Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk had een Ryzen pc samengesteld en laten bouwen. Het bestellen en betalen was gemakkelijk en snel.
VerzendingDe pc was goed verpakt en alle dozen en frutsels zaten in de doos.
KlantenserviceGeen updates over de status van de bouw. Moest zelf telkens op de site bij facturen kijken of er nog nieuws was. Duurde 2 weken voor alles gebouwd en bezorgd was en ondertussen 0 emails of updates gehad over de bouw.
Bedankt voor je review.
Wij hebben helaas door onverwachte drukte en personele problemen vanwege ziekte vertraging opgelopen bij onze assemblage, waarvoor onze excuses. Dit communiceren wij bij de assemblageservice die je besteld via onze website.
Wij doen er alles aan om de orders zo snel mogelijk te assembleren, maar het duurt helaas een aantal extra werkdagen meer dan je normaal van ons gewend bent.
Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben dan mag je altijd mailen naar esmee.heerink@azerty.nl.
Esmee
AlgemeenHeldere informatie. Vooral fijn dat ze voor de meeste van de componenten die ik nodig had (een van) de goedkoopste waren, zodat ik die in 1 verzending kon meenemen.
VerzendingHet geheugen dat ik besteld had, had tijdens de bestelling een levertijd van 3 dagen. Toen ik 3 dagen later nog eens keek, was de levertijd 10 dagen geworden. Ik hield het zelf in de gaten maar had het wel netjes gevonden als Azerty mij een mailtje had gestuurd.
KlantenserviceToen ik mailde over de langere levertijd, kwam Azerty direct met een aantal alternatieven. Het door mij gekozen alternatief was kwalitatief even goed en een paar euro goedkoper. Ik heb de volledige zending een werkdag later ontvangen en het prijsverschil is snel teruggestort. De communicatie was vlot en helder.
AlgemeenDe service van AZERTY is top!
Toen ik mijn pc kocht krijg ik net als elke ander bedrijf netjes een mailtje dat mijn bestelling ontvangen is. Ze geven ook aan dat er een doorlooptijd is van 5 werkdagen vanwege uitval en veel meer bestellingen
Ze hebben de pc keurig op tijd geassembleerd en ze geven je alle dozen mee waar de componenten in zaten wat zeer handig is! Ook is er garantie op de bestelling voor 1, 2 of 3 jaar.
AZERTY bedankt!
De levering van PostNL was keurig, maar hoe AZERTY het had verpakt was zeer nauwkeurig en netjes. Ze hadden bijvoorbeeld in de behuizing veel bescherming gedaan zodat het product goed beschermd bleef. Het zat in een hele grote doos vol met bubbelplastic om het goed te beschermen!9
KlantenserviceHet contact met de klant is goed! Zo is er een livestream waar je kan zien hoe ze de pc's in elkaar bouwen. Op die livestream kan je ook makkelijk vragen stellen en antwoorden ze vaak binnen een minuutje of twee. Zo kon ik goed op de hoogte houden wanneer mijn pc klaar is.
AlgemeenMoest nog ouderwets een account aanmaken om een bestelling te kunnen plaatsen. Verder verliept het bestelproces zoals je mag verwachten. Prijzen echter exclusief service.
KlantenserviceShop prijst zichzelf om hun service. Die service moet echter je wel extra voor betalen.
Vooraf aan mijn bestelling gemaild of eea compatible met elkaar was, dat was helaas niet zo maar dat kon tegen betaling wel geregeld worden. Het kan aan mij liggen maar als ik spullen koop die met elkaar horen te werken en dat blijkt op moment van aankoop niet het geval te zijn, waarom moet ik daar dan extra voor betalen? Echte computerwinkel of dozenschuiver? Omdat dit geen onderscheidende factor meer was heb ik mijn volledige systeem (op 1 item na) elders besteld.
Goedemorgen,
Wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is.
Wij hanteren geen servicekosten als het gaat om advies voor een bestelling, dit hebben wij nooit gehanteerd.
Omdat ik mogelijk wil kijken naar een oplossing maar geen ordergegevens heb, verneem ik dat graag per mail wat de ordergegevens zijn, dit zou je kunnen sturen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl.
In afwachting op jouw reactie.
Michiel van Aartsen
Algemeen[Heb het artikel vandaag besteld, dus nog niet ontvangen]
Azerty's website is een buitenbeentje, want toen ik mijn bestelling al geplaatst had, bleek dat je van tevoren moet aangeven of je zakelijk koopt of privé. Meestal kan je daarvoor kiezen tijdens het bestelproces, maar niet bij Azerty. En achteraf kunnen ze dat niet makkelijk aanpassen: dat vergt eerst annuleren, wachten op geld terugstorten (andere afdeling), nieuwe zakelijke account aanmaken en weer opnieuw bestellen. (Medewerker aan de telefoon was trouwens heel vriendelijk en informatief.)
Mijn verzoek en advies aan Azerty: zet die keuze in het bestelproces. Of geef het veel duidelijker aan op de landingpage!
Zie eerdere toelichting.
AlgemeenAl jaren een tevreden klant van Azerty. Groot aanbod aan producten. Duidelijke website en indicatie van voorraad. Binnen een uur was mijn order verzendklaar gemaakt.
VerzendingVerzendkosten voor een order van ruim 600 euro is spijtig om te zien. Helaas ook geen Game Pass voucher meegekregen die AMD heeft gegeven bij de Ryzen 3700X
KlantenserviceGeweldige klantenservice. Zie onderstaande reactie
Bedankt voor je review.
Azerty heeft een bewuste keuze gemaakt voor verzendkosten. Vroeger bood Azerty gratis verzending aan. Om deze kosten te kunnen dekken, verrekenden we deze kosten in de productprijs. Eigenlijk vinden we dat niet logisch. Je kunt er namelijk voor kiezen om je bestelling af te halen of meerdere producten in één keer bestellen. In beide gevallen betaalde je dan indirect voor de verzending van iemand die een kleinere bestelling plaatst.
Om zo transparant mogelijk te zijn, rekenen we nu verzendkosten per zending. Zo betaal je alleen voor je eigen verzending en kunnen we per product betere prijzen aanbieden.
De voucher kun je zelf claimen via onze website. Volg de stappen die op onderstaande pagina aangegeven worden en je ontvangt van ons een vouchercode die je kan claimen bij AMD.
Mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben dan mag je altijd mailen naar esmee.heerink@azerty.nl.
Esmee
AlgemeenIk heb heel eenvoudig een PC kunnen samenstellen. De keuze van producten op de website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Erg gebruikersvriendelijk.
VerzendingSneller verstuurd dan vooraf aangegeven, sneller ontvangen dan verwacht.
Er zou ook een tussentijdse BIOS upgrade worden uitgevoerd, welke direct is gedaan. Zeer vlotte verzending.
Omdat het zelf in elkaar zetten van een computer ruim 11 jaar geleden is geweest, heb ik gevraagd of men een korte check wilde doen mocht er niets in orde zijn. Daar is op gereageerd (dat alles in orde was).
Het contact was duidelijk, men reageert ook in het weekend en 's avonds op berichten. Topservice!
Inhoud van de doos was goed ingepakt.
AlgemeenProducten besteld inlcusief assemblage. Producten waren volgens de site op voorraad en assemblage kost 2-3 werkdagen, met opmerking dat enkele dagen langer kan duren.
Inmiddels 8 werkdagen verder en op zijn vroegst wordt e.e.a pas eind volgende week (dus ca 15 werkdagen) geleverd.
Inmiddels 8 werkdagen verder en op zijn vroegst wordt e.e.a pas eind volgende week geleverd.
Communicatie vanuit Azerty over de extreem langere levertijd is er niet geweest. Moest er zelf achteraan, dit valt mij erg tegen. Als bij bestelling was aangegeven dat de assemblage zo lang zou duren, had ik überhaupt nooit bij ze besteld.
Bedankt voor je review.
Door onverwachte drukte en personele problemen vanwege ziekte hebben wij helaas vertraging opgelopen bij de assemblage, waarvoor onze excuses!
Esmee
AlgemeenIk ben al sinds de start van Azerty klant en altijd zeer tevreden geweest over hun service.
Helaas ging het bij de laatste order echt op alle fronten verschrikkelijk mis.
De producten waren bij het plaatsen van de bestelling op voorraad in Raalte en zouden de volgende dag geleverd worden.
Geen bericht op de desbetreffende ochtend, dus maar eens gebeld.
Op de dag van levering zelf maar in de telefoon geklommen (en meerdere keren overigens!)
Tel 1: Status die ik doorkreeg: Er is een print probleem (printen?) met UW order, maar het komt goed. Vraag van mij: Kan ik het ophalen. Antwoord: Nu niet, maar ik zal het wijzigen en u krijgt een afhaal bericht als de order klaar staat.
Tel 2: Uren later maar weer eens gebeld. Status nu was: We kunnen niks printen. Maar komt goed. Overigens staat de order in uw systeem nog op verzenden. Ow dat zal ik veranderen (ow?)
Tel 3: naar aanleiding van een verzendbericht van het Azerty systeem en overigens weer uren later. Ow die had niet verstuurd moeten worden. Er is nog geen verbetering. Ik bel u zodra u het op kunt halen.
Tel 4: (op initiatief van Azerty eindelijk!) U kunt uw bestelling ophalen.
Inmiddels was de dag die ik gereserveerd had om mijn netwerk te verbouwen voorbij
De volgende dag alsnog de bestelling opgehaald.
Geen sorry niks aan de balie.
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat het de laatste order zo is gelopen.
Zou je het ordernummer naar mij willen mailen, esmee.heerink@azerty.nl?
Dan ga ik even meekijken.
Esmee
AlgemeenGoeie prijzen en een snelle levering. De producten werkten in één keer. Goeie klantenservice als iets niet klopte.
VerzendingOp tijd geleverd.
AlgemeenGoede prijzen, fysieke winkel, veel op voorraad. Jammer dat verzenden bij een grotere bestelling niet gereduceerd of zelfs gratis is. Technische ondersteuning bij verkoop kan wellicht iets beter.
KlantenserviceNa lang wikken en wegen diverse onderdelen in de winkelwagen gezet. Gebeld i.v.m. voorraad en advies compatibiliteit en keuze onderdelen maar kreeg eigenlijk alleen info over de actuele voorraad na het plaatsen van een bestelling.
Ik wilde het, ondanks de afstand, graag ophalen en mij werd verzekerd dat ik binnen een kwartier een bevestiging zou hebben met het bericht dat ik de spullen op kon halen. Dus lichtelijk optimistisch in de auto gestapt, maar na 3 kwartier nog geen bevestiging. Toch maar even gebeld en wederom zou het doorgegeven worden. Pas na 1,5u rijden en na betaling kreeg ik een bericht dat ik de spullen af kon halen.
Moest ter plekke nog bij elkaar gezocht worden en na 20 minuten ben ik met de spullen weer richting huis vertrokken.
Had gehoopt toch nog wat technische vragen te kunnen stellen maar het was meer een kassa achtige balie en dorstte het niet meer te vragen.
Al met al wel blij met de spullen en vriendelijk, maar er is nog ruimte voor verbetering in het proces
Bedankt voor je review.
Ik kijk graag met je mee hoe het zo heeft kunnen lopen.
Zou je het ordernummer willen mailen naar mij?
esmee.heerink@azerty.nl.
Azerty heeft daarnaast een bewuste keuze gemaakt voor verzendkosten. Vroeger bood Azerty gratis verzending aan. Om deze kosten te kunnen dekken, verrekenden we deze kosten in de productprijs. Eigenlijk vinden we dat niet logisch. Je kunt er namelijk voor kiezen om je bestelling af te halen of meerdere producten in één keer bestellen. In beide gevallen betaalde je dan indirect voor de verzending van iemand die een kleinere bestelling plaatst.
Esmee
AlgemeenHet is een vrij duidelijk proces bij Azerty. Mogelijke moeilijkheden ondertussen worden vaak op dezelfde pagina al beantwoord.
VerzendingAlle producten worden netjes verpakt zoals de klant verwacht. Het verbeterpunt zit echter in de scenario waar een klant meerdere producten aanschaft, alles wordt in één overbodig grote doos gestopt. Dit brengt uiteraard enige bezorgdheid bij de klant, misschien is er een product kapot gegaan tijdens levering? Verder was ik zeer tevreden met Azerty over de levering.
Algemeengoede producten tegen over een goede prijs.
ondertussen 2 upgrades gekocht beiden ryzen 3e gen.
bij de eerste bestelling had ik spullen uitgezocht die 2 to 3 dagen er over
zouden doen maar bleek meer dan een week te worden.
had het fijn gevonden als ik daar niet zelf achteraan moest.
maar bellen met de klantenservice viel niet tegen werd er netjes te woord gestaan en goed geholpen. uit eindelijk alles netjes gekregen goed verpakt.
heel tevreden. de 2e levering ging velen malen sneller. ook daar zat een 2 tot 3 dagen levertijd product tussen maar heeft 1 dag gekost met andere woorden een super levering.
netjes verpakt mijn 2e levering was erg snel. bij azerty is het savonds besteld smorgens nog in huis mits leverbaar.
Klantenservicewerd netjes te woord gestaan en er werd mee gedacht over een oplossing.
AlgemeenWegens bliksemschade heb ik mijn computer moeten repareren. Moederbord en grafische kaart was stuk. Omdat dezelfde types niet meer bestonden, hebben ze er soortgelijke onderdelen ingezet. Vervolgens hebben ze ook de stuurprogramma's bijgewerkt. Ik was bang dat mijn OEM Windows/Office licentie niet meer zou werken, maar so far so good.
Ook hebben ze de computer bij retour verzending weer prachtig verpakt. Echt een bedrijf waar kwaliteit voorop staat.
De computer was verpakt in seal-nopjes. En vervolgens met luchtzakjes in een doos gepropt.
KlantenserviceAls je ze belt of emailt krijg je snel antwoord en volgens mij ook deskundig antwoord. Daarnaast hebben ze een order systeem, waar je jouw orders kunt volgen.
AlgemeenAltijd blij gebruik gemaakt van Azerty - de juiste producten met de juiste service. Netjes!
AlgemeenSnelle bezorging goede prijs ruime assortiment. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en afhandeling
AlgemeenGoede service, levertijden kloppen en na verzendbevestiging volgende dag in huis. Enige minpunt is dat je moet betalen voor verzendkosten.
Verzendinggewoon volgende dag in huis met track en trace.
KlantenserviceIk wilde later iets toevoegen aan mijn bestellen, na een belletje te doen was hij zonder extra kosten toegevoegd bij mijn originele bestelling.
AlgemeenDe website bevat een uitgebreide selectie, met duidelijke specificaties en is natuurlijk in de Pricewatch goed terug te vinden. Ook de mogelijkheid om een winkelwagentje via een link te delen, zodat je een ander nog even over je samenstelling heen kunt laten kijken is erg handig.
Naast de duidelijke website is ook het serviceniveau wat Azerty kan bieden erg hoog. Ik heb een systeem samengesteld met een nieuwe generatie Ryzen op een moederbord met een wat oudere chipset, voor 9 euro heeft Azerty ervoor gezorgd dat het moederbord netjes geupdate is naar de BIOS-versie die mijn nieuwe Ryzen-processor goed ondersteund. Dat dit nodig is wordt ook bij de productpagina van het moederbord duidelijk vermeld.
Zeer goed verpakt, met ruim voldoende beschermmateriaal.
AlgemeenBestelling als particulier bij hen geplaatst.
Jammer genoeg was de verpakking van de harddisks ondermaats bij de verzending: bubble envelop als enige en geen extra buffer eronder ook niet vast gezet zodat stuiteren onmogelijk wordt. Dus, ook al zouden de bubbles niet moeten kunnen ploffen (van die reeksen aan elkaar) was dat wel gebeurd en waren de harddisks niet meer betrouwbaar.
Service pakte het echt heel goed op!
Ik zat met een deadline, ik doe het voor een ander immers, die ik niet zou gaan halen omdat ik geen schijven op tijd verwachtte te kunnen krijgen.
Service heeft ervoor gezorgd dat ik die toch de volgende dag had (retour geregeld, en producten gereserveerd zonder dat ik opnieuw aanbetaling moest doen).
Echt heel blij mee, KUDOS!
Zoals aangegegeven, eerste verzending was waardeloos maar wordt nu intern opgepakt en aangepakt voor verbeteren. Dus nu als voldoende benoemd om het gemiddelde te nemen.
KlantenserviceService krijg van mij een pluim, met name een persoon die het mogelijk maakte. Je weet wie je bent! (ivm privacy zal ik zijn naam niet hier neer zetten)
AlgemeenMakkelijk te bestellen en kwam snel binnen, goed verpakt en kon direct aan de slag.
VerzendingHele snelle verzending, kwam snel en goed verpakt binnen.