WK 2026: Scoor de beste deals! Stel jouw winnende opstelling samen met behulp van ons advies.

Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Ik bestel al jaren bij Azerty, process verloopt altijd vlekkeloos. Het is redelijk eenvoudig op de site te vinden wat je nodig hebt.

Verpakt in grotere doos met luchtkussentjes.

De geleverde MSI GeForce RTX 2070 Armor ging binnen 1 maand defect, hiervoor een serviceaanvraag ingediend en produkt teruggestuurd. Binnen 1 week een vervangend product gekregen, top!

Hele gemakkelijke site met snelle service(avond van te voren rond 11 bestelt en dag erna al in huis). Goeie service en snel antwoord via mail

Ik bestel al jaren pc onderdelen bij azerty, nooit problemen gehad en prijzen zijn altijd de beste.

Tot aan nu geen vervelende zendingproblemen gehad. Nadat de order ingepakt is geworden, heb ik mijn producten altijd binnen 1-2 werkdagen ontvangen.

Kreeg altijd antwoord binnen 1 werkdag, vrijwel snel vergeleken met andere sites

Het bestelproces is eenvoudig, de prijzen zijn scherp, en de levering was netjes de volgende dag. Meer is er niet over te zeggen, perfect.

Volgende dag in huis!

Extreem tevreden met de service van Azerty. Zowel hun expertise in de verschillende productgroepen als de beschikbare informatie bij elk artikel zijn uitstekend. Enige kleine nadeel is dat er soms dingen niet op voorraad zijn echter wordt het artikel dan vaak direct besteld en heb je het binnen 2-3 werkdagen alsnog binnen.

Goede website, snel juiste product kunnen vinden en heel gemakkelijk te bestellen. Wat wil een mens nog meer.

Volgende dag geleverd.

Veel mensen plaatsen negatieve recensies over Azerty. Dat ze bijvoorbeeld niet op tijd leveren, of dat wanneer een product defect is en binnen de garantie valt, het niet valt te regelen. Dit deed veel vragen bij mij opdoen om bij hun te bestellen. Ik heb het gokje gewaagt en bij hun besteld. Ik bestelde per ongeluk een verkeerd onderdeel. Gelukkig nemen ze snel hun telefoon op en is de Retourprocedure heel simpel. Voor de mensen die twijfelen aan Azerty, Ik heb die twijfels in ieder geval NIET!

Ik moest voor mijn pakket ruim een week wachten. Ik vond dit wel erg lang maar gelukkig was dit wel aangegeven (i.v.m. pinksteren). voor de rest is Azerty makkelijk te bereiken en kwam het product in nieuwstaat aan.

Ik heb Azerty 4 keer gebeld in een paar dagen omdat ik een verkeerd product heb aangeschaft. Alle keren waren ze heel vlot met antwoorden en hielpen ze vriendelijk.

Oude PC had het zich begeven, dus tijd voor een nieuwe. Na een lange tijd zoeken en prijzen vergelijken kwam ik op Azerty uit. Goed geprijsde componenten (niet duur tegenover andere shops) en veel overzicht. Reviews waren allemaal top. Het enigste waar ik zorgde om maakte was de afstand van mij en de shop, voor als er iets kapot ging.

Sprong in het diepe gemaakt en alles uitgekozen + besteld en het door Azerty laten assembleren. Assemblage en verzending duurde even, maar dit was aangegeven bij het bestellen dus dat was te verwachten.

Paar dagen terug mijn PC ontvangen. Voor iemand die geen verstand van PCs bouwen heeft hebben ze me toch goed geholpen. Kon aangeven om je build op de livestream te zien gemaakt te worden, wat super fijn is. Alles werkt naar behoren en de PC is als rap als ik kon verwachten. Alle dozen van de PC-onderdelen zijn meegeleverd, dus kon je die ook nog goed bewaren. Alleen jammer dat mijn CPU-cooler de thermal paste er niet meer bij had zitten in het doosje, maar is niet zo erg. Verder een mooi systeempje in elkaar gezet: Ryzen 2600 met een 1660 Ti.

Een zeer tevreden klant en ik zal zeker vaker hier mijn aankopen doen. Zeker een aanrader!

Zoals aangegeven was de levering wat vertraagd, maar dit was aangegeven op de site zelf. Ben uitstekend op de hoogte gehouden indien ik er naar vroeg.

Zeer behulpzame klantenservice. Reageerd snel op e-mails en beantwoord alle vragen waar je mee zit.

Meerdere keren bij Azerty besteld en altijd naar tevredenheid. Gunstige prijzen en altijd snel geleverd. Aanrader.

Snel en betrouwbaar

Ik heb een heleboel producten bij Azerty gekocht en ben altijd goed geholpen als er iets niet goed was. Een computeronderdeel wat ik gekocht had bleek het niet goed te doen en Azerty gaf mij gewoon een nieuw onderdeel. Het fijne is ook nog dat ze af en toe gratis games geven bij een aankoop. Mijn laatste aankoop was de Samsung SSD van 1tb die het overigens top doet. Ik zou het product aanraden

Ruime keuze, goede tot de beste prijzen, correcte informatie op website, vlotte verzending en goed contact/update per email

Goede verpakking, vlotte verzending, goede communicatie

Vlotte en correcte communicatie

Snelle hulp bij uitzoeken van de goeie monitor. schappelijke prijzen en snelle levering. mooie site

azerty was snel en correct met levering goeie verpakking ook

goeie hulp gehad met het uitzoeken van de juiste monitor

Azerty is altijd een fijne shop om te bestellen met scherpe prijzen. Il kom er op weg naar werk langs en is dus een fijne winkel voor mij. Aan de balie ook weer prima geholpem

Het was heel simpel een bestelling te plaatsen, je wist goed wat de status is van de onderdelen die je hebt gekocht, en een heel goede klantenservice.

Was goed verpakt, werd op tijd geleverd.

Assemblage team liet zien dat mijn onderdelen niet goed bij elkaar pasten, klantenservice was ook heel aardig toen ik ze belde omdat ik dacht dat ik een error had.

Samenvoegen, bestellen en betalen ging alle zeer snel en goed.
Ook toen het fout ging:
Doordat ik de betaling niet goed doorzetten en de winkelwagen opnieuw afrekende ontstond een dubbele order. Na 1 mailtje werd dat door de klantenservice netjes rechtgetrokken.
Betaald rond 22:30u en geleverd de volgende dag rond 14:00u.

Aanleiding is weliswaar een winactie, maar ik zie het meer als een duwtje in de goede richting om - eindelijk - Azerty eens te reviewen.
Ik heb het even nagezocht en mijn eerste bestelling bij Azerty dateerd van 2009. Sindsdien heb ik er nagenoeg AL mijn apparatuur aangeschaft. Niet alleen is het aanbod zeer ruim, er wordt ook veel productinformatie geven, goed online advies en duidelijke beschikbaarheid van producten.
Daarnaast zijn ze goed geprijsd en wordt alles volgens belofte bezorgd.
Uiteindelijk komt het bij een webshop op vertrouwen aan. Sinds 2009 is dat niet beschaamd, dus wat mij betreft zit het voor de komende 10 jaar ook goeg.

Verzending is conform belofte, meestal razendsnel.

Slechts een keer de klantenservice ingeschakeld wegens een bios upgrade die ik zelf niet uit kon voeren. Ik was toevallig in de buurt en ben direct geholpen, zonder dat er een cent in rekening is gebracht.

Ik bestel al sinds 2017 onderdelen bij Azerty en over de periode van 2 jaar en heb nog nooit problemen gehad. 'De beste IT Webshop' meer dan waar!

Verzending via PostNL heb ik ruimschoots vertrouwen in zodra je op een werkdag bestelt, verstuurt Azerty tot nu toe altijd de zelfde dag het pakketje nog naar PostNL.

Had in 2018 een gebroken moederbord, maar ik was al op zoek naar een upgrade.
Gebeld naar Azerty gevraagd of ze de producten op voorraad hadden en of ik ze meteen op kon halen. Allemaal top geregeld.

Via Tweakers een videokaart uitgezocht. Die bij Azerty besteld, omdat dat voor nij een vertrouwde website is. Heel simpel via een link van Tweakers.net de bestelling geplaatst en betaald. De volgende dag had ik mijn nieuwe videokaart in huis.

Ik heb bij Azerty alle componenten voor mijn eerste pc build gekocht. Echter kwam ik er na enkele dagen gebruik achter dat ik spijt had van de specificaties die ik heb gekozen.

Gelukkig waren ze erg soepel over het retourneren van de producten en heb ik deze omgeruild met andere producten.

Top service!

Ik hd een Synology DS1515+ gekocht, welke na 2,5 jaar defect raakte. Gelukkig was garantie 3 jaar. Na telefonisch contact, vroegen ze me hem terug te sturen, waarop hun TD zag dat ze hem zelf ook niet konden maken en hij terug naar Synology moest. Zou 4 weken kunnen duren. Echter, na een week of 2 kreeg ik een volledig nieuwe opgestuurd, zonder bijbetaling, terwijl de mijne toch al 2,5 jaar oud was. In mijn ogen dus echt superservice, ook de expertise van de persoon die ik in eerste instantie telefonisch sprak was erg goed (en ik kan het weten, want ik ben zelf computerexpert). Dus wat mij betreft: dikke 10!

Gewoon goed: prima ingepakt, netjes.

De man die ik telefonisch sprak had er gewoon echt verstand van, in plaats van wijsheid uit de handleiding....

Scorekaart voor Azerty