Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
Algemeenje kunt de producten makkelijk opzoeken. de site werkt super goed. ben super tevreden met de service
Verzendingde levering is altijd precies op tijd. nooit te laat gekomen
Klantenserviceuitstekende service van azerty. geen klachten over
AlgemeenHet was al tijden geleden sinds mijn laatste build. Via Tweakers een setup in elkaar gedraaid en de content bij Azerty bevestigde de comptabiliteit. ‘S avonds besteld, volgende dag snel in huis. Zoals je dat wilt. Extra services als bios flashen zijn handig en betaalbaar, al had ik die nu niet nodig.
VerzendingNetjes verzonden. Al blijf ik het gek vinden dat je nog 4€ verzendkosten betaalt voor een order van €800+
AlgemeenMakkelijk te vinden, goeie prijzen, snelle en betrouwbare verzending, kan eigenlijk gewoon niet beter dan dit!
VerzendingVerzending ging vanaf Azerty goed, kreeg goeie updates zoals track en trace. Enige nadeel is iets wat buiten de invloed van Azerty is, namelijk Postnl. Die besloten om er gewoon een dag langer over te doen.
Maargoed heb het uiteindelijk wel allemaal binnen gekregen, dus verder niks te klagen!
AlgemeenGoede prijzen voor de producten
Makkelijke website en overzichtelijke.
Je kan de bestelling goed volgen.
AlgemeenIk bestelde 2 harddisks en een dag later wilde ik de bestelling veranderen. Telefonisch werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan door een dame die mij er voor zorgde dat ik de volgende dag de door mij gewenste spullen in huis had.
VerzendingTrack & trace met prima updates. De verpakking was uitstekend verzorgd, want harddisks zijn erg kwetsbaar.
AlgemeenWinkel al jaren lang bij azerty, altijd prima prijzen en een goed aanbod van diverse producten.
Verzending(bijna) altijd op tijd.
KlantenserviceKlantenservice is prima, ik kon langskomen in raalte en toen werd mijn probleem redelijk snel opgelost.
AlgemeenEerst bij een andere shop besteld daar zou ik hem in 2 werkdagen krijgen zit te wachten en zie niks van een pakketje. Vervolgens nog een keer de site bekeken en zie dat de levertijd nu 10 werkdagen is. Toen heb ik besloten hier te bestellen. Besteld om 20:17 en volgende werkdag in huis. Top bedrijf.
VerzendingDe levertijd was snel en het product was goed verpakt.
KlantenserviceAdvies gevraagd over mijn combinatie en zei konden mij goed helpen.
AlgemeenLaptop besteld ivm back 2 school actie. Bestellen en betalen ging prima en bestelling werd snel bezorgd.
AlgemeenBestelling geplaatst na vergelijking via de pricewatch.
De order was zo geplaatst via de fijne website.
Vooraf werd een levertijd aan gegeven van 3 tot 5 dagen. Dat is ook gelukt. Product was goed ingepakt.
Verzending via PostNL is niet helemaal perfect gegaan, maar daar kon Azerty niets aan doen.
AlgemeenProduct voldeed aan verwachtingen. Was nieuw zoals op de webshop werd aangegeven en was voldoende verpakt.
VerzendingHeb bij bestelling aangegeven dat ik het bij een ophaalpunt wilde laten afleveren. Azerty heeft vervolgens dit ophaalpunt afgegeven als ontvanger van het pakket. Normaliter wordt mijn adres als oorspronkelijk bezorgadres aangegeven, waardoor ik ook een alert krijg in de PostNL app.
Pakket kwam uiteindelijk via de reguliere pakketpost aan bij het ophaalpunt, wat volgens de medewerkers daar nog nooit eerder gebeurd was. Het lijkt er dus op dat Azerty niet daadwerkelijk contacten heeft met ophaalpunten, maar simpelweg het ophaalpunt als ontvanger van het pakket opgeeft. De webshop zelf is verder prima, maar door de manier van verzending raad ik af om hier zaken te doen.
AlgemeenIk heb een computer gebouwd en alles werkte prima. Goede kwaliteit en snelle levering, ik vind het leuk.
AlgemeenRyzen 3700x cpu besteld, door onbekende storing in sorteercentrum duurde het helaas een dag later. Ze waren na 18:00 vrijdag nog bereikbaar en er werd aangegeven dat het waarschijnlijk zaterdag er zou zijn. Dat klopte dus wat mij betreft prima.
VerzendingDuurde een dag later, mogelijk buiten schuld van Azerty om.
KlantenserviceTot laat bereikbaar en kreeg ze snel te pakken.
AlgemeenZelfbouw PC voor mijn zoon besteld, perfect gegaan! Inclusief assemblageservice CPU, koeler en geheugen. Hoewel niet inbegrepen hadden ze ook alvast de M.2 SSD voor ons geplaatst. Keurig!
VerzendingVanwege drukte bij assemblage duurde het iets langer, maar alles klopte en was keurig verpakt.
AlgemeenCPU en moederbord besteld. Deze twee waren alleen niet compatible op het moment, daarom kreeg ik een mail dat de order op hold werd gesteld, zodat ik misschien niet een miskoop zou doen. Gelijk een bios upgrade erbij gedaan en een dag later alles binnen gekregen.
AlgemeenBen al jaren klant bij Azerty, en heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad. Prima service en goede prijzen, bijna altijd 1 van de goedkoopste bij heel veel producten.
KlantenserviceKlantenservice is goed bereikbaar, behulpzaam en heeft de nodige kennis van zaken.
AlgemeenAl jaren klant daar en kom daar nog steeds terug.
Goede prijzen, goed verpakte producten, en ze leveren volgens afspraak op tijd.
Goed, snel en netjes verpakt
AlgemeenZo als altijd bij azerty een groot aanbod voor een goede prijs. Al vele producten bij deze shop gekocht. ik zal deze webwinkel zeker aanbevelen.
Verzendingeen spoedige verzending, netjes verpakt. niets op aan te merken.
AlgemeenIk bestel mijn PC onderdelen in principe altijd bij Azerty. Deze keer was het een nieuw moederbord, CPU en RAM. Duidelijke site, goeie prijzen, snelle levering en goed bereikbare en deskundige helpdesk. Niets op aan te merken!
VerzendingAlle onderdelen waren op voorraad maar de bios moest door Azerty geupdate worden aangezien ik geen oude CPU had liggen die out-of-the-box zou werken.. Desondanks had ik de hele bestelling binnen 48 uur in huis.
KlantenserviceDirect na het bestellen kwam ik er achter dat de AMD Ryzen 5 3600 die ik besteld had waarschijnlijk niet plug and play zou zijn op het x470 mobo die ik besteld had. Direct gebeld en binnen een minuut had ik contact met een medewerker die dit direct voor me heeft toegevoegd aan de order.
AlgemeenMobo en CPU gekocht bij deze Shop. Ze zijn naar mijn mening vaak één van de goedkoopste met de verkoop van populaire producten. Dat betekend dat ze de trends volgen en actief concurreren. Mede daardoor genieten ze vaak zichtbaarheid hoog in de prijslijst (=laagste aanbieder).
VerzendingIk heb de bestelling even voor 11 uur 's avonds geplaatst en deze is ook diezelfde avond verwerkt, althans zo zegt men in een e-mail.
Helaas is de levering (door PostNL?) een dag vertraagd en is er niet voldaan aan de 'Voor 23:00 besteld, volgende werkdag in huis' slogan. Hierdoor, geen vijf sterren.
De bestelde producten zijn geleverd in een effen doos met Azerty tape, aangevuld met voldoende vulmateriaal.
AlgemeenPerfect geholpen, supersnel. Ik werd nog op de (verouderde) webtext gewezen dat deze engelstalig zou zijn, (zie stukje klantenservice)
VerzendingSupersnel
KlantenserviceIn de beschrijving van de Google home mini stond vermeld dat deze alleen engelstalig zou zijn. We hebben hier overleg over gehad en mij werd medegedeeld dat dit hoogst waarschijnlijk niet het geval zou zijn en dat Nederlands ook mogelijk zou zijn. Er werd gemeld dat wanneer dit niet het geval zou zijn dit kosteloos terug genomen zou worden. (gelukkig is deze gewoon nederlands talig en was refund niet nodig)