Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEen stuk beter dan bij Megekko. Ik ga voortaan al m'n orders bij AZERTY bestellen. De onderdelen met een levertijd van 2 of meer dagen waren allemaal binnen 2 dagen geleverd.
M'n gehele systeem (behalve voeding) dus van een enkele partij kunnen kopen, elk onderdeel voor de minimale prijs en dat met kwalitatieve service. Echter doet m'n PC het niet omdat de voeding van Megekko komt en Megekko deze niet terug wil nemen. De volgende keer dus alles bij AZERTY bestellen!
Producten netjes verpakt en op tijd geleverd.
KlantenserviceTop service, via de Facebookchat contact opgenomen en direct geholpen. Ik kon dezelfde dag nog terecht op locatie en het probleem werd direct gediagnostiseerd.
Uiteindelijk bleek het probleem bij de voeding te liggen die ik bij Megekko besteld had (welke Megokko weigert terug te nemen). Maar desondanks zeer goed geholpen door Azerty, de service was volledig kosteloos, ookal lag het probleem dus niet bij hun, de hardware van AZERTY werkte wél naar behoren.
AlgemeenAl 10+ jaar een prima webshop. Bij het samenstellen van een systeem was de selectie op sommige onderdelen niet heel breed (geheugen), maar dat vormde geen wezenlijke belemmering. Er werd goed en informatief gereageerd op vragen, en het bestellen en verzenden ging soepel en goed. Uitstekende assemblageservice!
VerzendingBij de bestelling zijn moederbord, processor, geheugen en koeler bij Azerty geassembleerd en getest. Het geheel was keurig en zeer zorgvuldig ingepakt.
KlantenserviceVooraf Azerty om advies gevraagd, waar snel een duidelijke en informatieve reactie op werd gegeven. Bij de bestelling een extra vraag gesteld, waar geen antwoord op kwam - maar bij de levering bleek dat er rekening is gehouden met de vraag, en goed op is gereageerd.
AlgemeenEindelijk kwam het ervan om een video montage pc samen te stellen. Voor het eerst Azerty gekozen als leverancier. Wel nog wat vragen over comptabiliteit die netjes beantwoord werden. Na prijsvergelijking alles bij Azerty besteld. prijzen waren lager of gelijkwaardig met concurrenten.
Alles keurig op tijd geleverd, goed verpakt en voorzien van verzekering tijdens verzending!
Na deze ervaring ook nog maar een printer besteld. Zelfde verhaal! Ze doen het goed in Raalte!!
Als tevreden klant nu lekker bezig met mijn video hobby!
Hartelijke dank, Azerty! Ik om nog eens terug!
Prima verpakt, doos kon tegen stootje en ook verzekerd verzonden! Top!
KlantenserviceIk had nog wat vragen of de gekozen onderdelen wel compatibel waren. In een prettig telefoongesprek werd dat bevestigd.
AlgemeenAankoop: custom game pc (Ryzen 3600 - RX 5700 XT)
Als verjaardagscadeau wou ik mezelf trakteren op een nieuwe game pc.
In het verleden spendeerde ik uren aan het afschuimen van de verschillende websites om elk component aan de meest voordelige prijs te kunnen kopen. Daarna was ik nog eens uren bezig met het zelf assembleren van de pc en alle frustraties die daarbij komen kijken.
Deze keer stelde ik op Tweakers eerst mijn wenslijst op. Op die manier kreeg ik een eenvoudig overzicht van de beste prijzen per component. Daaruit bleek dat Azerty voor zo goed als alle componenten de meest voordelige prijzen aanbood. En inderdaad, bij het opmaken van mijn verlanglijstje bij Azerty bleek de totaalprijs slecht enkele euro’s af te wijken van mijn wenslijst op Tweakers. Bovendien bleken alle componenten op voorraad en onmiddellijk leverbaar. Alles dan maar in een keer bestellen bij Azerty was het plan!
Ondertussen zag ik echter ook een mogelijkheid tot pc-assemblage door de specialisten bij Azerty. Slechts 79 € voor een volledige assemblage waarbij alle componenten getest worden. Dat zou mezelf weer een groot deel tijd en frustraties besparen. Lang moest ik niet nadenken om pc-assemblage aan te vinken op de bestellijst.
Op vrijdag 1 november plaatste ik uiteindelijk mijn bestelling. De betaling verliep via MultiSafepay. Deze betaalmethode was mij onbekend, maar na wat opzoekwerk op Google heb ik het bedrag probleemloos op deze manier overgemaakt.
Daarna was het enkel spannend afwachten...
Hoewel de betaling enkele werkdagen in beslag kon nemen kreeg ik op maandag 4 november al bevestiging dat Azerty met de assemblage van start was gegaan. Daarbij werd ook vriendelijk vermeld dat de door mij gekozen samenstelling geen problemen zou opleveren.
Met een voorspelde wachttijd van 2 à 3 werkdagen verwachtte ik dat de assemblage voor het einde van de week afgerond zou zijn. Helaas heb ik gedurende de week niets meer vernomen, maar ik had er alle vertrouwen in dat het niet al te lang meer zou duren.
Op de ochtend van maandag 11 november ontving ik dan het verlossende mailtje met de boodschap dat mijn pc verzonden werd en dat ik ‘m de dag nadien al aan huis mocht verwachten. PostNL was ook nu weer stipt en om 16h stonden ze met mijn nieuwe game pc aan de deur.
Zoals beloofd werd de pc met de grootste zorg verpakt. Ook de dozen van alle componenten zaten netjes samen bij de pc. Daarna was het enkel nog uitpakken, inpluggen en gamen!
De pc werkte perfect vanaf de eerste opstart!
Ik ben zeer tevreden met mijn beslissing om voor Azerty te kiezen. De lage prijzen, uitstekende service en vooral hun professionele assemblage. Het gezegde “Wat je zelf doet, doe je meestal beter” gaat hier niet op 😉
AlgemeenEigenlijk kom ik toch altijd weer terug bij Azerty als ik iets wil bestellen. Ookal gebeurt het zo nu en dan dat Azerty niet de goedkoopste is, betaal ik graag iets meer omdat ik weet dat het dan goed geregeld wordt.
Al in het verleden eens pech gehad met kapotte onderdelen, en deze werden zonder poespas omgeruild. Gewoon goede service en vriendelijke mensen met kennis van zaken.
Zeker een aanrader!
Alles wordt gewoon goed aangeleverd in goede verpakkingen. Je krijgt na bestellen direct een trackandtrace doorgestuurd.
KlantenserviceJe wordt goed op de hoogte gehouden dmv track and trace, en mocht je vragen hebben worden deze direct beantwoordt via de mail.
AlgemeenEen overzichtelijke en heldere website, zeer scherpe prijzen, een helder en inzichtelijk bestelproces, makkelijk retourneren.
AlgemeenScherp geprijsd en een goede winkel met een vriendelijk en fijne klantenservice.
Bestel hier al jaren en schrijf eigenlijk nooit reviews, maar deze site verdient elke positieve reactie
Zeer goede klantenservice hebben mij goed en vriendelijk geholpen met een probleem door verkeerd afleveren van postnl
AlgemeenMijn ergonomische muis was kapot gegaan, dus snel een nieuwe gezocht. Azerty was netjes geprijsd, en uit ervaring weet ik dat ze snel leveren. Dat was ook nu weer zo. Volgende dag binnen. In de tussentijd krijg je een tracking code dus kan je zien wanneer je pakket word bezorgd.
De Logitech MX Ergo werkt heerlijk.
direct verzonden, tracking code gekregen en op tijd (volgende dag) geleverd gekregen.
AlgemeenPrima aankoop, Ik heb een grafische kaart gekocht en hij werkt top!
Verder was hij tijdens het verzenden niet beschadigd dus daar ben ik ook blij mee.
Het duurde iets langer dan verwacht maar dat kwam meer door postNL dan door Azerty
Algemeenpc besteld volgende dag in huis alles werkte perfect zeer degelijk verpakt ook.
met vragen kan je bij de klantenservice goed terecht.
Ik zal er zeker weer wat kopen als ik het nodig heb.
echt ene dag besteld volgende in huis,
Klantenservicehad voor ik bestelde een paar vraagjes ( ook om het ff uit te proberen hoe klantenservice was) maar was er erg tervreden over en dus een bestelling gedaan.
AlgemeenIk heb bij deze webshop mijn Western Digital Blue 4TB interne harde schijf besteld omdat hij hier het goedkoopst was én Azerty veel lovende reviews heeft.
Buiten het feit dat Azerty hier geen invloed op heeft bleek de nieuwe harde schijf bij installatie al defect. Hij was simpelweg niet zichtbaar in schijfbeheer, wat formatteren onmogelijk maakt.
Gelukkig heeft Azerty een ontzettend goede service. Tijdens een belletje werd ik vriendelijk geholpen en geattendeerd op het service systeem op hun website. Een serviceaanvraag maken is kinderlijk eenvoudig, en verzendkosten worden vergoed als een verkeerd product of een product met een defect geleverd is.
Ik werd erg goed op de hoogte gehouden over de status van het lopende onderzoek naar het defect, en kreeg netjes een email waarin bevestigd werd dat het inderdaad een defect betrof en kreeg direct een nieuw product opgestuurd.
Van serviceaanvraag tot correcte afhandeling heeft het slechts 4 dagen in beslag genomen; Woensdag heb ik het product retour gestuurd, op Donderdag was het ontvangen, op Vrijdag was het onderzocht en is direct een nieuw product verzonden, op Zaterdag heb ik het nieuwe product ontvangen.
Ik kan niet anders zeggen dan dat Azerty zijn goede naam waarmaakt en erg klantgericht handelt. Ik raad deze webwinkel dan ook sterk aan en bestel hier graag weer!
Ik heb het product 's avonds besteld en de volgende dag al in huis. Top!
KlantenserviceZie bovenstaande review. De klantenservice is perfect!
AlgemeenCoolerMaster kast H500 eerst besteld bij M**gekko, deze zou op voorraad zijn en de dag na de bestelling geleverd. Helaas na 1,5 week nog steeds geen kast.
Hierna de CoolerMaster kast besteld bij A**lternate , deze zou op voorraad zijn en de dag na de bestelling geleverd. Helaas na 3 dagen nog steeds geen kast, leverproblemen, hierna na 3 dagen nog steeds geen kast, nu zou hij wel bij A**lternate zijn maar de kast nog niet verstuurd worden door hen, , na 3 dagen NOG STEEDS geen kast, toch weer leverproblemen, nu op hun site te zien dat kast tijdelijk niet leverbaar was.
CoolerMaster kast H500 hierna besteld bij Azerty , deze was op voorraad ( eerst maar gebeld om dit persoonlijk te checken ) en de dag na de
bestelling werd ie netjes met T&T geleverd.
Kast was overigens bij alle 3 de bedrijven € 95
prima Track en Trace, aankoop was binnen 24 uur ontvangen.
Klantenservicekreeg persoonlijk te horen dat de leverancier er voldoende op voorraad zou hebben, maar dat zij er zelf ook daadwerkelijk hadden staan.
bedrijf is geen dropshipper !
Algemeenalles is makkelijk te vinden goeie en simpele interface eerlijke prijs makkelijk te bestellen zonder enige moeite
VerzendingSnel leverbaar
KlantenserviceHeb nog geen problemen gehad
AlgemeenVan te voren gevraagd of onderdelen compatible en juist waren. Dat was idd het geval was het antwoord. Totdat ik een bericht kreeg van de assemblage afdeling dat de door mij gekozen voeding te licht was voor de videokaart. Om dit te voorkomen had ik juist een check vooraf gevraagd.
VerzendingGoed verpakt, weinig kans op beschadiging
KlantenserviceBij ingebruikname viel al meteen een "huilend" geluid te horen, dit bleek te komen door het constant variëren van snelheid door de cpu fan. Volgens het service team moest ik dat op de koeler zelf bijstellen. Na enig onderzoek bleek de cpu echter constant overclocked te draaien (idle). Nadat ik via de bios enkele settings had gewijzigd bleef het toerental van de fan rustig. Daarna heb ik de vraag gesteld of ik aan het wijzigen in de bios goed had gedaan en of ik nog iets kon/moest bijstellen waarop ik als antwoord kreeg dat dit een eigenschap was van de stock koeler waarna een verkooppraatje kwam voor een aftermarket koeler, maar dit was totaal geen antwoord op mijn vraag. Na nog enkele mails over en weer vond ik het wel goed zo. Van een gerenommeerde webshop had ik wel wat meer verwacht dan ontwijkende antwoorden en verkooppraatjes.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat je niet tevreden bent. Ik kijk graag met je mee. Wil je daarom het ordernummer mailen naar esmee.heerink@azerty.nl?
Esmee
Algemeeneen zeer goede behuizing voor mijn ex - interne HDD en voor een zeer scherpe prijs
Verzendingrazendsnel thuis bezorgd
AlgemeenOp mijn "QWERTY" toetsenbord was de "AZERTY" order snel besteld en veilig gesteld ;-)
Was het enige exemplaar en lag verzend klaar ;-)
Een "DIJK" van een afstandbediening gekocht (Logitech Harmony Elite) voor een zeer mooie prijs !
AlgemeenVan een uitstekende website tot snel je product thuis kun je het beste terecht bij Azerty.
VerzendingDe produten werden op zaterdag nog bij elkaar bezocht (te volgen via Azerty website) en verstuurd. En warempel de bezorger kwam diezelfde dag met de middag het pakket afleveren, netjes verpakt (met gratis verzekering.
AlgemeenSnelle en nette bezorging, savonds besteld volgende middag al in huis, en alles voor een nette prijs!!
AlgemeenVaak het goedkoopste. Kan 's avonds laat nog bestellen en heb alles de volgende dag in huis.
VerzendingNetjes verpakt, passende dozen, geen overbodige lucht.
AlgemeenDe producten waren makkelijk te vinden en ook makkelijk te betalen. Winkelwagen was overzichtelijk en voor de rest is het duidelijk wat er met je bestelling gebeurd door postnl track and trace
VerzendingDe levering was binnen 24 uur binnen
KlantenserviceHet product van mijn bestelling was helaas defect maar ik kon het makkelijk vinden om deze terug te sturen hiernaast had ik een aantal vragen en hier werd z.s.m op gereageerd