes begon te maken. Ik heb via de website op laten sturen en kreeg binnen korte tijd een nieuwe koeler terug. Verzendtijden zijn snel en goede communicatie met de servicemedewerkers!
VerzendingSnelle levering en het product was goed verpakt.
KlantenserviceNadat ik iets fout op had geschreven had het serviceteam contact met mij opgenomen met instructies om het te verbeteren, dit deden ze zelfs in de avond!
AlgemeenBestel al minmaal 10 jaar producten bij Azerty, fijne duidelijke webwinkel. Helaas deze keer een DOA RAM-setje bij bestelling, maar dit werd snel opgelost/vervangen.
KlantenserviceHet geautomatiseerde service systeem is iets waar andere webwinkels een voorbeeld aan kunnen nemen.
AlgemeenVorige week donderdag een aantal onderdelen bij Azerty besteld om een nieuwe pc in elkaar te zetten. Helaas was een van de onderdelen niet op voorraad waardoor de levering wat vertraging heeft opgelopen. Maandag even gebeld en goed geholpen aan de telefoon, en alles in perfecte staat binnen gekregen de dag erna.
Opzich is alles goed verlopen, maar zou het wel fijn gevonden hebben als er een mail werd gestuurd dat de levering vertraging zou oplopen.
AlgemeenIk bestel er al jaren en ben zeer tevreden. Ongeveer 100 ssdtjes besteld de afgelopen 3 jaar en geen enkel probleem. Maar ook voedingen, videokaarten, moederborden etc. Het bestellen verloopt zeer soepel en altijd volgens afspraak.
KlantenserviceIk heb 1 keer een probleempje gehad en dat werd zeer soepel opgelost.
AlgemeenNa 10 (!) jaar eindelijk een nieuwe videokaart besteld. Voldoende kaarten op voorraad, zowel in modellen als in voorraad per kaart. Bestelling en betaling zéér eenvoudig. Kaart diezelfde dag nog verstuurd.
VerzendingKaart prima verpakt, en eerste afleverpoging netjes op tijd. Helaas door een fout van PostNL géén avondlevering (had ik later additioneel bijgekocht), waardoor ik de kaart pas bij de tweede poging kan aannemen. Dit is natuurlijk niet de schuld van Azerty, dus volle score.
AlgemeenGoede site, makkelijk om door de menu's te gaan en een product te kiezen. Eenvoudig een bestelling plaatsen en betalen.
VerzendingPrima bezorging, zoals eigenlijk iedereen verwacht anno 2019.
KlantenserviceAfhandeling tot levering thuis uitstekend. Helaas is mijn bestelling niet juist geweest, product werkte niet. Echter de nazorg vanuit Azerty uitstekend, binnen 8 dagen RMA akkoord en geld terug op rekening. Top verzorgd. Vriendelijk te woord gestaan door medewerker die keurig mij heeft gewezen op de te volgen stappen. Aanrader!
Algemeenmakkelijk bestellen. goede service, snelle reacties op mail en telefoon goed ophaalmogelijkheid en vriendelijk personeel en ook nog leuke prijs! top
Verzendingophaal was mogelijk zelfs tot 22 uur en zaterdag tot 16 uur. kan niet anders zeggen dan netjes
Klantenservicewerd netjes gereageerd en meegedacht in oplossingen binnen budget .
AlgemeenNog nooit een review voor azerty achter gelaten. Ik heb namelijk ook nog nooit problemen ervaren. Alles tijdig geleverd en als er niet iets op voorraad bleek te zijn kwamen ze met een paar uur met een alternatief.
VerzendingGewoon afgeleverd op de aangegeven dag.
KlantenserviceNooit echt ervaring mee gehad. Behalve dat er niets iets op voorraad was en ze waren er snel bij om dit door te geven met een alternatief.
AlgemeenAzerty, al jaren vertrouwd adres om je artikelen te bestellen(sins 2011). Afhandeling gaat altijd snel en duidelijk. Als het wat langer duren nemen ze contact met je op. En is persoonlijk leuk team wat staat voor hun producten. Ook als er iets niet werkt kan je het opsturen en handelen ze zoals je verwacht, snel en duidelijk.
VerzendingVia Tweakers gekeken in de pricewatch daarna besloten niet voor de goedkoopste te gaan maar voor ervaring. Mijn Ervaring met Azerty gaat vanaf ik mijn eerste spullen ging kopen voor de Pc als particulier of zakelijk. Het ging nu om een Videokaart die op voorraad was. Besteld thuis en op werk laten bezorgen. De volgende dag alles netjes binnen in een Doos die volledig met luchtkussentjes was. Alles lag mooi strak vast kon niks mee gebeuren. Daarbij nog actie kaartjes voor scheren en 30 dagen gratis stream gamen wordt altijd gewaardeerd.
Ik zal Azerty altijd aanraden zoals ik altijd al heb gedaan. Met als back-up de actie die ze hebben gedaan als er een mede Computer winkel failliet ging, dat hun de garantie procedure overnamen. Iets wat ik niet snel zal vergeten. Top Winkel!
Onderdeel zakelijk besteld maar het ging kapot. Netjes opsturen en binnen no time had ik me onderdeel terug en kon ik mijn collega's weer voorzien van een werkende computer.
AlgemeenDe heatsink was qua kleur en verwachting precies zoals aangeduid op de webshop en voor een zeer redelijke prijs. Ik ben erg blij met mijn aankoop!
VerzendingDe heatsink is snel aangekomen en netjes verpakt.
KlantenserviceEr kwam zoals altijd netjes een bevestigingsmail van de betaling en de verzending. Fijne winkel!
AlgemeenAl jaren klant bij Azerty, een fijn bedrijf die een ruim assortiment heeft. Daarnaast hebben zij goede prijs/kwaliteitsverhouding, prettige website en leveren zij bij tot nu toe, altijd op tijd. Zeker een aanrader!
VerzendingOp tijd zoals afgesproken, updates via de e-mail erg prettig en duidelijk.
Algemeenhet was heel gemakklijk en snel ook was het erg goedkoop en een super goede kwaliteit. de bestelling lag 2 dagen later al thuis. best webwinkel ooit!!
AlgemeenDe website wijst voor zich, de prijzen zijn sterk, ruime voorraad of alles snel leverbaar. Als one-stop-shop in NL anno 2019 onverslaanbaar.
VerzendingWe hebben het afgehaald, van te voren even gebeld, we kwamen, waren zo aan de beurt, ging vlot en vriendelijk. Het mooie van Azerty; weinig woorden aan vuil te maken, altijd simpelweg; goed.
KlantenserviceEén onderdeel bleek niet te passen, ja dat staat natuurlijk ergens in de kleine lettertjes van één onderdeel. Dit werd snel opgemerkt door de helpdesk en een oplossing werd snel aangerijkt. Helaas was onderdeel wat de oplossing moest zijn niet op voorraad en voor zelfbouw wil je natuurlijk wel zsm aan de gang, dus de oude koeler er weer in gezet en de nieuwe (niet passende) koeler kon zonder problemen retour. Goeie uitleg, goeie service!
AlgemeenIk wil jullie inlichten over de site Azerty, die ik jullie ten zeerste wil aanraden, namelijk een keurige levering en zeer, maar ook zeer goede klantenservice.
VerzendingIk ben zeer blij met de verzending van mijn pc onderdelen door azerty.nl, al duurde het lang. Ik ben ingelicht over het later aankomen van bepaalde producten, zodat ik de latere levering kon verwachten. Zeer tevreden!
KlantenserviceDe klantenservice is tot nu toe een van de beste die ik heb gehad met een site, ik had namelijk een vraag over de latere levering van mijn bestelling, en die vraag werd vrijwel direct beantwoord. Hier heb ik nog meerdere vragen over gesteld, die echter ook direct beantwoord werden met een keurige mail. Supergoede klantenservice, ik zou jullie deze site ZEKER aanraden.
AlgemeenZoals altijd een prima ervaring met Azerty. Vermelde levertijden kloppen, de webshop is erg goed vergeleken met veel andere shops in deze branch en de prijzen zijn scherp.
VerzendingVermelde levertijd van 2-3 dagen op 1 van de 3 producten klopte (Woensdag besteld, Vrijdag ontvangen). Snel geleverd en degelijk verpakt zoals altijd.
KlantenserviceHelaas een geopende doos ontvangen. Product zelf was wel in nieuwstaat, maar daar het product overduidelijk uit de verpakking geweest is en het product zelf (een behuizing) open geweest is heb het toch aangegeven. Snelle en begripvolle reactie van de de servicedesk ontvangen en het probleem is direct op een nette manier opgelost.
AlgemeenAfgelopen maand een bestelling gedaan voor mijn ouders, hun PC was aan vervanging toe. Duidelijke website, dus de componenten waren snel bij elkaar gezocht. Betalen via iDeal dus ideaal.
VerzendingAlles was op voorraad, de volgende dag waren de spullen via de PostNL bezorging in huis.
KlantenserviceVia telefoon en e-mail heb ik al eens contact gehad, je wordt snel en vriendelijk te woord gestaan.
AlgemeenProducten zijn makkelijk te vinden in de shop. alles was makkelijk te vinden via de website.
VerzendingVolgende dag in huis was zeer goed en handig.