Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Perfect geholpen, supersnel. Ik werd nog op de (verouderde) webtext gewezen dat deze engelstalig zou zijn, (zie stukje klantenservice)

Supersnel

In de beschrijving van de Google home mini stond vermeld dat deze alleen engelstalig zou zijn. We hebben hier overleg over gehad en mij werd medegedeeld dat dit hoogst waarschijnlijk niet het geval zou zijn en dat Nederlands ook mogelijk zou zijn. Er werd gemeld dat wanneer dit niet het geval zou zijn dit kosteloos terug genomen zou worden. (gelukkig is deze gewoon nederlands talig en was refund niet nodig)

Het is jammer dat andere webwinkels proberen te strijden wie het goedkoopst is zonder daadwerkelijk iets op voorraad te hebben..
Gelukkig had Azerty het geheugen wel op eigen voorraad en was deze dan ook de volgende dag netjes geleverd!

Hiermee maken zij zichzelf in z'n geheel heel betrouwbaar!

Stevig verpakt en uitsluitend voor mijn adres bestemd!

Logitech MX Master 2S besteld bij dit bedrijf. na ontvangst kwam ik er direct achter dat het scrollwiel lost zat. Ik heb de muis geretourneerd en zelf de retourkosten moeten betalen. Een week later krijg ik dezelfde muis terug met een brief waarop staat dat er niks mis is met de muis, terwijl het scrollwiel duidelijk los zit. Vervolgens 2 keer naar het bedrijf gemaild, maar geen gehoor gekregen.

Retourkosten moeten zelf worden voorgeschoten, wanneer men dan onterecht beweert dat er geen mankement is kun je fluiten naar je geld.

Meerdere malen gemaild nadat ik mijn defecte muis teruggestuurd heb gekregen, maar geen reactie ontvangen.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend te zien dat de service niet als prettig bevonden is.

Om te kijken naar een oplossing verneem ik graag uw ordergegevens, zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl.

Michiel van Aartsen

Voordat ik een nieuwe gamepc bestelde heb ik eerst overleg gehad met de serviceafdeling van Azerty. Er werd uitgebreid de tijd voor me genomen en de informatie was precies goed. Na het bestellen had ik de apparatuur vlot in huis. Alles prima voor elkaar. Aanrader.

keurig verpakt om beschadiging door de bezorging te voorkomen.

zie hiervoor

Eindelijk een webwinkel die doet wat ze beloven.
Bedankt voor de correcte en super afhandeling👍🏻

Levering was niet op tijd. Reden hiervoor was Post.nl.
Het is bijna vanzelfsprekend dat het later komt, dan beloofd😒

Bij telefonisch overleg, geholpen door duidelijke en deskundige medewerkster.

Al jaren klant daar en kom daar nog steeds terug.
Goede prijzen, goed verpakte producten, en ze leveren volgens afspraak op tijd.

mhh zei ik al in het bovenstaande :)

Goede klantenservice, nadat ik vorige week een ssd had besteld ging ook nog mijn oude monitor kapot, degene die ik wou hebben zou 2-3 dagen levertijd hebben.
Het was donderdag middag en wou hem graag weer in het weekend gebruiken.
Dus ik de klantenservice bellen en werd geholpen door ene "Rick" vriendelijk en meedenkend zei hij, als je hem nu besteld en mij even het ordernummer mailt dan probeer ik het te regelen voor je. Ok, dus besteld, en volgende dag om 10.00 had ik hem al binnen. Zo hoort service te zijn, Top!

Ik had een pc uitgezocht op de Azerty site en heb gekozen voor de Azerty gold gaming AMD pc. Hierbij heb ik ook een monitor gekocht. Op een vrijdag heb ik het besteld en zaterdag middag was het al binnen, helemaal top.
Ik ben meteen begonnen met uitpakken en heb mn pc aangesloten op de nieuwe monitor. Probleempje, monitor geeft "no signal" aan. Heb van alles geprobeerd om dit te verhelpen, maar is uiteindelijk niet gelukt (monitor werkt wel op oude pc!). Snel gebeld naar de klantenservice, maar krijg daar te horen dat ze er niet zijn en dat ik beter contact kan zoeken via social media/mail. Prima, ik had nog 30-45 minuten de tijd voor ze zouden sluiten en heb ze op facebook een bericht gestuurd. Maar helaas werd ik genegeerd. Op zondag (Service was dicht) heb ik ze nog een bericht gestuurd en kreeg ik een automatisch bericht dat ze er niet waren en dat ze de volgende dag mij zouden beantwoorden. Weer een dag wachten dus.
Nu is het maandag (9 uur vanochtend begonnen ze met werken), maar ik heb nog steeds geen bericht gekregen. Heb ze ook maar is op twee verschillende e-mails een mail gestuurd. Nog steeds helemaal niks. Zit hier dus al een weekend lang met een PC die Azerty in elkaar heeft gezet maar dus helemaal niks doet en ik krijg hier geen hulp bij. Heel erg jammer.

Na één dag al in huis, maar dat is dan ook wel het enige dat er goed ging.

Super slecht. Ben nu al uren (en een weekend) aan het wachten op antwoord. De pc die ik heb gekocht doet het niet eens en de klantenservice negeert mij volkomen. Berichten via facebook worden gelezen, maar niet beantwoord. E-mails worden totaal genegeerd.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat het systeem het niet naar behoren doet, ik zou hiervoor uw gegevens willen achterhalen om naar een passende oplossing te gaan kijken.

Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar Michiel.vanaartsen@azerty.nl.

Michiel van Aartsen

Snel bezorgd en goede prijzen. De Webshop is overzichtelijk en ook voor iedereen goed toegankelijk.

Helaas niet de volgende dag binnen, maar nog steeds erg vlot'

alles kwam in perfecte staat binnen was erg leuk om mijn eigen pc te gaan bouwen. dit is was mijn 2e keer zaken doen met azerty. ik was nog iets vergeten en toen ik belde wilde ze het er nog aan toevoegen. gewoon een geweldige ervaring

pakket kwam een dag te laat.

Niet alle leveranciers leveren zo snel als ze beloven. Ik heb voor het maken van een nieuwe PC voor mijn zoon op vrijdag vertraagde onderdelen bij andere leveranciers geannuleerd om ze vervolgens bij azerty te bestellen. Deze onderdelen werden netjes de dag erna (op zaterdag) geleverd. Top!

De belofte "Voor 23:00 besteld, volgende werkdag in huis" komen ze ook echt na

Als het even kan bestel ik altijd bij Azerty. Tot nu toe nog nooit problemen gehad met bestellingen. Ze reageren altijd snel op vragen via de mail en denken graag met je mee. Azerty komt ook vaak het goedkoopste uit de pricewatch als je componenten besteld voor een nieuw systeem.

Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de verzending en alles wordt netjes verpakt afgeleverd. Er zit zeker voldoende luchtzakjes om de hardware heen zodat het niet beschadigd.

Ze reageren altijd snel op vragen via de mail en denken graag met je mee. Ook als je op locatie komt staan ze je graag te woord.

makkelijk te contacteren. werd zelfde dag teruggebeld na stellen van vraag.

Kreeg het juiste advies, ( vervangen van laptop batterij ) en binnen 2 dagen in de brievenbus, (was niet op voorraad bij Azerty zelf )

kortom prima service.

Azerty heeft gunstige prijzen en een betrouwbare levering. Ik bestel mijn computer onderdelen er al jaren. En last but not least wordt er vlot geantwoord op vragen. Dat is wel zo fijn.

Het verzendproces is duidelijk en je kunt volgen hoever het met je bestelling staat. De materialen worden goed ingepakt verzonden: geen problemen met transportschade.

Vragen worden snel beantwoord.

Corsair Force MP510 1,92TB heb ik besteld. De behandeling is volautomatisch en nauwkeurig gevolgd. Timing is uitstekend. Prijs OK.
Verpakking perfect. Communicatie goed.

Prima.

Prima verzending, precies zoals op de site. Goede prijs. Een paar jaar terug ook prima door hun klantenservice geholpen.

Het bestelde product had een +10 leverdagen, na enkele dagen had ik een mail gestuurd met de vraag of er iets meer gezegd kon worden over de levertijd. Zeer snel kreeg ik hier reactie op. Het product heb ik eerder ontvangen dan de gestelde levertijd.

Levering was goed, zover ik kon zien was het product ook netjes verpakt (product is niet uit doos geweest).

Gezien ik het product tijdens mijn vakantie besteld had en het plan van mijn PC bij terugkomst gewijzigd was heb ik het product direct bij thuiskomst retour gedaan. Ook het retourneren is netjes en vlot afgehandeld. Kort erna heb ik een nieuwe order met extra producten besteld, deze moet nog binnenkomen.

Na mijn bestelling bleek dat het product te lang op zich zou laten wachten (3900x). Dit stond ook vermeld op de site (pre-order), dus het was mijn eigen "risico".
Omdat de cpu levering langer zou gaan duren dan verwacht, wilde ik mijn order wijzigen. Het wijzigen naar een 3700x was binnen één mail geregeld en het teveel betaalde bedrag werd netjes op mijn rekening teruggestort.

Verzending was zeer snel, goed verpakt.

Prima website en duidelijk bestelproces. Precies zoals het hoort en je het verwacht.

De laptoprugzak die ik deze keer besteld had was bij Azerty het goedkoopst. Ik kom vaker om deze reden bij Azerty uit. Ze zijn meestal de goedkoopste of een van de goedkoopste.

Snelle levering. Enig punt van aandacht is dat de rugzak die ik had besteld in een best wel grote doos zat met heel veel luchtzakjes erbij.

Sommige webshops gebruiken dozen die op variabele hoogte dicht te plakken zijn. Dat bespaard ruimte tijdens transport en er zijn minder of geen luchtzakjes nodig.

Super service, ik wilde wat aanpassen aan mijn order en dit werd gelijk opgepakt en doorgevoerd.

De producten heb ik nu 3 dagen getest en ben zeer tevreden.
In de toekomst zal ik zeker bij Azerty bestellen en Azerty aanraden bij vrienden en familie.

Ik had bij de opmerking gezegd of de bestelling in een bepaalde week kon komen.
Hij werd in die week op maandag geleverd. Goed verpakt dus een zeer tevreden klant.

Bij het aanpassen van de order werd dit gelijk opgepakt en verandert in mijn order.
Hier zouden andere webshops een voorbeeld aan kunnen nemen.

Ik koop er al lang pc-onderdelen en ben er altijd tevreden mee, goede service, snelle levering en altijd de laagste prijs.

Scorekaart voor Azerty