Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Via Azerty heb ik een volledig geassembleerde computer besteld. De bestelling was goed verpakt en klantenservice heeft mij prima geholpen bij een defect aan de meegeleverde videokaart.

Het product was goed verpakt en zonder schade gearriveerd. Product is helaas niet binnengekomen binnen de 2-3 werkdagen zoals aangegeven (Alles was voorradig) maar gezien het apparaat eerst getest wordt e.d. zie ik dat niet zozeer als verkeerd.

Helaas zeg ik natuurlijk omdat ik graag aan de slag wil met de nieuwe pc :D

De klantenservice in zijn algemeen is goed, enige kantzijde is dat het wat tijd kost voordat een statusupdate op de pagina zichtbaar is. Zeker bij een assemblage is het fijn om te weten wanneer je deze ongeveer kan verwachten zodat je ruim op tijd vrij kan vragen van werk/school.

Ik heb geen kijkje in de keuken genomen maar wellicht is het een idee om de medewerkers een PDA/Tablet te geven waarin ze vanuit een interface de status on-the-go kunnen wijzigen indien nodig. (Als een dergelijk systeem niet al bestaat uiteraard)

Voor assembleren van computers kan je bijvoorbeeld de statuscode 'Testen' toevoegen zodat je als klant ziet dat deze momenteel geassembleerd is en de algemene stabiliteitstesten doorloopt.

Mijn bestelde videokaart (RTX 2080TI) had helaas een bekend defect waarbij je space-invaders artifacting na een poos krijgt, dit is iets wat willekeurig optreedt, dit kan optreden tijdens initiële tests maar in mijn geval helaas na een uur gebruik van de computer.

Na opsturen van de defecte videokaart heb ik niet lang daarna een nieuwe opgestuurd gekregen, wat dat betreft een pluim voor de klantenservice.

Heb hier vorige maand mijn nieuwe game pc besteld. Door Azerty netjes inelkaar gezet en kabels keurig weggewerkt. Verzending was binnen een week (o.a door iets langere levertijd van mijn ram/beeldscherm)
Enige minpunt waar ik tegen aan ben gelopen is dat de koeler van mijn Ryzen 2600X (Wraith Spire) een licht brommend geluid maakte, niet de schuld van Azerty zelf.
Ze hebben mij zonder moeilijk te doen ter vervanging een nieuwe stockkoeler toegestuurd die ik zelf heb gemonteerd en dat heeft het probleem verholpen! :-)

Verzending werd duidelijk gecommuniceerd, was goed verpakt en alle verpakkingen van de losse componenten netjes meegeleverd.

Om twee redenen contact gehad met de klantenservice.

1. Brommend geluid van de wraith spire stockkoeler (Ryzen 2600X). Vervangende koeler meteen toegestuurd gekregen, probleem opgelost.
2. RMA van het bestelde beeldscherm (MSI), deze voldeed niet aan mijn verwachtingen. Zelf netjes verpakt en teruggestuurd (Verzekerd) en vrij snel ging Azerty over tot het terugstorten van mijn geld. Ook hierbij weer heldere en eerlijke communicatie.
Bij deze webshop zou ik sowieso weer iets bestellen!

ervaringen zijn goed, ze denken mee indien nodig
Heb alleen de pech gehad dat er lange weekenden zijn die de snelheid wat verlagen (Koningsdag, pasen etc. is de boel dicht)

krijgt snel een mail met Track en trace evt. vertraging oid is meestal van postNL zijde

met terechte klachten gaan ze voor je door het vuur, maar voor je dingen retour stuurt kun je beste even Facebook-en of mailen om te kijken of terugsturen echt nodig is

Ik heb een videokaart besteld bij Azerty. De kaart die ik wilde hebben was eenvoudig te vinden op de website. Het bestel- en betaalproces liep vlekkeloos, net als de voorgaande keren dat ik besteld heb.

Deze heb ik rond 22:30 besteld. Ik heb hem de volgende dag na het werk kunnen afhalen bij een afhaal punt. Pakket was keurig ingepakt.

Via de mail ben ik keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Dit was erg prettig.

Het kan niet beter.

Azerty heeft een enorm assortiment, en over het algemeen keurige prijzen. Helaas is zoeken op de website niet makkelijk. De filteropties werken over het algemeen niet lekker. Voorbeeld: Ik zocht GEIL RGB geheugen. Als je dan naar 9 verschillende items zit te kijken die allemaal RGB hebben, maar het filter laat er maar 1 zien... Makkelijker is de Tweakers Pricewatch te gebruiken en door te klikken naar Azerty ;)

Bestellen gaat prima, en betalen is makkelijk.

Had een setje geheugen besteld voor pasen (do 18-4) wat nog bij de leverancier besteld moest worden. Stond ook keurig aangegeven, en bewust hier besteld want het goedkoopste van de shops waar ik zou willen bestellen.
Helaas was het geheugen op 23-4 nog niet binnen bij Azerty. Eerst gebeld, en keurig te woord gestaan. Toen besloten nog een aantal uur te wachten, misschien kwam het alsnog binnen.
Uiteindelijk kwam er niets binnen, dus na 18:00 gemailed dat ik de bestelling toch wilde annuleren. Supersnel reactie van de klantenservice, en na 2 werkdagen m'n geld terug. Daar kunnen een hoop winkels een voorbeeld aan nemen!

Azerty heeft altijd hele mooie prijzen en een heel groot assortiment. Het betalen ging heel gemakkelijk en de site werkte fijn.

De levering was heel netjes, ik had 2 dingen besteld en meteen de volgende ochtend in huis.

ik ben al langer klant bij azerty zo wel privé als zakelijk mestal zeer goeden prijzen al tijd goeden servies

nog nooit een bestelling beschadigd binnen gekregen bijna altijd op tijd binnen en als het niet op tijd binnen is licht het meetaal aan derden partijen en of verhoogde druk op het post systeem

het personeel is altijd zeer vriendelijk en meedenken heem las overbuild
ik heb afgelopen jaar bijna mijn gehelen gaming pc bij azerty besteld
nu was er een zeer lastig te fout met het systeem waar door het systeem
maar met hulp van het rma team zijn we er aan uit gekomen

Azerty bood het product aan tegen de laagste prijs. Bestellen werkt eenvoudig. De volgende dag had ik het product al in huis. In de mail wordt al keurig vermeldt dat het mogelijk is het product terug te sturen binnen 14 dagen zonder dat je de reden hoeft te vermelden. Dit geeft mij als consument een vertrouwt gevoel. Ik kan iedereen aanraden bij Azerty te kopen

De volgende dag al in huis. Netjes verpakt. Helemaal niets op aan te merken.

Op zoek naar een all in one kwam ik via pricewatch bij Azerty terecht en daar stond het model dat ik uitgezocht had als tweedehands aangeboden.
Wat blijkt nieuw in de doos terug gestuurd item met extra inkt en test rapport.
Maar wel 50 euro goedkoper en idd apparaat is als nieuw alles erbij en alleen wat krasjes op de onderkant erg content met deze aankoop.

Eind januari een 6GB HD besteld en ontvangen. Die had ik in mijn NAS geïnstalleerd maar helaas verder geen tijd gehad om te configureren. In april wilde ik de HD in gebruik gaan nemen maar toen bleek dat deze het niet deed. Hat was dus een DOA.

Direct een service aanvraag ingediend ne binnen 3 dagen had ik zonder verdere rompslomp een nieuwe HD in huis. Perfect geregeld!

Ik bestel al jaren bij Azerty. De site is duidelijk en overzichtelijk. De voorraadinformatie klopt en de levering/levertijd maken ze waar. Mijn laatste bestelling ging om een nieuwe videokaart, om de oude videokaart na 4 jaar trouwe dienst (eveneens bij azerty vandaan) te vervangen. Ik heb de klantenservice niet nodig gehad, dus kan daarover niet oordelen.

Bestellingen worden altijd netjes verpakt en snel geleverd.

Bestellen zoals het hoort, zoekfunctie kan wat beter maar heb zonder moeite de spullen gevonden (Z390 Gaming X en Be Quit 600W voeding). Spullen ook binnen 3 dagen binnen.

Snel verzonden en uitterst goed verpakt (al mogen de plastic bubbels wel vervangen worden door papier vanuit milieuoogpunt)

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen, website overzichtelijk, goed assortiment en concurrerende prijzen. Producten nog zonder problemen.

Leveringen tot nu toe zoals altijd zoals aangeven.

Ooit een keer gebeld voor info, verder niet nodig geweest.

perfect bedrijf met juiste personen voor advies uit mijn ervaring kom je bij dit bedrijf terug

zonder problemen

heeft interesse in zijn klanten

Bestelling geplaatst op maandag voor een Rx 580 en 2 ddr3 modules. alles werd netjes optijd geleverd, en netjes verpakt inculsief wat waardebonnen...Super!

Netjes in de doos, geen schade en met waardebonnen ..heel erg nette service.

had mail gestuurd omdat de modules niet snel op voorraad waren. wilde deze graag voor het paasweekend, en dat is netjes gelukt. top

Top winkel. Scherpe prijzen, veel op voorraad. Na de bestelling 's avonds nog even via de mail het afleveradres laten veranderen. Geen probleem.

Via track&trace goed te volgen.

Via mail duidelijke antwoorden gekregen.

De website is duidelijk. Producten en hun compabiliteit kunnen gemakkelijk gevonden en besteld worden. De toelichting bij producten is in zijn algemeenheid voldoende en voor zover ik kan beoordelen accuraat.
Wat wel beter kan is de toelichting op geheugen, zo is in het producten overzicht niet meteen te zien welke geheugen een lagere class heeft. Ja, aan de prijs kun je het zien. Ook in de verzendbevestiging staat: “Corsair Vengeance LPX”, niet eens de omvang, aantal repen, mhz etc. terwijl juist dat het verschil maakt.

Tenslotte prijzen zijn prima en sterk computatief.

Producten ‘s avonds besteld, volgende dag in huis. Verpakking was prima. Alles was gesealed muv moederbord. Dat vind ik wel opvallend. Dus maar goed gecontroleerd of pinnen niet gebogen waren. Dat bleek niet het geval.

Wel jammer dat je bij bestelling van bijna 500 euro in een relatief kleine doos verzendkosten moet betalen.

En alweer laat Azerty mij niet in de steek met een AM3+ moederbord. Niet alleen op voorraad maar ook nog betalen met PayPal!
Blijf zo doorgaan Azerty!

En zoals altijd keurig verpakt.

Heb vaak bij azerty bestelt en heb tot nu toe alleen maar fijn ervaringen gehad, 4 euro voor verzend kosten is het niet altijd 100% waard maar het is altijd goed verpakt en heb nog geen D,O,A producten ontvangen.

Altijd goed er pakt, nog nooit en bestelling telaat gehad. 😄

Nog nooit te hoeven gebruiken dus dat is alleen maar goed👍

Duidelijk bestel en betaal proces. Bevestiging via email. Verzending info per email PostNL bezorging was in window.

Zondag bestelt maandag 12:00 bezorgd.

Scorekaart voor Azerty